Matti Vanhanen, pääministeri

 • Herra pääministeri, tervetuloa.
 • Kiitos. 
 • Matti Vanhanen, johdollanne keskusta on hävinnyt kaikki vaalit. Mistä tämä kertoo?
 • Se kertoo Keskustan harjoittaman politiikan johdonmukaisesta linjasta. Kunnallisvaaleissa tappion syynä oli metsäteollisuuden ratkaisut.
 • Herra pääministeri, asemanne on heikentynyt Keskustan kentällä pohjamutiin. Teitä on arvosteltu mm. siitä, että olette saaneet EU:lta turpiinne kaikessa mahdollisessa ja Suomi on aina joutunut nöyryytetyksi maksumieheksi. Mainitaan vaikka sokerijuurikaspäätös, hiilidioksidin rajoittamissopimus, Venäjän puutullit… Kaikki päätökset ovat olleet Suomen kansallisen edun vastaisia. Mitä mieltä olette näistä väitteistä? Kentällä Teitä kutsutaan jo anteeksipyytäväksi vätykseksi.
 • Kerroin jo, että se on osoitus Keskustan johdonmukaisesta linjasta. Sitä paitsi vätyksilläkin on oikeus olla pääministeri.
 • Herra pääministeri, Perussuomalaiset saivat historiallisen voiton kunnallisvaaleissa ja kaikkein murskaavin voitto oli juuri Teidän ydinkannatusalueillanne. Miten kommentoitte tätä?
 • Asiaa pohtii Keskustan asettama vaalianalyysityöryhmä. Se kokoontuu parhaillaan Seinäjoella Sorsanpesässä hotellihuoneen sängyn alla. Sitä vetää puoluesihteeri Jarmo Korhonen.
 • Johtamanne hallitus on linjannut Suomen maahanmuuttopolitiikan uudelleen. Suomella on parhaillaan käytännössä avoimet rajat ja Suomeen tulvii turvanpaikanhakijoita mm. Ruotsista. Tänään mm. UPM ilmoitti lähes tuhatta ihmistä koskevista yt-neuvotteluista ja kaikki tietävät hallitusta lukuunottamatta, että tämä on vasta alkua. Onko tämä Suomen ja suomalaisten etujen mukaista?
 • Suomea uhkaa työvoimapula. Sanoin tämän eilenkin TV-uutisissa, eikä asiasta saa käydä keskustelua. Ei saa, ei. Suomi tarvitsee työperäistä maahanmuuttoa. Urdun ja pastun kielen opettajista on pula. Samoin Islamin opettajia tarvitaan rutkasti lisää. Islam on kuitenkin Suomessa koko Länsi-Euroopan suhteessa nopeimmin kasvava uskonto. Kaikki ovat tervetulleita.
 • Kiitos haastattelusta.
Mainokset
Published in: on lokakuu 28, 2008 at 4:50 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/10/28/matti-vanhanen-paaministeri/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentJätä kommentti

 1. Btw, olin vaali-iltana aivan varma siitä, että Vanhanen pyytää jossain vaiheessa äänestäjiltä anteeksi puolueen kehnoa vaalimenestystä..


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: