Laura Rädyn kootut ajatukset

Suomen hallituksen politiikka on johtanut siihen, että Suomi alkaa pikku hiljaa täyttyä turvapaikanhakijoille tarkoitetuista vastaanottokeskuksista. Toistaiseksi älyttömin ylilyönti tapahtuu Helsingissä, jossa vastaanottokeskukset sijoitetaan maan halutuimmille ja kalleimmille paikoille.

Kustannukset kapasiteetiltaan 400 ihmisen tiloille Kalliossa ja Punavuoressa ovat 9,5 miljoonaa euroa vuodessa. Maahan päässyttä kohti se tekee pari tuhatta euroa kuukaudessa.

Kokoomuksen Laura Räty ottaa asiaan kantaa:

’Maahanmuutto on ratkaisu uhkaavaan työvoimapulaan. Maahanmuuttajien kotouttamiseksi on Helsingissä tehtävä vielä kovasti töitä. Ammatillinen koulutus erityisesti työvoimapula-aloille ja nopea työllistyminen integroi ihmiset yhteiskuntaan. Helsinki on maamme monikulttuurisin kaupunki, mutta kansainvälisellä tasolla on kulttuurien kirjo täällä mitättömän pieni. Todelliseen maahanmuuttajien hyväksymiseen ja suvaitsevaisuuteen on täällä vielä matkaa, mutta jokainen meistä helsinkiläisistä edistyy tyylillään. Suvaitsevaisuus lähtee jokaisesta ihmisestä, eikä siihen voi pakottaa, mutta sen suuntaan voi ohjata omalla toiminnallaan ja yhteisillä päätöksillä.’

Laura jatkaa pohdintaa:

’Rehellisesti sanottuna, miten helsinkiläisille selitetään se, ettei 90 prosentilla kaupunkilaisista ole varaa asua Uudenmaankadulla, mutta sinne sijoitetaan turvapaikanhakijoita? ’

Tuohon Lauran retoriseen kysymykseen voin vastata: ei mitenkään.

Tämä maahanmuuttobordelli on johtanut mielenkiintoiseen tilanteeseen. Ihan järkeviltä vaikuttavat ihmiset, esimerkkinä Laura, voivat tyynesti selittää täyttä puuta heinää, esimerkkinä tuo ensimmäinen sitaatti.

Toisaalta he voivat hyvin lyhyen ajan kuluttua sanoa jotain aivan järkevääkin samaan aihepiiriin liittyen. Tuollaisen selkeästi skitsofreenisen ajattelun on pakko vaikuttaa todella vahingollisesti noiden ihmisen mielenterveyteen.

Laura, olen Sinusta hyvin, hyvin huolissani.

ratylaura

Mainokset
Published in: on tammikuu 15, 2009 at 4:55 pm  Comments (8)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/01/15/laura-radyn-kootut-ajatukset/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 kommenttiaJätä kommentti

 1. Minusta tuntuu, että tuo ensimmäinen sitaatti – ja yleensä sen kaltaiset lausumat – on jonkinlainen initiaatioriitti: Jokaisen joka haluaa kuvitella kuuluvansa ns. vaikutusvaltaisiin ihmisiin on alennettava itsensä jauhamalla julkisesti tuollaista roskaa. Vasta sen jälkeen voi sanoa, että ”käydessäni viimeksi Matti ”Viisas” Vanhasen kanssa kaljalla totesimme yhdessä, että…” tai jotain vastaavaa 😉

 2. Laura ja muut maahanmuuttajia Suomeen toivovat unohtavat, että maahanmuuttajista ei ole maailmassa pulaa. Ei nyt eikä tulevaisuudessa.

  Afrikassakin syntyy kymmeniä miljoonia maahanmuuttajia vuosittain. – Nyt maahanmuuttajia ei tarvita. Nyt lomautetaan ja irtisanotaan suomalaisiakin.

  Sitten joskus, jos työvoimaa todella tarvitaan, voidaan turvautua maahanmuuttoon. EU:ssa on hyvinäkin aikoina miljoonia työttömiä. Siinä yksi ehtymätön laari, josta voidaan kauhoa maahanmuuttajia. Todennäköisesti sitten joskus voidaan tuotantoa siirtää sinne, missä on työvoimaa. Maahanmuuttoa ei välttämättä tarvita ollenkaan.

  Mutta kaikkein todennäköisintä on, että maailma on juuri nyt erittäin pahassa tilanteessa. Poliitikot panikoivat ja osa tuskin ymmärtää, missä mennään. Olen antanut kertoa itselleni, että maailman johdannaiskupla, arvo 700.000 miljardia dollaria on vielä puhkeamatta. Olemme siirtymässä toiseen todellisuuteen.

  Hoivamaahanmuuton edistäminen juuri nyt on erittäin vastuuntonta. Tämä viesti avautunee epäuskoiselle lukijalle ehkä vuoden kuluttua. Nyt olisi syytä siirtyä asumaan maaseudulle ja varautua lämmittämään mökki puulla. Onneksi talvet ovat nykyään lämpiä. Tarvitaan myös kättä pidempää, jolla voi torjua väkivallalla uhkaavat.

  Mitä sitten tapahtuu, kun maailman rahajärjestelmä on romahtanut. Raha menettää arvonsa ja merkityksensä vaihdon välineenä. Nykyinen yhteiskunta katoaa. Vain ne pärjäävät, jotka pystyvät puolustautumaan ja hankkimaan elantonsa itse.

 3. Ave soturit,
  Totta haastatte jälleen. Ja jälleen hoen tätä paskamantraani, että hulluus on päässyt täyisn vapaaksi, jä näitä sonnan jauhajia tulee tasalta ja puolelta joka paskatuutista ulos.
  En asu pk-seudulla, ja nyt kiitos itselleni siitä. Tervetuoloa tänne vielä oikeaan alkuperäiseen suomeen, täällä ei ole mamuja, ehkä sekin paska työnnetään väkisin housuun täälläkin suunnassa.
  Kiva katsoa, kun poliitikot panikoivat ja koittavat säätää kauheesti jotain, ja lausuvat ihme juttuja, ja sitten ollaan niin helvetin hyviä. Seuraavalla viikolla ollaan taas paskemmassa jamassa, ja edellisen viikon puheet ja säädöt tuntuvat olleen ihan olemattomia, ja näin samalla meni taas kerran puheilta pohja.
  Aivan, nyt pitää varautua puulämmitykseen, oma generaattori olisi hyvä, vaikka diesel, niin sen saa rypsiöljyllä toimimaan. Ehkä jotain rankempia työkalujakin on syytä olla käsillä, jos tilanne menee pahaksi…
  Parabellum.
  -P-

 4. Ensimmäinen sitaatti on suoraan ”Monikulttuurin kootut latteude” -kirjasesta, joka ilmeisesti jaetaan puoluetoimistosta aloitteleville poliitikoille.

  Samalla tavalla suomettumisen aikana vannottiin hyvien ja luottamuksellisten idänsuhteiden nimiin, korostettiin puolueettomuutta ja YYA-sopimuksen merkitystä Suomelle.

 5. Laura Räty on minulle tuntematon suuruus ja toivottavasti hän pysyy pk-seudulla. Jostain syystä juuri Helsingin alueella löytyy myös pöllöimmät valtuutetut joiden lausuntoja maahanmuuttoa koskien ei suurimmasta osasta jäsenkuntaa kylläkään tunnista. Saapahan nähdä miten asiat puolueohjelman tasolla kehittyvät…

 6. Taitaa olla sittenkin oikeassa tuo Kemin Vastaanottokeskuksen Rytkönen arveluissaan:
  ”Kemin vastaanottokeskuksen apulaisjohtaja Pirkko Rytkönen arvelee, että kunnat hidastelevat asuntojen tarjoamisessa pakolaisille.”
  http://www.kaleva.fi/plus/Kemin_vastaanottokeskuksen_apulaisjohtaja__Viivyttely_ruuhkauttaa_keskuksia_775680+0

  Niinpä, lieneekö totta, tuo Laurakin on alkanut jo vähän epäröidä. Eiku nyt vaan kuntapäättäjät ryhdikkäästi toimiin kuntien vuokra-asuntoja tyhjentämään ja pakolaisille tarjoamaan. Jollei sitten rakenneta ihan uutta ja ehtaa…

 7. Jaahas. Minkäs takia Octavius ei halua julkaista kommenttejani? Muiden pelkästään nimimerkillä näkyy tulleen läpi viimeksi tänä aamuna. Eikö tänne saa kirjoittaa kuin Perussuomalaiset?

 8. Wanhanen: kiitos kommenteista ja iso käsi.

  Olen pahoillani, että kommenttien hyväksyminen viivästyi. Olen reissun päällä aina jaksoittain ja nyt ei ollut mahdollisuutta hyväksymiseen.

  Tuo kommenttien hyväksyminen on taas päällä siksi, että robottikommentit eivät pääse läpi (suurin osa tosin jää suodattimeen) ja toiseksi siksi, että tappouhkauksia ja sen tapaisia ei ole oikein kiva julkaista.

  Sen jälkeen taas kun kirjoittajan yksi kommentti on hyväksytty, kommentointi on vapaata.

  Toivottavasti ymmärrät selitykseni.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: