Euroopan sisällissota ja tulevaisuus

Historia on tapahtumien virtaa ajassa. Ihmisten, ryhmien, kansojen ja uskontojen tekoja jatkuvana prosessina, joka hämmästyttävällä tavalla toistaa itseään vuosikymmenestä ja vuosisadasta toiseen.

Ihmisten keskimääräinen tuntemus maailmanhistoriasta on surkealla tasolla. Vieläkin harvemmassa ovat he, jotka ymmärtävät kokonaisuuksia ja tapahtuneiden sekä tapahtuvien asioiden suhdetta toisiinsa. Se on sääli, koska tällä aina voittajien kirjoittamalla tarinalla, jota historiaksi sanotaan, on tavattoman paljon annettavaa meille kaikille. 

Historia miltä tahansa ajalta, mistä tahansa paikasta, mantereelta, valtiosta, kuningaskunnasta tai ryhmästä kertoessaan ei ole koskaan löytänyt toimivaa ja kestävää monikulttuurista yhteiskuntaa ilman etnistä konfliktia tai sisällissotaa.  Voit testata esitettyä argumenttia lukemalla tai helpommin kysymällä itseltäsi yksinkertaisen kysymyksen. Missä on se monikulttuurinen onnela, johon Suomi kiivaasti pyrkii, kun Astrid Thors ajaa parhaillaan uusia maahanmuuttolakejaan läpi eduskunnassa?

Missä monikulttuurissa on ollut toimiva demokratia, uskonnonvapaus, sananvapaus, tasa-arvo ja turvallisuus ilman väkivaltaa? Missä? 

Historian sivuilta löytyy neljä poikkeusta. USA, Sveitsi, Singapore ja Jugoslavia. Ei muita. Asialle on helppo selitys. Singapore ja edesmennyt Jugoslavia toimivat diktatuurin ja siihen nivotun väkivaltakoneiston avulla. Säälimätön yhteisön hyväksymä väkivaltakoneisto yksinvaltiudessa on se toinen vaihtoehto monikulttuurin edes jonkinasteiselle onnistumiselle. 

Toisen vaihtoehdon tarjoavat Sveitsi ja USA. Vaihtoehdon edellytyksenä on yhteinen uskonto ja kaupunkivaltio tai heimoyhteiskuntaan perustuva rakenne, jossa kukin etninen ryhmä hallitsee omaa kortteliaan, kaupunkiaan, laaksoaan tai kantoniaan. Jokainen Sveitsissä ja USA:ssa käynyt tai asunut voi todeta tämän omin silmin. Olen kirjoittanut tästä vaihtoehdosta aiemmin ja en siksi pui sitä tässä yhteydessä sen tarkemmin.

Euroopassa kehitys on ollut valitettavasti kolmannen vaihtoehdon tie. Määrätietoinen erilaisten etnisten ryhmien ja eri uskontojen sekoittaminen, joka nyt on jatkunut Euroopassa parikymmentä vuotta ja joka alkaa nyt viimein toden teolla myös Suomessa. 

Se tie johtaa historian opetusten mukaan väistämättömästi ensin etniseen konfliktiin ja lopulta sisällissotaan. Kysymys kuuluukin: milloin ja missä sisällissota alkaa? Etniset konfliktit saavuttivat muutama kuukausi sitten aivan uuden tason Ranskan mellakoissa, joissa käytettiin ensimmäistä kertaa raskasta aseistusta yhteiskuntaa vastaan. Onnea vain Ranskalle ja joka päivä enemmän tuhoutuvalle Pariisille, Pariisin esikaupungissa asuville ystävilleni ja liiketuttavilleni, mutta sisällissota alkaa siellä.  

Siis vasta alkaa – ensimmäisenä Euroopassa tässä hetkessä. Harva ymmärtää edes sitä yksinkertaista faktaa, että II maailmansodan jälkeinen (teennäinen) rauhanaika oli ylivoimaisesti Euroopassa pisin sitten Pax Romanan. Kahteentuhanteen vuoteen pisin rauhanaika rikkoutui sitten luonnonlakien tavoin Balkanilla diktatuurin menetettyä otteensa. Intellektuellivasemmisto hämmästyi tätä itsestään selvää asiaa ja sanoi EU:n suulla miehekkäästi: ’hui kauheaa’. 

Sota vaatii aina kahta asiaa – johtajaa ja organisaatiota. Ilman johtajaa taas ei voi olla toimivaa organisaatiota. Seuraavan kymmenen vuoden aikana Euroopassa tapahtuu yksi historiallisesti merkittävä asia. Rauhan uskonto saa johtajan, karismaattisen, säteilevän, arvovaltaisen ja miehekkään soturin, joka saarnaa ja samalla organisoi. Hän organisoi armeijan, josta ei testosteronia ja uhrivalmiutta tule puuttumaan. 

Historian opetusten mukaan johtajan saapumisesta seuraa keskimäärin kymmenen vuotta, jonka jälkeen alkaa sota. Sota alkaa luultavimmin kaupunkisotana ja se sota tulee olemaan julmaa. Pommeja, väijytyksiä ja tuhansittain viattomia siviiliuhreja. On selvää, että Euroopan parhaillaan alasajettavat väkivaltakoneistot iskevät takaisin ja isku johtaa Vanhan Euroopan Pyrrhoksen voittoon.

Lopusta pitää demografia huolen. Sodassa ja sitä seuraavassa konfliktissa saadaan aina tarvittavat marttyyrit ja niitä esikuvinaan pitävä Rauhan uskonnonuusi suurempi armeija valtavasti kasvavasta nuorisosta.

Euroopan verinen loppu on helppo arvioida vuoteen 2080. Sota alkaa Ranskassa vuonna 2025. Se on historian kertoma ennuste, ei minun.

Kaiken lopputulemana Eurooppa tulee muistuttamaan keskiajan ruhtinaskuntien hallitsemaa mannerta. Pieniä alueita, joissa omat etniset ja uskonnolliset heimonsa elävät. Britannia on jo menetetty, se muuttuu vääjäämättä Rauhan uskonnon™ hallitsemaksi kalifikaatiksi. Tämän on jo anglikaanisen kirkon arvostetuin auktoriteetti Canterburyn arkkipiispa sanonut ääneen. Vuonna 2008. Siis nyt.

Hollannissa ja Belgiassa Rauhan uskonnon™ edustajat ovat jo pitkään vaatineet omia alueitaan hallinnoitaviksi. Tämä on siis vuonna 2008. Nyt.

Rauhan uskonnon™ edustajat suorittavat kunniamurhia lähes päivittäin Ruotsissa. Kunniattomat tyttäret lentelevät parvekkeilta lätsähtäen asfalttiin murskautuen kuoliaaksi. Samaan aikaan kunnallisissa eli Sinun maksamissasi uimahalleissa järjestetään omia uimavuoroja sadistisesti silvotuille Rauhan uskonnon™ naisille.

Hulluuden määrällä luulisi olevan rajansa, mutta ei sillä ole. Valistunut ohikulkijan arvaus on, että heitä jälkipolvet suomalaisista kiroavat, heidän lapsensa kärsivät oman sukunsa loppuun saakka  ja heidän hautansa tullaan häpäisemään.

Kullakin Euroopan ruhtinaskunnalla tulee olemaan voimakas armeija ja  luultavasti myös hyvin itsevaltainen hallinto. Voimatekijäksi mantereella nousee väistämättä itsetietoinen Venäjä, joka ei vieraita uskontoja kumarra eikä niiden edessä alistu. Ruotsi ja  Astrid Thorsin ajamilla visioilla myös Suomi jakautuu kahteen osaan. Maat jakautuvat Rauhan uskonnon™ hallitsemaan eteläiseen osaan ja pohjoiseen vanhoja eurooppalaisia arvoja kunnioittavaan osaan.

Elämme lähitulevaisuudessa etuoikeutettujen aikaa, koska näemme aikakauden vaihtuvan toiseen. Historiallinen murros tapahtuu silmiemme edessä. Lintukotoinen Suomikin muuttuu osittain Lähi-idäksi. Katuväkivalta lisääntyy, raiskaukset yleistyvät jatkuvasti ja ei ole kuin ajan kysymys, kun ensimmäinen poliitikko, pilapiirtäjä tai muuten todellisuudessa elävä ihminen joutuu menemään maan alle. Kiitos Astrid, kiitos.

Joskus taannoin oli Suomen älykkäistä nuorista koottu tulevaisuuspaneeli, jonka loppuraportissa he kaipasivat ’lisää säpinää kaduille’.

On hienoa, että heidän toiveensa toteutuu. En kyllä rehellisesti usko, että kukaan niistä rääpäleistä olisi oikeasti halunnut sotaa, mutta sen he tulevat saamaan.

Toivottavasti he tulevat nauttimaan siitä. 

Mainokset
Published in: on helmikuu 8, 2008 at 7:10 pm  Comments (9)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/02/08/jj/trackback/

RSS feed for comments on this post.

9 kommenttiaJätä kommentti

 1. Ennusteesi on synkkä, mutta itse pidän sitä suorastaan yltiöpositiivisena. Itse olen yhä enemmän vakuuttunut, että kolmas maailmansota käydään ennen kuin vuosisata vaihtuu. Ja se käydään fissio- ja fuusioaseilla. Venäjä ja Kiina ovat kaikessa hiljaisuudessa
  liittoutuneet, ja nimenomaan NATO:a vastaan. Venäjä ja Kiina voimistuvat vauhdilla ja USA velkaantuu kiihtyvällä tahdilla.

  Uusi kylmä sota tulee ensin. Mutta toisin kuin viime kerralla, nyt terroristit sekoittavat pakkaa. Terot ja ydinaseet ovat äärimmäisen vaarallinen yhdistelmä.
  Pakistanissa on meneillään taistelu aikaa vastaan. Niin kauan kuin islamistikapinalliset eivät saa valtaa, niin kauan Pakistanin ydinaseet pysyvät turvassa. Mutta uskon, että se on jo hävitty taistelu. Mahdollisesti myös Iran kehittelee ydinasetta. Kuten eräs presidentin neuvonantaja totesi jokunen vuosi sitten Suomen Kuvalehdessä, että terot eivät tarvitse monimutkaista ohjustekniikkaa viedäkseen
  ’lastiaan’ perille. Kuorma-auto tai laivan kontti riittää.

  Kaaosteoria. Kun terot tuhosivat pari pilvenpiirtäjää, niin jo siitä tuli odottamattoman suuret jälkiseuraukset. Entä sitten sienipilvi? Ennustettavuus karkaa täysin lapasesta. Yhtälössä vakiot lakkaavat olemasta ja muuttujat hyppäävät
  viidenteen potenssiin.

  WWIII:n jälkeen ei ole huolta monikulttuurisuudesta eikä monesta muustakaan. Eikä ole huolta liikakansoituksesta jos yli 90% ihmisistä kuolee. Tuulten mukana liikkuva säteily on vain osa ongelmaa. Ydintalvi (ja jopa ydinkaamos on mahdollinen eli aurinko ei paista noin vuoteen) iskee kovaa. Lainaanpa wikipediaa:

  ”A global average surface cooling of –7°C to –8°C persists for years, and after a decade the cooling is still –4°C (Fig. 2). Considering that the global average cooling at the depth of the last ice age 18,000 yr ago was about –5°C, this would be a climate change unprecedented in speed and amplitude in the history of the human race. The temperature changes are largest over land … Cooling of more than –20°C occurs over large areas of North America and of more than –30°C over much of Eurasia, including all agricultural regions.

  In addition, they found that this cooling caused a weakening of the global hydrological cycle, reducing global precipitation by about 45%. As for the 50 Tg case involving 1/3 of current nuclear arsenals, they said that the simulation ”produced climate responses
  very similar to those for the 150 Tg case, but with about half the amplitude”, but that ”the time scale of response is about the same.” They did not discuss the implications for agriculture in depth, but noted that a 1986 study which assumed no food production for a year projected that ”most of the people on the planet would run out of food and starve to death by then” and commented that their own results show that ”this period of no food production needs to be extended by many years, making the impacts of nuclear winter even worse than previously thought.”

  Mutta eipä sota varmaan kauan kestäkään. Telkkarista tuli viime vuonna mielenkiintoinen ohjelma jossa käsiteltiin eräitä keskiaikaisia ennustuksia. Ne osasivat ennustaa Hitlerin tulemisen yllättävän tarkasti, vaikka eivät hänen nimeään tienneetkään. Ja
  oli vielä yksi ennustus: tulee yksi suuri sota joka kestää yhden päivän. Laitetaanpa tähän vielä Einsteinin ennuste: ”I know not with what weapons World War III will fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.”

  Summa summarum. Olen kanssasi samaa mieltä, että elämme juuri nyt parasta aikaa. Koitetaan nauttia siitä.

 2. Koska tuo sota tulee alkamaan? Vai pitääkö jo alkaa keräilemään kimpsuja enemmän mukaan ja jäädä lomalta pysyvästi Etelä-Amerikkaan.

  http://www.rosaagustina.cl

 3. Ihan en allekirjoita ydinsota-skenaariota. Ensimmäisessä vaiheessa uhka tulee Iranista ja Pakistanista. Uskoisin jenkkien hoitavan asian pois päiväjärjestyksestä hinnalla millä hyvänsä, koska isku kohdistuisi ensi sijassa sinne. Afganistanin ja Irakin sotaretket todistivat tämän. Lisäksi Keski-Aasian poliittiset väännöt näyttivät, että tämän uhkan ratkaisemisessa on luonnollisesti myös Venäjän tuki.

  Paljon laajempi kysymys on esimerkiksi brittien hallussa oleva ydinaseteknologia. Koska kehitys kohti Britanistania näyttää täysin vääjäämättömältä, tulemme näkemään vielä mielenkiintoisia vaiheita tuon asian ratkaisemiseksi.

  Ciclista: kysymykseesi löytyy lukutaitoiselle vastaus tuosta kirjoituksesta.

 4. Ei terot tarvitse kuin yhden ydinkärjen, sen kun posauttaa tarpeeksi korkealla atmosfäärissä jenkkilän yläpuolella 60-500km, mihin iranilaiset kantoraketit kepeästi jo kykenee, niin ydinlataus toimii elektromagneettisena aseena (EMP) ja lamauttaa koko maan 1800-luvulle. Mikään ei toimi jos sähköverkot ei toimi, ja porukka ei edes kuole säteilyyn. Yksi pommi riittää..

  http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=44017

 5. Juu mutta Suomessa se kiinnostaankin? Jos aikaa on 2080, niin meikä ehtii alla turpeen tai Etelä-Amerikan auringion alla jo kymmeniä vuosia…

 6. En usko Ruttis tuhon teoriaan. Jenkkien teknologinen ylivoima on niin valtava, että koko Iran on paskana ennen ensimmäisen toisen maailmansodan (=natsien) teknologiaan perustuva ohjus pääsee edes laukaisutelineelle.

  Oletko Ruttis huomannut, että elämme uusnatsien aikaa? Vasemmiston nuorisoliitto, koko Vihreä puolue ja näitä symppaavat (esim. Ciclista, Pravda, Ästrid…) ovat itse asiassa niin puhtaita natseja kuin olla saattaa.

 7. Como es puhdas natsi?

 8. Voi olla että olet oikeassa tuosta ohjusjutusta, mutta yksi mahdollinen skenaario se on, Eurooppaa uhkaa varmaan isompi riski tuollaiseen Iranhan ei kaukana ole.. Se siitä..

  Joo tuo huomiosi viher/vasemmisto-natseista olen itsekin huomannut, ja kauhulla seurannut heidän liittoutumistaan, tai ainakin vahvaa myötäilyään islamistien suuntaan..

  Jännä homma että usein rasisteiksi haukutut kansallismieliset kämyt ovatkin vähän samassa asemassa kuin ne jotka ennen sotaa varoittelivat natseista, mutta joiden sanottiin olevan väärässä… aika näyttää..

  Tulipa tuosta artikkelistasi vielä tämäkin mieleen, on kai tuttua tekstiä jo?

  http://www.islam-watch.org/NoSharia/PreventEuropeIslamization1.htm

 9. Hyvä Octavius,
  Hyvää läppää heität tästä tulevaisuudesta, eli minne helvettiin ollaan oikein menossa. Pariisin ghetot ja köpiksen mellakat ovat juuri vain alkua kaikelle. Nyt mennään kohti ns. lamaa ja kohta on jo 2010-luku, aika ankealta näyttäätulevaisuus.
  Olet aivan oikeassa, paska on jo housussa, vihollinen on jo porttien sisäpuolella, on aika vaikea puolustaa silloin kaikkea kun helvetti pääsee irti.
  Kuten sanoit, tilanne ajautuu lopulta kaupunkisodiksi, se on kyllä se todennäköinen skenario. Eli kandee alkaa treenata FIBUAa vaan, kyllä selkeällä taktiikalla ja hyvillä varusteilla aina olemattomat, sekasortoiset ja johtamattomat murjaanilaumat lamaannutetaan ja eliminoidaan. Nyt on aloitettava sopiva varustautuminen ja harjoittelu, se on ainoa tie selvitä tästä tulevasta pimeyden aikakaudesta.
  Muuten, oletteko nähneet paljon näitä monitaitureita maahanmuuttajia menestyneinä sotapäälliköinä? En minäkään, ja hyvä niin…!
  Positiiviseksi lopuksi, olisko kuitenkin tämän uppoavan lännen tilannetta mitenkään vielä korjattavissa? Voidaanko vielä tehdä jotain selkeitä peliliikkeitä, jotta tilanne ei tule naamalle täälläkin?
  Kyllä, nyt valtion rajat kiinni, tänne tulevat monitaiturit voivat niin sanotusti suksia ikään kuin… muualle, ja täällä olevat ongelmatapaukset (= kaikki) tarkkailuun.
  Minusta on aivan oikein, että Suomi on suomalaisille ja esim. Somalia on somalialaisille. Ei mekään täältä tungeta Somaliaan heidän majoihinsa puremaan khattia ja raiskaamaan naisia, eikö ole tasan näin, ei tässä tarvita mitään tiedettä että tämän tajuaa!!
  ”Lonely Raider”


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: