Topfield – käyttöohjeet

Onnittelut siitä, että olet valinnut Topfield-tuotteen. Se on alansa markkinajohtaja ja usean laatuvertailun ylivoimainen voittaja. Seuraamalla näitä ohjeita saat parhaan mahdollisen hyödyn Topfield-tuotteestasi.

Ensimmäiseksi pura saamasi pahvilaatikko. Polta kaikki pahvit takassa ja älä unohda polttaa myös käyttöohjetta. Vastoin markkinoilla olevia huhuja, Topfield-tuote ei todellakaan sovellu digisignaalin vastaanottamiseen ohjelmien tallentamisesta puhumattamaan. Markkinajohtaja Topfield tallentaa ehkä yhden neljästä halutusta ohjelmasta. Laite ei toimi millään tunnetulla kaapelilla, vaan väittää, ettei signaalia ole. Jos yrität asentaa markkinajohtaja Topfield-tuotteen television katsomiseen, menetät vain hermosi.

Toiseksi Sinun tulee avata markkinajohtaja Topfield-tuotteen kansi ja repiä se kiinalaisten väsäämä johtovyyhti helvettiin sieltä muovilaatikosta. Laita se sotku pölkylle ja hakkaa kirveellä palasiksi. Käytä vanhaa kirvestä, ettei vertailuiden ylivoimainen ykkönen, Topfield, tylsytä hyvää teräasettasi. Nauti ympäriinsä sinkoilevista osista.

Täytä seuraavaksi markkinajohtaja Topfieldin kuori sementillä. Asettele siihen silmukkakoukku ja sementin kuivuttua Sinulla on hieno verkkopaino. Saat mökkinaapurit kateellisiksi, koska harvalla, saatana, on tuhat euroa maksavia verkkopainoja. Laatujohtaja Topfieldin takuu ei muuten koske myrskyn viemiä kuhaverkkoja, eli sementin sekaan kannattaa laittaa pari kiveä. Takuun kattavuus on varmistettu maahantuojalta.

Seuraavaksi ota laatikon mukana tullut kaukosäädin ja aseta se savikiekonheittimen kuppiin siten, että säätimen ohjaimet ovat maata kohti. Markkinajohtaja Topfieldin kaukosäädin sätkii ihmeellistä rataa ilmassa. Itse osuin siihen vasta yläpiipulla, eli toisella laukauksella.

Viidenneksi katkaise laatuvoittaja Topfieldin virtajohto ja tilaisuuden tullen kurista sillä tämän digibordellin pääsyyllinen, eli Mikael Jungner. Onpahan ainakin yksi demari vähemmän.

Lopuksi irrota laitteen loop-johto ja kytke se sähkökatkoksista höpisevän maahantuojan edustajan takapuolen ja korvan välille. Asennettaessa saattaa kuulua pientä vikinää, mutta se on pelkkää markkinajohtajan elektromagneettista kohinaa ja kuuluu asiaan.

Näiden toimenpiteiden jälkeen Sinulla – onnellinen markkinajohtaja Topfield-ostaja – on parempi mieli ja maailman kalleimmat verkonpainot.

Kalaonnea.

________________________

Tämä kirjoitus on sarkasmia, enkä kehota ketään väkivaltaan. Myös Mikael Jungnerilla on oikeus elää, vaikka onkin demari.

TOPFIELD TF400PVRT digiboksi antenniverkkoon, 250GB kovalevy

Mainokset
Published in: on kesäkuu 16, 2008 at 3:44 pm  Comments (16)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/06/16/topfield-kayttoohjeet/trackback/

RSS feed for comments on this post.

16 kommenttiaJätä kommentti

 1. Digibordellin syyllisiä taitavat olla Jungerin edeltäjä Arne Wessberg joka nykyisin istuu jonkun digipuljun hallituksessa, Olli-Pekka Heinonen, digiTV johtaja ylessä sekä Paavo Lipponen joka loisii veronmaksajien rahoilla eduskunnan lisärakennuksessa. Lisäksi varmaan sekava joukkio muita kansakunnan valioita jotka ovat puihin menneen poliitikonuran jälkeen päässeet kuka mihinkin siistiin sisätyöhön. Oma Topfield toimii moitteetta jos ei lasketa tyhjiä ”haamukanavia” jokaisen kanavapaikan välissä. Näitä ei saa dellattua millään ilveellä. Lisäksi kaukosäädi lakkaa toimimasta tasaisin väliajoin. Tähän ei auta kuin boksin buuttaus. Ohjelmapäivitys käy näppärästi PC:n kautta serial-port johtoa käyttämällä

 2. Melkein voisi saada sellaisen käsityksen että sinulla on huonoja kokemuksia alansa markkinajohtaja Topfieldin boksista. 🙂

 3. ’Lisäksi kaukosäädi lakkaa toimimasta tasaisin väliajoin. Tähän ei auta kuin boksin buuttaus.’

  Hyvin se kaukosäädin lensi sillä kiekonheittimellä. Ei ole mitään valittamista. Verkonpainoja ei onneksi tarvitse buuttailla.

  ’Melkein voisi saada sellaisen käsityksen että sinulla on huonoja kokemuksia alansa markkinajohtaja Topfieldin boksista.’

  Olet selvänäkijöistä Nostradamuksen jälkeen suurin.

 4. Ratkaisu lienee tv-kanavien seuraamisesta luopuminen. Toinen mahdollisuus on ostaa halpa peruspoksi. Onhan niitä sellaisiakin, jotka kaatsovat vain dvd-leyvjä.

 5. Acc: joo asia on hallinnassa. Vanha parinkympin boxi toimii ihan ok.

  Sen toimivuus pelasti näin futiksen EM-kisojen aikaan luultavasti sekä niljakkaan kodinkoneliikkeen myyjän että maahantuojan sekavia mumisseen edustajan fyysisiltä vammoilta.

 6. Itsehän sijoitin Tekniikan Maailman testivoittajaan Samsungiin. Toimii ja ei toimi. Toinen kanava joko lähtee päälle tai ei lähde päälle riippuen siitä miten esi-isien henget ovat olohuoneeseen asettuneet silloin, kun kytkee virran päälle. Ellei lähde niin ei voi tallentaa ohjelmaa, jos lähtee niin pelaa hyvin. Kanavan jumittuminen – tapahtuu nimittäin joskus niin, että kuva vain yksinkertaisesi hyytyy ruudulle, joka johtunee lähetyksestä, koska sitä sattuu useammalla boxilla samanaikaisesti – taas vaatii aina sen, että katkaisee virrat kokonaan, jotta voisi taas katsoa ohjelmaa.

  Kerran on ollut takuukorjauksessa, kun virtalähde pimahti. Kaukosäädin on ehkä paskin mihin olen ikinä törmännyt. Laitteen hinta oli korkean hyvä.

 7. Handan on vielä huonompi. Edellinen softaversio hävitti tallennelistan kokonaisuudessaan.

  Ensimmäinen laite hajosi parin kuukauden käytön jälkeen.

 8. Siis mitä ihmettä? Kaikilla on ongelmia ja kaikissa merkeissä on ongelmia? Ja kellään muulla ei ole käämi palanut kuin minulla?

  No ei ole sitten ihme, että nettipalstat ovat pullollaan erilaisten digihöskien käyttöongelmakeskustelua.

  Laatuvoittaja Topfield näyttää siinäkin olevan kyllä ykkönen.

 9. Kyllä käämi on palanut moneen kertaan. Digiboksit ovat ylihintaista sekundaa kaikki.

  Ajatus ohjelmien tallentamisesta kovalevylle myöhempää katsomista varten on hyvä samoin kuin ajansiirtotoiminto. Käytännön toteutus on asia erikseen.

  Tänään muuten tulee se aiemmin siirretty Abdullah Tammi -juttu kakkoselta, jos asiasta poikkeaminen sallitaan.

 10. Meillä ei ole ollut Humaxin kanssa mitään ongelmia. Tai nyt se on jo rikki, mutta kyllä se ehti digi-tv:n alku ajoista ollakkin koko ajan päällä. Ja tosiaan ei mitään ongelmia. Tekstit näkyi kaukosäädin oli hyvä ja egp toimi hyvin.

 11. Johanneksen boxi toimi siis säälliset 4 kuukautta. Toivottavasti takuu on vielä voimassa.

  Onhan noista paskaläjistä iloakin. Sain kyllä mökkinaapurin nauramaan kippurassa kun olin valamassa sitä verkkomerkin painoa. Kai ne kovalevytkin olisi olleet aivan kuranttia tavaraa, mutta ei jaksa pikkuasioiden kanssa aina taapertaa.

  Tämä on kyllä yksi SDP:n bordelli taas. Saatana Suomessa monta miljoonaa toosaa auki yötä päivää, joilla ei mitään tee.

  Hyvä esimerkki siitä, kun laittaa asiasta mitään ymmärtämättömän idiootin (=Wessbergin) hoitamaan mitään oikeaa asiaa.

  Ja noita on viidesosa suomalaisista.

 12. Haluan kiittää päättäjiä tästä loistavasta digihypystä. Minä en nimittäin ole ostanut mitään digilaitetta vanhaan töllöttömeen kaapelijakelun päätyttyä. En edes muuttanut mieltäni, vaikka Junger lähetti irtisanomisen jälkeen hellyttävän kirjeen, jossa maanitteli hankkimaan TV-luvan.

  Aika on kulunut rattoisasti lukemalla kirjallisuutta.

  P.S. Tammen haastattelun voit katsoa Ylen areenasta. Jatko-osassa käynee kutsu myös Supon Ratakadun toimipisteeseen. Mutta Abdullahilla ei ole sinne pitkä matka moskeejastaan, ne kun ovat melkeen näköetäisyydellä.

 13. Sattuma, olet tehnyt ainoana järkevän teon.

 14. Kohtahan me pääsemme taas kantamaan rahojamme kodinkoneliikkeisiin. Eikös nämä digittäjät ole puhuneet jo HD lähetyksistä. Sitten vaan kaikki riemumielin ostamme uutta toimimatonta härpätintä. Ja kaukoidän ”hightech” valmistajat taputtavat karvattomia käsiään. Kauppa se on mikä kannattaa …tana.

 15. Ave,
  Topfield ja muut idän ihmeet, samaa paskatavaraa kaikki tyynni. Pienet nälkäpalkkaiset kiinalaiskädet on niitä väsännyt meille tänne, että saamme tyydyttää Digi-perversioitamme, juu syyllisiä on iso liuta, mutta nyt vastuun kantaa Junger, tai siis ei kanna…
  Olen tässä pannut merkille, että Octavius on ampujamiehiä, eikös?
  Se oli siisti se kaken kurmutus haulikolla, hah, täytyy koittaa sekin vielä.
  Monta paskaa olen ampunut kokeeksi, TV, videon, oli muuten kotimainen laatutuote Nokia, kelasi heti ekan arvokkaan nauhan sisään, sitten lähti se video taivaaseen…
  Kännykät menee kerrasta hauskasti paskaksi, tietokone hajoaa ihan päreiksi, ja näppiksen legot leviää hauskasti pitkin! Vähän helpottaa vitutusta kun ampuu laatutestivoittaja-sekundan paskaksi. Ajattelin palauttaa sitten liikkeeseen…
  Eli siis arvoisa Octavius, ymmärrän vitutuksesi Topfieldistä aivan täysin ja ymmärrän jatkotoimet.
  -LR-

 16. Minulla oli ensimmäinen kerta, kun käämi paloi niin, että piti keksiä elektroniikalle uusiokäyttöä. Mutta saihan nauraa . Että oli siitä laatuvoittajasta iloakin.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: