Hotelli Ruanda

Joulun alla oli tiedotusvälineissä mielenkiintoinen uutinen.

Pravdan taannoin lempeäksi kristityksi ja suorastaan pyhimykseksi julistama ruandalainen turvapaikanhakija saanee syytteen kansanmurhasta. Suomalaiset poliisit ovat haastatelleet yli sataa ihmistä Afrikassa yli kymmenessä maassa. Asiaa on tutkinut päätöikseen kolme poliisia ja tutkintaan on mennyt jo nyt tolkuttomasti euroja. Mutta onhan Suomella varaa.

Ruandalaista puolustaa Ville Hoikkala, joka on hyvin huolissaan Suomen ja suomalaisten huoltosuhteesta ja geeniperimästä. 

Ville:

’ En tiedä mikä on sellainen kulttuuri, josta muuttaneiden vaikutus johonkin eurooppalaiseen yhteiskuntaan olisi ollut ainakaan taloudellisesti negatiivinen, kun otetaan huomioon kaikki asiaan vaikuttavat seikat.’

Tämä ilosanoma pitäisi julistaa äkkiä vaikkapa Malmön, Tukholman, Kööpenhaminan ja Oslon palavissa lähiöissä.

Joku kyynikko voisi ajatella, että Suomen rajojen avautuminen on Villen bisnekselle nyt lottovoitto. Itse en halua siihen sortua ja väittää, että Ville ajaisi omaa etuaan, hänhän on KD:n jäsenkin kaiken lisäksi. Ja innokas matkailija.

Ruandalaisen puolustusasianajajana toimivan Villen laskun maksat joka tapauksessa Sinä, eikä se lasku tule olemaan pieni. Itse asiassa tämän turvapaikkabisneksen kasvunäkymät ovat niin huikeat, että suosittelisin vahvasti aloittavia oikeustieteen opiskelijoita keskittymään ihmisoikeuksiin. Rikastuminen on varmaa.

Tämä oli lyhyt johdatus tämän kirjoituksen varsinaiseen asiaan.

Miksi tätä kaveria ei voitu alun perin heti luovuttaa takaisin Ruandaan paikallisten viranomaisten pyynnöstä? Olen nimittäin täysin varma, että Ruandan oikeusjärjestelmä on paljon vähemmän korruptoitunut ja politisoitunut kuin Suomen demloittunut vastaava.

Lisäksi UM:n mukaan turvallisuustilanne Ruandassa on vakaa.

Mainokset
Published in: on joulukuu 30, 2008 at 4:26 pm  Comments (7)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/12/30/hotelli-ruanda/trackback/

RSS feed for comments on this post.

7 kommenttiaJätä kommentti

 1. Eikö tämä Villen asiakas ole se ns. ”porvoolainen”?

 2. No ’porvoolainenhan’ se on. Oikeutta käydään myös Porvoossa.

  Tulee olemaankin mielenkiintoista seurata Pravdan kiemurtelua asian tiimoilta. Se on ainakin varmaa, että saa taas nauraa huippujournalismille.

 3. Ave soturit,
  Jälleen kerran uskomantonta sontaa moku-asian tiimoilta tästä ”porvoolaisesta”, kiitos valppaudesta ja ajantasalla pitämisestä.
  Iltapaskauutisissa hehkutetaan koko ajan, että maan väkiluku on noussut hurjasti tänä vuonna, kiitos kuulemma kasvavan maahanmuuton…
  Siinä se taas ujutettiin puusilmä-kansan tajuntaan, että niinhän se vaan nyt sitten on niin, että moku tulee ja rikastuttaa.
  Oksettaa taas ja vituttaa…
  -P-

 4. Ave!:
  Näihän se menee ja tyhmät maksaa!

 5. Moku tulee ja rikastuttaa lakimiehiä. Ensinnäkin turvapaikanhakijoiden oikeusjutuista voi tehdä hyvän tilin. Kysy vaikka Villeltä.

  Toiseksi lisääntynyt rikollisuus takaa, että lakimiehillä riittää jatkossakin töitä.

  Eikä siinä vielä kaikki. Lakeja voi aina tehdä lisää siten, että tavallisista ihmisistä tehdään rikollisia. Erilaiset ammattiloukkaantujien nostamat syrjintäjutut ynnä uudet keksityt rikokset tuovat lisää voita juristin leivän päälle.

 6. Jatketaan, kun kerran vauhtiin päästiin…

  Moku on siis lakimiehille win-win-win -skenaario. Työt lisääntyvät ja rahaa tulee sisään ovista ja ikkunoista.

  Tavikselle moku on pelkkä WinCapita. Tuntuu hyvältä niin kauan, kun kusetukseen uskoo. Kun totuus valkenee, vitutus on kauhea, koska rahoja ei saa mistään takaisin.

  Ei siis välttämättä kannata ihmetellä, miksi lakimiehet, etenkin demokraattiset, innokkaimmin vainoavat maahanmuuton arvostelijoita.

 7. Täällä Vantaan Koivukylässä Hotelli Ruanda eli ns. vertikaalinen apinatarha on ollut olemassa jo vuosikauaia.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: