Vinkuheinä™ 2008

Vuoden 2008 Jokinorsu-palkinnon julkistamisen yhteydessä Octavius-säätiölle tuli paljon yhteydenottoja sukupuolten tasa-arvon nimissä ja vedottiin voimakkaasti vastaavan palkinnon julkistamista myös miehille.

Octavius-säätiön toimihenkilöt ovat verta, olutta, hikeä ja siemennestettä säästämättä tehneet ahkeraa tutkimustyötä ja säätiö julistaa nyt Vuoden 2008 Vinkuheinä™–palkinnon saajan. Valinta osui Pravdan kotimaantoimittaja Mikko-Pekka Heikkiseen. (Raikuvia aplodeja)

Perusteluissa säätiö toteaa mm. seuraavaa:

  • ’Artikkeli ’Hyväkäytöksinen suomalainen mies’ Pravdassa 14.3. ratkaisi kisan kalkkiviivoilla Mikko-Petterin hyväksi. Kirjoituksessa tämä Tuula-Pekka vai mikä se nyt oli otti kantaa mm. Gustav Hägglundiin miehenä, toisin sanoen vittuili kenraalille.’
  • Maija-Pekan koko olemus muistuttaa erehdyttävästi Sorex minutissimusta ja sopii hyvin palkinnon profiilin asettamiin vaatimuksiin.
  • ’Säätiölle saapuneessa kirjeessä todetaan seuraavaa: …haluaisin murskata sen kondomista karanneen nuijapään näppäimistöstä kirjaimet m, i, e ja s paskaksi....”  Säätiö haluaa rauhoittaa tilannetta, mutta painottaa, että on positiivista, jos palkinnon saaja herättää tunnereaktioita.’

Palkinnon julkistamisen jälkeen säätiön toimihenkilöt ottivat ison tuopin olutta ja lauloivat Minna-Petterin kunniaksi Rammsteinin biisin Mann gegen Mann.

Mainokset
Published in: on maaliskuu 16, 2008 at 2:39 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/03/16/vinkuheina-2008/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentJätä kommentti

  1. Jäi vielä askarruttamaan sellainen, että saako Vinkuheinä ulostuksellaan mahdollisesti pillua Lasitalon jokinorsuilta? Ts. jospa oksennus olikin vain jokin punaviherparasiittien lajityypillisen pariutumisrituaalin tuotos?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: