Kokoomus – Januskasvoinen pettäjä

Ammattitaitoa täytyy aina kunnioittaa. Ihan samalla tavalla kuin sille tarmolle, jolla parikymppiset nuorukaiset junailevat itsensä kaukaa Afrikasta Suomeen idioottien eläteiksi, täytyy Kokoomukselle nostaa hattua.

Sen kahden viime vaalien kampanjat olivat nerokkaita ja erittäin hyvin toteutettuja. Kokoomus käytti aivan tyynen viileästä vasemmiston ja etenkin SDP:n omia viestejä imagomainonnassaan ja onnistui siinä erinomaisesti.

Mutta muistatteko Miguelin, tuon sympaattisen kolumbialaisen DI:n, joka seurusteli Kaisan kanssa. Olette varmaan huomanneet hassun ilmiön, Suomessa ei kolumbialaisia insinöörejä taida olla kovin monta. Kuitenkin juuri Miguel oli se taruolento, joka symboloi Kokoomuksen maahanmuuttopolitiikkaa ja jolla avulla äänestäjiä petettiin.

Kokoomus on toisena päähallituspuolueena on nykyisestä maahanmuuttopolitiikasta yksiselitteisesti vastuussa ja se politiikka tuhoaa Suomen. Asian toteaa suorin sanoin myös käytännön valmistelutyötä tekevä kokoomuslainen.

’Nyt ei ehkä ole ajankohtaista sytykettä keskustelulle. Hallituksessakin maahanmuuttoasiat keskittyvät maahanmuuttoministeri Astrid Thorsille’, kokoomuksen kansainvälisten asioiden sihteeri Maria-Elena Cowell sanoo. Hän uskoo, että työvoimapula tulee hälventämään maahanmuuttajiin liittyviä ennakkoluuloja.

Lausunto on annettu 2.12.2008 Kokoomuksen virallisen edustajan taholta ja siinä mainitaan painokkaasti työvoimapula.

  • Mikä työvoimapula?
  • Missä se näkyy?
  • Miten nykyinen reaalinen maahanmuutto Afrikasta ja islamilaisista maista auttaa tätä kuviteltua työvoimapulaa?

Januskasvoisen äänestäjiään pettävän Kokoomuksen linja on selvä:

’Puolueilla on poikkeavia näkemyksiä siitä, pitääkö valtion houkutella Suomeen lisää ulkomaalaisia … Innokkaimmin ulkomaalaisia houkuttelisivat kokoomus ja Rkp. Pisimmälle asiassa menee kokoomus…(Pravda 25.2.2007).

Alla on oma ehdotukseni Kokoomuksen uudeksi logoksi, joka kuvaa puolueen luonnetta mielestäni nykyistä symbolia huomattavasti paremmin.

Kansakoulunkuja, olkaa hyvä.

kokoomus1

Mainokset
Published in: on joulukuu 4, 2008 at 11:51 am  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/12/04/kokoomus-januskasvoinen-pettaja/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentJätä kommentti

  1. ”Nyt ei ehkä ole ajankohtaista sytykettä keskustelulle. Hallituksessakin maahanmuuttoasiat keskittyvät maahanmuuttoministeri Astrid Thorsille”

    Sytykettä. Juu.

    Menar du att en nyttig idiot användäs som syndabocken?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: