Iloiset veronmaksajat

Iloiset veronmaksajat vaativat reippaita veroja, jotka käytetään ihmisten tasa-arvoa lisääviin laadukkaisiin hyvinvointipalveluihin. Tämän porukan keulakuvana häärii ulkoministeri Tuomioja. Koominen on tämä hallituksen nimilistakin. 

 • Juha Säijälä, Varsinais-Suomen vasemmistonuorten kantava Voima über alles.
 • Oskari Nokso-Koivisto, pakolaisaktiivinen.
 • Anna Tommola, ei-niin-söpö-Vihreä.
 • Kati Peltola, kommunisti ja kaikki-afrikkalaiset-on-saatava-Suomeen-aktiivinen.
 • Hannu Itkonen, varavallankumouksellinen marxilainen.
 • Matti Kuronen, vähäpäästöinen Vihreä espoolainen.
 • Esa Perkiö, omien sanojensa mukaan salamurhaaja?
 • Iivo Vänskä, arkkitehti.
 • Miina Kajos, kunnallispoliitikko.
 • Ville-Pertti Keinonen, Internetin käyttäjä. Vau. 
 • Elina Moisio, zöpö varamarxilainen (?) Vihreä.
 • Aleksis Nokso-Koivisto, Tosimies Isoilla Kirjaimilla ja tanssiva lakihenkilö. 

Mitä yhteistä heillä on? No se, että kukaan heistä ei ole tehnyt tiettävästi päivääkään tuottavaa työtä ainakaan minun mittarieni mukaan. Tuosta arkkitehdistä tosin en ole varma ja hän tuntuu olevan jotenkin aivan väärässä seurassa. Toinen todella merkittävä heitä yhdistävä tekijä on se, että mielestäni juuri heidän kaltaistensa ihmisten olemassaolo vaatii sen, että Suomessa  on maailman korkeimpiin kuuluva verotus sekä EU:n alhaisimpiin kuuluva ostovoima ja varallisuus.

Kuitenkin heillä on pokkaa vaatia lisää veroja.

Kukin heistä voisi todistaa varsin yksinkertaisesti kaikille kyynisille ajattelijoille etteivät he olekaan tekopyhiä siivelläeläjiä. Jokainen heistä lahjoittaisi tälle yhdistykselle vaikka nyt 80 % nettotuloistaan. Tai enemmän jos he tulisivat siitä vielä iloisemmaksi. Yhdistys lahjoittaisi varat sitten valtiolle. Yksinkertaista.

Tehkää. Näyttäkää esimerkkiä.

Vai onko ry:n nimessä kirjoitusvirhe? Onko ensimmäinen I liikaa?

Mainokset
Published in: on joulukuu 11, 2007 at 5:27 pm  Comments (28)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2007/12/11/iloiset-ja-allottavan-tekopyhat-veronmaksajat/trackback/

RSS feed for comments on this post.

28 kommenttiaJätä kommentti

 1. Aamen. Ammuit kymppiin. Tv Ykä.

 2. Kaveri tiedusteli kyseiseltä yhdistykseltä pari vuotta sitten paljonko johtohenkilöt olivat maksaneet iloisesti veroja edellisvuonna. Vastausta ei tietenkään koskaan tullut.

 3. Vähän tuli tuosta mieleen… lueskelin tänään Ruotsin antifoiden nettisivuja. Monenlaista hauskaa. Ehkä huvittavinta oli se, että koko ajan selitettiin jostain työväenluokan luokkataistelusta yläluokkaa ja sortajia vastaan.

  Siis nämä Ruotsin preka-Eetujen aseellisen siiven jäsenet kokevat olevansa työväenluokan esitaistelijoita.

  Svittu, minun nuoruudessani työväenluokka oli se, joka teki _töitä_ . ;-D

 4. Juu, nyt on käynyt niin, että työväen ’edustajat’ eivät voisi enää kauempana duunareista olla. Hassu tilanne.

  Veroista olen sitä mieltä, että kyllähän veroja pitää maksaa ja turvata peruspalvelut. Ulkomaillakin palkkakuitteja saaneena voi sanoa, että jokin tässä mättää ja pahasti. Hgissä hammastarkastukseen saa ajan kolmen vuoden päähän…:).

  Suurimpia aarteitani on yksi palkkakuitti, jossa jään tuhat €uroa velkaa verottajalle. Kukaan ei usko ennen kuin näkee omin silmin.

 5. Minä ihan mielelläni annan iloisille veronmaksajille tilaisuuden maksaa niin paljon veroluonteisia maksuja itselleen tärkeitä asioita tuottavalle taholle (kuten kunnalle tai valtiolle) mutta siitä en pidä, että he iloisin mielin ovat kajoamassa minun palkkapussiini.

  Onhan toki järkevää, että ihmiset antaisivat kaikki tulonsa valtiolle ja sitten viisaat päättäjät viisaasti ja oikeudenmukaisesti päättäisivät, mitä kansa tarvitsee ja kuinka paljon.

  tympeitä esimerkkejä kohtaan kaikkialla. valtio toki osansa palkasta ja sitten vielä osansa jokaisesta ostosta jonka jäljelle jäävällä rahallani teen, mutta silti minulle jää rahaa jonka käytön joudun itse päättämään: Monesti olen pähkäillyt että mitä elokuvaa menisin teatteriin katsomaan tai jättäisinkö kokonaan menemättä. Olisi helpompi jos valtio päättäisi kuinka suuri osa kansantuotteesta käytetään elokuvapalveluiden ostoon ja kuinka usein jokaisella kansalaisella on oikeus käydä katsomassa elokuvia ja mitä elokuvia kansalaisten tulisi katsoa. kunnalliset elokuvateatterit takaisivat laadun ja oikeusturvan. voisi kaupungintalolta täyttää hakemuksen elokuviin pääsystä. valtio voisi laatia elokuvatakuu-lain joka määräisi että kansalaisen tulisi saada elokuvahakemuksensa käsitellyksi 60-päivän kuluessa ilmoituksen jättämisestä.

  Nykyään sen sijaan ihmiset käyvät katsomassa huonoja elokuvia, jotain amerikkalaista roskaa. ja lisäksi jotkut ihmiset käyvät paljon useammin elokuvissa kuin toiset. Se ei sovi suomalaiseen oikeusvaltioon. toivon siis veronkorotuksia joilla taataan reilu elokuvakäytäntö suomen maahan.

  Niin kauan kuin ihmiset saavat päättää oman rahansa käytöstä, ei oikeudenmukaisuus toteudu.

 6. Heh heh, eiköhän mainittujen ihmisten meiningit ole vähän monipuolisempia yhdellä sanalla määritellyksi. En ainakaan itse halua tulla leimatuksi vain arkkitehdiksi.

  Rahoitin opiskeluni viisi viimeistä vuotta paiskimalla töitä ilman mitään yhteiskunnan tukea; opettajana, suunnittelijana ja rakennustyömaalla. Muista mainitsen Oskarin joka opiskelun ohessa ajaa viikonloppuina taksia. Mitkä ne tuottavan työn mittarit olikaan? Ei kukaan tiettävästi päivääkään?

  Eihän Iloiset tarkoita 80% veroja tai kommunismia. Kysymyksessä on asenne että mm. elinkeinot mahdollistavat palvelut, kuten koulutus ja tiet, kannattaa kustantaa. On sitten erikseen äänestäjien ja politikkojen asia päättää mitä ja miten paljon palveluita tuotetaan ja miten verotetaan. Iloisilla yksilöillä on erilaisia näkemyksiä tästä, mutta yleisesti Iloisen asenteen tarkoituksena on toimiva yhteiskunta jossa on hyvä elää. Yöt nukkuu paremmin kun tietää että tarvittaessa palokunta tulee pelastamaan ihmiset ja heidän omaisuutensa.

 7. Kiitos Iivo hyvästä kommentista. Niin kuin totesin jo kirjoituksessani, taidat olla vähän väärässä porukassa nyt mukana.

  Minunkin tavoitteeni on aivan sama kuin Sinulla. Mukava yhteiskunta, jossa palvelut pelaavat kohtuullisella verotuksella. Verotuksella, joka kannustaa töiden tekemiseen ja yrittämiseen. Minun kokonaisveroasteeni on öpaut 60 % (Suomessa keskimäärin 44). Jos soitan julkisen puolen hammashoitoon, minulle tarjotaan aikaa vuosien päähän. Jos lapseni on sairas, joutuisin terveyskeskuksessa jonottamaan ehkä 4-8 tuntia. Lopputuloksena on se, että haen palvelut totta kai yksityiseltä.

  Eli pähkinänkuoressa. Palvelut eivät pelaa, veroaste on maailman kolmanneksi korkein ja ostovoima sekä varallisuus on EU:n pohjasakkaa.

  Pitäisikö tilanteesta olla mielestäsi iloinen? Onkohan verojen korottaminen se oikea ratkaisu?

  Mukavaa päivän jatkoa.

 8. Eikös se Octavius näin pidäkin mennä? Ne joilla on rahaa voivat valita käyttämänsä palvelut. Ne joilla ei ole, on kai parempi kuitenkin saada se edes jonkin ajan kuluttua. Tosin en usko lapsesi joutuvan jonottamaan terveyskeskuksessa yli 4 tuntia. Luulempa, että keskiarvo lienee 1-2 h välillä.

  Se, että meidän varallisuus ja ostovoima ovat huonot Eurooppalaisessa mittakaavassa, johtuu puhtaasti vähästä asukasmäärästä.

 9. ”Kiitos Iivo hyvästä kommentista. Niin kuin totesin jo kirjoituksessani, taidat olla vähän väärässä porukassa nyt mukana.”

  Voisit perustella miksi näiden herjaamiesi henkilöiden entiset ja nykyiset työt eivät ole tuottavia töitä.
  Luin juuri aamun Hesarista DI Kurosen työstä.

  ”Pitäisikö tilanteesta olla mielestäsi iloinen?”

  Palveluiden tulee toimia paremmin. Julkisen rahan käyttöön tulee suhtautua erityisen kriittisesti sillä kyseessä on kaikkien yhteiset asiat.

  ”Onkohan verojen korottaminen se oikea ratkaisu?”

  Nykyään tilanne on enemmän verotuksen perusteiden puolustamista eikä verojen korottamista sinänsä.

 10. Mielestäni tuottava työ on pelkistetysti sanottuna tekemistä, joka tuottaa tai välittää tuotteita / palveluita, joita voidaan myydä riittävällä voitolla.

  Ja Iivo hyvä, tarkoituksenani ei todellakaan ollut herjata, vaan nauraa hyväntahtoista naurua.

  Kerrataan vielä, maksan mielelläni veroja jos koen, että ne menevät oikeisiin asioihin. Ja julkisen isännättömän rahan kohdentamisessa on toden totta kritisoimista Suomessa.

  Ja voi olla, että käsitin väärin. Minusta kyllä tuo reippaita veroja tarkoittaa mahdollosimman kovaa verotusta. Tällä mittarilla Suomi on maailman sosialistisimpia maita.

  Niin kuin totesin jo aiemmin, suurimpia aarteitani on palkkakuitti, jossa jään tuhat €uroa velkaa verottajalle. Kukaan ei usko ennen kuin näkee omin silmin. Siitä voi jo sanoa, että verot ovat jo tarpeeksi reippaita…:D.

  Mitä konkreettista muuten mielestäsi pitäisi tehdä julkisille palveluille? Verotus on maailman kärkeä, mutta homma ei toimi.

 11. ”Mitä konkreettista muuten mielestäsi pitäisi tehdä julkisille palveluille? Verotus on maailman kärkeä, mutta homma ei toimi.”

  Näin laajaan kysymykseen ei voi muuta konkreettista sanoa kuin asioiden läpinäkyvyyden lisääminen. Eli julkistetaan miten rahoitus on käytetty. Näin asia tulee julkisesti valvotuksi ja voidaan esittää parannuksia.

 12. Millä tavalla homma ei toimi? Vai onko sinun odotuksesi siitä miten homman tulisi toimia epärealistiset?
  Suomessa on mm. täydellisen hyvä ja toimiva koulutusjärjestelmä, lasten terveydenhoitojärjestelmä, Melko hyvä sosiaaliturva jne. Aika paljon saatu aikaan verorahoilla.
  Jos kuvittelet, että jossain alhaisemman verotuksen maassa, jodda on yhtä vähän asukkaita, joku samantasoinen ihminen eläisi selkeästi ja monipuolisesti paremmin, niin anna ihmeessä esimerkki?

 13. Siinä suomalaisten ostovoima:

  http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-ura/2007/04/26/Koulutetut+ovat+k%F6yhi%E4+Suomessa/20079999/106

  Saisin näillä duuneilla Luxemburgissa öpaut kolminkertaisen palkan. Verotuskin olisi viidenneksen kevyempää. Eli nettopalkka olisi siis nelinkertainen…:D.

  http://www.finfacts.com/irelandbusinessnews/publish/article_10007581.shtml

  En tiedä miten väkiluku liittyy elintasoon, mutta Luxemburgissa on puolisen miljoonaa asukasta. Ciclista: Sinun logiikallasi siis Puolassa, Turkissa tai Kongossa pitäisi olla parempi elintaso kuin Suomessa????

 14. Oletko ihan varma, että ns.ostovoima kertoo totuuden. Osa siitä ansaitusta rahasta kun saattaa kulua koulutuksen, terveydenhoitoon, liikenteeseen, liikkumiseen, harrastuksiin yms. maksamiseen.

  Kyllä väkiluku ja väestön tiheys liittyvät elintasoon.On huomattavasti helpompaa ja halvempaa järjestää sama palvelu suuremmalla väestöntiheydellä asuvalle väestölle. Rautalangasta: yksirakennus per 10 tuhatta asukasta on halvempi kuin 10 rakennusta per tuhat asukasta. Yksi iso tie per 50 tuhatta käyttäjää on halvempi kuin pieni tie per 100 käyttäjää.
  Siihen samaan ajatukseen perustuu Suomessa käynnissä olevat kuntaliitoksetkin.
  Kongo on kehitysmaa,jota ei oikein sovellu Suomen kanssa vertailtavaksi.

 15. Ihan puhtaasta mielenkiinnosta: mitä sinun mielestäsi on
  tuottava työ? Tulee vaan mieleen, että aika pieneksi jää tuo tuottavan ala jos noin ruvetaan karsimaan… Vai oletko sä klassisen marxismin linjoilla: vain materiaalisten asioiden tuottaminen tehdasolosuhteissa on aidosti tuottavaa…?

  Kaikkineen on kyllä pirun kiero ajatusmalli tuo sun lähtökohta, että pitäisi olla rikas että saisi perustellusti vaatia korkeampaa verotusta…

 16. Kun nyt nimeltäkin mainitaan (tai mainittiin reilu kuukausi sitten…) niin ainakin omasta mielestäni olen jollain tapaa tuottavassa työssä, operatiivisissa hommissa hyvää tulosta tekevässä pörssiyhtiössä ja oli se relevanttia tai ei, niin tulot ovat espoolaisten keskitulojen paremmalla puolella.

  Iloiset tosiaankin puolustaa veroja, ei niiden itsensä vaan niillä saatavien palvelujen vuoksi. Tottakai Suomeen ja maailmaan pitää mahtua muunkinlaisia palveluita kuin julkisesti tuotettuja, mutta laadukkaat peruspalvelut on fiksuinta hoitaa yhteisesti.

 17. Kiitos kommenteista.

  Tuottavan työn määritelmä omassa ajatusmaailmassani? Kuvitellaan yhteiskunta ilman julkisia palveluita. Kaikki toteavat, että tietyt asiat kannattaa hoitaa yhdessä, niitä ovat hyvin todennäköisesti turvallisuus, sosiaalipalvelut, osa terveydenhoitopalveluita, koulutus, jne…

  Tuottavan työn määritelmänä voisi olla se, että mistä ihmiset ovat halukkaita maksamaan itse ansaitsemillaan rahoilla. Kun ihminen alkaa operoida toisten ansaitsemilla rahoilla, näyttää lopputulos olevan aina se, että työn tuottavuuden ja toisten rahojen alkuperä hämärtyy täysin.

  Otetaan konkreettinen esimerkki. Helsingin kaupungin virastotalossa on useita porraskäytäviä (6)ja kunkin porraskäytävän jokaisessa kerroksessa (4) on kaksi aulavahtimestaria. Järjestely ei tulisi kuuloonkaan yksityisessä yrityksessä, jossa kilpailu tekee em. järjestelystä mahdottoman. Ja en missään tapauksessa syytä millään tavoin em. vakseja, syyllisiä tuottamattomaan työhön ovat tietysti toisten ansaitsemien rahojen käyttäjät eli vastuullinen päällikkö/johtaja/poliitikko. Suomen julkiselta puolelta työn tuottavuutta voidaan nostaa varmaan keskimäärin 30 % ilman, että mikään palvelu kärsisi tippaakaan.

  Siksi pidän äärimmäisen kummallisena sitä, että verotusta pitäisi kiristää. Ei kai kenenkään etu voi olla se, että lisätyön tuottamasta arvosta toiset vievät 60 %? Jos Karjalaisen Pertti pystyy organisoimaan terveydenhuollon päivystyksen 35 % tehokkaammin samalla, kun laatu paranee, niin keneltä se on pois? Jollain kummallisella logiikalla esim. terveydenhuollon rakenteiden uusia hoitomalleja vastustavat juuri Vasemmistoliitto ja Vihreät.

  Franck: ’ Kaikkineen on kyllä pirun kiero ajatusmalli tuo sun lähtökohta, että pitäisi olla rikas että saisi perustellusti vaatia korkeampaa verotusta…’

  Tämä ei mennyt minulla jakeluun sitten ollenkaan. Varmaan kaikki haluavat maksaa veroja, jos kokevat siitä saatavan palvelun verojen arvoiseksi. En edelleenkään ymmärrä sitä, että jos lähtökohtanne ovat reippaat verot, niin miksi ihmeessä ette tilitä yhdistyksenne kautta omia rahojanne valtiolle?

 18. Meinasin lähinnä vaan sitä, että tunnut paheksuvan sitä, että (sinun kriteereilläsi) tuottamatonta työtä tekevät vaativat lisää veroja. Siis että heidän edustamiensa ammattialojensa rahoituspohja nousisi.

  Kapitalismissa ja demokratiassa ei kuitenkaan tietääkseni ole mitenkään harvinaista, että ihmiset kamppailevat oman eturyhmänsä toimeentulon puolesta. Samaa tekevät kaikki muutkin, miksi se olisi joissakin duuneissa jotenkin häpeällisempää?

  Itse en muuten ole ko. järjestön jäsen.

  Edustamasi talousliberalismi on ihan järkeenkäypä ajatusmalli, kunhan siinä ollaan johdonmukaisia. Toivoisin joskus näkeväni hieman vastaavanlaista paheksuntaa suuryritysten subventoimista kohtaan (”nokian loiset elää tekes-rahalla kun muuten ei tuotteet menisi kaupaksi” tms.), ihan johdonmukaisuuden nimissä. Johdonmukaisuus on hyvä juttu politiikassa.

  PS. Toivottavasti saat lisää sitä ostovoimaa, kun se tuntuu olevan sinulle kovin tärkeää. Itse koen Suomen ostovoiman olevan varsin hyvällä tasolla.

 19. […] tässä on joutunut vähän oikomishoitoon kun nimeltä mainiten väitetään, etten ole päivääkään ollut tuottavassa työssä. Ei ehkä pitäisi uhrata […]

 20. Ei kai kukaan tässä ole ollut sitä mieltä, että julkista rahaa pitäisi käyttää jotenkin turhaan? Tosin en kyllä asiaa tuntematta lähtisi arvioimaan vaksien määrääkään jossain virastossa, tosin välillä sitä törmää erikoisuuksiinkin kuten tässä: http://www.mattikuronen.net/2007/12/12/wannabe-kauppa/.

  No, eri näkökannoista ja reippaista yleistyksistä huolimatta verokeskustelua syntyy ja se on Iloisten tarkoituskin.

 21. Ettei tulisi väärinkäsityksiä, niin missään tapauksessa ole (hallitsemattoman) talousliberalismin kannalla. Nähty on sekin, heikko-osaiset jää heitteille.

  Tällainen globalisaation mukanaan tuoma maailman syleily, korkeahko verotus ja korkea sosiaaliturva on vain mahdoton yhdistelmä. Minä jättäisin tuon maailamn syleilyn pois ja keskittyisin omiin (=Suomen) asioihin.

  Muuten vaarana on oikeasti, että mennään Amerikan malliin.

 22. (kohtuulliset) verot ovat oikeasti hieno juttu. Mutta verot ovat huono tapa kierrättää rahaa. Ja rahan pitäisi kiertää, että saadaan tulot tasaisemmin jaettua. Siksi en kannata tätä ”iloisten veronmaksajien” aivo pierua.

 23. […] että Aleksi Henttonen, kirjan kirjoittaja, on sekä Iloiset veronmaksajat –nimisen kommariporukan ja samoin myös tämän oikeusvaltion tuhoajan, Demlan,  jäsen. […]

 24. Jälkijunassa kommentoin:

  Kiinnostaisi tietää, millä perusteella minut määritellään ”ammattikommunistiseksi”? En miellä itseäni kommunistiksi, saati että ylipäätään olisin mikään ammattipoliitikko. Osallistun vapaa-ajallani kunnallispolitiikkaan.

  Esität myös, etten ole tehnyt päivääkään tuottavaa työtä. Eivätkö esim. laboratorio- tai tutkimustyö ole mittapuullasi tuottavia?

 25. Heips Miina ja kiitos kommentistasi ja faktat pitää olla oikein.

  Korjasin kirjoitusta, mutta eikö Vasemmistoliitto sitten ole kommunistien perinnejärjestö vai olenko käsittänyt jotain väärin?

  Arvostan toki erittäin korkealle esim. tekemäsi laborantin työt. Toivottavasti saat pätkäduuniputkesi poikki tässä huutavan työvoimapulan maassa.

  Tuosta veronmaksun iloisuudesta: miksi kukaan Teistä ei ole ryhtynyt vapaaehtoiseksi lisäverojen maksajaksi. Eikö kannattaisi näyttää asiassa esimerkkiä?

  Vai onko niin, että Iloiset veronmaksajat ajavat vain muiden verojen korottamista? Kokonaisveroaste on jo nyt täällä maailmanhistorian kolmanneksi korkein markkinatalousmaista.

  Tuossa kommunismikokeilussa kun ei oikein hyvin käynyt.

 26. Mielestäni olet käsittänyt jotain väärin, jos pidät Vasemmistoliittoa kommunistien perinnejärjestönä. En itse tunne puolueemme jäseniä, jotka mieltäisivät itsensä kommunisteiksi, eikä puolueohjelmistakaan tällaisia linjauksia löydy. Kommunisteilla on omat puolueensa.

  Entä mistä olet saanut päähäsi, että Iloiset veronmaksajat ajaisi verojen korotuksia sinänsä? Järjestöön mahtuu monenlaisia näkemyksiä verojärjestelmistä, mutta yhteistä jäsenistöllemme on halu korostaa verotuksen myönteisiä puolia, eli sitä kaikkea, mitä verorahoilla saadaan.

  Verotus pitää mieltää osaksi kokonaisuutta. On älyllisesti epärehellistä vaatia jatkuvasti verojen alentamista, ellei samalla yksilöi, mistä palveluista haluaa tingittävän tai miten paikata menetetyksi ehdottamansa verotulot.

  En siis lainkaan ymmärrä pointtiasi siitä, että järjestömme jäsenten tulisi ryhtyä vapaaehtoisiksi lisäveron maksajiksi. Itse kannatan progressiivista verotusta sekä hyvin pienissä tuloluokissa verovapautta. Eihän ole mieltä maksaa veroja, jos sitten joutuu vastaavasti hakemaan lisää toimeentuloetuuksia.

  Itse olen elänyt sekä erittäin pienituloisena että verrattain hyvätuloisena. Enkä ole koskaan urputtanut veroistani. Pikemminkin olen kiitollinen mm. saamastani maksuttomasta korkeakoulutuksesta, terveydenhoidosta sekä perhe-etuuksista. Ennen kaikkea haluan elää yhteiskunnassa, jossa ketään ei syrjäytetä.

  Ja mitä noihin pätkätöihin tulee: nehän ovat tyypillisimmillään juuri kaltaisteni koulutettujen, nuorehkojen naisten ongelma. Paljon mainostettu työvoimapula ei kohdistu kaikkiin aloihin. Esim. edustamani bioalan ikärakenne on sellainen, ettei työvoimapulaa ole odotettavissakaan. Vaikka mielekästä ja tärkeää tekemistä kyllä riittäisi vaikkapa biolääketieteen ja ympäristökysymysten saralla.

 27. Kiitos Miina taas kommentista.

  Tuosta Vasemmistoliiton kommunistisuudesta: sivuiltanne on linkki mm. Lenin-museoon. Tuo raivohullu psykopaatti ja aatteenne käytäntöön viejä oli maailmanhistorian julmimpia tunnettuja sadisteja. Varsinainen idoli Teillä…:D. Miksi linkkiä ei ole Pol Potiin, Staliniin ja Hitleriin?

  Lisäksi sivuilta pääsee parilla klikkauksella kaikkeen kommariroskaan, mitä nyt vielä nettiin mahtuu, esim: http://www.murros.net/index.php?option=com_content&task=view&id=199&Itemid=28. Vallankumousta ja väkivallan juhlaa näyttää ohjelmanne käytännön tasolla olevan. Hieno homma.

  Minua kiehtoo tavattomasti myös vasemmistonuorten Natsi-Saksan kautta palestiinalaisille ja edelleen Neuvoliiton kautta Suomen kommareille siirtynyt patologinen juutalaisviha. Paidan ruskeaksi vaihtamalla olisivat ainakin jotkut Teistä mitä parhaimpia Hitler-Jugend ryhmänjohtajia. Hieno homma.

  Noilla parissa sekunnissa hautuilla esimerkeillä kai nyt voidaan perustella Vasemmistoliiton olevan kommunistien perinnejärjestö? On totta, että julkisesti annetaan toinen kuva, mutta maskirovkahan Teillä on perinteisesti sisäänrakennettuna toiminnassa.

  ’Pikemminkin olen kiitollinen mm. saamastani maksuttomasta korkeakoulutuksesta, terveydenhoidosta sekä perhe-etuuksista. Ennen kaikkea haluan elää yhteiskunnassa, jossa ketään ei syrjäytetä.’

  Tästä olemme täysin samaa mieltä. Tuollaisessa yhteiskunnassa minä haluan asua ja haluaisin sellaisen myös lapsilleni jättää.

  ’Entä mistä olet saanut päähäsi, että Iloiset veronmaksajat ajaisi verojen korotuksia sinänsä? En siis lainkaan ymmärrä pointtiasi siitä, että järjestömme jäsenten tulisi ryhtyä vapaaehtoisiksi lisäveron maksajiksi.’

  Me molemmat tiedämme, että Suomessa on maailmanhistorian (siis markkinatalousmaissa rauhan aikana) kolmanneksi korkein veroaste. Samaan aikaan Suomessa ostovoima ja varallisuus per capita ovat Länsi-Euroopan surkeimpia. Yhtälö tarkoittaa siis sitä, että julkisella puolella on karsittavaa ja tehostettavaa ja paljon. Jos sille ei tehdä jotain, niin tuleva lama karsii rakenteita niin rankalla kädellä, että lopputuloksena on jonkin USA:n ja sosiaalitoimiston välimuoto. Ja ainakaan sellaista minä en halua.

  On totta, että vaihtoehtonahan on siirtyä 100 %:n veroasteeseen, jota siis kommunismiksi kutsutaan. Se ei vain kovin hyviä käytännön tuloksia tuonut tullessaan. Sitäkään en halua.

  Korostan vielä, että asioista voi ja pitää olla eri mieltä ilman että asiaan liittyisi mitään muuta.

  Ystävällisin terveisin Octavius.

 28. Voi vittu mitä idiootteja te koko sakki. Miten te voitte kuvitella, että kukaan, vaikka Wahlroos, antamalla tuloistaan 90% valtiolle voisi mitenkään vaikuttaa valtion taseeseen? Ajatus, MEILLÄ iloisilla veronmaksajilla on, että kun kaikki, myös ME hyvätuloiset maksamme enemmän veroja valtiolle, turvaamme yhteiskunnan toimivuuden, myös turvallisuuden ym. Vittu te loiset ette halua muuta kuin että saatte pitää kaiken rahanne itse unohtaen samalla saavanne poliisipalvelut suojaamaan teidän omaisuuttanne, tiet ajaa ökyautoillanne, viemärit kuskaamaan paskaanne ja mitä vielä. Puhumattakaan siitä, että olette saaneet ilmaisen koulutuksen ja terveydenhuollon koko elämänne (koulutus on kyllä mennyt ihan vituille, mutta suodaan se teille). Vittu mitä PASKAA! Teille ei varmaan kannata edes vihjata mistään solidaarisuudesta tai humaaniudesta, vittu. Haistakaa paska koko idioottilauma, vittu!

  Vastaukset voi laittaa suoraan osoitteeseen a.latvala@netikka.fi. LOISET!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: