Katainen: haluan tuhota Suomen

Jyrki Katainen tuli sitten kaapista esiin Ykkösaamu-ohjelmassa TV1:ssä lauantaina 4.10.2008, linkki on tässä: http://areena.yle.fi/toista?id=1558914.

Katainen haluaa Suomeen 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa kymmenen vuoden sisällä, jotta Suomen huoltosuhde pysyisi nykyisellä tasolla. Jokainen silmät päässä oleva ihminen ymmärtää, millaista reaalinen maahanmuutto on.

Käytännössä siis Katainen ja Kokoomus haluavat tuhota Suomen, koska suunnitellut ihmismassat eivät todellakaan paranna huoltosuhdetta vaan päinvastoin heikentävät sitä dramaattisesti samalla kun maa muuttuu ihmeelliseksi, väkivaltaiseksi ja eriarvoiseksi islamilais-afrikkalaiseksi sekasikiöksi.

Kun Kokoomuksen Suomen tuho–linjaan lisää Matti Vanhasen lausunnot: ’kaikki ovat tervetulleita’, SDP:n, kommunistien ja äärivasemmistolaisten Vihreiden rajat auki heti-politiikan ja RKP:n Thorsin houreineen, ei äänestäjällä ole juuri vaihtoehtoja.

Annan kokoomuksen entisenä jäsenenä ja äänestäjänä Kataiselle pisteet siitä, että toi asian esiin avoimesti.

Mainokset
Published in: on lokakuu 5, 2008 at 4:52 pm  Comments (11)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/10/05/katainen-haluan-tuhota-suomen/trackback/

RSS feed for comments on this post.

11 kommenttiaJätä kommentti

 1. Sylttytehdas löytyy valtiovarainministeriöstä. Raimo Sailas on käynyt luennoimassa ympäri maata huoltosuhteesta, joka saavuttaa kliimaksinsa vuoden 2025 tienoilla.

  Poliitikot ovat reagoineet Sailaksen juttuihin siirtymällä ”työperäisen” maahanmuuton kannattajiksi.

 2. Sitäkin kummallisempaa on, koska tunnen aikaisemmalta uraltani VVM:n johtavia virkamiehiä, eivätkä he todellakaan laskutaidottomia typeryksiä ole.

  Sen asian sisäistäminen, että nykyisen vuohipaimenmaahanmuuton huoltosuhde on nyt ja tästä ikuisuuteen luokkaa 1:7-8, kun se kantaväestöllä on öpaut 1:1, ei vaatine suurta tilastotieteen osaamista tai laskutaitoa.

  Mistähän kummasta se Jyrki-boy aikoo repiä sen huoltosuhdetta parantavan maahanmuuttajapopulaation? Ulkoavaruudesta?

 3. .. näköjään Katainen on mennyt vipuun Bilderberg kavereidensa höpinöistä. Mitään itsenäistä ajattelua ei kaverilta voi odottaa.

 4. Erittäin hyvää havainnointia – jällen kerran. Hyvä, että jakst kirjoittaa. 🙂

  Ei tässä oikeastaan ole mitään ihmeteltävää.

  Huolimatta Kokoomuksen hyväuskoisesta kansallisvaltioon jotenkin uskovasta perusäänestäjien joukosta (virkamiehet ja yrittäjät, Kokoomus on EU:in liittymisemme jälkeen muuttunut ihan oikeaksi kansainvälisen pääoman ja globalisaation juoksupojaksi.

  Etuliite Epäkansallinen kuvaa nykyään parhaiten näiden katemaksimoijien touhuja.

  Tuotantokulut alas ja kate korkealle, on nykyisen Kokoomuksen motto. Jos teollisuuden siirtäminen ei onnistu tietokuilun vuoksi tarpeeksi huokealla, pitää huolehtia siitä, että saadaan kuitenkin teetettyä tarvittava työ meillä teollistuneissa maissa mahdollisimman halvalla – eli siirtotyövoimalla.

  Ideaalina tietenkin se tilanne, jossa näiden siirtotyöläisten opittua tarpeeksi, voidaan sitten loppukin teollisuus siirtää hattiwattiloihin.

  K

 5. Kataisen lausunto on yllättävä. Espanja kannustaa siirtotyöläisiä muuttamaan pois. USA:ssa pidetään eräänä kriisin oireena 7 prosentin työttömyysastetta, joka on meikeläisittäin normaali. Ja kaiekenhuipuksi pankkijärjestelmä on romahtamisvaarassa. Tällaiset signaalit eivät merkitse Kataiselle mitään?

  Katainen siis haluaa 1.8 miljoonaa maahanmuuttajaa eli
  lisätä väestön määrää noin kolmanneksella nykyisestä. Jos presidentti Bush julistaisi, että USA:n pitää ottaa 100 miljoonaa siirtolaista seuraavan kymmenen vuoden aikana, niin tällaista lausumaa ehkä epäiltäisiin vähemmän järkeväksi.

  Katainen lausunnollaan asettanee arvostukykynsä kyseenalaiseksi. Merkillistä että nimenomaan Suomessa hyvissäkin asemissa olevat poliitikot päästelevät suustaan ”maahanmuuttosammakoita”. Ovatko he ohjelmoitu jotenkin. Ja minne ovat unohtuneet puheet väestörajähdysongelmasta ja liikakansoituksesta.

  Massiivinen maahanmuutto tuhonnee kantaväestön kulttuuriin. Muuttajilla ei ole suuren määränsä vuoksi sopeutumistarvetta.

  Lyhyesti. Pitäisin erittäin kiireellisenä poliittisen eliitin vaihtamista.

 6. Jaahas perussuomalaiset taas asialla,sama propakandaa joka vaalien alla.
  Olis mielenkiintoista nähdä jos pers suomalaiset saisi niin paljon ääniä että pääsis valtaan,saattaisi Hitlerkin jäädä toiseksi,toisaalta näille äärioikeistolaisille keskitysleirit ovat toki varsin tuttuja vuosilta 1918 ja jatkosodan ajalta itä-karjalasta.

 7. Terve Matti.

  Minä ihmettelen aina, että minkälaatuinen masokismin muoto on ihmisellä, joka haluaa leimata itsensä näillä Hitler- ja keskitysleirihöpinöillään itsensä täydelliseksi ääliöksi.

  Valaise minun tajuntaani, kiitos.

  Vai harmittaako Persujen nousu noin paljon?

 8. LR to radisti,
  Siis persut propagandaa puhumassa tästä tosiasiasta, eli mamu-hourinnasta? Kandee tutustua vähän tarkemmin asiaan ennenkuin kirjottelee tuollaista höpinää, ja olet aika paska kun syytät toisia äärioikeistolaisiksi, mikä itse olet, mokuttaja-punikki?
  Juu, ei voi kuin ihmetellä, että jotkut voi toisissaa heitellä tollasta paskaa, että tänne hinataan miljoona murjaania ja suami on pelastettu.
  Voi herran jumala tätä hulluutta.
  Tässä onkin joku suurempi juoni takana, voin alkaa sitä valottamaan myöhemmin, mutta nyt ei siitä voi puhua…
  -LR-

 9. ”Jos haluamme noin yhdentoista vuoden päästä pitää saman huoltosuhteen — kuin mikä on tänä päivänä, niin me tarvittais tähän maahan 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa. Ja jokainen voi arvioida, onko tämä realistista, ja se ei ole, vaikka me tarvitsemme maahanmuuttoa, tarvitsemme ulkomaalaisia ihmisiä tekemään töitä Suomeen. Tervetuloa vaan, mutta en usko, että Suomeen voidaan 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa 11 vuodessa saada.” -Katainen Eli missään ei ole puhuttu mitään Suomen tuhoamisesta.

 10. Johannes, meillä on selkeä näkemysero.

  1. Maailmassa ei liene realistisesti ainuttakaan kolkkaa, josta saisimme 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa nykyisellä huoltosuhteella. Ehkä jos kaikki kaukoidän, siis Kiinan, Intian, Filippiinien jne, ammattitaitoiset ihmiset muuttaisivat Suomeen.

  2. Jyrkiboy: …’me tarvitsemme maahanmuuttoa, tarvitsemme ulkomaalaisia ihmisiä tekemään töitä Suomeen. Tervetuloa vaan…’

  Tuo tarkoittaa suomeksi nykyisen vuohipaimenmaahanmuuton kiihtymistä. Sen näkee pelkästään katukuvassa ja osan siitä näkee viiveellä tilastoista.

  Vai uskallatko olla eri mieltä. Jos olet kuulisin mielelläni perustelut.

  Ei minulla ole mitään kynnystä myöntää olevani väärässä, jos siis väärässä olen.

 11. Huomasin vasta nytten, että olet kirjoittanut vastausken. Mutta niinkuin sanoit. On meillä näkemys ero. En enää muista mitä Jyrki sanoi, eikä sitä voi mistään kait enää tarkistaakkaan? Mutta minusta Jyrki tarkoitti että huoltosuhteen huonontumiseen pitää varautua.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: