Teppo Moisio ja hukattu kookospähkinä

Perussuomalaisten nousu on herättänyt todella huvittavia ilmiöitä. Pohdiskelevana Liftarina tunnettu äärivasemmistolainen Amnestyn aktiivi ja toimittaja Teppo Moisio on nyt hyökännyt useaan otteeseen tätä poliittisen kentän vääjäämätöntä muutosta vastaan Pravdan sivuilla.

Suomeksi sanottuna Teppoa vituttaa harmittaa kuin tuota hänen täysin ilman sisältöä tai mielenkiintoa olevan bloginsa tunnusapinaa, jolta näyttäisi olevan Tepon tavoin kookospähkinä täysin hukassa. Mahtaa noillakin sivuilla vilske käydä…D. No, se on vain elämän raadollinen laki, toiset osaavat ja toiset eivät. Voivoi.

Ajattelin kuitenkin käyttää elämästäni kaksi minuuttia Tepon kunniaksi ja kirjoittaa hänelle valmiin juttupohjan, jota hän voi kopioida sitten eri lehtiin ennen kunnallisvaaleja. Tepolle tiedoksi, että kopiointi tehdään maalamalla ensi teksti ja painamalla ctrl-c ja vastaavasti liitä-komento on ctrl-v. Juttupohja on tässä.

*…jotain lätinää SDP:stä ja Vihreistä, mainitse pari Vihreää virkkaavaa tofunsyöjää tässä nimeltä…* .

Perussuomalaisten kannatus on mielipidetutkimuksen mukaan nousussa, mikä hämmästyttää tarkkailijoita. Poliittiset arvioijat ennustavatkin puolueen äänimäärän jäävän merkittävästi mielipidetutkimusten ennusteen alapuolelle, koska Perussuomalaisten äänestäjät ovat niin tyhmiä, etteivät ole vielä tajunneet, että Timo Soini ei ole kyseisessä kunnassa ehdokkaana. Polttouunit. Kyllähän tuo jo nähtiin Tony Halmeen kanssa tämä asia.

Lisäksi puoluetta rasittaa avoin muukalaisvihamielisyys, joka johtaa keskitysleireihin. Hiks. Mielikuva Perussuomalaisesta äänestäjästä ei myöskään ole kovin mediaseksikäs. Kaasua.

Kuka haluaisi samaistua pilottitakkiseen, kouluttamattomaan ja keskiolutta juovaan kaljupäiseen skiniin? Niin ja sitten vielä Tony Halme. Lisäksi yrittäkää nyt perkele ymmärtää, ettei se Timo Soini ole teidän kunnassa ehdokkaana.

*…tähän loppuun sitten vielä jotain säälittävää horinaa ilmastonmuutoksesta, monikulttuurista, lihansyömisen ja suihkussa käymisen tuhoisasta vaikutuksesta…*.

Teppo, ole hyvä.

Mainokset
Published in: on lokakuu 15, 2008 at 3:15 pm  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/10/15/teppo-moisio-ja-hukattu-kookospahkina/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 kommenttiaJätä kommentti

 1. Ei Virheiltä suvaitsevaiset lopu. Saara Ilvessalo Turusta löi tiskiin madonluvut: http://saarailvessalo.blogit.uusisuomi.fi/2008/10/15/maahanmuuttaja-naapuriini-kiitos

  Saara on Virheille kuin Seppo Lehto tai Olavi Mäenpää kansallismielisille. Toivon hänen saavan mediassa paljon palstatilaa.

 2. Hmm, ei voi kuin sanoa, että otan osaa hänen puolestaan.

  Vaikuttaisi jutuista päätellen, että Saara on pahasti kehitysvammainen.

  Minusta ovat ilkeitä nuo, jotka ovat vammaiselle kommentoineet, ja noin ilkeästi. En ymmärrä, koska siinä pitää olla raja.

  Ei älyllisesti vajaata saa noin kiusata. Tämä on vain oma mielipiteeni.

 3. ”Voi toverit, te huomaatteko ansan, kun lehdet teille tippuu aamuisin, vain harvat toistaa ääntä työläiskansan, mutta aina kuuluu parku porvarin. Ne rahaa niillä työläisiltä riistää ja joskus puoleen hintaan tarjoaa. Ne puolet aina totuudesta kiistää ja tietyt tiedot täysin varjoaa”.

  Vanha lainaus, mutta sopii tähän päivään.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: