Paluu kivikaudelle

Tim Carbin kävelee Oak Lanella, kotikadullaan Bradfordissa. Kaupunki on suunnilleen Helsingin kokoinen. Tim tuntee itsensä muukalaiseksi, mitään ei ole hänen lapsuudestaan jäljellä ja hän mielestään mukaan ympäristöä ei erota Karachista millään tavoin.

Pakistanilaisnuoret sanovat asian suoraan: ’Tämä on nyt meidän aluettamme. Ette ole tervetulleita tänne.’  Bradfordissa äärioikeistolaiseksi luokiteltu British National Party on suosittu. Englantilaiset tekevät sen, minkä nöyryytettävät länsieurooppalaiset tekevät kaikkialla. He pakenevat. Ketään ei varmaan yllätä Bradfordin rikollisuus. Niin kuin kaikkialla kivikauteen siirtyvässä Euroopassa, Englannin raiskausmäärät ovat kaksinkertaistuneet suunnilleen vuosikymmenessä.

Monikulttuuri lyö leimansa kaikkeen kaupungissa. Sharialaki on voimassa. Se ei ole virallinen laki, mutta voimassa se on yhtä kaikki. Kaupunki ei ole enää englantilainen – kirkkoja on muutettu kiivaalla tahdilla moskeijoiksi – paikoiksi, joissa saarnataan vihaa länsimaita kohtaan. Alueelta tulivat Lontoon metropommittajat, paljon mainostetut integroidut kolmannen polven koulutetut maahanmuuttajat.  On ilmeistä, ettei heille ole hankittu Adidas-lenkkareita, jotka suunnitelmien mukaan pelastavat Suomen samalta kehitykseltä.

Aluetta, joka ennen oli osa Englantia, vaivaa myös monikulttuurin mukanaan tuoma ilmiö: geneettiset sairaudet. Valtaosa eli 85 % pakistanilaisista avioituu ensimmäisten serkkujensa kanssa. Tästä luvusta olisi varman Jari Tervokin muiden suomalaisten Mengelen opetuslapsien tavoin hyvin ylpeä. Lopputuloksena alueen perinnölliset, harvinaiset sairaudet ovat 13 kertaa yleisempiä kuin väestöllä keskimäärin.

’Neila says she is glad she has married her cousin. She says: ”You have an understanding, you have the same family history. When you talk about old times, either here or in Pakistan, you know who you’re talking about. It’s just a nicer emotional feel. Family events are really nice because my in-laws and Farooq’s in-laws are together and related.” 

Monikulttuuri antaa myös työtä. Koska yli kymmenesosa lapsista kuolee tai kärsii koko elämänsä sukurutsan mukanaan tuomista geneettisistä sairauksista, on Bradford Royal Infirmarystä tullut maailman johtavia geneettisten sairauksiin perehtyneistä sairaaloista. Niin, Neilan sanoin: ’perhejuhlat ovat mukavampia.’ 

Bradford on vain esimerkki. Sama ilmiö laajenee jokainen päivä Euroopassa, niin Ranskassa, Saksassa, Hollannissa ja Ruotsissa. Itäkeskuksessa Helsingissä ilmiön voi nähdä alkuiltapäivästä, keskellä parasta työpäivää. Eurooppa palaa takaisin kivikauteen.

Mutta ei huolta. On tärkeämpiäkin ongelmia.

”This is pure racial segregation. And it’s like this because the Muslim community simply refuses to integrate. So people like me feel like outcasts in our own country.”

Tim Carbin on rasisti. Laittakaa hänet vankilaan.

Mainokset
Published in: on tammikuu 14, 2008 at 12:35 pm  Comments (12)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/01/14/paluu-kivikaudelle/trackback/

RSS feed for comments on this post.

12 kommenttiaJätä kommentti

 1. Jo jossain vaiheessa odottelin, että milloin aletaan itkeä sitä, että maahanmuuttaja sairastuu ja mahdollisesti hänen hoitamiseen käytetään niitä kallisarvoisia veromarkkoja.
  Ja eipä kovin kauan tarvinnut odottaa…
  Tosin minun yksi tuttu kirurgi sanoi kerran leikkisästi, että jos heiltä karsittaisiin pois potilaat, joiden vammojen ja sairauksien syynä on selkeästi alkoholi, ja myös vanhukset, heillä ei olisi juuri mitään tekemistä 😉

  Mun mielestä kannattaisi myös kirjoittaa siitä miten maahanmuuttajien sallitaan käyttävän samoja julkisia kulkuneuvoja, yleisiä vessoja yms. kuin kantaväestökin. Olihan Etelä-Afikassakin järjestetty asiat niin, että ei vahingissakaan jouduttu toisten kanssa tekemisiin, niin miksi sama ei onnistuisi Suomessakin?

 2. ?? En ymmärrä mitä halusit sanoa.

  Miten Etelä-Afrikka liittyy mihinkään asiaan mitä tässä blogissa tai kirjoituksessa on käsitelty? Ilmeisesti pidät ihan ok ilmiönä sukurutsaa? Sinulla on täysi oikeus mielipiteeseesi, mutta aika moni ajattelee asiasta toisella tavalla.

  Harmi, koska kommenttiesi taso parantui selvästi viime aikoina.

 3. Vastaava ilmiö on somalien munuaistaudit suomessa.

 4. Ei suinkaan. Mun mielestä suomalaistakin geeniperimään kannattaa ehdottomasti laajentaa. Pohjoismaalaisten ja latinalaisten lapsista tulee esimerkiksi todella kauniita 😉

  Tosin jos joku nyt jotain rutsaista haluaa harrastaa, niin tuskinpa siitä on pelkoa että se tarttuu. Luulisin, että sellainen aikaa myötä kuihtuu pois.

 5. Voi Cicceli. Vie terveisiä ja kukkia ihanalle vaimollesi, saa panna ne maljakkoonsa. Winnie lähettää suukkoja kaikille kauniille ja eroottisille vaimoille.

  Sekä Winnie lähettää Suukon erityisesti Sinulle O. 🙂

 6. tuo teksti itsessäänkin lietsoo yhtä lailla vihaa maahanmuuttajia kohtaan kuin mitä kirjoitat paheena mitä tapahtuu moskeijoissa. Kumpi siinä on pahempi?

 7. Ymmärrätkö Sinä Winnie mitä Ciclista yrittää sanoa?

  Ja kukkia ehdottomasti kaikille Naisille. Jotka lakkaavat varpaankyntensä.

 8. Millaisia kiksejä tuo lapsellinen päänaukominen oikein antaa? Ciclista voisitko hiukan valottaa? Olen törmännyt ehkä kymmenessä eri blogissa sinun kirjoittamisiisi kommentteihin eikä joukossa ole ainuttakaan asiallista viestiä. Keski-ikäinen kakara joka roikkuu päivät pitkät monikulttuurikriittisissä blogeissa rääpimässä turpaansa. Aika säälittävää.

 9. Kerro Timoteei mikä siinä lietsoo vihaa? Olen ymmälläni. Pelkkä referaatti Englannissa jukaistusta artikkelista. Ei mitään muuta.

  Tiesitkö muuten, että tuo väite, minkä esitit on kunnianloukkaus. iP:si on tallessa, tiedän nimesi, osoitteesi ja henkilötietosi.

  Syytit minua juuri vihanlietsonnasta.

  Kerro mikä lehtiartikkelissa lietsoo vihaa ja ketä kohtaan? Odotan mielenkiinnolla vastausta, ennenkuin laitan toimeksi.

 10. Voimakkaampi kulttuuri voittaa kaukonäköisten poliitikkojemme ansiosta! Meidän pitäisi olla asiasta pelkästään riemuissamme!

 11. Olen Pirjo kanssasi melkein täysin samaa mieltä. Vahvempi voittaa. Evoluution laki kautta historian.

  Ainoa mikä askarruttaa on se, että olemme molemmat häviäjän puolella. Minä pärjään kyllä – iso, vahva, älykäs ja varakas mies.

  Naiset vaan kärsivät hieman liikaa minun makuuni. Mutta makujahan on monia.

 12. […] Britannian muuttuminen heimoyhteiskunnaksi kiihtyy. Kehityksen nopeus on ällistyttävä. Ei tarvitse kuin avata minkä tahansa päivän sanomalehti ja […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: