Alistu suomalainen, alistu!

Seuraavassa on konkreettinen ja rautalangasta väännetty esimerkki monikulttuurin todellisuudesta.

Erään suomalaisen tavallisen lähiökoulun henkilökuntaan kuuluu 44 ihmistä. Koulun henkilökunta koostuu rehtorista, kymmenestä luokanopettajasta ja englannin kielen opettajasta.

Näiden lisäksi henkilökunnassa kaksi maahanmuuttajien erityisopettajaa, maahanmuuttajien valmistavan luokan opettaja, maahanmuuttajien tukiopettaja ja islamin opettaja.

Kielten tukiopettajia on erikseen venäjän, kurdin, arabian, albanian, vietnamin ja bosnian kielillä. Tukiopetuksen jälkeen varsinaista kieltenopetusta tarjotaan yhdeksän opettajan voimin, jotka opettavat viron, venäjän, albanian, bosnian, arabian, somalin, vietnamin, kurdin ja darin kieltä.

Maahanmuuttajille tarjoaa koulunkäyntiavustusta viisi eri henkilöä. Lisäksi koulun henkilökuntaan kuuluu terveydenhoitaja, koulupsykologi, koulukuraattori, talonmies, koulupuuseppä, koulusihteeri ja kaksi keittäjää.

Varsinaisessa opetustoimessa koulussa on siis yhteensä 36 opettajaa, joista 25 opettaa erilaista monikulttuurin mukanaan tuomaa asiaa. Haluatko Sinä maksaa tuon kaiken? Haluaisitko laittaa oman lapsesi tuohon kouluun? Todennäköisesti et.

Mutta ole aivan huoletta, kohta Sinun on pakko, koska vaihtoehtoja ei kohta ole. Voit myös yrittää paeta, ja se tulee kalliiksi. Ja pakeneminenkaan ei auta, koska Suomi monikultturistuu valtavalla vauhdilla.

Kannattaisiko kysyä itseltään yksi asia? Haluatko alistua vai laittaa vastaan?

Advertisement
Published in: on 22 lokakuun, 2008 at 1:04 pm  Comments (10)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/10/22/alistu-suomalainen-alistu/trackback/

RSS feed for comments on this post.

10 kommenttiaJätä kommentti

 1. Nyt on pakko kysyä, onko esimerkkisi fiktiota vai jo olemassaolevaa faktaa? Onko tuo koulu todella olemassa? Jos on, niin voisitko vinkata, missä päin Suomea? Että tietäisin valita muuttosuunnan…

 2. Moi Kai. Tuota noin, kirjoituksissani kaikki asiat ovat faktaa ja yritän ne aina tarkistaa ristiin. Joitain virheitäkin on jäänyt, mutta ne korjaan kyllä aina.

  Sarkastiset kirjoitukseni varmaan jokainen ymmärtää sellaisiksi.

  Koulu on olemassa ja linkki on http://tinyurl.com/5wbpt7.

  Siitä vain tutustumaan lastesi tulevaan opinahjoon.

 3. Ave,
  Meinasin juuri kysyä samaa, että missä tämä esimerkillinen mätämunakoulu on, eli siis turkussessa Varissuolla, en hämmästy.
  Mutta dsiisus, ei voi olla totta tämä mokutuksen määrä.
  Kuten sanoit, pakoon ei enää täällä härmässä kohta pääse, on lähdettävä muualle tästä kalifikunnasta, mutta mikä suunta olisi hyvä? Pitää miettiä…
  Alea jacta est.
  -LR-

 4. Lonely Raider- aussit olis yksi vaihtoehto,ja Queensland osavaltiona; siellä ei ählämsählämeitä/afroneekereitä pahemmin näy (paikalliset abot on ihan ok tyyppejä!) ja ottaen huomioon paikallisen väestön suhtautumisen mokutukseen tällaista multikultti-mätämunayhteiskuntaa siellä ei tule syntymään omien mahdollisten kakaroittesi kakaroiden ja niiden kakaroiden aikana.Btw, asuin itse lähellä Varissuota kersana ja vaikka alue ei silloinkaan kaikista paras mahdollinen ollut niin nähdessäni sen muutoksen palattuani monen vuoden ulkomailla oleskelun jälkeen en todellakaan uskonut omia silmiä.Sääli sitä rappeutunutta ihmisrauniolähiötä,ja sääli koko Suomea.Mutta sääli on sairautta niinkus sanotaan,ja ottaen huomioon koko uppoavan Euroopan tulevaisuuden olet oikeilla jäljillä kun olet ottanut katseen paremmille ja lupaavimmille konnuille.Kaikkea hyvää toivottaen -R-

 5. Heh, edes täällä espanjassa eivät paikalliset suostu katsomaan tuollaista meininkiä. Täällä muuttajat pannaan töihin ja normaaliin kouluun missä opetellaan paikallista kieltä. Tuo Suomen sossukukkahattutätimeininki on mennyt varsin pahasti yli kaiken kohtuullisuuden.
  Kannattaisi ehkä valita niissä vaaleissa ihmisiä jotka tiedostavat tämän asian ja alkaa korjaamaan tilannetta ennenkuin se pääsee leviämään totaalisesti käsiin (jos se ei sitä ole jo tehnyt).
  Monikulttuurisuus ei sovi Suomeen, hyvä että se edes sopii tänne Espanjaan joka on sentään ollut osittain arabien valloittama.

 6. Hyväksyn maahanmuuton ja hyväksyn äidinkielen opetuksen. Ongelma on enemmän se mitä kieli tässä listaat: viron, venäjän, albanian, bosnian, arabian, somalin, vietnamin, kurdin ja darin kieltä.

  Vietnam ja Viro ovat ihan ok. Bosnia menettelee. Muut eivät. Kannatan siis malttia maahanmuuttoon. Luulenpa vaan että maltti maahanmuutossa on Illmanin mielestä juuri sitä pahinta rasismia.

  Niin kuin itse asiassa onkin. Jos valitaan, on kehitettävä laadullisia valintakriteereitä. Krieerit liittyvät maahanmuuttajan rotuun, kulttuuriin, äo:hon, koulutustasoon jne.

  Sir Francis Galtonin linjalla eteenpäin !

 7. En usko, että kukaan täysipäinen on vaatimassa rajojen sulkemista. Normaali ja terve maahanmuutto on toivottavaa.

  Aivan eri asia on se miksi helvetissä minun pitää maksaa jonkin urdun tai islamin opetusta Suomessa.

  Yhtälö on kuitenkin aika yksinkertainen. Rahaa ja resursseja on rajallinen määrä.

 8. […] se ero noiden koulujen välillä mahtaisi olla? […]

 9. Hei, vaikka koulun nettisivuilla on tuo litania eri kielten ja uskontojen opettajista, eivät ne kaikki todellakaan ole fyysisesti ja jatkuvasti talossa! Nämä opettajat ovat kiertäviä opettajia, jotka pitävät tuntinsa yhdessä alueen kouluista. Lähikoulujen oppilaat vaeltavat sitten keskitetysti tähän kouluun esim. kerran viikossa. Olen itse opettaja enkä ole vielä ikinä nähnyt kaikkia kouluni opettajia (joita on useita kymmeniä) juuri tästä syystä.

 10. Lissu: en ole väittänyt enkä usko kenenkään olevan siinä luulossa, että opettajat olisivat vakinaisia yhdelle koululle.

  Pointtini on se, että onko mitään järkeä opettaa Suomessa sadoittain joitain Afrikan sirpalekieliä?

  Kun minun ja muiden veroa maksavien rahat ei kohta enää riitä.

  Onnea vain opetukseen, ihmettelen vain aina välillä, että miten Te jaksatte?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: