Lähiövalaan tarina

Mansour, Omar-Saaed, Frances, Yasser Abdelgilil Abouel, Svetlana, Yasef, Abdulmamid, Barat Ali, Kocabiykoglu, Nur Ahmed, Gani, Malak Ali, Vladislav, Thi Yen Linh, Tatjana, Jalal, Vasiliy, Salah Eddien, Anaam Jabbar, Minh Tanh, Momamed, Hiroshi, Vui Nee, Mohommed, Saifur, Sergei, Aleksander, Mongkhon, Mohamed, Mohammed, Ahmed Abdi, Nur Momamed, Aaziz, Faisal Abdi, Zeqiri, Gedo, Nesbeih, Osei, Kirlangicli, Mohammed, Donghe, Munasinghe, Nde Babila, Temiloluwa, Sadni-Quercimile, Saeed Mohammed, Thi Diem Nha, Guhad Ali, Chudnovska, Elisangela, Jamal Yousif, Hassan, Tarhan, Uribazo, Haiyang, Yusuf, Aaqiq, El-Gaasid ja Qingping.

Mitä yhteistä nimien takana olevilla henkilöillä mahtaa olla? Edellä mainittuja henkilöitä yhdistää muutama merkittävä asia.

Oleellisin asia heidän kannaltaan on se, että heillä on Suomen passi.

Toinen asia ja heidän kannaltaan paljon merkityksettömämpi on se, että heitä etsitään. Heitä etsitään virallisella kuulutuksella Virallisessa lehdessä. Nimet on poimittu parista viimeksi ilmestyneestä ilmaisjakelussa olevasta numerosta – siis käytännössä kahden kuukauden otos.

Heitä etsitään joko hoitamaan avioeronsa loppuun tai vastaamaan tekemistään rikoksista. Nämä työperäiset uussuomalaiset ovat keski-iältään alle kolmikymppisiä, siis mitä parhaimpia henkilöitä paikkaamaan Suomen huutavaa työvoimapulaa. Jotenkin tulee mieleen, ettei heidän työperäisyydessään taida olla paljoakaan ilon aihetta.  Henkilöiden osoite on nimittäin tuntematon.

Tyypillinen tarina on seuraava. Lähiövalas menee naimisiin Munasinghen kanssa, joka häipyy kuin suolikaasu Saharaan parin käkkäräpäisen kääpiön jälkeen.

Hyvä peli. Lopputuloksena yh-äidin uussuomalaisen pesueen ja häipyneen Munasinghen elatuksen maksaa VHM. Kukapa muukaan?

Mainokset
Published in: on maaliskuu 14, 2008 at 3:03 pm  Comments (5)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/03/14/lahiovalaan-tarina/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 kommenttiaJätä kommentti

 1. Niin se rikos siirtyy jopa seuraavaan sukupolveen. Ja oktaavi maksaa senkin lystin. Vähän meinasi alkaa säälittämään, mutta muistin juuri Mestarin opettaneen, että sääli on sairaus.
  Mutta kukas heppiheikki tuo Svetlana tai Tatjana on? 🙂

 2. Tervehdys Ciclista.

  Paratiisini on muuten Jyväskylän takana ja ajelen aika usein siitä ohi. Saattaa olla, että Sinulta tulee jokin kaunis päivä kyselemään joku iso ja vittumainen mies, että mistä se mono oikein puristaa.

  Naamakkain yleensä asiat selviävät nopeasti. Neuvottelutaito on yksi suurimmista vahvuuksistani.

 3. Tervetuloa vaan! Ei purista mono mistään, kun on tullut hankittua sopivan kokoiset. Kuis sulla?
  Mutta muuten olet kyllä tervetullut, eikä koolla ole väliä 😉
  Laitetaan uuni kuumaksi, ja lämpöä kylkiin!

 4. Jätkät mittailee kulleja vaikka todellinen ongelma on se, että ulkomaalaismausteiset joutuvat kohtuuttomasti syrjityiksi suomalaisten virkaMiesten huonon kirjoitustaidon vuoksi.

  Nimittäin: kyseessä on yksittäistapaus ™.

  Tuo Muhamed (Piss Be Upon Him), joka esiintyy listalla seitsemässä eri kirjoitusasussa sekä lisäksi nimellä Munasinghe on todellisuudessa yksi ja sama jätkä.

  Suomalaisten virkaMiesten puutteellisen oikeinkirjoituksen vuoksi ulkomaalisten epämääräisyydet on näin näppärästi kahdeksankertaistettu tilastoissa, vaikka kyseessä on vain yksittäistapaus (PBUH).

 5. Joo Reino, olen ajatellut vaihtaa nimeni Munasingheksi. Siinä on jotenkin…munaa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: