Monikulttuurista työperäisyyteen

Suomalaisessa virallisessa julkisuudessa (=Pravda ja Yle) on tapahtunut päällisin puolin merkillinen käänne. Sana ja käsite monikulttuuri ja monikulttuurisuus on hävinnyt. Hetkessä koko virallinen totuus julistaa aivan jostain muusta. Nyt puhutaan työperäisestä maahanmuutosta. 

Asia on aivan ymmärrettävä, koska käsitteenä monikulttuuri saastui täydellisesti. Sen spitalisoi todellisuus, eli raaistuva katuväkivalta, ghettoutuvat lähiöt, monikulttuuriset vankilayhteisöt, jatkuvasti lisääntyvät brutaalit raiskaukset ja monikulttuurisen vyörytyksen naurettavat oheisilmiöt sosiaalitukien väärinkäytöksineen – näitä kaikille konkreettisesti näkyviä ilmiöitä ei edes massiivinen propaganda pysty kätkemään alleen. Siis samat ilmiöt, joita olemme saaneet kummastella viime vuosina ympäri enemmän monikulttuurista Länsi-Eurooppaa, josta kantaväestö pakenee minne tahansa, jossa monikulttuuria tai työperäisyyttä olisi vähemmän. 

Siksi oli keksittävä uusi termi ja käsite, joka on positiivinen siihen saakka, kunnes todellisuus tulee senkin kannibalisoimaan. Työperäisyys käsitteenä elänee vajaan vuoden, kunnes sen taakse kätkeytyvä yhteiskunnan jatkuva rappio on monikulttuurin tavoin kaikkein tyhmimmänkin nähtävillä. Vuoden kuluttua puhutaan jostain muusta. Odotan mielenkiinnolla uutta käsitettä. Uussuomalaisuus lienee vahvoilla? 

Mitä työperäinen maahanmuutto sitten todellisuudessa kätkee sisälleen? 

Koska Suomessa on Länsi-Euroopan alhaisimpiin kuuluva ostovoima, maamme varallisuus per capita on EU:n alhaisin ja verotus on maailman korkeimpiin lukeutuva sen kylmän faktan lisäksi, että suomalaiset ovat maailman vittumaisin kansa, on itsestään selvää, että kukaan oikeasta työn tekemisestä kiinnostunut ei tänne halua muuta kuin poikkeustapauksissa. 

Sen sijaan täältä löytyy ehtymättöminä luonnonvaroina maailman itseinhoisimmat poliitikot ja tyhmimmät sosiaalitädit Ruotsin ohella. Itseinhoisuus tarkoittaa pyhää ja syvää vihaa Suomea ja suomalaista yhteiskuntaa kohtaan, se halutaan tuhota ja kansa ja uskonto halutaan vaihtaa parempiin. 

Tämä yhtälö, eli poliittinen tahto vaihtaa kansa ja uskonto yhdistettynä höveliin sosiaaliturvaan takaa sen, että työperäinen maahanmuutto terminä tarkoittaa käytännössä maailmalla vaeltavista paremman elintason perässä sadan miljoonan ihmisen joukosta Suomeen saapuvaa noin 50000 ihmisen vuosittaista ryhmää. 

Osa tulee pakolaisina, osa turvapaikanhakijoina ja osa perheiden yhdistämisen perusteella. Osa rekrytoidaan Afrikkaan perustettavissa toimistoissa. Tavalla ei ole mitään merkitystä, koska kaikki heidät tuodaan tänne työperäisyyden nimissä. Suomen huoltosuhde tulee ilmiön vuoksi dramaattisesti heikkenemään, tämän asian voi todeta vilkaisemalla tilastoja. Asian on loistavasti tiivistänyt Halla-aho kirjoituksessaan huoltosuhteesta. Kaikki ymmärtävät, että käsitteenä työperäisyys ei voisi olla kauempana tämän Suomeen saapuvan kansainvaelluksen kanssa. 

Miksi sitten tarvitaan käsitteitä, joiden tarkoitus on vain ja ainoastaan johtaa harhaan? Filosofisessa mielessä kyse on pohjimmiltaan Leninin ajatuksista. Kaikki lähtee marxilaisesta dialektiikasta ja sen kehityshistoriasta. Niin oudolta kuin se ensi kuulemalta vaikuttaakin, ensimmäinen, joka sovelsi aidosti marxilaista dialektiikkaa käytäntöön oli Joseph Göebbels, natsien propagandaministeri. Hänen ajatuksiaan ja käytäntöjään hioi huippuunsa kommunistien sankari Ilja Ehrenburg, jonka oppeja sovelletaan tänäkin päivänä sellaisenaan Tampereen yliopistossa ja Suomen virallisessa totuudessa. 

Lukekaa esimerkkinä vaikka Pravdan legendaarinen juttu: Maahanmuuttajista selvät säästöt. Siinä marxilainen dialektiikka on nähtävissä paljaimmillaan. Täyttä ja tarkoitushakuista valhetta oleva juttu alusta loppuun. Saman ilmiön voi todeta milloin tahansa avaamalla Pravdan tai kuuntelemalla mikä tahansa Ylen ajankohtaisohjelma. Ilmiö on syövän tavalla levittäytynyt kaikkialle.

Rikollinen on uhri, rappio on rikkautta, verojen maksaminen on iloinen asia, ilmastonmuutos on tieteellinen fakta, syytön on syyllinen, jne… Käytännön tasolla esimerkkejä riittää loputtomiin. Ilmiötä on popularisoinut usea kirjailija, joista kuuluisin on George Orwell. Sivuhuomautuksena en voi olla mainitsematta, että Orwellin klassikossa Eläinten vallankumous kuvatut siat muistuttavat ajatuksiensa lisäksi hämmästyttävästi Suomen johtavia marxilaisia ajattelijoita myös ulkonäöltään. 

Minun lukemistani kirjoittajista ilmiön on ehkä osuvimmin kuvannut Fuller. Alla olevassa lainauksessa on joitain hänen huomioitaan asiasta. Lukekaa se, ja kunnioituksenne niin Leninin, Puumalaisen, Stalinin, Hautalan, Hitlerin, Sirnön, Ehrenburgin, Thorsin ja Göebbelsin kykyä soveltaa marxilaista dialektiikkaa kulloinkin vallitseviin olosuhteisiin kohtaan kasvaa merkittävästi. Osa heistä pystyi tuhoamaan kokonaisia maanosia, toisten – säälittävimpien – tulee tyytyä yhteen väestöltään pieneen maahan. 

Marxistisen keskustelun perusperiaatteisiin kuuluu sanojen merkityksen kääntäminen päinvastaiseksi. Kun sanan merkityksen kääntää ympäri, jäävät tarkoitusperät hämärän peittoon ja muita on helppo johtaa harhaan. Hämmennyksen tarkoitus on johtaa kuulija merkitysopilliseen painajaiseen, jossa asiat näyttävät olevan oikeilla paikoillaan, vaikka ne todellisuudessa ovat päälaellaan. Esimerkkinä voidaan käyttää sanaa rauha. kun muille sana rauha tarkoittaa kansojen välistä harmoniaa, marxilaiselle kyse on kansojen välisestä ristiriidasta…koska heidän tavoitteenaan on ’rauha’, ovat he ’rauhaa rakastavia’.

Fuller: The Conduct of War, 1961.

Mainokset
Published in: on marraskuu 18, 2007 at 11:26 am  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2007/11/18/monikulttuurista-tyoperaisyyteen/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentJätä kommentti

  1. […] sinänsä ja tässäkin tapauksessa myös vallankäyttyä. Kirjoitin puoli vuotta sitten termistä työperäisyys ja sen merkityksestä ja taustoista. Työperäisyys tunkee nyt terminä joka paikasta, mitään […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: