Pahkasikaälymystön aika

Rajatietohörhöjen mukaan ihmiskunta on siirtymässä Vesimiehen aikaan. Suomessa on taas  siirrytty ihan oikeasti Pahkasikaälymystön™ aikaan. Tämän ihmislahkon tunnistaa siitä, että se täysin todellisuudesta irrallaan olevaa, sillä ei ole mitään kosketusta reaalimaailmaan ja siinä mielessä verrattavissa täysin näihin New Age -hamppuidiootteihin. Nettisensuuri, mielipidevainot, Tunisiasta alkava maahanmuutto, Homo-Mannerheim… 

Oma suosikkini SDP:n puheenjohtajaksi, Erkki, ehdottaa maapallon ilmaston pelastamiseksi bensakuponkien käyttöönottamista Suomessa. Mainittakoon tässä yhteydessä myös Erkin ehdotuksen  merkittävä vaikutus maapallon pelastamiseen. Jos bensakupongeilla vähennettäisiin CO2–päästöjä vaikkapa 500 kilotonnia, vähennys on siis sama mitä kiinalaisten hengityksestä vapautuu samaa kaasua noin kymmenessä tunnissa. Vaikutus olisi siis aivan valtavan suuri globaalisti ajatellen, ja Erkkihän on globaali, pössyttelevä jätkä.  

Ajatus on kieltämättä herkullinen ja uusia näkökulmia aukova. Tulee väistämättä mieleen, että samalla voitaisiin ottaa käyttöön myös ns. naimiskupongit. Pahkasikaälymystön™ mielestä suomalainen lapsihan on maailmalle vahingollinen, ympäristöä ja Suomea kuluttava. Naimiskiintiönä voisi olla tyypillisen demarin neljä-kertaa-vuodessa-lauantaina-peiton-alla-pimeässä henkilöä kohti.

Tuomiojaa mukaillen himorunkkaajat voisivat myydä kuponkinsa sitten VHM:lle tai muille seksuaalisesti hieman aktiivisimmille yksilöille. Seksiä inhoavat voisivat repiä kupongit. Juopot voisivat vaihtaa kupongit samalla luonnollisesti lanseerattaviin viinakuponkeihin. Näin suomalaiset saataisiin naimaan oikein markkinalähtöisesti, edelleen tätä Suomen entistä ulkoministeriä (sick!) mukaillen.

Aivan varmaa ei ole, pitäisikö kuponkijärjestelmä ulottaa myös SDP:n puheenjohtajaehdokkuuksiin. Eli kukin SDP:n jäsen voisi asettua vain joka toinen vuosi puheenjohtajaehdokkaaksi. Nyt kai ehdokkaita on jo parikymmentä eli kai noin puolet SDP:n jäsenistä. 

Toinen omalla tavallaan yhtä hätkähdyttävä pikku-uutinen kertoo Etelä-Afrikan aikovan sallia norsujen metsästyksen. Lajihan oli jo välillä vaarassa kadota sukupuuttoon.

Minulla on asiaan paljon rakentavampi ehdotus. Norsuja voitaisiin kaupata Suomeen. Hyvin ne pärjäisivät eteläisen Suomen pakettipelloilla ja samalla pitäisivät pajukot kurissa. Samalla uussuomalaisten työperäiselle huippuosaamiselle saataisiin edes jotakin käyttöä.

Bilateraalisessa kaupassa Suomesta lähetettäisiin Etelä-Afrikkaan Jokinorsuja™. Niistä on Suomessa aivan helvetillinen ylituotanto, niitä tunkee ovista ja ikkunoista ja Etelä-Afrikassa sovellettavat harvennuskeinot eivät Suomessa oikein onnistu. Katsokaa vaikka itse, jos ette usko.

Vaihtokauppa olisi yksi yhteen eli yksi Jokinorsu™ yhtä afrikannorsua vastaan. Kuljetusmatkalle varattava ruoka voisi olla samaa, koska linjoistaan huolta pitävät Jokinorsut™ ovat pääsääntöisesti kasvissyöjiä. Rahtikustannuksetkin tulisivat arvion mukaan suunnilleen samaksi.

Advertisement
Published in: on 26 helmikuun, 2008 at 1:42 pm  Jätä kommentti  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/02/26/vesimiehen-ajasta-pahkasikaalymyston-aikaan/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: