Ankkurilasten paratiisi

Hallituksen uusi uljas työperäinen maahanmuutto todellakin toimii. Lokakuun loppuun mennessä Suomesta oli anonut turvapaikkaa lähes 3000 ihmistä, kun koko viime vuonna hakemuksia tuli noin 1500. Eniten on noussut somalialaishakijoiden määrä.

Noin 60 % kaikista ja 80 % alaikäisistä jää Suomeen. Tänä vuonna alaikäisiä turvapaikanhakijoita tullee ja jää Suomeen noin 400-500. Mainittakoon, että Sisäministeriön omissa virallisissa dokumenteissa turvapaikanhakijoita arvioitiin elokuun alussa 2008 tulevan Suomeen kuluvan vuoden aikana yhteensä 1400.

Lasketaan auki yksi pieni esimerkki.

Suomesta on nopeasti tullut ankkurilasten paratiisi ja alaikäisen turvapaikanhakijan voi olettaa viettävän aikaa vastaanottokeskuksessa ainakin vuoden, ennen kuin perhe on yhdistetty Suomeen. Nämä vastaanotettavat 400 maksavat Suomen valtiolle Sisäministeriön laskelmien mukaan aika tasan 17 miljoonaa euroa vuodessa.

Perheenyhdistämisen jälkeen kustannukset yhteiskunnalle luonnollisesti moninkertaistuvat, mutta se on toinen tarina.

Keskipalkkainen veronmaksaja maksaa vuonna 2008 erilaisia veroja yhteensä 8652 euroa. Tässä on mukana siis kaikki tuloverot pl. kirkollisveroa ja työeläkemaksua. Tarvitaan siis 1965 ihmisen kaikki tuloverot kustantamaan pelkästään noiden minimissään 400 ankkurilapsen yhden vuoden kulut.

Hyvänä ehdokkaana voidaan siis pitää vaikkapa Pukkilan kuntaa, jonka asukkaiden koko tuloverokertymä menee siis tähän Molokin kitaan. Perheen tai klaaninyhdistämisen jälkeen Pukkila luultavasti saa niskoilleen oman osansa jatkosta, mikäli sillä vain sattuu olemaan kunnan vuokra-asuntoja tyhjillään.

Hallitus nimittäin valmistelee parhaillaan turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten pakkosijoittamislakia, koska kunnat suhtautuvat jostain merkillisestä syystä hyvin nihkeästi somalialaisten ja irakilaisten asuttamiseen. Tuleva laki ei tietenkään tässä Orwellin maailmassa sisällä sanaa pakko, vaan se naamioidaan kuntien valtionosuuksien jakoperusteiden muutoksiksi.

Suomeksi sanottuna valtio jakaa jatkossa kunnille niiden osuuden verotuloista ainoastaan siinä tapauksessa, että kunta on nöyränä ottanut vastaan muutakin rikkautta kuin rahaa. Tulevan tilanteen voi rautalangasta vääntäen kuvata seuraavasti.

Lainaan Sinulta 200 000 euroa, mikä on suuri summa tavalliselle ihmiselle. Kun tulee takaisinmaksun aika, ilmoitan, että maksan 200 000 kyllä takaisin, mutta sillä ehdolla että luoksesi tulee yksi afrikkalainen asumaan. Jos ehto ei käy, maksan velastani vain puolet. Eikö olekin reilua?

Nykyinen hallitus on Suomen historian ylivoimaisesti tuhoisin valtioneuvosto.

Mainokset
Published in: on marraskuu 13, 2008 at 11:30 am  Comments (13)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/11/13/ankkurilasten-paratiisi/trackback/

RSS feed for comments on this post.

13 kommenttiaJätä kommentti

 1. Näistä valtionosuuksista vielä sen verran, että sekä Kuntaliitto että Valtiovarainministeriö pitävät puheita valtionosuuksien määrästä huttuna. Eli samaan aikaan kun kunnille lisätään velvotteita ja valtionosuuksiin liitetään ehtoja niin kuntien käytettävissä olevat varat vähenevät. Tähän vielä toki vaikuttaa se, että moni kunta (Turku!) on hoitanut taloutensa hyvin huonosti.

  http://www.demari.fi/content/view/2550/317/

  http://www.demari.fi/content/view/2551/317/

  Pravdassa oli Demaria parempi juttu aiheesta 24.10(?). Pitää varmaan kaivaa sekin esille.

 2. No voi perkele! Ei ihme, ettei rahaa riitä nuorten mielenterveyspalveluihin ja muuhun oikeasti tarpeelliseen! Saatana! Mää lopetan verojenmaksun!

 3. Juu tässä täytyy nyt miettiä strategia hieman uusiksi. Siinä missä aiemmin olisi lähinnä riittänyt varoittavien esimerkkien kunnolliset leimahdukset ympäri Eurooppaa ja siitä pakostikin seuraava asenneilmapiirin muutos, nyt näköjään koitetaan kuroa muut edelläkävijät kiinni viimeisen kierroksen raivokkaalla sprintillä. Kai tässä koitetaan hakata kiveen koko EU-alueen laajuinen brasiliailmiö, jossa historiallisessa kädenväännössä etulyöntiasemaan noussut harvalukuinen eliitti hallinnoi kurjistuvia matalapalkkatyöläisiä, joiksi stabiliteetin aiemmin taannut keskiluokkakin suistuu.

  Lisäväriä vaikkapa Yhdysvaltain latino-ongelmaan verrattuna tuo se, että täällä vanhalla mantereella turhan iso osa tulijoista näyttää tuntevan lojaliteettia enemmän ylikansallista Ummaa kuin kovin nimelliseksi käyviä loppusijoituskansakuntiaan kohtaan. Mitä tekee raihnainen, kalkkeutunut, velkainen, ulkoilmamuseoksi ja sulatusuuniksi taantunut Eurooppa kun Medinan minareeteista kajahtaa se iso joiku ja käenpojat kaivavat sapelinsa esiin?

  Tässä oltiin petaamassa verrattaen sivistyneillä toimilla verrattaen hyviä pelimerkkejä siihen hetkeen kun paradigma murtuu, nyt ne on päätetty kusta pois.

  Kiitos Vanhanen II

  Hyvää sotaa.

 4. Niin. Tavallinen ihminen joutuu kiristyksestä linnaan. Mitenkäs valtion saisi syytteeseen?

 5. Jos tuo pakkosijoituslaki pitää paikkansa, myös meidän kuntaan saadaan kohta aitoja työperäisiä maahanmuuttajia. Kunnan tähänastinen kanta on nimittäin ollut, että kunnassa on tarpeeksi pakolaisia (0) tai että hoidetaan omat asiat ensin kuntoon.

  Nyt mekin täällä pääsemme nauttimaan kulttuurin rikastumisesta.

 6. Hei,

  Oikotieto.fi on uutisvahti-sivusto, jolla on linkkejä uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia kommentoiviin blogeihin.

  Haluaisitko sinä saada Oikotieto.fi -sivulle automaattisesti päivittyvän linkin omaan blogiisi?

  Se onnistuu, jos sinä sijoitat oman blogisi etusivulle linkin Oikotieto.fi -sivustolle.

  Niin kuin varmaan tiedät, tällainen linkinvaihto tuo lisää liikennettä ja nostaa kummankin sivuston arvoa hakumoottoreiden silmissä.

  Mallina linkistä sivustollesi laitoin väliaikaisen linkin blogiisi. Näet linkin, mikäli sinun viimeisin kommenttisi on riittävän tuore, sillä linkit ovat listassa uusimman artikkelinaikaleiman mukaisessa järjestyksessä.

  Parhain terveisin
  Esko Särkkälä

  esko@oikotieto.fi

 7. Kiitoksia kaikille hyvistä kommenteista taas kerran.

  Hammer, se naamioitu pakkosijoituslaki on valmistelussa. Hieman riippuu, mikä on kotikuntasi, mutta voi olla, että moniosaamisen uussuomalainen ulottuvuus saavuttaa Sinunkin kuntasi.

  Hallitus on haastavissa keskusteluissa asian suhteen. Brax ja Thors ajavat asiaa ja muut ovat sormi pyllyssä.

  Saa nähdä.

 8. Löytyisikö tuohon pakkosijoituslain valmisteluun tarkempia viitteitä?

 9. Disclaimer: ennen linkin avaamista suosittelen oksennuspussin varaamista lähistölle. Viittaan tällä jutun kuvaan.

  http://www.polemiikki.fi/lehdet/2008/numero-1/maahanmuutto-tervetuloa-meille.aspx

 10. Hyi s..tana. Olipa tiukkaa tavaraa.

  Mutta mutta. Eikös näitä Filippiinien sairaanhoitajia pitänyt tänne tulla jo aikoja sitten. Asia taisi tyssätä siihen että viisumia ei myönnetty. Epäilin syyksi sitä että he olivat naimattomia naisia. Siinähän on aina se vaara että he menevät avioon suomalaisen miehen kanssa ja se jos joku on tuomittavaa. Jos nämä Filippiinien hoitsut olisivat olleet yönmustia herroja, finskin kone olisi jo hakemassa heitä.

 11. Ave soturit,
  Asiaa, asiaa taas ja aiheesta, ajat alkavat taas kiristyä ja mamuja/somaleja valuu kohta joka kuntaan ja kylään, tulee ihanan ihkuja aikoja juu. Kiitos kaikkien mokuttajien, thanx. Mutta kyllä niidenkin on nyt aika vaikeeta hyysätä ihan satasella kun on oikein EUssa julistettu lama päällä, mutta täällähän sitä e-e-ei.. juuri ikäänkuin melkeinkuin tunnukaan, kuten joku kanisteri tässä sanoikin.
  Eikö muuten valkoisen talon nimeksi pitäisi nyt tulla uudena mokutusajan hengessä musta talo…
  Koska siellä on nyt uusi VAPAHTAJA, sanoi Stubido, kaikkien koulukiusaajien esikuva. (Tästä aivopierusta voisi jopa nostaa rienaussyytteen, nyt on muotia haastaa oikeuteen ihan kaikesta lausutusta, siis ihan mistä vaan! Virheet rules!)
  Aasinsilta…
  Siis juuri näin, ne kaikki rahat on nyt tasan poissa nuorilta ja niiden auttamisesta, koska Asstrid ja muut hönöt hyysää ne mamuille ja mokutukseen, tämä on ihan yksinkertaista matikkaa. Ja se tähän Molkin kitaan menevä summa on suurempi kuin koko maan pelastuslaitokseen laitettava summa, dsiisus.
  Kaikesta huolimatta, ottakaa Irkku-olutta suurimmpaan vitutukseen ja kannattaa alkaa selata Etelä-Afrikan, Aussien ja New Zealandin sivuja, sekin helpottaa oloa vähän. Bra veckoslut, Moku Moku!
  Parabellum.
  -P-

 12. Moku taas,
  Erehdyin menemään sinne asstridin sivuille, alkoi vituttaa satasella, ei voi olla noin tyhmää touhua, mutta tosi on.
  Siis, mikä helvetin pakko tänne on saada lisää jengiä, jos isot ikäluokat jää eläkkeelle??????
  Antaa väen sitten vaan vähän tipahtaa, kyllä siihen totutaan, ja Octaviuskin on tästä aiheesta laittanut useamman kerran sen taulukon ja parit matikat, miten verot menee, ei tänne kaaduta ja kuolla ilman mamuja.
  Mutta se helvetin mantra jatkuu ja jatkuu ja jatkuu, että lisää kaikenmaailman murjaaneja ja jengiä tänne notkumaan ja homma on muka sitten sillä selvä, voi pyhä sylvi sentään tätä järjettömyyttä. Onneksi 2 vuoden päästä on eduskuntavaalit, vieläkö tämä kaikki paska saataisiin peruutettua, en tiedä? Tai sitten on todella edessä täältä muutto muualle, tänne en jää katsomaan kun valtakunta muuttuu ghetoksi.
  -P-

 13. Niin, kuten on käynyt ilmi, sekä eläkepommi ja työvoimapula -puheet ovat enemmän tai vähemmän täyttä paskaa.

  Nykyinen hallitus täytyy saada vastuuseen teoistaan. Ek-vaalit ovat edessä, kaikki pitää saada mukaan äänestämään sitä vastaan, että Suomesta tehdään kovaa vauhtia Afrikkaa. Pikku-Somalia meillä jo on, ja kaikki ymmärtävät mitä se on todellisuudessa.

  Kulttuuri rikastuu.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: