Turkulainen – miten haluat kuolla?

Olen kirjoittanut blogissani paljon kuntasektorin taloudesta ja synkistä näkymistä. Esimerkkeinä olen käyttänyt Turun ja Kajaanin kaupunkeja, joiden johto ja politiikka on niin ammattitaidotonta, ettei sitä pysty suomen kielen sanoilla edes kuvaamaan.

Kunnallisvaaleissa on kyse hyvin yksinkertaisesta asiasta. Vaaleissa päätetään siitä, mihin kaupunkilaisten rahat kohdistetaan. Monikulttuurihulluus aiheuttaa kunnissa niin irvokkaita tilanteita, että vaikka niille nauraakin vedet silmissä, tulee samalla tavattoman hiljaiseksi tuon hulluuden edessä.

Turku on ensimmäisenä kuntana Suomessa päättänyt kilpailuttaa ostopalveluna hankkimansa saattohoidon, koska Turku on käytännössä likviditeettikonkurssissa. Kilpailutus tarkoittaa siis sitä, että halvin tarjous voittaa. Kuole arvokkaasti, turkulainen, ja mielellään nopeasti.

Arvatkaa karsiiko Turku latin latia monikulttuurihulluuden kustantamista kymmenistä miljoonista euroista? Arvatkaa. Vaihtoehtoja on kaksi.

Sitten toinen melkein yhtä irvokas esimerkki. Noin puolet Mikkelin kaupungin henkilöstöstä on ollut pakkolomalla. Vastaavasti puolet henkilöstöstä osallistui henkilöstömenojen säästöihin ottamalla vapaaehtoista, palkatonta vapaata. Yt-neuvottelut ovat parhaillaan menossa. Henkilöstöä tullaan irtisanomaan. 

Arvatkaa ketkä olivat viimeisimmät Mikkelin kaupungin palkkaamat henkilöt. Helppo rasti, he olivat darin, dinkan, burman, karennin ja arabian kielen opettajia.

Mikkelin päättäjät ovat siis linjanneet kaupungin ydintehtäviksi muutaman afrikkalaisen ja aasialaisen sirpalekielen opetuksen.

Mainokset
Published in: on lokakuu 21, 2008 at 1:25 pm  Comments (5)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/10/21/turkulainen-miten-haluat-kuolla/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 kommenttiaJätä kommentti

 1. Arvatkaa karsiiko Turku latin latia monikulttuurihulluuden kustantamista kymmenistä miljoonista euroista. Arvatkaa. Vaihtoehtoja on kaksi.

  Turku ja Mikkeli lisännevät lähitulevaisuudessa monikulttuurisuuden ja vieraiden kulttuurien edistämisen määrärahoja. Rahoituksen varmistamiseksi yritetään ottaa lainaa ja ainakin myydään kaikki mahdolliset kiinteistöt ja laitokset sekä vuokrataan ne takaisin. Tällä konstilla saadaan helpotusta pariksi vuodeksi ja sitten rahapula on entistä kovempi.

  Monikulttuuristajien käytös selittynee sillä, että vieraiden kotouttamisen ja uusien vieraiden maahan saamisen uskotaan tuottavan suuret voitot.

  Ehkä monikulttuuristajaa voisi verrata peluriin, joka uskoo seuraavalla rulettikierroksella saavansa suurpotin ja joka siksi kaivaa rahat mistä tahansa. Lopputuloksena peliaddikti suurimmalla todennäköisyydellä päätyy katuojaan elämään köyhyydessä.

  Monikulttuuristaja on addiktoitunut yhä uusien ja uusien maahanmuuttajien saamiseen maahan. Tästähän on jo esimerkkejä. Puheissa tarvittavien maahanmuuttajien määrä on paisunut megalomaanisiin mittasuhteisiin. Annosta pitää suurentaa, jotta se tehoaisi. Ja kaikkia mahdollisia maahanpääsyä estäviä kriteerejä helpotetaan loputtomiin, kunnes kriteerejä ei ole.

 2. On toisaalta tosi mielenkiintoista nähdä lopputulos, siis ihan akateemisessa mielessä. Kauheaa jälkeä tulee, se on varma.

  Kaiken huipuksi ne Turun ääliöpäättäjät ryssivät tuon kiinteistöjenkin myynnin. Markkina on täysin seis, eikä niitä murjuja kukaan osta vuosikausiin.

  Ammattitaidottomuudelle ei ole mitään rajaa.

 3. ”Ehkä monikulttuuristajaa voisi verrata peluriin, joka uskoo seuraavalla rulettikierroksella saavansa suurpotin ja joka siksi kaivaa rahat mistä tahansa.”

  Erinomainen vertaus. Kyseiseen KHAT-tragediaan kuuluu luontaisena osana, että jatkuva tappiokierrekään ei avaa silmiä, vaan johtaa aina vain panosten KOROTTAMISEEN.

  Hiukan samaa taisi tapahtua Itä-Euroopassa reaalisosialismin aikoina. Kun rikkinäinen talousjärjestelmä johti kurjistumiseen, ei nähty syy-yhteyttä, vaan päinvastoin tulkittiin, että sosialistista talousjärjestelmää on ajettava entistä VOIMAKKAAMMIN. Kurjistumiskierre oli valmis.

 4. Hellsingissä (ja puupääkaupunkiseudulla noin yleensäkin) pyydettiin puolueita pistämään ajamansa asiat arvojärjestykseen.

  Tulos oli se, että Virheet De Röda listasivat tärkeimmäksi asiaksi joukkoliikenteen tariffituen lisäämisen lippuhintojen alentamiseksi. Kakkosena tuli länsimetron jatkaminen Kivenlahteen.

  Perussuomalaisten listan kärjessä oli kokoomuksen tapaan koulujen määrärahat, mutta kakkosena komeilivat koulujen peruskorjaukset.

  Tämä vahvistaa jo muodostunutta kuvaa Suomen haitallisimmasta puolueesta.

 5. Joo, tuo pelurivertaus on kyllä hyvä.

  Ikävä vain, että koukkun jääneet tuhoavat myös muiden elämän. Jos tuho kohdistuisi vain syyllisiin, evvvk, korkeintaan hymyilisin sarkastisesti.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: