Paremmaksi Ihmiseksi Oy

Työperäisyyden tulviessa Suomeen yhä suuremman hyökyaallon tavoin, ovat viranomaiset huomanneet merkillisen ilmiön. Tietyistä maista ja kulttuureista saapuneet työperäiset voimavarat eivät työllisty.

Sama ilmiö on ollut nähtävissä kymmeniä vuosia kaikissa Euroopan maissa ja Ritva Viljasen ja Astrid Thorsin ällistykseksi se sama fakta on karua todellisuutta myös Suomessa. Työllistymisen esteet ovat niin suuri ongelma maahanmuuttajien keskuudessa, että sisäministeriö asetti korkean tason 19-jäsenisen työryhmän selvittämään asiaa.

Selvitysmieheksi kutsuttiin tohtori Pentti Arajärvi. Tohtori Arajärvi tunnetaan myös kuuluisan afrikkalaisiin sikoihin erikoistuneen eläintutkija Tarja Halosen ns. aviopuolisona. Työryhmän tulokset ja toimenpidesuositukset ovat helposti ennakoitavissa.

 • Kaikille työpaikoille määrätään maahanmuuttajakiintiö, joka on vähintään 15 % työpaikoista.
 • Positiivista diskriminaatiota lisätään voimakkaasti.
 • Työnantajaa, joka ei palkkaa maahanmuuttajaa, vaikka tämä on hakenut töihin, rangaistaan sakoilla.
 • Työnantajia velvoitetaan järjestämään maahanmuuttajille vähintään 5 tuntia päivässä kielikoulutusta.
 • Kultamunille perustetaan hautomoita, joissa on oltava 25 asteen tasainen lämpötila ja uima-allas.
 • Julkiselle sektorille palkataan kaikkia maailman 6000 kielen edustavat tulkkikiintiöt.
 • Maahanmuuttajien projektikoordinaatiota lisätään ja heitä opetetaan erilaisissa projekteissa poimimaan mustikoita.
 • Sopeutetaan ja kotoutetaan yhä kiivaammin.

Toimikunta tulee toteamaan myös, että maahanmuuttajien huono työllisyys johtuu työnantajien rasismista ja asenteista ja kaikille työnantajille järjestetään pakollinen asennekasvatuskoulutus.

Ajattelin iskeä tulevaan markkinarakoon ja perustin yhtiön nimeltä Paremmaksi Ihmiseksi Oy:n, joka tulee tarjoamaan asennekasvatuskursseja yrittäjille ja työnantajille. Alustavien suunnitelmien mukaan asennekoulutuksen teemapäivät koostuvat seuraavista kokonaisuuksista:

Löydä sisäinen rasistisi.

Kurssilla pureudutaan psykoanalyysin avulla omaan henkiseen minuuteen, etsitään toiseuden pelkoja ja nujerretaan ne. Samalla alkaa henkinen prosessi, jonka aikana kukin vapautuu ennakkoluuloistaan ja omista rakenteellisen rasismin rakenteistaan.

Miksi suomalainen kulttuuri on köyhää?

Kurssilla käydään läpi suomalaisen kulttuurin mitättömyys. Oppimateriaalina käytetään afrikkalaisen kulttuurin värikkäitä ja iloisia puolia ja verrataan niitä suomalaiseen perussynkkyyteen ja umpimielisyyteen. Koulutuksessa käytetään myös Nilsiästä hankittuja lippalakkipäisiä peräkammarin poikia, joilla on todettu vakava muukalaiskammo.

Opi vihaamaan itseäsi.

Tässä kurssissa kulminoituu koko asennekasvatuksen tavoite. Toiseutta ei voi rakastaa vilpittömästi ilman, että avoimesti paljastaa itseinhonsa ja tunnustaa oman ylivertaisen mitättömyytensä. Menetelmänä käytetään luentosarjaa, jossa puhujina ovat alan asiantuntijat Johanna Suurpää, Ritva Viljanen ja Tapio Laakso.

Rodunjalostuksen alkeet.

Kurssilla käydään läpi 1800-luvun rotuteoreetikkojen kirjallisuutta ja tutustutaan Adolf Hitlerin saavutuksiin rodunjalostuksen saralla. Oppimateriaalina ovat myös tutkimukset suomalaisten perinnöllisistä sairauksista ja suomalaisten sisäsiittoisuudesta. Erilaisten geeniharjoitusten avulla opitaan teoriassa parantamaan ja tervehdyttämään suomalaista geenipohjaa. Kurssilla on vierailevana luonnoitsijana kokoomuksen kansanedustaja Sirpa Asko-Seljavaara.

Mainokset
Published in: on Touko 25, 2008 at 1:26 pm  Comments (8)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/05/25/paremmaksi-ihmiseksi-oy/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 kommenttiaJätä kommentti

 1. ”Koulutuksessa käytetään myös Nilsiästä hankittuja lippalakkipäisiä peräkammarin poikia, joilla on todettu vakava muukalaiskammo.”

  Paljon sä maksat palkaa yleensä?

 2. Tai korjataan heti reippaasti kirjoitusvirhe: Palkkaa, siis.

 3. konsultointialalla lähtöpalkka on 5 donaa kuussa. Jos homma toimii hyvin ja kyvyt riittävät…:), osakkuus kolmen vuden kuluttua, niin saa veroja alas.

  Kokonaispalkasta voi ottaa autoedun, max 50 donan kärry.

  Tuleeko diili?

 4. Ok! Sopii. Voisihan tuota kokeilla. Markkina-arvoahan tuollainen laskee, mutta paskat siitä 😉

 5. Niin sanotuilla arvoalueilla asuvat ihmiset suhtautuvat maahanmuuttajiin positiivisesti.

  Joten laittakaamme pystyyn firma joka ostaa asuntoja arvoalueilta. Tämän jälkeen vuokraamme arvoasunnot työperäisille maahanmuuttajille. Vuokraa voi varmaan pyytää ihan mitä vaan koska yhteiskunta sen kuitenkin maksaa.

  Nämä ns arvoalueen ihmiset eivät voi vastustaa tätä kehitystä koska hehän eivät ole rasisteja ja maahanmuuttajat rikastuttavat aluetta. Ja sehän taas nostaa asuntojen arvoa. Mikä on mukavaa.

  Tulikohan keksittyä asuntojen arvonnousuautomaatti?

 6. Habahoo:
  Helsingin asuntohankinta Oy toteuttaa tuota mallia jo Helsingin kantakaupungissa – seuraus ei kuitenkaan ole arvonnousu…

  Kullervo

 7. Octaviuksessa on pisnismiehen vikaa, kun hän näkee monikulttuuristamisen liiketoimintapotentiaalin niin hyvin.

  Moni teki hyvät rahat 90-luvulla järjestetyillä työvoiman turhilla kurssituksilla, kun laman aikana poispotkittuja yritettiin useimmiten turhaan sopeuttaa takaisin työelämään.

  Samalla tavalla suvaitsevaisuuskoulutus on asiansa osaavalle puppageneraattorille ehtymätön rahasampo varsinkin, kun hulluuden loppumisesta ei ole merkkejä.

 8. Tämä olisi siis ihan aikuisen oikeasti mielettömän hyvä bisnes lähivuosina. Kermana kakun päälle tähän saisi vielä tukea ainakin sekä valtiolta että kunnilta.

  Henkilökohtainen ongelmani on vain siinä, ettei moraalikoodistoni millään veny tuohon. Tosin oma lojaliteettini suomalaista yhteiskuntaa kohtaan on alkanut selvästi rapautumaan tämän hulluuden edetessä.

  Myytävä tuotteen voisi pakotoida vaikkapa seuraavasti (tarkoitettu alkuvaiheessa julkiselle sektorille):

  Avaa monikulttuurin mahdollisuudet.

  1. Projektin ensimmäisessä vaiheessa kartoitetaan organisaation muutosvalmius ja tehdään suunnitelma mahdollisen muutosvastarinnan käsittelemiseksi.
  2. Toisessa vaiheessa pureudutaan organisaation prosessianalyysin avulla niihin potentiaalisiin tehtäviin, joihin monikulttuurinen, työperäinen osaaminen parhaiten soveltuu.
  3. Kolmannessa vaiheessa analysoidaan kartoitettujen tehtävien vapautuminen ja tehdään pitkän tähtäimen henkilöstö- ja koulutussuunnitelma soveltaen positiivisen diskriminaation viitekehystä.
  4. Neljännessä vaiheessa suunnitelman toteutus aloitetaan.
  5. Viidennessä vaiheessa suoritetaan organisaation moniosaamismittaus ja kulttuurisen diversifikaation tulosten arvottaminen.

  Projektissa sovelletaan Richard Floridan teorioista johdettua FYMA-metodologiaa.
  Projektin kesto on 8 kk ja kustannusarvio 163 000 €uroa + alv. Matkakulut ja päivärahat veloitetaan verohallinnon ohjeistuksen mukaisena. Projektista peritään lisäksi toimisto- ja hallinnointipalkkio 4,5 %.

  Helppoa kuin tuuleen kuseminen. Tuon kirjoitin puolessa minuutissa ja jos käyttäisi tunnin aikaa, niin sen myisi Maahanmuuttoministeriölle alle tunnissa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: