Syylliset

Syyllisten nimeäminen on helppoa, se tapahtuu seuraavan listauksen avulla. Tuomareita tai oikeuslaitoksia ei enää tarvita. 

1. VHM. Jostain merkillisestä syystä seksuaalinen poikkeavuus lasketaan miehelle eduksi. Itsestään selvää on, että valkoisesta poikkeava ihonväri tekee miehen aina syyttömäksi. Tästä säännöstä ei ole olemassa mitään poikkeuksia. 

2. GWB tai jokin mikä tahansa Yhdysvaltoihin tai amerikkalaisuuteen viittaava. Poikkeuksena tästä säännöstä on mahdollinen vasemmistolainen Yhdysvaltojen presidentti, joka automaattisesti lieventää syyllisyyden määrää. 

3. Ilmastonmuutos. On aivan sama paistaako ulkona aurinko, sataako, onko pakkanen tai tuuleeko. Syy on aina ilmastonmuutoksen. 

Ihanteellinen tilanne vallitsee silloin, kun voidaan syyllistää kaikki edellä mainitut. Esimerkiksi Zimbabwen nälänhätä johtuu pelkästään siitä, että otaksuttavasti heteroseksuaalinen otaksuttavasti valkoihoinen otaksuttavasti lihaa syövä amerikkalainen mies päästää autostaan hyvinvointipäästöjä, joka aiheuttaa jonkin ilmastonmuutoksen, joka taas tuhoaa sadot Afrikassa.  

Hyvinvointipäästöt ovat paha asia, kun taas afrikkalaisten eloonjäämispäästöt ovat hyvä ja kannatettava asia kuten tämänpäiväinen Pravdamme meille opettaa. Aivan samalla logiikalla kuin Neuvostoliiton ydinohjukset olivat aikoinaan rauhanohjuksia.

Advertisement
Published in: on 9 joulukuun, 2007 at 12:30 pm  Comments (8)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2007/12/09/syylliset/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 kommenttiaJätä kommentti

 1. Et ole ainut ketä on ajatellut samaa. Ilmastonmuutosta en ole ennen ajatellut, mutta enpä siihen uskokkaan.

 2. Vakiolukeminen on nyt sitten kaksipuolista. Olen lukenut tätä jo pitkään 🙂

  Sinäkin olet näköjään huomannut, että ilmastonmuutos on pelkkää politiikkaa, jolla on tarkoitus ensin kerätä rahat pois ja sitten palauttaa ns. läntinen maailma keskiajalle. Ilmastonmuutosta tuntuvat mouhoavan aika pitkälti samat ihmiset kuin multikulttiakin.

 3. Aivan ja minua itse asiassa viduttaa tämä vouhkaaminen, kun itse kuitenkin jonkin verran olen harrastanut omilla rahoillani ihan oikeaakin ja konkreettista luonnonsuojelua.

 4. Paavi ja Jeesus puuttuvat listasta.
  Teoria ei muutenkaan toimi. Yhdysvaltain evp.vp (vhm) sai tänään Noopelin.

  Se keksi sen ilmastonmuutoksen.

  IPCC keksimät lukemat palkittiin myös, mutta oleellista on että Ali G kertoi ne suurelle yleisölle (kymmenellä).

  Ali G on aikaisemmin palkittu Oscarilla roolistaan jossa hän näytteli asiantuntijaa…

 5. Dr Doctorin jutut naurattivat. Paavi on syyllinen maailman väestöräjähdykseen, koska hän vastustaa ehkäisyä. Siksi kolmannessa maailmassa väestö kasvaa voimakkaasti.

  Sen sijaan islamia ei saa väestönkasvusta syyttää, kuten ei myöskään lääketiedettä, jonka ansiosta lapsikuolleisuus on laskenut ennätyksellisen alhaalle.

  Yksi lisäsyyllinen puuttuu myös joukosta. Yhdysvaltain öljy- ja aseteollisuuden talutusnuorassa kulkevat uskonnolliset fundamentalistit tekevät Amerikasta teokratian ja estävät Al-setää pelastamasta maailmaa.

 6. Hyviä kommentteja.

  Dr – oletko ajatellut, jos Nååbel-voittaja ei olekaan VHM? Jenkkien fundamentalistit menevät luokkaan kaksi. Paavi ja Jeesus täytyy laittaa pohdintaan kyllä.

 7. […] kulttuurin diversifiteetin merkittävä laajennus on luonnollisesti VHM:n syytä. Jo pelkästään tämä sen yksiselitteisesti kertoo. Kuka muukaan maksaa ne verot, joilla kustannetaan lomamatkat maihin, […]

 8. […] kysymykseen löytyy helppo vastaus tuosta. Siinähän se on kohdassa kaksi. Nuo inhat jenkithän […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: