Tuhat riittää

Poliittisen valtaeliitin murtaminen ei ole itse asiassa vaikeaa. Tärkeintä asiassa on oikea aika ja oikea paikka.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin luku tuhat. Murroksen tekemiseen tarvitaan tuhat asiaansa uskovaa ja tarmokasta ihmistä.

Suomea viedään monikulttuurin lahtipenkkiin yhdessä muun EU:n kanssa nyt Astrid Thorsin johdolla. Ei kannata unohtaa, että myös Matti Vanhanen, Jutta Urpilainen, sekä muut ääliöt Kokoomuksesta ja Vihreistä nyt puhumattakaan ovat allekirjoittaneet tämän suunnitelman. Maa halutaan muuttaa ihmeelliseksi Paskastaniaksi, jonka seurauksia ja lopputuloksia en ainakaan minä halua lapsilleni jättää.

Vastoin kaikkia vielä muutama vuosi sitten edustamiani poliittisia mielipiteitä ja kieltämättä melkein ylivoimaista juntti-inhoa kokien olen päättänyt liittyä Perussuomalaiseen puolueeseen. Jos tuhat ihmistä liittyy ja puhallamme samaan hehkuvaan hiileen tämän hulluuden voi ehkä vielä pysäyttää.

Ei tarvitse ainakaan myöhemmin katua, ettei tullut mitään edes yritettyä.

Published in: on 5 heinäkuun, 2008 at 2:03 pm  Comments (10)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/07/05/tuhat-riittaa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

10 kommenttiaJätä kommentti

 1. Lisää eilisen kaltaisia uussuomalaisia sananlaskuja!

  En aio mennä niin pitkälle, että liittyisin vielä Persuihin, mutta sen verran on ajatukset muuttuneet, jotta ajattelin ensi kertaa äänestää heidän ehdokastaan kunnallisvaaleissa. Juntti-imagosta huolimatta.

 2. Ave,
  Totta viserrätl, olen kanssa jonkun verran pähkinyt, että mitä voisi tehdä näin niinkuin julkisesti, että tämä saatanan hulluus loppuisi.
  Sama tulos, alan kannattamaan Perussuomalaisia ja jopa voin liittyä siihen. Ja perustelut on samat, on edes jotain ainakin yritetty.
  Nyt pitäis vaan saada porukkaa liikkeelle tähän samaan juttuun, ja mistä saisi nyt PS:n väkeen vääntöä ja toimintaa!?
  -LR-

 3. No joo, pakko tehdä edes jotakin. Ajattele omaa kunniantuntoasi tai lapsiasi.

  Miksi ette tehneet tuhkamunat mitään – on kysymys, mitä en lapsiltani halua kuulla.

  Se ei paljon vaadi, kun tämän blogin lukijat sen tekevät niin asiaan on ainakin vakutettu. Tuhat määrätietoista ihmistä riittää kääntämään historian kulun.

 4. Mukana ollaan. Olisin jo ilmoittautunut jäseneksi, jos sen pystyisi tekemään eemaililla. Maanantaina lähtee printattu jäsenhakemus persuille.

 5. Hyvä Janne.

  Me teemme sen. Kaksi on alku ja ainakin voimme olla jälkipolvien edessä ylpeitä.

  Toiset äänestävät SDP:tä.

 6. Tuhat uutta jäsentä tekee puolueelle tuloina 25000 euroa vuodessa. Sillä ei tehdä ihmeitä, mutta onhan se alku.

  No, lupauksia:
  Olen jo aiemmin luvannut äänestää perussuomalaisia. Samoin olen luvannut, että en enää koskaan äänestä Kokoomusta. Lupaan tukea pienellä rahasummalla joko persujen turkulaista tai hesalaista ehdokasta.

  Inhoan paitsi persujen juntti-kampanjamateriaalia, myös heidän talouspolitiikkaansa.

  Yksi lisäeste puolueen jäseneksi liittymiselle on kotiin tuleva persulehti – mielummin ottaisin vaikka Jallun tai Raton postiluukusta. Lehdestä voinee toki kieltäytyä. Harkitsen siis vielä jäsenyyttä, mutta ääneni on taattu.

 7. Pah. Ei helvetti. PerSuja?! Okei okei, mä tiedän, että tuo on ehkä väistämätöntä… mutta silti. Kai sitä pitäisi itse perustaa puolue, että saisi näköisenä – ettei tarvitsisi valittaa. Heh.

  Mutta jotain imagonrakennusta niiden (teidän) pitää tehdä.

  Jotkut kun ovat arvoliberaaleja mutta oikeistolaisia, ”urbaaneja” (=eivät syö multaa) mutta Suomen asialla, ympäristöystävällisiä mutta eivät hörhöjä, korkea-arvoisia mutta eivät ”ylielitistejä”. Ja kaiken päälle – tai ennen muuta – maahanmuuttokriittisiä tai monikulttuurivastaisia. Mutta eivät tunnustaudu ”konservatiiveiksikaan”.

  Keitä me äänestetään?

 8. Riikka tiivisti hyvin ainakin oman maailmankuvani. Harmi, että olet naimisissa, voisin nimittäin ottaa Sinut toiseksi vaimoksi, sitten kun se työperäinen lainsäädäntö on voimassa…:).

  Jäseneksi liittyminen / äänestäminen on symbolinen ele. Henkilötasolla kun ei juuri muuta keinoa ole. Sanaa voi tierysti levittää.

  Kun Te Persujen toimistossa- luette tätä, niin laittakaa nyt saatana nopeasti se brändi kuntoon, aloittakaa netttisivuilta. Käyttäkää ammattilaisia.

 9. Vaikka en pidä pätkääkään persujen junttiretoriikasta, en vastusta EU:ta ja kannatan Natoa, olen silti päättänyt tehdä syrjähypyn ja äänestää tulevissa vaaleissa perussuomalaisten ehdokasta. Halla-aho on nyt sitä, mitä valtaeliitti tarvitsee.

  Vie Octavius nyt sinne uuteen puolueeseesi terveisiä: imagonmuokkaus käyntiin (alkaen todella mauttomasta logosta ja nettisivuista), selkeämpi pesäero SMP:hen (ei vennamolaisuudella ainakaan kokoomuksesta äänestäjiä saada) ja näkyvyyttä enemmän puolueen nuorisosiivelle.

  Sanotaanko näin, että Halla-aho tulee saamaan kovan äänisaaliin ennemmin perussuomalaisuudesta huolimatta kuin sen ansiosta. Ainoa syy, miksi häntä voi äänestää, on se, että hän ei juurikaan ole puolueensa linjoilla muissa kuin maahanmuuttopoliittisissa asioissa.

  Huolimatta tästä ja ehkä muutamasta muusta tulevasta syrjähypystä, aion pitää kokoomuksen jäsenkortin vielä ainakin toistaiseksi.

 10. […] (Tosin täytyy sanoa, että aloin keskustelun myötä käsittää, mitä tuntemuksia Octavius tarkoitti äskettäin kokeneensa.) Yksi monista panoksistani tuohon keskusteluun oli eilinen pitkä […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: