Suden hetki

Perussuomalaisella puolueella on nyt suden hetki. Kannatusta merkittävästi vahvistavia trendejä on lukuisia.

 1. Monikulttuurin todelliset kasvot paljastuvat yhä selvemmin vuosi vuodelta. Asuinalueiden slummiutuminen, koulujen rappio, katuväkivallan lisääntyminen, joka vuosi lisääntyvät raiskaukset, ympärileikkaukset, naisten asema, sosiaalihuollon ylikuormitus ja white-flight avaavat joka päivä uusia silmiä todellisuuteen.
 2. Alkava taantuma, joka kääntynee lamaksi, nostanee eduskuntavaalivuoteen mennessä Suomen työttömyyden uudelle keskipitkän aikavälin ennätystasolle.
 3. Puolueessa on sukupolvenvaihdos juuri meneillään ja johtoon on nousemassa nuori, koulutettu, älykäs ja moderni sukupolvi johtotähtenään Vesa-Matti Saarakkala. Tämä tarkoittaa puolueen liikaa yhden miehen varassa olevan imagon täydellistä uudistumista. Samalla vanhana rasitteena oleva SMP:n tausta hiipuu.
 4. Puolueen menestyy tulevissa kunnallisvaaleissa, itse veikkaan 6 % valtakunnallista kannatusta. Noilla eväillä ei voi kuin kasvaa kohisten ja vuoden 2010 eduskuntavaaleissa rikkoutuukin sitten helposti 10 %:n kannatusraja.

Tulemme näkemään saman ilmiön kuin muissa Euroopan maissa. Eli väsynyt slogan: ’meidän tulee oppia muiden maiden virheistä’ toteutuukin – täysin eri tavalla vain kuin jargonin esittäjät aavistivat.

Mainokset
Published in: on lokakuu 14, 2008 at 2:50 pm  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/10/14/suden-hetki/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 kommenttiaJätä kommentti

 1. Terve,
  Hienosti kirjoitettu, ja niin pirun hyvää asiaa.
  Olen itse täällä länsi-rannalla saanut muutaman nuoren silmät auki ja heidät liikkeelle äänestämään PS hlöä, täällä on hyvät ehdokkaat. Ja turkussessa sain jo 2 uutta liikkeelle Lohelan puolesta. Tämä lumipallo pitää nyt töniä liikkeelle, ja Scriptassa on hyvä palopuhe, miksi tässä on jokaisen tehtävä velvollisuutensa isänmaan puolesta tai muuten tätä ei voi enää kutsua kohta isänmaaksi…
  Suden aika on nyt ja silti tuntuu, että olemme myöhässä toimissamme, mutta hyvä näin, tästä on hyvä jatkaa.
  Ehkäpä tämän puusilmäisen kansan silmät vähän avautuvat vaalien jälkeen. Ja totta piruvie haastat, se 10% on mahdollista ensi eduskuntavaaleissa, jopa enemmänkin, kun kaikki hoidamme tonttimme! Kiitos Octavius innostuksesta ja myös omien silmieni lopullisesta avaamisesta viime talvena.
  Alea jacta est. Parabellum.
  -LR-

 2. No niin, ääni perussuomalaisille annettu. Ehdin jo kallistua kokoomuslaisen ehdokkaan puoleen, mutta tarkemmin ajateltuna hän ei tarvitse ääntäni, vaan päässee läpi joka tapauksessa. Perussuomalaisilla sen sijaan on mahdollisuus pienimuotoiseen läpimurtoon.

 3. Jou Geasär, minulla sama tarina tuossa kokkareiden touhuihin kyllästymisestä.

  Tuo pieni läpimurto taitaa ollakin suurempi kuin kukaan osaa ennakoida. Sen verran paniikissa näyttää Vihreät olevan.

  LR: Maria on sen lisäksi, että on fiksu, niin myös kaunis. Jos hän vielä metsästäisi, niin…:D.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: