Taas saa hävetä suomalaisuuttaan

Yhdysvaltain armeija kertoi keskiviikkona likvidoineensa Irakin al-Qaida-verkoston kakkosmiehen Abu Qaswarahin. Mies oli ruotsalainen. Tai tarkennettuna uusruotsalainen. 

Soitto sisäministeriön maahanmuuttojohtajalle paljastaa taustaa asialle.

Virtanen.

Octavius-blogista päivää. Kysyisin maahanmuuttojohtajan mielipidettä ruotsalaisen Qaswarahin tappamisesta.

– Niin, taas saa hävetä olevansa suomalainen. Ruotsi menee näissä monikulttuurisuusasioissa aina Suomen edelle. Täällä ei vielä näin kuuluisia terroristeja ole.

– Miten olette aikoneet reagoida tähän asiaan?

– Maahanmuutosta onneksi jo yli 65 % tapahtuu JIIS-maista. Olen aivan varma, että saamme Suomeenkin parin vuoden sisällä aikaiseksi aktiivinen, työperäinen ja uussuomalainen terroristiverkosto.

– Mitä muuta maahanmuuttorintamalle kuuluu?

– Hyvää kiitos. Maahanmuutto JIIS-maista saavuttaa kuvana vuonna uuden ennätyksen. Ja Suomen pääkaupungista ollaan henkeäsalpaavalla vauhdilla tekemässä palavien autojen, luhistuvien lähiöiden, joukkoraiskausten, katuryöstöjen, rauhattomien koulujen, uskonnollisen fundamentalismin ja rahan puutteessa kurjistuvien palveluiden kihisevää etnohelvettiä. Aikataulussa ollaan.

_________________________________________

Loppuun blogin lukijoista muutama kommentti, jos se sattuu joitakin kiinnostamaan. Käyntien määrä sivulla rikkoo tällä viikolla 130 tuhannen yksittäisen kävijän rajan. Viikossa lukijoita on öpaut 5000 ja määrä kasvaa koko ajan graafin sojottaessa miehekkäästi yläviistoon. Päivittäisistä lukijoista noin sata on vakiokasvoja, jotka kirjoittavat itsekin aktiivisesti joko omaan blogiinsa tai Halla-ahon vieraskirjaan. Uskollisia lukijoita on huomattava määrä Turun ja Kajaanin seudulla, josta olen erityisen ilahtunut. Blogin kirjoittaja kiittää nöyrästi lukijoita.Viisi suosituinta artikkelia on lueteltu seuraavassa. Ensimmäinen, toinen, kolmas, neljäs ja viides. 

Mainokset
Published in: on lokakuu 16, 2008 at 3:48 pm  Comments (7)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/10/16/taas-saa-haveta-suomalaisuuttaan/trackback/

RSS feed for comments on this post.

7 kommenttiaJätä kommentti

 1. Ave,
  Kiitos kiittämisestä, mutta kiitos vaan itsellesi, että tällainen hyvä foorumi/blogi on olemassa. Keep up the good spirit!
  Eli jaksamista sinne päin, ja oikeiden asioiden arvostamista, ja tämän paskan esiintuomista, ja sitä riittää…
  Godspeed!
  -LR-

 2. Laitoitko muuten merkille Kauhajoen tapauksen jälkeen että poliisikin tahtoo itselleen Pasin. Asia oli jossain lehdessä aika pienellä mutta oli kuitenkin. Ollos huoleton poliisi valveilla on. On siellä jotain järkeä vielä jäljellä. Pasin sijoituspaikaksi suunniteltiin Helsinkiä. Aattelin vaan että ei ole pitkä matka Vuosaareen.

 3. En laittanut Pasin hankintaa merkille, mutta loogistahan se on. Kiitos huomiosta.

  Tunnen poliisilaitokselta useita ihmisiä entisen duunin kautta ja he ovat harvinaisen selväjärkistä porukkaa. Tuntevat todellisuuden ja näkevät tasan tarkkaan mihin tämä homma on menossa.

  Ja arvaa vituttaako heitä tämä Viljanen ja hänen horinansa? Saa arvata kahdesti.

 4. Nöyrin kiitokseni annistasi. Minua ilahduttaa suunnattomasti, että jaksoit edelleen jatkaa.

  Kiveä lainaten: Elämä ilman kirjoituksiasi on kuin pilvinen päivä

 5. Homma on rajussa nousussa.

  Mielestäni tämän blogin paras puoli on hulluuden säälimätön pilkkaaminen. Iskut viedään loppuun saakka sortumatta tyylittömyyksiin. Top 4 -lista kertoo, että käsitykseni on oikea.

 6. Terve!
  Olen eräällä suljetulla foorumilla valottanut omaa kävijätilastoani. Sattuneesta syystä en kerro koko statistiikkaa vielä…

  Minusta saavuttamasi kävijämäärä on saavutuksena hieno. 🙂 Ehkä meillä on vielä toivoa.

  Kullervo

  Jk. Pidin muuten tämän kirjoituksen tyylistä.

 7. Huamenta,
  Ja vielä kerran kiitos bloginpitäjälle, oikeasti.
  Kiintoisaa kuulla tuo kommentti poliiseilta ja ajatuksia Viljasesta, toisaalta en ole yllättynyt, aivan samaa kuulen kanssa itse vähän toisista foorumeista. Itse asiassa en ole kuullut kenenkään kehuvan tätä rva mokuttajaa, toisaalta mulla ei ole onni tuntea tätä mokuttaja-sakkia liikaa, ja ihan hyvä niin.
  -LR-


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: