Astrid Thors, Suomen inhotuin poliitikko

VHM oli eilen matkalla raskaan työpäivän jälkeen kotiin, kun hän järkyttyi. Radion punamädätysohjelmassa Taustapeili esiintyi maahanmuuttoministeri Astrid Thors. Ohjelmaa oli todella kiusallista kuunnella, koska yhtään kieliopillisesti edes lähelle oikeaa lausetta ei ministeri pystynyt tuottamaan. Asia sinänsä on aivan sivuseikka, koska ministerin viesti oli selvä.

Ministeri toivoo Suomen muuttumista monikulttuuriseksi maaksi. Toinen viesti oli se, että ministeri oli pahoillaan siitä, että hänestä kirjoitetaan netissä ilkeästi. Tai siis rasistit kirjoittavat hänestä ilkeästi.

Mitä se Astridin toivoma monikulttuuri oikein on?

Pravda 5.11.2008: Ei tukea gettoihin asettuville pakolaisille. Södertäljen kaupunginjohtaja Anders Lago onkin valittanut, että koulut, sosiaalipalvelut, kielikurssit ja asuntotarjonta natisevat liitoksissaan. Lieveilmiöitä ovat myös ulkomaalaistaustaisten pysytteleminen ruotsalaisen yhteiskunnan ulkopuolella ja jopa rikollisuus. Pakolaisvirta Ruotsiin näyttää tänä vuonna kääntyneen laskuun.

Suomeen tulvii sen sijaan turvapaikanhakijoita ennätysmäärin.

Eli Astrid haluaa Suomeen gettoja, hän haluaa Suomeen lisää raiskauksia ja väkivaltaa ja hän haluaa Suomen sosiaali- ja koulutuspalveluiden romahtamista. Hän haluaa Suomesta maan, jonka vakavista rikoksista selvitetään joka kahdeskymmenes.

Objektiivisesti, siis olematta millään tavoin ilkeä, voi sanoa, että Astrid Thors on jo nyt sementoinut tuolla ohjelmallaan asemansa Suomen inhotuimpana poliitikkona. Astrid, Sinä et valitettavasti koskaan pääse leimastasi irti. Et koskaan, se seuraa Sinua hautaan saakka ja luultavasti myös sen jälkeen.

Astrid, se ei taas johdu siitä, että joku olisi ilkeä tai rasisti. Syy on siinä, millaista politiikka ajat ja millaisen Suomen haluat lapsillemme jättää.

Mainokset
Published in: on marraskuu 5, 2008 at 12:30 pm  Comments (5)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/11/05/astrid-thors-suomen-inhotuin-poliitikko/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 kommenttiaJätä kommentti

 1. Ohjelmaa oli todella kiusallista kuunnella, koska yhtään kieliopillisesti edes lähelle oikeaa lausetta ei ministeri pystynyt tuottamaan. Asia sinänsä on aivan sivuseikka, koska ministerin viesti oli selvä.

  Minusta on vähän outoa, että samat ihmiset ( myös muiden poliitikkojen kielitaito on ainakin kuullun perusteella usein sitä sun tätä ) sitten pitävät itsestään selvänä, että kaikki lapset oppivat useamman kielen.

  Sehän ei pidä paikkaansa. Tai eivät opi ainakaan sillä tasolla, että pystyisivät järkevällä tavalla seuraamaan yhteiskunnallista keskustelua ja osallistumaan siihen.

 2. Niin, aivan hulluutta on tämä nykyinen ’kotouttamispolitiikka’. Lapsi oppii kehitysiässään kaksi kieltä, ja sen toisen on oltava suomen kieli vaikka sitten koulun kautta.

 3. Onneksi meillä on näin viksuja tyyppejä, jotka ratkovat kaikki ongelmamme. Ole ylpeä itsestäsi ! Mene nyt kiltisti peilin ääreen ja katsele oikein pitkään ja toista mielessäsi ”olen viksu, olen viksu, olen viksu,….”. Olet älykkö. Ei muuta.

 4. Kiitos Jorma kommentistasi.

  Jään pohtimaan sitä, analyysisi aiheuttaa epäilemättä minulle paljon valvottuja öitä.

  Kumpi olisi viksumpi, peilini vai minä?

  Hienoa saada noin analyyttistä palautetta.

 5. Olen myös itse ihmetellyt tuon Thorsin hulluuden alkulähteitä- koska ko. pakkopaitaan kuuluva henkilö on enemmän ruåttalainen kuin suomalainen, niin olisiko mahdollisesti kysymyksessä vain ”viaton” hurrien matkiminen jokaisessa asiassa; tyyliin: ’jos kerran hurreissa on siten niin kyllä myös täällä pitää olla’, eli koska naapurissamme on mokuhelvetti kiehunut yli jo pidemmän aikaa niin sellainen pitää laittaa kiehumaan yli myös täällä, välittämättä karmeista seuraamuksista jotka jo näkyvät sokeimmillekin (paitsi viherpunamultatunkion edustajille joilla on hyvin valinnainen näkö/kuuloaisti).
  Joko se tai sitten Astridilla ihan vaan muuten heittää vintistä, koska kuten on jo mainittu, kuka tervejärkinen menee toistamaan naapurinsa virheet omalla tontillaan??


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: