Pertti Rönkkö ja rasistiset tilastot

Taisi olla perjantaina, kun YLE yllätti. Tai sitten oli tapahtunut suuri vahinko. Kymmenen pistettä Pertti Rönkölle. Asiasta on uutisoineet myös Uusi Suomi ja Turun Sanomat, Pravdassa asiasta ei ole ollut riviäkään, vaikka asia on ollut päiväkausia ykkösuutinen Saksassa. 

On hienoa huomata, että on olemassa vielä ammatistaan ylpeitäkin ja ammattitaitoisia suomalaisia toimittajia. Ihmetyttää tietysti se, mikä EU:n suurimassa valtiossa käytävässä keskustelussa voi olla niin vaarallista, että se pitää sensuroida?

Myöhäisiltapäivän radiouutisissa Berliinissä asuva toimittaja nimittäin kertoi raportissaan Saksassa vellovasta keskustelusta maahanmuuttajiin liittyen. Keskustelu liittyy tuleviin vaaleihin. Julkisuuteen on päässyt masentavia tilastoja. Yli 80 % Berliinin katuväkivaltaan syyllistyneistä on joko turkkilais- tai pohjoisafrikkalaistaustaisia. Tilanne on vastaava myös muissa Saksan suurissa kaupungeissa. 

Berliini on suurin turkkilainen kaupunki Turkin ulkopuolella. Moni saksalainen on muuttanut ulkomaalaisalueilta pois, samoin useat integroituneet siirtolaiset. Berliinin työperäisimmän kaupunginosan Neuköllnin pormestari on ilmoittanut unelman monikulttuurisesta kaupungista kuolleen ja alleviivannut ulkomaalaisten osuutta rikostilastoissa.

Pormestari Heinz :

’Eurooppalaiset arvot kiinnostavat toisen ja kolmannen polven siirtolaisia vieläkin vähemmän kuin heidän vanhempiaan…Jos olisin puhunut siirtolaisongelmista tällä tavalla kymmenen vuotta sitten, niin olisin lentänyt demaripuolueesta kuin leppäkeihäs.’ 

Saksan vihreät ja demarit syyttävät tilastoja ja asian esiin nostaneita Angela Merkeliä ja Roland Kochia rasistisiksi. Pertti Rönkkö sanoi myös asian suoraan. Vihreiden ja demarien kantaan vaikuttaa se, että maahanmuuttajataustaiset äänestävät juuri näitä puolueita. 

Maalaispoikaa ihmetyttää miten ihmeessä tilasto voi olla rasistinen? Sehän pitäisi passittaa vankilaan.

Mainokset
Published in: on tammikuu 16, 2008 at 1:37 pm  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/01/16/pertti-ronkko-ja-rasistiset-tilastot/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 kommenttiaJätä kommentti

  1. Olenkin miettinyt milloin näillä saksan ja ruotsin ongelmatapauksilla tulee tukalat oltavat; rahat loppuu eikä kattoa pään päällä.
    Astrid ja kumppanit ottavat varmasti nämä huippuosaajat avosylin vastaan valehdellen meille päin naamaa, että saatiinpas oikein saksalaisia ja ruotsalaisia kultamunia työvoimapulaa helpottamaan.

  2. Elämme työperäistämisen aikaa. Ja täytyy tarkkaan pitää mielessä, että jokaisesta kilahtaa Suomelle 350 000 €uroa puhtaana kassaan.

    Lisäksi übersturmbannführer Johanna Suurpään mielestä suomalainen lapsi tuottaa yhteiskunnalle vasta >20 vuoden jälkeen, kun työperäisyys tuottaa välittömästi.

    Suomalaiset lapset joutaisivat minusta vankilaan.

  3. Kiinnostaisi tietää, tietääkö übersturmbannführer Johanna Suurpää, miten nopeasti maahanmuuttajan lapsi alkaa tuottamaan yhteiskunnalle, tai miten nopeasti lukutaidoton, ja perheellinen maahanmuuttaja alkaa tuottamaan yhteiskunnalle ?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: