Ritva Viljanen ja poliisien ajojahti

Suuren Unelman™ toteuttamiseksi vallan ja oikeuden rakenteet muuttuvat. Oikeuslaitos on täydellisesti stalinistien käsissä ja maahanmuuttoa hallinnoidaan aivan uuden koneiston alla maahanmuuttokiimaa puhisevan ministerin ohjauksessa.

Koneisto alkaa olla viritetty, mutta jotain vielä ilmeisesti puuttuu. Sisäministeriö yhdessä Pravdan kanssa on käynnistänyt yllättävän ja merkillisen ajojahdin poliiseja vastaan. Pääarkkitehtina hankkeessa häärii johtaja Ritva ’kuntien tulisikin nähdä nykyistä enemmän maahanmuuttajat rikkautena’ Viljanen

 • Poliisiylijohtaja Markku Salmisen auton käyttö on laitettu tutkinnan alle. Pravdan johtaman media-ajojahdin huipentumana asia pääsi Pravda-TV:n uutisten ykkösaiheeksi. Uutisessa esitettiin laskelmia Salmisen auton käyttämisestä saadusta ’edusta’.
 • Valtionsyyttäjä Ari-Pekka Koiviston maanantaina tekemä päätös käynnistää esitutkinta seitsemän huumepoliisin toimista on saanut aikaan valtavan sisäisen myllerryksen Helsingin poliisilaitoksella. Huumeryhmä oli saanut aikaan loistavia tuloksia ennen esitutkinnan aloittamista. Sen jälkeen koko huumepoliisin toiminta on halvaantunut.
 • Samaan asiaan on sotkettu myös KRP:n osastopäällikkötaso. 

Salminen on järjestäytyneen rikollisuuden tappouhan alainen ja käytti virka-autoaan oman turvallisuutensa vuoksi työmatkoihinsa. Huumepoliisien epäillään taas tarjonneen vasikoilleen olutta. Nämä kyseiset epäillyt rikokset ovat niin suomalaisen yhteiskunnan perusrakenteita horjuttavia, että jatkuvasti lisääntyvä katuväkivalta, raiskaukset ja huumerikollisuus luonnollisesti niiden rinnalla kalpenee.Kyseistä ministeriötä menneisyydestä tuntien veikkaisin taustalla olevan jotain suurempaa.

 Ilmeisesti halutaan eliminoida viimeisetkin järjen rippeet organisaatiosta pois. Varmaa on ainoastaan se, että SM:ssä monella on ns. viduduskäyrä korkealla.

 

Mainokset
Published in: on huhtikuu 5, 2008 at 3:31 pm  Comments (8)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/04/05/ritva-viljanen-ja-poliisien-ajojahti/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 kommenttiaJätä kommentti

 1. Ilmeisesti Mervin sekaantuminen asiaan on jonkinlaista sisäpiirin tietoa? Tuosta olisi kiinnostavaa kuulla lisää. Laita vaikka meiliä jos ei uskalla julkisesti repostella.

 2. Jotain tuollaista olen minäkin epäillyt. Mukana on lisäksi jokunen Hesarin stalinistitoimittaja (esim. Lasse Kerkelä), joka kirjoittaa Mervin jutut lähdesuojana alaisina lehteen.

 3. Kiitos Reino. Meni lehmät sekaisin…:).

 4. Eräs poliisi totesi kerran osuvasti, että rikollisten kanssa kyllä pärjää aina, mutta omien kanssa on välillä vähän niin ja näin.

 5. Kun tuon Viljasen mielipiteitä ja lausuntoja selaa, niin voi sanoa R.I.P Finland. Kansliapäällikkötason ihmisestä sentään puhutaan. Ritva on keskeinen vaikuttaja myös lainsäädännön muuttamisessa.

  Hammer: tuo Kerkelä-kytkös voi olla ihan oikeinkin arvattu. Hullut ovat löytäneet toisensa.

 6. Asiasta hiukan siviin,

  Katselimme noita Chaplinin ja Disneyn 30-luvun filmejä joissa pilkattiin Hitleriä. Tuomittiinkohan nekin filmit silloin samalla lailla kuin nämä islam-kriittiset filmit ? Oliko silloin Suomessa ihmisiä jotka pitivät noita asiattomina tai vaativat ehdottomasti niitten sensurointia ?

  Itsekin kyllä muistan miten närkästyneitä stalinistit olivat neuvostovastaisuudesta. Ajoivat rauhanlakia antikommunistismin kieltämiseksi. He tekivät termistä antikommunisti jonkinlaisen kirosanan joka merkitsi suunilleen samaa kuin äärioikeistolainen.

  Nykyään puhutaan islamofobiasta ja rasismista. Ensimmäinen termi tarkoittaa käytännössä että joku haluaa suojella Suomea terrorismilta, jälkimmäinen että joku haluaa suojella Suomea Etelä-Afrikan ongelmavyyhdiltä. Demonisoitujen nimikkeiden käyttäminen vastustajasta on aivan samanlaista kuin 70-luvulla.

  Stalinistit eivät onnistuneet rauhanlain suhteen. Mutta nyt vastaava porukka on onnistumassa oikeusjärjestelmän ”stalinisoinnissa”.

  Mutta kansa on arvaamaton. Suomalaisten ajatuksia on mahdoton tietää. Vaikka kansa on usein kärkäs halveksimaan intomielisimpiä sananvapauden kannattajia, ihmiset saattavat hermostua tähän stalinisaation oikeusjärjestelmässä samalla tavalla kuin aikoinaan kouludemokratiaan, rauhanlakiin, taistolaisiin, Repo-radioon.

  Talouslama jos tulee vielä päälle niin Kuusisen-Puumalaisen linja voi vielä romahtaa. Ei tällaiset kokeilut Suomessa ole ennenkään onnistuneet. Toivoa on. Ei Kuusisen-Puumalaisen-Ryömän-Illmanin-Halosen linja onnistunut Terijoellakaan

 7. Itsellenikin tuli tuosta Markku Salmisen virka-autojutusta heti ensimmäisenä mieleen, että oho, kenenköhän varpaille Salminen on nyt astunut. Niin selvää poliittisen vainon makua.

 8. Jukka: ’Talouslama jos tulee vielä päälle niin Kuusisen-Puumalaisen linja voi vielä romahtaa. Ei tällaiset kokeilut Suomessa ole ennenkään onnistuneet. Toivoa on. Ei Kuusisen-Puumalaisen-Ryömän-Illmanin-Halosen linja onnistunut Terijoellakaan.’

  Tuossa näen itse ainoan tien, millä Suomi voisi pelastua. Saatanallinen lama ja samaan aikaan työperäisyyden todellisten kasvojen paljastuminen konkreettisella tavalla Ranskassa, Ruotsissa ja Briteissä.

  Työperäisyyden todelliset kasvot = rahan tuleminen seivästä loppuu –> mellakat –> sisällissota tavalla tai toisella.

  Kaikki indikaattorit so far osoittavat sen saatanallisen laman saapumiseen. Hullua toivoa pahaa, jotta lopputulos olisi parempi.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: