Juutalaiset tuovat onnen…

…ja vievät sen myös mennessään. Tämä ajatus tulee vastaan melkein aina kun kyseessä on fiktiivinen romaani, tutkimus tai muu teksti, joka käsittelee kehittyvän yhteiskunnan taloudellista tilaa ja sen rakentumista.

Juutalaiset ovat läpi historian olleet kauppiaskansa, jonka ilmaantuminen paikalle on tarkoittanut sitä, että yhteiskunnan olot ovat tarpeeksi vakaat, talouselämä tuottaa lisäarvoa, oikeusjärjestelmä toimii ja vapaata kauppaa voidaan käydä.

Täysin analogisena tuon saman mietelauseen mukaisesti yhteiskunnan romahdus on varmaa, kun juutalaiset lähtevät. Esimerkkejä tästä on historia täynnä.

Kaikille historiaa vähänkään lukeneille on itsestään selvää, että antisemitismin lisääntyessä Länsi-Euroopassa kiihtyvällä vauhdilla koko ajan, lopputuloksena tulee olemaan väkivaltaa ja ruumiita. Juutalaisvihan lisääntymisen syynä on ilmiö X, jota ei saa sanoa ääneen, mutta jonka jokainen tietää.

Viimeinen vielä kuumana kytevä Gazan konflikti aiheutti käytännössä kaikissa Länsi-Euroopan maissa juutalaisiin kohdistuneita hyökkäyksiä. Ainoana poikkeuksena on Suomi, jossa ei ainakaan julkisuudessa ole raportoitu yhtään fyysistä väkivallantekoa.

Juutalaisviha on Suomessa vielä lapsen kengissä, mutta kyllä täälläkin osataan. Olen joskus kauan sitten kirjoittanut tästä samasta hervotonta naurua kirvoittavasta asiasta, josta Vihreät juuri kärähtivät Vihreän langan sarjakuvan myötä.

Näille ääliöille, wanna-be-X:lle, on helppo nauraa vilpittömän vahingoniloisena – vielä. Kylmä fakta vain on, että juutalaisten exodus Länsi-Euroopasta on jo alkanut. Selvimmin se näkyy Britanniassa, jossa juutalaisten muutto pois kiihtyy vuosi vuodelta. Muuttajien lukumäärä ylittää vuodessa jo tuon suuren sodanjälkeisen exodus-vuoden 1948.

Mutta takaisin Suomeen. Ruumiita ja Malmikadun synagogaan hakaristejä piirtäviä Vihreitä odotellessa voi lukea vaikka tätä.

Mainokset
Published in: on tammikuu 21, 2009 at 7:58 pm  Comments (7)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/01/21/juutalaiset-tuovat-onnen/trackback/

RSS feed for comments on this post.

7 kommenttiaJätä kommentti

 1. Jos vihreät olisivat lukeneet seuraavan artikkelin:

  http://vasarahammer.blogspot.com/2008/12/juutalainen-kelpaa-kuolleena-mutta-ei.html

  he tuskin olisivat piirtäneet hakaristiä Daavidin tähden viereen.

  Kyllä tuo palestiinauskonto edelleen elää ja voi hyvin etenkin Ruotsissa ja Norjassa Erkki Tuomiojan ikäisten miesten keskuudessa. Erityisesti sosialistikirjailijat ovat kunnostautuneet: Ruotsissa Jan Guillou ja Norjassa Jostein Gaarder.

  Jossain vaiheessa ilmeisesti haluttiin palestiinalaisille jonkinlainen oma Nelson Mandela ja tähän virkaan oli tyrkyllä Jasser Arafat. Valitettavasti Arafat oli häikäilemätön ja kaksinaamainen terroristi, joka puhui länsimaille yhtä ja omilleen toista.

  Affe oli äärimmäisen epäluotettava sopimuskumppani, joka oli kylvänyt tuhoa ja kuolemaa kaikkialla (Jordania, Libanon), mihin PLO oli majansa perustanut. Mandelaan verrattuna Arafat ei koskaan herättänyt samanlaista sympatiaa eikä saanut osakseen samanlaista vapaustaistelijan auraa, vaikka vasurit kovasti yrittivät.

 2. Allekirjoittanut on ollut lastensuojelulaitoksissa töissä kolmattakymmentä vuotta. Tässä ajassa on tullut törmättyä varsin moneen kansaan, rotuun, heimoon, uskontoon jne.

  Urani aikana kohdalleni sattuneitten huostaanotettujen ja sijoitettujen juutalaislasten lukumäärä on nolla (0).

  Kertonee jotain siitä, että porukka osaa elää ihmisiksi.

 3. Ave,
  Mielenkiintoinen aihe kaikkiaan tämä juutalainen historia, todella sellainen. Suuressa kirjassa juutalaiset ovat Jumalan valittu kansa, jota vielä edelleen kuritetaan ilmeisesti, mutta mielenkiintoisia ennustuksia siellä kirjassa on kanssa juuri lopunajan merkeistä…
  Mutta näin on, euroopassa on ollut melko kovia juutalaisiin kohdistuneita tekoja, myös ruåtsissa, betre folk-maassa. Katotaan mitä punikki-viher-hourut tällä vielä tekevät täällä härmässä, kaikenlaista juttua on liikkeellä.
  Exodus on meneillään, mielenkiintoista, mitä paskaa tästä vielä tulee, kun X-hourut alkavat todella puuhastelemaan…
  Säälittävää X-sakkia tämä hamas-jengi, kun julistautuivat tämän gazan sodan voittajiksi??? On outoa tulkintaa, mikä on votto, jos tulee turpaan 1400 – 30… eli siis 6-0.
  Muuten, nyt kun suuri vapahtaja, kuten sätkyukko Subbido sanoi, tuli valtaan, tänään ei ole enää ollenkaan vituttanut niin paljon kuin eilen, on se ihme jätkä tämä Obama alias Barry Soetoro…
  Parabellum.
  -P-

 4. Kiitos kommenteista.

  Hammer: Tämä Guillou on kyllä jännä tapaus. Mieshän on aivan loistava kirjailija ja myös jonkinlainen yleisnero vähän Crichtonin tapaan. Muistini mukaan hän pyöri 60-luvulla maolaisissa porukoissa. Mysteeriksi jää miten antisemitismi, joka on hänen kirjojensa tavattoman häiritsevä pohjavire, on sinne päättynyt.

  Vihreät näyttää kutistuvan hysteeristen, feminististen ja täysin tunteella elävien naisten marginaaliporukaksi. Yhtään miestä ei enää taida olla mukana.

  Luontoihmiset, kuten jokin Paloheimo, ovat ottaneet hatkat jo aikoja sitten.

  Kyllä Mossadia varmaan hirvittää. Ajatelkaa nyt Oras Tynkkystä tai Pekka Haavistoa Hamasin taistelijoiden tukena.

 5. Tuossa linkittämässäsi vanhemmassa Palestiina-kirjoituksessa on kommenttilootan loppupuolella Ville Hoikkalan jäätävä lausunto:

  ”Porvoossa asuva ruandalaismies on täysin syytön.”

  Toki on mahdollista – kuten Hoikkala lauseen jatkeena esittää – että Ruandan pojat vaan vedättävät Suomen viranomaisia ja viaton oikeuden puolesta taisteleva pastorismies on vain astunut väärän sotaherran varpaille pyyteetöntä hyväntekeväisyyttä harrastaessaan, mutta Hoikkalan track record ei varsinaisesti rohkaise liikaa painoa tuolle kuvitelmalle asettamaan.

 6. ”Kyllä tuo palestiinauskonto edelleen elää ja voi hyvin”

  Ehkei kyse kuitenkaan ole uskonnosta, vaikka moni ilmeisesti ideologisista syistä palestiinalaisia tukee, usein jopa aika kritiikittömästi. Uskonto kun vaatisi jonkinlaista loogista taustatarinaa ja sitä ei tuosta palestiinalaisten kritiikittömästä puolustamisesta taida löytyä.

  Toisaalta onpa tuossakin lausahduksessa (Jonka taisin löytää Vihreän Langan keskusteluista) totuudensiemen: ”Aikanaan antisemitisti tarkoitti henkilöä, joka vihasi juutalaisia. Nykyään antisemitisti tarkoittaa ketä tahansa henkilöä, jota juutalaiset vihaavat.”

  Eiköhän siellä Gazassa ole vikaa sysissä ja sepissä molemmissa.

 7. Hollantilainen kansanedustaja joutuu oikeuteen kutsuttuan islamia natsismiksi mutta kun vihreät kutsuvat juutalaisia natseiksi ei tapahdu mitäään.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: