Valon kajastusta

Kunnallisvaalit sitten saatiin toimitettua. Tulos oli odotettu ja pato on murtunut niin media- kuin puoluekentässä.

Pravdan toimittajat järsivät työpöytiensä jalkoja ja ihmettelevät miten tässä nyt näin kävi. Huvittavaa on, miten uutisointi voi muuttua yhdessä yössä. Silmänräpäyksessä rasismi- ja ihmisvihasyytökset jäivät pois. Helsingin Katajanokalta löytyy nyt sitten 15 arjen turvallisuuden uhkaajaa, jotka olivat mukana Jussi Halla-ahoa tukemassa.

Tämä on vasta alkua. PS:n kannatus on huimassa nousussa nuorien ja juuri äänestyikään tulevien keskuudessa. Tämä onkin ilmiönä väistämätön, koska heillä on aito kosketus monikulttuurin todellisuuteen. Vaaleissa ääniä PS hankki etenkin SDP:n ja Keskustan äänestäjiltä. Suuri potentiaali on Vihreitä äänestäneissä, joiden keskimääräinen koulutustaso ja logiikka riittää ymmärtämään yksinkertaisen viestin. Hallitsematon maahanmuutto tuhoaa myös ympäristön. 

Blogissani erityisseurannassa olevat Kajaanin ja Turun valtuustot kokivat suuria muutoksia. Omat ennusteeni mukaisesti Kajaanissa muutos oli suurempi kuin Turussa. Turussa Maria Lohela meni käytännössä nollabudjetilla valtuustoon täydestä tuntemattomuudesta. PS:n kannatus nousi Kajaanissa ällistyttävät 8,1 prosenttiyksikköä.

Tietyllä tavalla (saatte arvata miksi) oma henkilökohtainen suosikkini Heljä Misukka Espoosta pääsi myös läpi.

Published in: on 27 lokakuun, 2008 at 11:40 am  Comments (9)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/10/27/valon-kajastusta/trackback/

RSS feed for comments on this post.

9 kommenttiaJätä kommentti

 1. ”Tietyllä tavalla (saatte arvata miksi) oma henkilökohtainen suosikkini Heljä Misukka Espoosta pääsi myös läpi.”

  Ajattelu, arvailemisesta puhumattakaan, ei kuulu paheisiini joten kerro ihmeessä äläkä pidä tyhmää jännityksessä!!!

 2. No syyhän on tietysti tuo kerrassaan viehko nimi, sehän on aivan vastustamaton 😉 ?

 3. Kautta Marsin,
  Nyt on padot murrettu, kuten totesit, ja ihmeen kummalla tavalla se äänikin muuttui nyt hyysärissä, on se pojat ihmeellistä tämä maailma….
  Eli tästä se alkaa ja jatkuu, tätä ei enää pysäytä mikään paskakirjoittelu, se alkaa kääntymään heitä itseään vastaan.
  Tuo on todella väläys tuo luonnon rasittuminen jatkauvasta kansainvaellus-ramppaamisesta ja muusta konttien hinaamisesta, tämä pitää tarjoilla eteenpäin.
  Nyt on vasta yksi taistelu voitettu, sota on vielä voittamatta, eli tulee vastaan monta pahempaa taistelua vielä, seuraava viimeistään 2 vuoden päästä. Mutta siihen asti pitää tehdä kotiläksyt ja muut taustaduunit kunnolla, ettei pääse yllättämään.
  Mielenkiintoista seurata, että mitä tapahtuu seuraavaksi? Imperiumin vastaisku tavalla tai toisella…?
  Ai niin, mitähän pulputusta on kuulunut ankkalammikosta, hah! Puli-puli.
  ”P”

 4. Kyllä Heljä Misunen on sellainen nimi, ettei raavas mies voi olla heltymättä.

  Jännästi tuo Pravdan linja kääntyi sitä itseään vastaan. Siellä ollaan varmaan aika sukuelin otsassa vähän aikaa.

 5. Kyllä sinne Kajaanin valtuustoon jäi edelleen niitä pahimpia mokuttajia. Hyvä vaalitulos silti.

 6. Noita Kajaanin valtuutettuja en tunne, mutta tulokset kyllä puhuvat puolestaan.

  Mietipä ensi vuoden arkea valtuustossa. Takana on historiallinen painopisteen muutos valtuustossa. Rahat on loppu. Siis yksinkertaisesti finito. Lainapiikki on jo nyt liian suuri. Verotulot laskee ja jotain pitäisi tehdä. Kaikki mahdollinen palveluista on jo karsittu. Töissä olevat veronmaksajat alkavat muuttaa naapurikuntiin, koska eivät ihmiset tyhmiä ole.

  Paikalle pölähtää satakunta ihmistä Afrikasta. Kyllä siinä voi alkaa fanaattisimmallekin mokuttajalle syttyä kynttilä, edes sellainen heikosti lepattava.

 7. Niinpä. Saa nähdä vieläkö valtuustossa vasemmisto hokee ”ei me nyt niin köyhiä olla” kun UPM:n paperitehdas laittaa pillit pussiin vuodenvaihteen jälkeen. Näin nimittäin on sanottu aikanaan, kun joku uskalsi ehdottaa pakolaisten ottamisen lopettamista.

 8. Paikalle pölähtää satakunta ihmistä Afrikasta. Kyllä siinä voi alkaa fanaattisimmallekin mokuttajalle syttyä kynttilä, edes sellainen heikosti lepattava.

  Huutavat todennäköisesti valtiota tai ehkä jopa EU:ta apuun rahoittamaan tulijoiden elämää, jos kaupungin kassa on tyhjä ja rahat eivät riitä edes korkojen maksuun. Näin siksi, että tulijoiden uskotaan tuovan mukanaan jonkin tainomaisen muutoksen, joka avaa portit hyvinvointiin.

  Ennustus: Jos joku naispuolinen mokuttaja uudessa uljaassa islamilaisessa Suomessa saa kivitystuomion ties mistä absurdista syystä, tuomittu uskoo aatteeseensa vielä kivien sadellessakin.

 9. ACC: ’Huutavat todennäköisesti valtiota tai ehkä jopa EU:ta apuun rahoittamaan tulijoiden elämää, jos kaupungin kassa on tyhjä ja rahat eivät riitä edes korkojen maksuun.’

  Ovat huutaneet jo, eikä rahaa tipu tähän. (Meneeköhän muuten valtion antama matsäteollisuuden alasajon seurausten tukemiseen tarkoitettu 20 M€ jonnekin muualle kuin tarkoitettuun kohteeseen?)

  Ei taida jäädä valtuustolle paljon vaihtoehtoja.

  Mervi Virtaselle ja Erkki Vähämaalle varmaan pystytetään patsas Kajaaniin jonain kauniina päivänä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: