Syyllinen

Pravdassa on ollut nyt noin puolen vuoden ajan vallalla kiihtyvä pyhä sota merkillistä ja hämmentävää asiaa kohtaan.

Kyseessä on tarpeeton liikkuminen.

Syyllinenkin on löytynyt, eikä sitä tarvinnut onneksi kaukaa hakea. Käsite tarpeeton liikkuminen suomeksi käännettynä tarkoittaa pääkaupunkiseudulla asuvan, lihaa syövän, oikeakätisen, valkoihoisen heteromiehen yksityisautoilua ja talvilämpimän kesämökin pitämistä.

Pravdan mukaan ne kaksi asiaa tuhoavat maapallon ilmaston. Äkkiä ajateltuna tämä on VHM:ltä aikamoinen saavutus, koska maapallon väestöstä nämä ihmishirviöistä pahimmat ovat ehkä promillen kymmenesosa. Kuitenkin hiilireppuineen tämä ilmestyskirjan sivuilta revitty harvinainen peto sulattaa Grönlannin jäätiköt ja aiheuttaa kuivuutta, ilmastopakolaisuutta ja hirmumyrskyjä.

Tämän mystisen jihadin ilmentymänä noin joka toinen päivä Pravdassa ilmestyy artikkeli, jossa TARPEETONTA LIIKKUMISTA arvostellaan ja ryvätään itsekehussa, jonka mukaan artikkelin kirjoittaja – nuori, Vihreitä äänestävä ja parhaimmassa tapauksessa Helsingin keskusta-alueella asuva sinkkutyttö – on oikealla ja hyvällä asialla. Toimittajathan ovat jumalia ainakin omasta mielestään.

Joskus toimittajatyttö on tehnyt jotain pahaa, siis esimerkiksi lentänyt Thaimaahan tai Brysseliin. Toimittaja katuu sitä kirjoituksessaan syvästi, mutta antaa samalla syntinsä itselleen myös anteeksi. Jumaluus on siinä mielessä ihan kätevä ominaisuus.

Artikkelit ovat tietosisällöltään toinen toistaan typerämpiä, enkä viitsi edes alkaa luetella tai korjata niissä olevia kammottavia, mammuttien kokoisia valheita, tietämättämyyttä ja väärinymmärryksiä. Orwellia linkkaamalla tuossa sivustoni laidassa saa hyvän käsityksen noiden tyttöreppanoiden yleissivistyksen tasosta, joka on lähempänä nollaa kuin logiikka voi antaa edes ymmärtää.

Minusta mielenkiintoisinta koko aiheessa on se, että miksi nuo päällisin puolin nätit nuoret naiset ovat mukana tuossa pyhässä sodassa? Äkkiä analysoituna vaihtoehdoiksi jäävät seuraavat vaihtoehdot. He ovat vain tyhmiä. Tämä on tietysti normaalijakauman mukaan epätodennäköistä; myönnän tosin, että vaihtoehdon todennäköisyyttä lisää Pravdan toimittajille rekrytoitaessa mitä ilmeisimmin tehtävä lobotomialeikkaus.

Toinen vaihtoehto on, että Reetta Räty on saanut Thaimaan-matkailustaan liian pahaa ja syvältä koskevaa vittuilua ja on kostoksi mobilisoinut koko sanalla sanoen huvittavan toimittajalaumansa aiheen kimppuun.

Vakavasti puhuen tuon loanheiton lopputulokset ovat hyvin helposti arvattavissa. Ensimmäinen seuraus on jokin energiaverotuksen tyyppinen rangaistusvero, jolla edelleen kiristetään VHM:ien jo nyt maailman taloushistorian kireintä verotusta. Tätähän Vihreät jo aktiivisesti vaativat budjettineuvotteluissa. Täytyyhän syyllisen maksaa.

Toinen seuraus on se, että aloitetaan kampanja henkilökohtaisiin päästökiintiöihin siirtymisestä täällä Suomessa.

Ai niin, ei mene kauaa, kun maapallon väestömäärä muuten ylittää seitsemän miljardin rajan.

Advertisement
Published in: on 29 syyskuun, 2008 at 1:08 pm  Comments (6)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/09/29/syyllinen-2/trackback/

RSS feed for comments on this post.

6 kommenttiaJätä kommentti

 1. Kun Halonen et al. kertovat aikovansa ”arvojohtajiksi”, kyseessä on halu päästä verottamaan kaikkea, mikä on heidän ”arvojensa” vastaista. Tänäänkin joku kirjoitti aamun Pahkasiassa, että valtion tehtävä on verottaa kulutusta, jotta ihmiset eivät tyydyttäisi tarpeitaan shoppailemalla. Voihan se ollakin viisasta löytää ”henkisempiä arvoja” kuin shoppailu, mutta mitä ihmettä se kenellekään kuuluu, jos joku haluaa olla valaistumatta ja kuluttaa elämänsä shoppaillen. Veikkaanpa, että jos keneltä tahansa mamulta kysyttäisiin, että mikä Suomessa on hyvää, niin vastaus olisi ”elintaso”. Jos Eurooppa olisi alempana elintasoltaan kuin Afrikka, tuskin tänne sieltä muuttaisivat muut kuin lähetyssaarnaajat.

 2. Tuostapa syystä tunnen nykyään jotenkin erityistä nautintoa kun ajelen joka päivä Espoosta töihin Helsingin keskustaan. Ennen ajoin vain, koska oma auto on niin paljon julkisia nopeampi, mutta näiden ituhippien ansiosta hommaan on tullut aivan uusi nautintoa tuottava vivahde. Ja vituttaahan se toki sosialistiakin bussin ikkunasta nähdä, kun ajan autollani ohi viereistä kaistaa ja polttelen nautinnollisesti tupakkaa, joka on myös kuolemansynti 🙂

  Autossani on muuten kahden litran moottori, jonka muistan mainita aina viherhippien kanssa keskustellessa, mutta jätän tarkoituksella kertomatta sen, että se vie vähemmän bensaa kuin moni pienemmällä moottorilla varustettu.

 3. Henkilökohtaista päästökiintiöä voi tietenkin säännellä pidättämällä hengitystään pari vuorokautta. Tätä menetelmää suositan henkilökohtaisesti punavihreälle eliitille.

 4. terse,
  tässä vaan taas luen ja hämmästyn aina kerran toisensa jälkeen uudelleen tätä pravdan ja muiden paskalehtien tuuttausta tästä mamu-touhusta, ei voi todeta kuin että tyhmyydellä ja hulluudella ei ole mitään rajaa. ja sitten vielä tämä käsiasesonta ja sekoilu, itkettää ja vituttaa…
  kukaan ei todellakaan puhu nuorten pahoinvoinnista ja mielenterveystyön kadonneista rahoista, ja että nekin rahat on ilmestyneet Liliuksen koplan optiotileille, siis valtionyhtiön touhuja.
  eli siis, hulluudella ja ahneudella ei ole mitään rajaa.
  eipä silti, ollaan menossa tällä tahdilla kohti kaaosta ja sotaa, mitähän sitten oikein tapahtuu.
  siis, Parabellum.
  -LR-

 5. Niinpä niin…jälleen oiken hyvä teksti Octaviukselta, niin kuin nuo tuppaavat hyviä olemaan. Kaverini lohkaisi joskus taannoin kuolemattomaksi jääneen lausahduksen: ”On helppoa olla Vihreä kun asuu puu-Käpylässä” tarkoittaen tietenkin sitä, että helppoahan se on vastustaa yksityisautoilua ja kannattaa suvaitsevaisuutta kun voi hypätä raitiovaunuun ja matkustaa palveluiden ääreelle, eikä tarvitse sietää naapurissa mellastavaa ja häiriköivää muhamettilaislaumaa.
  Pienenpieni huomautus bloggaajalle kielivirheestä: Thaimaa koostuu sanoista thai ja maa, ja taipuu siksi samalla lailla kuin sana maa yksinään, eli jos vierailet edellä minitussa valtiossa, matkustat Thaimaahan, et Thaimaaseen. Thaimaa sanana tosin on vähän sellainen, että suomalainen varmaan pyrkii enempää ajattelematta taivuttamaan sitä samalla tavoin kuin erisnimeä Saimaa (hyppäsin Saimaaseen). Jos olisi vielä olemassa Ambomaa, ja joku sinne haluaisi matkustaa, ilmoittaisi hän olevansa menossa Ambomaahan, ei Ambomaaseen. Tai miltä kuulostaa ilmaisu ”lähden ylihuomenna Saarenmaaseen”? Pieni ja mitätön juttu, myönnetään, mutta kun teksti yleensä on Octaviuksella melkeinpä moitteetonta niin tämä sattui kielikorvaani -etenkin kun tuo em. Thaimaaseen-taivutuslapsus on tätä nykyä tuntunut juurtuneen todella monen suomalaisen puheeseen ja kirjoittamiseen, jopa niin ettei virhettä usein edes huomata.

 6. Kiitos hyvästä kommentista.

  Se oli lapsus, tekstin kanssa pitäisi olla tarkkana. Näitä sattuu aina välillä ja palaute on aina enemmän kuin tervetullutta, eli kiitos vielä kerran.

  Octavius


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: