Jeja-Pekka Roos ja paras raiskausikä

Jeja-Pekka Roos teki tahtomattaan suuren palveluksen demokratialle avaamalla päänsä ja ajatuksensa Usarin blogissaan. Tuo keskustelu jää loistavaksi merkinnäksi siitä, miten ns. suvaitsevaisen ajatusmaailma rakentuu. Logiikalla tai faktoilla ei ole tuon ajattelun kanssa mitään tekemistä.

Blogikeskustelu tarjoaa loistavan tilaisuuden myös ymmärtää se, miksi stalinismin kannattajat uskoivat niin kauan ja niin sokeasti hirvittäviin valheisiinsa. Faktat yksinkertaisesti kielletään. Satunnainen esimerkki Jeja-Pekan ajatusvirrasta:

’Somalien osalta mukana on huomattavasti suhteellisesti enemmän 19-29 vuotiaita miehiä jotka ovat parhaassa raiskausiässä. Näin suora vertailu on erittäin harhaanjohtava. Tämän lisäksi vielä sattuu olemaan niin että varsinkin nämä Halla-ahon ”puskaraiskaajat” ovat käytännössä aina työttömiä miehiä, niin jos somalien työttömyys on 90 % ja suomalaisten 10 % (Helsingissä) niin tällä on kohtalaisen iso vaikutus.’

Se mikä tässä tulee väistämättä mieleen on, että kyllä Suomi maksaa hirvittävän hinnan siitä, ettei Neuvostoliiton romahduksen jälkeen täällä käyty avointa keskustelua ja iljettävimpiä hirmuhallinnon kannattajia yksinkertaisesti ainakin moraalisesti tuomittu. Miettikää – Roosin kaltaiset hallitsevat tätä maata.

He ovat Jeja-Pekkaa lainatakseni parhaassa raiskausiässä tuhotakseen tämän maan.

Published in: on 3 marraskuun, 2008 at 3:57 pm  Comments (11)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/11/03/jeja-pekka-roos-ja-paras-raiskausika/trackback/

RSS feed for comments on this post.

11 kommenttiaJätä kommentti

 1. Vielä vuosi sitten Jeja-Pekka puhui aivan toisin:

  Linkki

  ”W.I.Thomas esitti seuraavan kuuluisan periaatteen: ”kaikella mitä ihmiset pitävät totena, on todellisia seurauksia”. Itse väittäisin että sillä on myös alkuosa: ”Sillä, mitä ihmiset pitävät totena, on jonkinlainen todellinen alkuperä”. (Kuten esimerkiksi piispa Henrikillä ja Lallilla, jotka tutkimus on viime aikoina asettanut epäilyksenalaiseksi). Tämän periaatteen mukaan sellainen kanta joka yhdistää nationalismin uskontona ja ikiaikaisena todellisuutena on todennäköisesti lähinnä totuutta, kun taas postmoderni näkemys kansallistunteesta konstruktiona on hiekalle rakennettu korttitalo.”

  Jeja-Pekasta on vaan tullut vanha kärttyisä ukko. Ja mukava vaimo sillä on, joten ei se nyt ihan täystampio voi olla.

 2. Kyllä tässä mopo taisi karata pahasti käsistä. Hyvää tekstiähän tuo lainaus on.

  Jeja-Pekan kunniaksi on sanottava hänen maratonharrastuksensa, se kuitenkin kertoo ihmisestä yhden osan.

  Anna R. on mielestäni MILF sanan erittäin positiivisessa merkityksessä.

 3. Juu, parhaassa raiskausiässä… tämähän kertoo aivan kaiken tästäkin vuodattajasta.
  MOT

  Ei muuta sanottavaa, olen sanaton.
  Peli on tasan 6-0.
  Hyvää alkanutta viikkoa.
  -LR-

 4. On totta, että somaleissa on enemmän 19-29 v. miehiä kuin kantaväestössä. Raiskaajista taas reilu puolet on alle kolmekymppisiä (Haaste-lehti), loput vajaa puolet on sitten vissiin 30-40 v. ja yli. Ja 15-34 v. miesten määrässä ei ole kovin suurta eroa.

  ”Vastaavalla tavoin kuin henkirikoksissakin raiskauksissa rikosaste kasvaa iän myötä aina 40-vuotiaisiin saakka, minkä jälkeen rikosaste kääntyy selvään laskuun. Ikäryhmien välillä 18–20 ja 35–39 -vuotiaiden rikosasteet voidaan rajoittaa samoiksi. Vasta 40–44-vuotiaiden rikosaste poikkeaa 25–29-vuotiaiden tasosta (noin 50 % pienempi).”

  Tilastollinen analyysi rikostaloustieteessä, 2004

  http://joypub.joensuu.fi/publications/dissertations/keinanen_rikostaloustieteessa/

  http://www.haaste.om.fi/10558.htm

  Ihan kokonaan toinen juttu on se, että miksi meillä on täällä parhaassa raiskausiässä olevia ulkomaalaisia nuoria miehiä joista ei päästä eroon heidän annettuaan panoksensa yhteiskunnalle.

  Suvaitsevaiston olisi helppo pistää meille jauhot suuhun julkaisemalla tarkka tilastollinen kuvaus ulkomaalaisten rikollisuudesta syntymävaltion, kielen ym. mukaan jaoteltuna ja vertailla sitä suomalaisten lukuihin. Ei ole näkynyt ja syykin on selvä. Tietyt ulkomaalaisryhmät ovat yliedustettuna joissakin rikostyypeissä eikä demografia riitä selittämään asiaa pois. Asiaa voi selittää syrjäytymisellä paremmin mutta milläs selität syrjäytymisen? Ja mikä tärkeämpää, miten perustelet maahanmuuton kasvattamisen kun tähänastinen politiikka on johtanut syrjäytymiseen.

  Muistutetaan vielä tästä; 40% Helsingin raiskauksista 2000-luvulla on ulkomaalaisten tekemiä:

  Tuossa kun vielä muistetaan, että mukana ei ole Suomessa syntyneet ulkomaalaistaustaiset ja että tuossa on kaikki ulkomaalaiset niputettu yhteen ryhmään.

 5. Pahkasika-lehti olis saanut aikanaan JP:stä mainion kirjoittajan. Tyypin rääkymisessä näkyy kyllä se, että kaveria zwiduddaa armottomasti, kun häntä ei oteta tosissaan.

  Maratonjuoksusta: toisaalta urheiluhan on tervellistä, mutta montako maratonia JP on juossut. Meinaan, kun lenkkari tärähtää asvalttiin jotain 50.000 – 60.000 kertaa muutamassa tunnissa, niin kyllähän se tärinä tuntuu jo aivoissakin. Eikös tommonen vastaa jo jonkun sortin nyrkkeilyottelua?

  Ehkä JP:n kannattaisi harrastaa rauhallisempaa, erävaellustyyppistä liikuntaa.

 6. Ei ole jauhot suuhun laittavaa tilastoa näkynyt eikä näy. Seuraavaksihan hallinnollisilla päätöksillä kielletään kaikki tuollainen tilastointi. Ihme yleensä edes on, että mitään tilastoja vielä julkaistaan.

  Vaikka en haluaisi lähteä millään lailla keittiöpsykologian puolelle, niin väistämättä hipii mieleen seuraavaa. Jos olet koko aikuisikäsi uskonut valheeseen ja jatkat itsellesi valehtelua, koska muuten pää hajoaa, niin kai se vaikuttaa kaikkeen ajatteluun. Luulisi ainakin.

  Miesparka.

 7. […] Päivitys 041108 1658: Samasta aiheesta kirjoittaa myös Octavius. […]

 8. Tervehdys.

  Tänään huudettiin YLE:n uutisissa että Egyptiin on tulossa semmoinen laki, joka kieltää seksuaalisen ahdistelun julkisilla paikoilla. Eikö ole kivaa? Meillä ei varmaan vielä ole semmoista lakia, eihän? Jos ei ole, pitää pyytää Egyptiä lähettämään tänne vaikka 200000 kyseistä lakia lukenutta herraa meitä neuvomaan. Kysykää vaikka HS:n Katjalta neuvoa, miten se vaikuttaisi naisiin kohdistuvaan väkivaltaan.

 9. Ilmankos se Egypti on siellä Thorsin listalla ensimmäisenä maana.

  On siellä sentään todella korkealla tuo tasa-arvo, ajatella. En ole tullut ajatelleksikaan, että Suomen muuttuessa Afrikaksi tänne saadaan myös egyptiläisiä naisten ahdistelun estämisen huippuosaajia.

  Vau.

 10. ”Egyptiin on tulossa semmoinen laki, joka kieltää seksuaalisen ahdistelun julkisilla paikoilla.”

  -Miten ne siellä sellasta lakia tarvitsee? Eihän muslimit ahdistele naisia. Eikös mokuttajat koko ajan todistele, miten tasa-arvoisia naiset on muslimi yhteiskunnissa? Suomalaiset miehethän ne hakkaa naisia ”rutiininomaisesti”.

 11. Maratoni-harrastuksesta:
  ”Mitä tyhmempi jätkä sitä pitempi matka”
  -Antero Puranen Ja Hannu Siitonen Montrealissa 1976 seuratessaan L.Virénin hiekkakuopalla suorittamaa tyhjennysharjoitusta oksentamisineen


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: