Terrorismin nousu Pohjoismaissa

Viime aikoina on jenkeistä kuulunut tärkeitä historiallisia uutisia, jotka ovat hukkuneet jokapäiväisen informaatiotulvan alle. Jenkit sanoivat julkisesti alkuvuodesta, että Euroopasta on tullut turvallisuusuhka. Uhkan luonnetta ei sen tarkemmin määritelty, koska oletuksena oli, että kaikki sen ymmärtävät muutenkin.  

Toinen jo pitkään jatkunut kehitys on USA:n rajavalvonnan kiristäminen Euroopasta tulevien matkustajien suhteen. Biometristen passien lanseeraus ja nyt viimeisenä yksiselitteinen vaatimus saada Euroopasta tuleville lennoille mukaan aseistetut vartijat osoittavat, että jenkit sentään toimivat toisin kuin EU. Jenkkien toimenpiteissä ei ole mitään ihmeellistä, koska jokaisella valtiolla lienee oikeus puolustaa rajojaan ja turvallisuuttaan.

Siinäkään ei ole mitään ihmeellistä, että Euroopan vasemmistolainen eliitti ja ihmisoikeusjärjestöt vikisevät asiasta. Vikisevät siksi, etteivät ne asialle oikeasti voi yhtään mitään. He ovat syyllisiä siihen, että Euroopasta on tullut turvallisuusuhka jenkkien lisäksi myös omille kansalaisilleen. 

Työperäiset uustanskalaiset olivat suunnitelleet tanskalaisen pilapiirtäjän likvidoimista. Toinen pikku-uutinen oli, että osia Lars Vilksin murhasuunnitelmasta paljastui Ruotsissa. Työperäinen uusruotsalaisuus ja uustanskalaisuus on siis tuonut jokapäiväisen terrorismin Pohjoismaiden arkielämään. Suomi odottaa vuoroaan. 

Viimeisen sadan vuoden aikana vaikuttaneiden terroristijärjestöjen toiminnassa on muutama syvällinen opetus. 

Ensimmäinen opetus on se, että terrorismi tarvitsee syntyäkseen aina Hyödyllisten Idioottien™ tuen. Raadollisimmillaan se näkyi Leninin perustamassa kommunistien dynastiassa, joka vaikuttaa elämäämme vielä tänä päivänäkin jokainen aamu, jolloin avaamme sanomalehden. Sama ilmiö näkyi natsien valtaannousussa, 1970-luvun kaupunkiterrorismissa ja nyt parhaillaan nousevassa uskonnollisessa terrorismissa.

Tämän nykyisen terrorismin Hyödyllisten Idioottien™ lista on pitkä ja koostuu samoista ihmisistä, jotka toimivat samassa roolissa kommunismin valtakaudella. Se ulottuu Vihreiden ja Vasemmistoliiton palestiinalaishuiveja kantavista pikku reppanoista aina kaikkiin ihmisoikeusjärjestöinä itseään pitäviin yhdistyksiin saakka. Ilman näiden saumatonta tukea uskonnollisen terrorismin nousu ei Euroopassa olisi mahdollista.

Hyödyllisillä Idiooteilla™ on läpi historian ollut yksi yhteinen ominaisuus. He eivät itse ymmärrä olevansa vain välikappale. He eivät todellakaan tajua sitä, että heitä hyväksikäyttävät voimat, olivat ne sitten natseja, kommunisteja, palestiinalaisia, uskonnollisia terroristeja tai Punaisen Armeijakunnan sotilaita, halveksivat heitä pohjattomasti. 

Toinen suuri opetus on se, että terrorismia voi ehkäistä ylivoimaisesti parhaiten minimoimalla potentiaalisten terroristien pääsy maahan aivan kuin USA nyt määrätietoisesti tekee. Mikäli Adolf Hitler ei aikoinaan olisi saanut Saksan kansalaisuutta tai mikäli Leniniä ei olisi päästetty takaisin Venäjälle, historia voisi olla eri tavalla kirjoitettu. Mikäli Tanska olisi aikoinaan ottanut käyttöön jo nykyisin Euroopassa standardina oleva maahanmuuttajien pisteytysjärjestelmän, ei terroristeja olisi Tanskassa. Suomessa ihmisoikeusjärjestöt ja Vihreät vastustavat raivoisasti pisteytysjärjestelmää ja maahanmuuttoministeri Astrid Thors ei edes kommentoi asiaa. Noiden aiemmin mainittujen uustanskalaisten etninen koti on Välimeren eteläinen rannikko, siis se sama seutu, josta Thors kaavailee Suomen huutavan työvoimapulan pelastajaa. Niin kuin oli jo todettu, Hyödyllisten Idioottien™ lista on aina pitkä – loputtoman pitkä. 

Kolmas historian antama suuri opetus on valmius häikäilemättömän väkivallan käyttöön terrorismin torjumisessa. Kaiken sinänsä typerän jälkiviisauden mukaan sekä Leninin että Hitlerin päähän olisi tullut ampua luoti ajoissa 1920-30-luvuilla. Maailma olisi säästynyt paljolta pahalta. Länsi-Saksaa riivannut Punaisen Armeijankunnan terrori loppui päätekijöiden hirttäytymiseen (=hirttämiseen) saksalaisessa vankilassa. Lienee turha mainita, että Hyödylliset Idiootit™ inisivät asiasta. USA:ta kohtaan alkoi 1980-luvulla Euroopassa terroriaalto, jonka tunnetuimpia iskuja olivat yökerhon pommitus Berliinissä ja Lockerbien lentokoneisku. Lockerbien jälkeen presidentti Reagan pommitti terrorismin tukijan Libyan Gaddafin leirialueen paskaksi. Terrori loppui siihen. Israel on näyttänyt jo runsaan puolen vuosisadan ajan, miten terrorismin kanssa toimitaan. Lienee turha muuten mainita, että Hyödylliset Idiootit™ inisevät asiasta jokainen päivä suomalaisessa mediassa. Olen kirjoittanut muutaman artikkelin aiheesta, joista oleellisin ja kommentoiduin löytyy tuolta. 

Euroopassa tehtiin muutama vuosi sitten historiallinen päätös. Päätöksen tekijänä oli Espanja. Madridin junaiskujen jälkeen Espanja veti joukkonsa pois Irakista. En ota kantaa Espanjan oikeutukseen ottaa osaa Irakin sotaan millään tavalla, vaan siihen, että terroristit saivat pommi-iskuilla sen mitä halusivat. Eurooppa luovutti sillä hetkellä oman itsemääräämisoikeutensa. Ilahduttava pilkahdus valoa kajasti Tanskasta, jonka lehdistö osoitti ettei se aio antautua ilman taistelua. Samaa ei voisi ikinä kuvitella kaiken edessä rähmällään olevassa Suomessa. Euroopan housuihin laskemisen huipentumana ja Suomen poliittisen historian suurimpiin häpeätahroihin lukeutuvana päivänä 15.2.2006, PM Vanhanen pyysi anteeksi. Anteeksi länsimaisen kulttuurin kulmakiven sananvapauden olemassaoloa. 

Mitä siis opimme?

  • Hyödylliset Idiootit™ ovat vaarallisempia kuin terroristit itse. Sen vuoksi heitä tulee auttaa havaitsemaan oma sisäsyntyinen idiotisminsa, herättää ajattelemaan todellisuutta sellaisena kuin se faktisesti on olemassa. Tehtävä tietysti vaikuttaa toivottomalta, koska henkiset sairaudet paranevat tiettävästi harvoin, mutta aina kannattaa yrittää. 
  • Terroristien määrä missä tahansa maassa on suoraan verrannollinen siihen määrään kuinka paljon potentiaalisia terroristeja on päästetty maahan.  
  • Vain häikäilemätön väkivalta toimii aseena terrorismia vastaan. Anteeksipyytely, antaminen periksi ja nöyristely vain kiihdyttää sitä.
Published in: on 15 helmikuun, 2008 at 12:53 pm  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/02/15/terrorismin-nousu-pohjoismaissa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 kommenttiaJätä kommentti

  1. Hyvä peli, mutta pari juttua. Itse en käyttäisi sanaa uskonnollinen terrorismi, koska tietääkseni buddhalaiset eivät räjäyttele itseään 72 neitsyen toivossa.

    Matti Vanhasen anteeksipyyntö ajoittui ajankohtaan, jolloin Vanhanen kävi Kuwaitissa neuvottelemassa asekaupoista. Sieltä matka jatkui Torinon olympialaisiin ja loppu on historiaa.

  2. Allekirjoitan juttusi. Tosin uskon, että kun vanhat KGB:n maskirovka-miehet viettävät nyt eläkepäiviään votkalasin ääressä, he saattavat tuumia, että tulikohan se pohjatyö silloin 1970-luvulla tehtyä liiankin hyvin. Meinaan, vaikka venäläiset tiedustelumiehet ovat tunnetusti fiksuja, tuskin hekään uskoivat, että niin iso porukka tulee riippuvaiseksi rähmällään olemisesta.

  3. On varmaan jännää olla noin lepakonpaskahullu.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: