Sormi pois pyllystä

Tätä blogia seuraa keskimäärin 400 ihmistä päivittäin, siitä huolimatta, että tämä on ollut pystyssä vain muutaman viikon. Kiitos siitä. 

Jos haluatte tänne vaikeuksia, asia on mielestäni ok, koska demokratiassa toimitaan enemmistön ehdoilla. Uskon kuitenkin, että melko iso osa meistä ei halua muuttaa tätä kaunista maata oudoksi paikaksi, jonka syntyminen on nähtävissä jo esimerkiksi muissa Pohjoismaissa.

Jos ette halua muuttaa lastenne maailmaa, tehkää seuraavaa. Asialla on todella merkitystä ja yleensä elämässä on parempi toimia kuin istua sormi pyllyssä. 

Tuo valmisteilla oleva lakiesitys johtaa väistämättä alkuvaiheessa minimissään 10 000 ja kokeiluvaiheen jälkeen ainakin 50 000 tunisialaisen, egyptiläisen tai turkkilaisen muuttamista tänne ja työperäistämään maatamme. Asian tekee erityisen merkilliseksi se, että Suomi on AINOA maa Euroopassa, joka on höllentämässä merkittävästi maahanmuuttosäännöksiään. Kokemukset Sveitsissä, Hollannissa, Belgiassa, Tanskassa, Norjassa ja Ranskassa, jne. osoittavat, että tämä on järkyttävä virhe. Kaikki em. maat ovat tiukentaneet merkittävästi maahanmuuttosäännöksiään ja etenkin niistä maista, jotka ovat lakia valmistelleen työryhmän esityksessä mukana. Eikö tästä voisi oppia jotain?

Jos Te, arvon lukijat, värväätte kukin viisi ystäväänne/tuttua/kaveria kirjoittamaan ystävällinen ja kohtelias kirje kenelle tahansa kansanedustajalle omalla nimellänne, merkitsee tämä jo yli kahtatuhatta yhteydenottoa. 

Asialla voi tehdä jotain. Tehkää.

Mainokset
Published in: on marraskuu 24, 2007 at 2:51 pm  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2007/11/24/sormi-pois-pyllysta/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 kommenttiaJätä kommentti

  1. Asiaa puhuit. Nyt täytyy aloittaa itsestä, kirjoitan muutamankin ystävällishenkisen sanan eduskuntaanpäin, ystävät tietysti täytyy värvätä tähän mukaan. Kiitos kun toit asian esille.

  2. No millä muulla me voidaan maksaa omien työttömien päihdekuntoutus kuin uusien maahanmuuttajien verovaroilla?

  3. Heippa taas Ville.

    Minua määrättömän paljon parempi kirjoittaja on vastannut kysymykseesi täysin kattavasti: http://www.halla-aho.com/scripta/tyovoimapulasta_huoltosuhteesta_ja_integraatiosta.html.

    Ota Sinäkin laput pois silmiltä. Ai niin, Sinähän teet tällä bisnestä…

    Br: Octavius


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: