Korahtelua äärivasemmalta

Punavihertunkion touhuja on kieltämättä hauska seurata. Nauraa saa loputtomasti. Otetaan ihan satunnaisia otteita viime päiviltä. 

Tunkion historiallinen viimeinen vielä elossa oleva kerrostuma möyrahtelee viimeisissä mätänemiskaasuissaan ja ehdottaa Lenin-sedän patsaan pystyttämistä Helsinkiin. Minusta ajatus on mainio, koska sitä seuraavan hassun ja kekseliään ilkivallan seuraaminen pelastaisi monta päivää. Lisäksi iltalenkkini luultavasti ainakin kerran viikossa pitenisi ja koiralle olisi hauskaa opettaa säännöllinen ulostuspaikka. Niitä paskoja en kyllä pois keräisi. Muistin virkistämiseksi tämän sairaan sadistin tekstiä: 

Toverit! Kulakkien kapina teidän viidessä piirikunnassanne on murskattava säälimättä.  On luotava esimerkkitapaus. Hirtettävä (ja sanon hirtettävä sillä tavalla, että ihmiset näkevät sen) ainakin sata kulakkia, porhoa, tunnettua verenimijää. Julkaistava heidän nimensä. Otettava heiltä kaikki vilja. Nimettävä panttivangit, kuten ilmoitimme eilisessä sähkeessämme. Tehkää tämä sillä tavalla, että ihmiset satojen virstojen säteellä näkevät sen, vapisevat, ottavat opikseen ja toteavat: ne tappavat verta janoavat kulakit nyt ja tulevaisuudessakin. 

Teksti on lähes samassa muodossaan luettavissa vieläkin vaikkapa sosialistiliiton sivuilta. Tämän patsasta ajavan tunkionosan maatuessa onneksi lähiaikoina mullaksi en usko heitä kovinkaan monen jäävän kaipaamaan. Hyvää marxilaista yötä sinne muiden matojen sekaan. 

Hassua on myös seurata Hugo Chavezin ihmiskasvoisen sosialismin rakentamista. Venezuelan nyt muuttuessa virallisesti diktatuuriksi häntä alkuvaiheessa pissat housussa ylistäneen Pravdankin linja on kumman vaisu. Missä on hehkutus? Eikö se sosialismi enää toteutuessaan nappaakaan, vai mikä siinä on…:D. Onneksi meillä on kuitenkin Kepa – tie ja valo totuuteen. 

Suurta riemua minulle on aiheuttanut myös tämä todellisuudesta täydellisesti irrottautunut ulkoisesti sisäsiisti, mutta täydellisen päättömiä linjanvetoja tehtaileva yhteiskuntaa tuhoava porukka. Uusin kuningasajatus on anonyymi rekrytointi, jotta Suomeen saapuva kymmenien tuhansien luultavimmin täysin ammatti- ja kielitaidoton tunisialais-, egyptiläis- ja turkkilaisväestö saataisiin jollain ihme tavalla työllistettyä.  

Sain itse juuri yhden melkoisen haastavan rekrytointiprosessin vedettyä loppuun. Vihreiden mallin mukaan olisin siis saanut hakemukset ja henkilötiedot erikseen suljetussa kuoressa. Ensimmäinen haastattelu olisi tehty varmaankin niin, että haastateltavilla olisi ollut jonkinlainen säkki päällä, etten olisi syrjinyt ketään vaikkapa poskessa olevan luomen vuoksi. Haastattelukieli olisi pitänyt valita tietysti mahdollisimman neutraaliksi, ettei kukaan olisi tullut syrjityksi huonon suomen tai englannin osaamisen vuoksi. Paras kieli tähän olisi varmaan latina tai esperanto. Soveltuvuustestit olisi tehty samoin säkissä, jossa luultavasti olisi kuitenkin pitänyt olla silmänreiät.

Kuningasajatus, etten sanoisi. Ja saatana, ei kun latinaa opiskelemaan.

Äärivasemmiston pohjattoman sairaan maailmankuvan tiivistää kansanedustajaehdokas Seppo Lampela viikon mietelauseessaan. 

Olisi hyvä juttu tökätä narkkien syljellä täytetyllä injektioruiskulla tauteja marketissa epäeettisten firmojen ruokiin ja juomiin.

M.O.T.

Mainokset
Published in: on marraskuu 30, 2007 at 1:30 pm  Jätä kommentti  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2007/11/30/korahtelua-aarivasemmalta/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: