Homoista, lesboista ja kääpiöseksistä

Jumaluuteensa pyhästi uskovat suomalaiset toimittajat kouristelevat parhaillaan henkisen orgasmin vallassa. Joku nobody-lepakko on saanut potkut jostakin pikkulehdestä.

YLE:n aamu-uutisissa asiasta vedettiin todella pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Toimittajan mukaan koko Lappi maakuntana ja sen ihmiset ovat leimautuneet. Lappi on nyt pimeyden ydin – Joseph Conradin kielikuvia mukaillen. Toimittajan mukaan koko Lapin matkailuelinkeino kärsii, koska sesonkityöntekijät eivät halua tulla tuonne taantumuksen pesään.

Vihreiden Pekka Haavisto, tuo miesten mies, julisti taas vuosisadan tasa-arvotaistelun alkaneen. Tapio Laakso ei ole ihme kyllä lausunut asiasta vielä mitään.

Sinänsä lienee kaikille aivan sama onko joku toimittaja sängyssä vaikka yksijalkaisten sikojen kanssa – minua itseäni harmittaa vain se, ettei kyseinen henkilö ollut pyörätuolissa ja tummaihoinen. Sitten vasta olisi hulabaloo nähtykin ja olisi saanut nauraa vielä enemmän.

Johanna Korhonen –casella on kolme oleellista seurausta.

 1. On selvää, että pölyn laskeuduttua Alma Media on ristiinnaulittu.
 2. Tämän jälkeen homojen, lesbojen ja kääpiöseksiä harrastavien mahdollisuudet päästä ei-julkisen puolen vastuullisiin tehtäviin kapenevat merkittävästi. Tämä johtuu siitä, että vain hullu työnantaja ottaa sen riskin, että homman levitessä käsiin kyseinen henkilö vetää esiin homo- tai jokin muun vähemmistökortin.
 3. Nyt vastuullisissa tehtävissä olevien työsuhdeturva parani kertaheitolla. Ainahan seksuaalinen suuntautuminen voi muuttua, eli ihminen löytää oman itsensä ja mahdollisuus homokortin heiluttamiseen on mitä houkuttelevin irtisanomisen mahdollisesti uhatessa. Kaukaa viisaana minäkin käyn iltamassa Stockalla hankkimassa vaaleanpunaisen pukupaidan ja sellaisen trendikkään olkalaukun. Nähdään siellä.
Mainokset
Published in: on lokakuu 2, 2008 at 2:07 pm  Comments (16)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/10/02/homoista-lesboista-ja-kaapioseksista/trackback/

RSS feed for comments on this post.

16 kommenttiaJätä kommentti

 1. Ihmettelen vähän koko marinaa. Kyse ilmeisesti todellakin on johtajasopimuksesta. Niihin koko jutulla ei tule ole mitään vaikutusta. Luulisi, että lehdissä, joissa vedetään esille kaikenlaisia lakimieslausuntoja siitä, kuinka syrjintä on kiellettyä. Toisaalta voi hyvin olla, että esimerkiksi Helsingin Sanomien päätoimittajilla on työehtolain mukaiset sopimukset. Ainakin taso viittaa siihen 😉

  Työsopimuksia sitovissa laeissa kaikenlainen syrjintä taas on kai jo sanktioitu jollain tavalla.

  Lappilaisia tosiaan on lyöty, solvattu ja heitä vastaan kiihotettu valtalehtien palstoilla kovemmin kuin mihin edes pahamaineinen Mikko Ellilä pystyy. Mitenhän tähän tullaan suhtautumaan?

 2. Tuntematta asian taustoja lainkaan (=evvvk), on selvää, että JOS kyse on johtajasopimuksesta, koko kohu on aivan turha ja mitä tarkoitushakuisin.

  Johtajalla kun ei ole mitään työsuhdeturvaa. Ja se on minusta aivan oikein ja kaikkien etu.

 3. Itse käsitin lukemani jutut niin, että päätoimittajan sopimus todellakin on johtajasopimus.

  Korjaan samalla tuon ensimmäisen kappaleen:

  Ihmettelen vähän koko marinaa. Kyse ilmeisesti todellakin on johtajasopimuksesta. Niihin koko jutulla ei tule olemaan mitään vaikutusta.

  Luulisi, että lehdissä, joissa vedetään esille kaikenlaisia lakimieslausuntoja siitä, kuinka syrjintä työmarkkinoilla on kiellettyä, tuo myös tiedetään. Toisaalta voi hyvin olla, että esimerkiksi Helsingin Sanomien päätoimittajilla on työehtolain mukaiset sopimukset. Ainakin lehden taso viittaa siihen

 4. http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Lapin+Kansan+nykyinen+p%C3%A4%C3%A4toimittaja+Julkilesbon+vaikea+olla+p%C3%A4%C3%A4toimittajana/1135239915236

  ”Minusta olisi aika erikoista, jos tässä olisi julkilesbo. Jokuhan voi olla kaappilesbo tai homo, niitähän on varmasti.”

  Eikö tuo esim. Arvopresidentiltämme ole onnistunut vallan mainiosti. Eikös se jonkinlainen julkinen valtakunnan salaisuus ole? Tai siis jos henkilö ei ole ikänänsä asunut miehen kanssa ja heti presidentiksi tultuaan menee naimisiin naapurin miehen kanssa? Siitä pärjäämisestäkin voidaan olla tietysti montaa mieltä.

 5. Johan tuo ”arvojohtajakin” älähti. Hmm… mielenkiintoista.

 6. On meillä arvojohtaja kyllä. Setamummo on hiljaa kuin kusi sukassa, kun Venäjä hyökkää naapurimaahan.

  Ja älähtää heti jostain Setalaisesta pikkujutusta.

  On sillä arvot kohdallaan.

 7. Minä pelkään nyt ihan oikeasti! Kun katsoo kuinka sekaisin Suomen päättäjät menevät tästä tapaus Korhosesta sekä Kauhajoesta, niin mitä tapahtuu kun tulee se OIKEA KRIISITILANNE!!????

  Ainoa päättäjä, jolla homma on edes hieman pysynyt hanskassa, on ministeri Holmlund

 8. No mitäpä muutakaan voi odottaa maakunnalta, jossa tapetaan ihmisiä Keski-Afrikan tahtiin. Sentään kaiken maailman Kinshasoissa homot saa toimittaa lehtensä rauhassa!

  …ai ei vai?

 9. Arvojohtaja älähtää? Pysyttäisiinkö sentään totuudessa. ”Setalainen älähdys” oli taas median valinta. Halonen vastasi kun kysyttiin muunmuassa tästä tapahtumasta muitten asioiden ohella. Siis media oli se, joka valitsi mihin tässäkin taas zoomataan. Se, joka nosti tämän aiheen ohi kaiken muun tärkeämmän, kouluturvallisuuden ja rypäleaseiden, joista Tampereella myös ”älähdettiin” – ja ties mistä muusta vielä josta emme saa lukea sanaakaan.

  Muuten olen päällisin puolin samaa mieltä – evvk.

 10. Varmaan medialla on suuri osuus Haloskan lausuntojen uutisoinnissa, sitä en kiellä.

  Ihmetyttää vain se fakta, että presidentti ylipäänsä kommentoi yhtään mitään yksittäisen ihmisen ja yksityisen yrityksen väliseen työsuhteeseen liittyen.

  No, onhan nuo Tartzin arvot tulleet jo harvinaisen selviksi.

 11. Ave,
  Kiva kiva, alkaa koira älähtää kun kalikka kalahtaa… pitäähän kaveria puolustaa, taisi paljastaa itsensä… hah
  Arvojohtaja todella, tällaisten paskojen homojuttujen kanssa on aikaa aina näperrellä ja lausua, mutta oikeat isot asiat on edelleen hoitamatta. Kuten tekstarijupakka, pääkanisterin nussimisjutut ym. Näihin riittä aina palstatilaa ja minuutteja paskatuutissa.
  Oikein, Holmlundissa on enemmän miestä, kuin koko helvetin hallituksessa muissa yhteensä. Piipittäviä ämmiä koko sakki.
  Mutta, ah viikonloppu nyt ja nautitaan irkkuolutta edelleen!
  -LR-

 12. Tänään onneksi selvisi Peter Nygordin haastattelussa, että kyse oli sittenkin väärennetystä totuudesta koskien puolison poliittista aktiivisuutta. Ilmeisesti tästä voimme päätelleä, että meistä kukin on puolisonsa vartija ja vastuussa hänen valinnoistaan. HIENOA OLLA SINKKU!

  Hanna-Kaisa

 13. Moi Hanna-Kaisa!

  En ole seurannut tätä Lapin lesbokohua sen tarkemmin.

  Milloin mennään oluelle? Voitaisiin mennä ensin IFK:n matsiin ja siitä baariin, olisiko hyvä idea. Voin tarjota Vihreälle sinkulle illan.

  Sinähän asuit jossain Munkkivuoren suuunnassa, vai muistanko väärin?

  Miten muuten vaalikampanja sujuu?

  br: Octavius

 14. Minulle kelpaa vain IFK- Saipa, sillä en suostu katsomaan muita lätkämatseja, kun Saipan pelejä!

  Valitettavasti nämä vaalit pitävät minut vielä muutaman viikon kiireisenä, mutta pistetään korvan taakse…

  … lapsia ei vaan voi viedä oluelle mukaan…

  😀 Hanna-Kaisa

 15. Moi Hanna-Kaisa. Asia lienee sitten sovittu. Soittelen vaalien jälkeen.

  Kai ne lapsukaiset nyt saa jonnekin hoitoon yhdeksi yöksi?

  Tsemppiä vaaleihin. Itse teen ainakin parhaani Vihreittein puolesta.

  Jos se IFK- Saimaan KiekkoNorpat ei onnistu, niin sitten katsotaan Saimaan KiekkoSudet vs IFK. Eihän tästä kauaa huitaise Lrantaan.

  Terveisin Octavius

 16. Kiinni veti! 😉

  Hanna-Kaisa


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: