Tuomas Holopainen – nero

Jälkikasvun seurana nähty Nightwish oli täydellinen yllätys. Musiikki on livenä sata kertaa parempaa kuin levyltä kuultuna. Hiottua ammattitaitoa on nautinto katsoa.

Jukka Nevalaisen suoritus rumpalina herättää kunnioitusta jo pelkkänä urheilusuorituksena. 

Kaikki toimi. Paitsi että viereisellä paikalla istui mastodontti tai ihmisvalas. Kaveri painoi ainakin 400 kiloa ja hänellä oli jokin hermostovika vasemmassa jalassa, joka teki nykivää liikettä koko ajan. Lisäksi hän haisi pahalle. Tuli mieleen hajanaisia ajatuksia kaverin seurassa olleen ihan siedettävän näköisestä naisesta ja hänen sekä sängyn kestävyydestä. Tai että miten se voi yleensä olla anatomisesti mahdollista.

Oli pakko poistua paikalta katsomaan keikkaa käytävältä. 

Nightwishin keikoilla näköjään käy paljon myös todella hyvännäköisiä kissoja. Menen uudelleen. 

___________________

Seuraavaksi blogien markkinointia. Lukekaa suurtyö. Mykisti ainakin minut.

Published in: on 3 tammikuun, 2008 at 7:45 am  Comments (8)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/01/03/tuomas-holopainen-nero/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 kommenttiaJätä kommentti

 1. ”Paitsi että viereisellä paikalla istui mastodontti tai ihmisvalas. Kaveri painoi ainakin 400 kiloa ja hänellä oli jokin hermostovika vasemmassa jalassa, joka teki nykivää liikettä koko ajan. Lisäksi hän haisi pahalle. Tuli mieleen hajanaisia ajatuksia kaverin seurassa olleen ihan siedettävän näköisestä naisesta ja hänen sekä sängyn kestävyydestä. Tai että miten se voi yleensä olla anatomisesti mahdollista.”

  Hetken jo ajattelin ”valaan” olleen reino. Mutta tuo nainen mukana kumoaa ajatukseni, ettei hän ollut reinon diabeteshoitaja. Muuten kuvaus on erittäin onnistunut. Ja reinon tapauksessa ”se” ei enää onnistu, johtuen juurikin tuosta itse hankitusta sairaudesta 😉

 2. Minulla on Ciclista erinomainen idea. Sinulla on loistavia argumentteja ja upeita ajatuksia yhteiskunnan kehityksestä.

  Sinun kannattaa perustaa oma blogi, jolla noita ajatuksia esittelet. Minusta olet nyt antanut tälle surkealle kyhäelmälle pohjattomasta lahjakkuudestasi sen, mitä tämä palsta on ansainnut. Lukijoita tulee blogillasi olemaan valtaisin määrin. Ajattele nyt, pelastat kymmenien ellei satojen tuhansien ihmisten aamun. Herättyään he ajattelevat ensimmäisenä, miten valaisevat päivänsä Ciclistan uusilla blogikirjoituksilla. Lämmin tunne valtaa heidän sielunsa ja Sinusta tulee kuuluisa.

  Heippa.

 3. Tuli sitten luettua tuo epäkorrektin teoria. Sai aika paljon kysymyksiä ja ahaa elämyksiä aikaan. Aluksi tuntui suunattomalta lukea kuusi sivua tuota tektiä, mutta sen lukeminen kannatti. Oikeastaan haluaisi lukea enemmänkin kyseisen henkilön kirjoituksia.

 4. Eisssaatana. Tämä oli kyllä ensimmäinen kerta minun elämässäni kun nauroin Ciclistan kommentille. Ja oikein ääneen. Kunnon röhönaurua. Poikahan oppii vielä vittuilemaan, kun jatkaa treenaamista mestarien kanssa.

  Pitäisköhän mun muuten hankkia oma blogi, niin Ciclista voisi taas palata sinne vittuilemaan. Vähän niinkuin kotiinsa tulisi.

  Hankinnoista puheen ollen, hankin juuri inkkarin uudeksi diabeteshoitajakseni. Kuulin hyvän mainoslauseen inkkareista ja asia oli sillä selvä. Nimittäin minultahan ei ’se’ enää diabetes kakkosen takia onnistu.

  Mutta INKKARI IMEE.

 5. Epäkorrektin teoria on valitettavasti poistunut netistä.

 6. Jep. Sääli, olisi ollut tarkoitus tänään tallentaa koneelle ja tulostaa paperille. Ei sitten onnistunutkaan. Mutta jos jollain on tuo, niin voisiko laittaa uudelleen nettiin? Tai lähetellä?

 7. sama pulma

 8. Epäkorrektin Teoria on sivuillani, ainakin toistaiseksi kopiona muutamaa videota lukuunottamatta joita en löytänyt..


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: