Demarit ovat menettäneet lopullisesti järkensä

Kalevi Sorsalla, siis Stasin entiseksi agentiksi vahvasti epäillyllä henkilöllä ja muinoisella Suomen pääministerillä, on oma säätiönsä. Tämä mahdollinen vakoilija siis ahdistelee meitä vielä haudan takaakin.

Säätiö on ahkeroinut ja ideoinut uuden veron, joka voittaa neroudessaan jopa koiraveronkin.

Olen sanaton. Demareiden kateudelle ei todellakaan ole mitään rajaa. Ei sitten mitään. Ei riitä progressio näille hulluille, ei.

Mainittakoon, että Aleksi Henttonen, kirjan kirjoittaja, on sekä Iloiset veronmaksajat –nimisen kommariporukan jäsen ja samoin tämän oikeusvaltion tuhoajan, Demlan,  jonkinasteinen taustavaikuttaja.

Mainokset
Published in: on Touko 29, 2008 at 6:34 pm  Comments (7)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/05/29/demarit-ovat-menettaneet-lopullisesti-jarkensa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

7 kommenttiaJätä kommentti

 1. ”Iloiset paskansyöjät” on monikulttuurisuutta ja intrapersoonallista solidaarisuutta edistämään pyrkivä kansalaisjärjestö, jonka mukaan meidän kaikkien tulisi syödä paskaa. Paska on hyvää! Mitä enemmän syömme paskaa, sitä vähemmän muiden pitää syödä paskaa! Paskan syömisessä on myös se etu, että kun suussa jo valmiiksi maistuu pahalle, ei mikään ruoko enää voi kurkussa kuumottaa! Meidän mielestämmd siis paskaa kannattaa syödä, paitsi koska se edistää humaania endokrinologista elämystodellisuutta ja edesauttaa moniflavoorisen käsityskyvyn syntymistä, myös koska se muistuttaa meitä aina siitä, että joillakin ihmisillä ei ole mitään muuta kuin sitä, mitä me laitamme suuhumme ja hekumoiden elementoimme. Syö paskaa, koska se kannattaa!

 2. Demareiden vammaispojilla ja -tytöillä lienee polttava tarve päästä eroon kaikista vähänkään korkeammin koulutetuista suomalaisista pakottamalla heidät muuttamaan maasta kateus- ja kusipäisyysverotuksen takia. Käsittämätöntä toimintaa, mutta mikäs siinä sitten. Kun ”riistäjäporvarit” muuttaa muille maille, niin jääpähän enemmän tilaa kulttuurinrikastajille lisääntyä, niistä kun nuo jo aiemmin mainitut vammaispojat ja -tytöt kovasti tykkää!

 3. Sorsa-säätiön tuottama materiaali on sitä itseään. Lainaus sivustolta, eli miksi nykyistä vasemmistoeliitin politiikkaa kritisoidaan:

  ’1. modernisointiprosessien aiheuttamat sosiaaliset mullistukset, 2. illuusio monikulttuurisesta yhteiskunnasta, 3. rikollisuus ja turvattomuus sekä auktoriteettien palauttaminen, 4. poliittisten eliittien harjoittama vallan väärinkäyttö, 5. demokraattisen edustavuuden puute parlamentaarisessa demokratiassa, 6. eurooppalaisen integraation eteneminen ja eliittien sanelema laajentuminen, 7. poliittinen korrektisuus ja libertaarinen sallivuus, 8. julkisen sektorin heikko suorituskyky.

  Vedotaan alimpiin vaistoihin, kun karismaattinen johtaja katsoo puhuvansa sitä, mitä ihmiset itse eivät vielä sano.’

  Huumorintajuuni vetosi tavattomasti tuo Marx-seuran ja Sorsa-säätiön johtavan tutkijan käsite alimmat vaistot.

  Olenkin aina ajatellut, että minua ohjaavat vain alimmat vaistoni…:D.

  Tältä Leninin ihailija Hynyseltä löytyy myös ihan kiinnostavaakin tutkimusta. Johtopääätökset ovat vain aika huvittavia. Miten syvälle takapuoleensa ihminen voi päänsä työntää? Hynysellä on nyt pohjat.

  http://yp.stakes.fi/NR/rdonlyres/C192BA59-E026-4268-8CFC-77FFBD972785/0/055hynynen.pdf

 4. Sorsasäätiö on ainakin globaalisti valmis ottamaan saudeilta rahaa:

  http://www.sorsafoundation.fi/tpl_site_01.asp?lang=1&sua=1&s=83

  Työväenliikkeen omaisuushan onkin jo tuhlattu

  🙂

 5. SDP:n sidokset ja kytkyt sietäisivät joutua nykyistä paljon tarkempaan syyniin.

  Vieraskirjassani vinkattiin siihen, että kun Heinäsuopaa epäiltiin 70000 euron epäselvyyksissä vaalirahoituksessa, uutinen katosi kuin tuhkatkin työväentalon pesästä:


  MTV3:n mukaan Heinäluoman ilmoittamasta vaalituesta 68 870 euroa on puutteellisesti eritelty. Eero Heinäluoman vaalirahoitusilmoituksessa tämä koostuu seminaarimyyntitulosta (30 930 euroa), tuesta puoluejärjestöiltä (2 700 euroa, materiaalimyynnistä (13 010 euroa) sekä etujärjestöiltä, säätiöiltä, yhdistyksiltä ja vastaavilta tulleesta seminaarimyyntitulosta (22 230 euroa).

  Tätä kannattaa tarkastella myös Sorsasäätiön porskuttelujen rinnalla.

  Kullervo

 6. Tuo Pravdan masinoima ajojahti on luonnollisesti suunnattu porvarihallitusta ja etenkin Vanhasta vastaan. Minua ihmetyttää itseänikin, etten pidä sitä (Pravdan linjaa) Suomen kannalta mitenkään vahingollisena – tällä kertaa. Tämä hallitus on Suomen historian vahingollisin ja hulluin – ever. Joutaa hautaan ja mitä nopeammin, sen parempi.

  Kun maalina on ja pysyy porvarihallitus, ei SDP:stä puhuta tietenkään sanallakaan Pravdassa tai Ylessä.

  Sen sijaan yhdeksän kilpailevaa kääpiötä saa aika kiitettävästi tilaa molemmissa monopoleissa.

 7. Samaa mieltä Octavius et al.,
  pravda on masinoinut kovan operaation Va-va-vanhasta vastaan, mutta mitäs on antanut tollaiset aseet viholliselle, voi tyhmä!
  Olet oikeassa, tämä hallitus on hulluin, ever, piste. Ja toivottavasti siitä päästään eroon kohta, ei tarvi kuunnella juttuja aseiden säilömisestä radoille, naisten kanssa vehtaamisesta, Arkadianmäen idea-parkin koplauksia, muuta tekstarisontaa, ikeniä ja hampaita, rahojen tuhoamista kaikkeen oleemattomaan, mutta ei ikinä todellisiin kohteisiin, kuten esim. Kemijärven sellutehtaaseen, rahanpesurahojen ihmeellisistä seikkailuista vaalituessa, tai tätä itseään eli mokutus-sontaa.
  Tosin mokutuksesta ei todellakaan päästä eroon, kun sos.dem porno-puolue pääsee valtaan, se on paska juttu se. Ojasta allikkoon, vai kuinka?
  Eli nyt olisi se todellinen tilaus PS:lle, nyt ja heti ja oikeasti, mutta onko PS valmis siihen?
  -LR-


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: