Harhanäkyjä ajassa

Matti Vanhanen on ilmoittanut kategorisesti, että hän on Suomen pääministeri myös vuosina 2011-2015, eli seuraavan vaalikauden. Kuluvan viikon torstaina 15.1. vertasi hän itseään pitkäaikaiseen Suomen presidentti Kekkoseen.

Puuttumatta mitenkään siihen miten pääministerimme kykyrakenne ja lahjakkuus riittää seisomaan noiden sanojen takana, voi kiistatta todeta, että Matti näkee itsensä suurena valtiomiehenä.

Mikä sitten on uuden suomalaisen suuren valtiomiehen linja?

Minun visiossani Euroopan kansallisvaltioiden rajoista tulee näkymättömiä. Juhliessamme vuotta 1809, jolloin kansallisvaltioiden väliset rajat pystytettiin, on tunnustettava, että suuntaus on nyt toinen. Kansallisvaltioiden rooli ei ole pystyttää muureja vaan purkaa niitä. Rajoilla ei pitäisi olla vaikutusta kansalaisten jokapäiväiseen elämään.

Vanhasen visiona oleva ihanne siis on jonkinlainen heimoyhteiskunta ilman näkyviä rajoja, jota hallitsisi Matti Vanhasen kaltainen eliitti.

Eliitin valta olisi sen itsensä antamaa, tähän todistaa esimerkiksi Vanhasen lausunnot vastustettavasta äänestyskäyttäytymisestä ja hyvin konkreettisena esimerkkinä Lissabonin sopimus. EU:n perustuslakihan säädetään voimaan kansalaisten äänestyskäyttäytymisestä piittaamatta kuten Irlannissa tehdään.

Itse asiassa en epäile lainkaan, ettei Vanhasen visio suomalaisen yhteiskunnan repimisestä alas toteutuisi ainakin osittain. Hyvässä vauhdissa ainakin ollaan. Niin terveydenhuolto-, koulutus- kuin turvallisuuspalveluita ajetaan kiihtyvällä alas ja veromaksajien rahaa pumpataan eksponentiaalisella kasvulla kaikkeen muuhun kuin suomalaisten hyvinvointiin. Juuri sitähän tuo valtiomies Vanhasen visio käytännössä tarkoittaa.

 Alkuperäinen merkitys sanalle visiohan on harhanäky.

Maailma muuttuu nopeasti. Kaukana ei ole aika, jolloin tuota Matin visiota olisi kutsuttu maanpetturuudeksi.

Advertisement
Published in: on 16 tammikuun, 2009 at 7:47 pm  Comments (7)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/01/16/harhanakyja-ajassa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

7 kommenttiaJätä kommentti

 1. Mattihan valitsi puolensa seuraavassa kapinassa. Pääministerimmehän sanoi että hän lähtee barrikadeille maahanmuuttajien puolesta. Joten, mikäs hätä meillä.

  PS. Muistakaa äänestää oikein.

 2. Nimenomaan tästä itse itsensä valitseman eliitin suunnitelmasta näissä Matinkin sanomisissa on kyse. Itse nimitin näitä Matin tämän viikkoisia ulostuloja hänen NWO-puheekseen. Eli Matti vain, hyödyllinen idiootti kun on, laittaa Bilderburgissa vastaan ottamansa ohjeet käytäntöön. Toisin sanoen suorittaa sen maanpetoksen ottamalla ohjeita vastaan muualta omaa kansaansa vastaan. Tuolla kolmannelle kaudelle ilmoittautumisellaan Matti on osoittanut, että haluaa ehdottomasti olla mukana uudessa eurooppalaisessa eliitissä.

  Eliitin suunnitelmahan on jo vuosikymmeniä ollut, että kansallisvaltiot, kansallinen identiteetti, auktoriteetit, perinteiset perhe- ja sukupuoliroolit, uskonnot (mukaan lukien ateismi, maalla asumisen edellytykset jne tuhotaan, jotta luodaan momentum uuden universaalin, sukupuolettoman, globaaliin henkisyyten nojaavan ihmisyyden luomiseksi.

  PS: Eka kommenttini tänne, joten kiitokset erinomaisesta blogista. Ilo lukea huumorilla ja laajalla asioiden ymmärryksellä höystettyä ”avautumista”. 🙂

  PPS: Huomasin eilen, että Leppävaaran Sellon Cittarissa on lihatiskissä monipuolinen halal-liha -tarjonta. Miksei kettu-tytöt sano mitään?

 3. Minun visiossani Euroopan kansallisvaltioiden rajoista tulee näkymättömiä. Juhliessamme vuotta 1809, jolloin kansallisvaltioiden väliset rajat pystytettiin, on tunnustettava, että suuntaus on nyt toinen. Kansallisvaltioiden rooli ei ole pystyttää muureja vaan purkaa niitä. Rajoilla ei pitäisi olla vaikutusta kansalaisten jokapäiväiseen elämään.

  Hetkinen….. vuosi 1809 tuskin oli yleismaailmallinen kansallisvaltioiden perustamishetki.

  Vanhanen väittää, ettei kansallisvaltioiden rooli ole pystyttää vaan päinvastoin purkaa rajoja. Tämähän on jo rimanalitus häneltä. Kansallisvaltioiden ideanahan on tietty yhdelle kansalla tarkoitettu
  alue, jota suojataan rajoilla.

  Vanhanen toteaa, ettei rajoilla tulisi olla vaikutusta kansalaisten jokapäiväiseen elämään. Onko tämä ihminen enää järjissään? Rajat nimenomaan vaikuttavat jokapäiväiseen elämään ja vieläpä myönteisesti. Ilman rajoja ei pystyttäisi estämään sellaista tavaroiden ja ihmisten liikkumista, joka on haitallista rajojen sisällä asuvalle väestölle.

  Ilmeisesti pääministerimme ei osaa ajatella. Tai sitten siteeraus on jonkun typerän avustajan laatima ja Vanhanen on esittänyt sen omanaan.

 4. Ehkä Matti-poika tarkoitti mielessään vain rajaa Ruotsiin? Niin mateleva oli hänen käytöksensä 1809-”juhlallisuuksien” avajaisissa Ruotsin valtiopäivillä. Jospa Matti haluaa oikeasti yhdistää Ruotsin ja Suomen? Tietysti siten, että Suomi saa takaisin vanhan alusmaa-statuksensa, ja yhdistelmän viralliseksi kieleksi tulee tietenkin ruotsi – suomen kieli tietenkin poistettaisiin käytöstä kokonaan tarpeettomana.

  Samana päivänä 15.1.2009 oli Ruotsin vihreiden toisen puheenjohtajan kitkerä kirjoitus siitä, miten Ruotsi on kohdellut suomenkielisiään, joita sentään on reippaasti yli 400 000. En tykkää vihreistä, mutta Wetterstrandin kirjoituksen olisi pitänyt olla Vanhasen puheessa mukana!

  http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=874039

 5. […] kanssablogisti Octavius jo totesikin Matista: Matti Vanhanen on ilmoittanut kategorisesti, että hän on Suomen pääministeri myös […]

 6. Jostain syystä Matti oli aivan vilpittömän ylpeä tuosta siteeratusta ajatuksestaan. Hän toisteli sitä useaan otteeseen.

  Kammottavaa. Rajojen tarkoitus on, perkele, suojata asukkaita ja taata heidän taloudellinen ja fyysinen turvallisuutensa.

 7. http://uusiviesti.blogspot.com/2009/01/vanhasen-multikultifasismi.html

  ”Min vision av Europa är att nationalstaternas gränser blir osynliga. I firandet av 1809, då gränserna mellan nationalstaterna restes höga, är det skäl att inse att trenden nu är en annan. Nationalstaternas roll är inte att resa murar utan rasera dem. I medborgarnas vardag borde inga gränser existera.”

  Kansalaisten arkielämässä sillä ei pitäisi olla mitään merkitystä, asuvatko he Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Ranskassa vai Zimbabwessa?

  Tämä mieshän on aivan seinähullu.

  Vanhanen katsoo siis, että valtioiden välisillä rajoilla ei pitäisi olla mitään merkitystä. Suomen pääministeri siis vastustaa Suomen valtiollista itsenäisyyttä. Toistan. Suomen pääministeri vastustaa Suomen valtiollista itsenäisyyttä.

  Tämä on aivan ilmiselvä maanpetos.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: