Seksuaalinen häirintä

Näinä yhä yltyvän hulluuden aikoina voi Suomessa saada syytteen siitä, että ajattelee. Hullua on myös säännöllisesti pintaan pulpahtava keskustelu seksuaalisesta häirinnästä. Tuntuisi, että se on maailman ja Suomen suurimpia ongelmia. Olen itse allekirjoittanut joskus 20-sivuisen sitoumuksen sexual harassmentiin liittyen. Ei saatana saanut hissiin mennä kahdestaan asiakkaan kanssa. Ei vaikka asiakas olisi ollut mies.

Ennen pystyi loihtimaan hyvää tuulta ympärilleen ja pelastamaan usean naisen päivän sillä, että totesi jotain asun tyylikkyydestä, uudesta hajuvedestä, kampaamokäynnistä tai laihtumisesta. Enää ei uskalla.

Sitä vastoin olen kehittänyt täydellisen metodin mahdollisiin seksuaalista häirintää koskevia syytteitä vastaan. Kannattaa päivittäin käyttää seuraavia keskustelunavauksia. Samalla maine sujuvan small talkin hallitsijana kasvaa.

 • ’Kuule Jokinorsu, en panisi Sinua vaikka olisit maailman ainoa nainen.’
 • ’Huomenta Kummitus, Sinun olisi kyllä aika käydä kampaajalla ja suihkussa.’
 • ’ Onko tuo ruhosi ympärillä roikkuva puolijoukkueteltta hankittu UFFin pöntöstä vai mistä?’
Mainokset
Published in: on tammikuu 30, 2008 at 4:16 pm  Comments (8)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/01/30/seksuaalinen-hairinta/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 kommenttiaJätä kommentti

 1. Ei luulisi ainakaan feministeillä ja muilla meduusoilla olevan valittamista tuosta uudesta small talkista, kun mies tekee heti kättelyssä selväksi mitä mieltä on ja säästää naiselta arvailun vaivan.

 2. Tämä on kyllä aivan liian hauska blogimerkintä. Ehti jo tässä illan aikana ottamaan päähän muutama ihan mitätön asia, vaan eipä ota enää 😀

 3. Joo siinä voi olla monella Viherhippitytöllä arvomaailma koetuksella, kunhan tänne aletaan roudaamaan oikein kunnolla Välimerestä kotoisin olevia nuoria miehiä. Mutta se on juuri heille niin oikein kuin olla saattaa.

  Välimeritaustainen uussuomalaisuus olkoon uusi teema.

 4. Tuo eduskunnan seksuaalinen häirintäjuttu on pelkkä median keittämä soppa, jolla ei ole mitään todellista merkitystä. Sinänsä toki on vastenmielistä katsella feministien moralisointia, ja sylttytehdas löytyy Sanomatalosta.

 5. Ei ei ei, ei se noin helppoa ole! Uusi metodisi toimii ehkä seksuaalista häirintää vastaan, mutta onhan niitä muitakin syytteitä, joita heitellä täältä alistetun, kärsivän, syrjityn, syljetyn etc. sukupuolen suunnalta sinne kohti patriarkaattia. Esimerkkejä:

  (itkua, nyyhkytystä, spanielisilmiä) ”Ei kukaan voi olla noin julma. Mä olen pieni, heiveröinen nainen. Mua loukkaa tuollainen. Miksi sä haluat loukata mua? Sun pitää olla kiltti ja kohtelias mulle. Mähän olen nainen.” (itku ja nyyhkytys jatkuvat) (jatkuvat) (jatkuvat) (samalla kuuluu hiljaa silittää miehen hauislihasta)

  (silmissä välähtää) ”Ai et panisi vai?! Voi vittu, mikä tuhkamuna, sulla varmaan edes seiso. Eksää vittu ymmärrä hyvän päälle? Ooksää nähny tällasia, vittu, ookko (raottaa puseroaan)?! Ai et panis vai. Voi vittu mikä homo sä oot!!11” (female aggression, räyh räyh)

 6. Riikka – tuo esittelemäsi toinen metodi on tuttu. Olen törmännyt siihen useita kertoja.

  Jokaiseen tapaukseen on kyllä liittynyt ainakin lievä naaraspuolisen nisäkkään humalatila. Itseäni tilanne on joka kerta huvittanut tavattomasti, koska tämä seksuaaliseen suuntautumiseeni liittyvä arvostelu on iskenyt mustaan huumorintajuuni täysillä.

  Yleisohjeena elämän varrella on kyllä toiminut hyvin vanha totuus ettei kuormasta kannata syödä koskaan.

  Hammer: vieraskirjassa heitetty idea rintanapista tai paremmin t-paidasta logolla: Kulli maistuu hyvälle täytynee toteuttaa…:).

 7. Miksi mua ei kukaan ahdistele?!

 8. ”Miksi mua ei kukaan ahdistele?!”

  Kahelius koetaan usein luotaantyöntäväksi piirteeksi. Lingua francaksi major turn-off.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: