Välähdys keväältä 2011

Arvoisa äänestäjä, olet varmaan ympäristössäsi huomannut, että Suomen maahanmuuttopolitiikka on kokenut päättyvässä olevalla vaalikaudella täydellisen muutoksen.

Asia on sikäli merkittävä, että sillä on suurempia vaikutuksia Sinun, lastesi ja läheistesi elämään kuin millään muulla poliittisella päätöksellä sotien jälkeisessä Suomen historiassa. Olet varmaan tämän jo arjessasi kokenut. Poliittisen linjan muuttuminen on näkyvissä niin päiväkodeissa, kouluissa, kaduilla, lainsäädännössä, viestimissä kuin maksamissasi veroissakin.

Siitä huolimatta, että istuva pääministeri onkin antanut lausunnon, jonka mukaan äänestystuloksella ei voida politiikkaan vaikuttaa, me uskomme vielä siihen, että demokratian pelisäännöt ovat vielä Suomessa voimassa.

Ajattelet asiasta miten tahansa, toivomme, että vaikutat ja käytät äänioikeuttasi. Uskomme, että äänestyspäätöstä tukee seuraava informaatio.

Alla on lueteltu vaalipiirinne kansanedustajat ja heidän äänestyskäyttäytymisensä 17.2.2009, kun voimassa oleva ulkomaalaislaki oli eduskunnan käsittelyssä.

Niiden vaalipiirissänne olevien kansanedustajaehdokkaiden kanta asiaan, jotka eivät ole istuvia kansanedustajia, on koottu linkinnimi.com –sivustolla.

Mainokset
Published in: on helmikuu 5, 2009 at 4:44 pm  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/02/05/valahdys-kevaalta-2011/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 kommenttiaJätä kommentti

 1. Siitä huolimatta, että istuva pääministeri onkin antanut lausunnon, jonka mukaan äänestystuloksella ei voida politiikkaan vaikuttaa, me uskomme vielä siihen, että demokratian pelisäännöt ovat vielä Suomessa voimassa.

  Nyt alkaa parodia ja todellisuus mennä sekaisin. Täytyy ihan varmistaa, onko Matti Vanhanen jo lausunut noin? Tietääkö kukaan.

 2. Acc: on lausunut noin. Esim: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/46740-vanhanen-hyokkaa-rasisteja-vastaan

  Matti myös sanoo suoraan, että minä ja Sinä sekä suurin osa tämän blgin lukuijoista ovat rasisteja. Sellainen pääministeri on Suomella. Sellaisia mielipiteitä on Keskustan puheenjohtajalla.

  Se on jännä juttu. Tunnen henkilökohtaisesti erittäin hyvin noin 30 Keskustan paikallisaktiivia keskisessä Suomessa ja he ovat kaikki hallitsemattomasta maahanmuutosta suunnilleen samaa mieltä kuin minä.

  Kirjoitin aikaisemmin, että Matti on menettänyt otteensa todellisuuteen ja puolueensa kentän mielipiteeseen täysin. En edelleenkään ole eri mieltä.

 3. Kyllä minustakin Vanhasen tekstin voi tulkita noin.

  Vanhanen on ihminen, joka selvästikään ei osaa oikein ymmärtää miten muut ihmiset ajattelevat. Hän on samalla tavalla ehkä hiukan autismiin taipuvainen kuin presidenttikin. Asioita tarkastellaan kirjoista luettujen periaatteiden ja teorioiden kautta koska intuitio ja empatia puuttuu.

  Vanhasen ja Halosen on vaikea ymmärtää mitä esimerkiksi venäläiset ajattelevat – siksi heille sitten tulee yllätyksenä sellaiset asiat kuin Georgian tapahtumat.

  Samalla tavalla heidän on vaikea ymmärtää miten on mahdollista että suomalaiset suhtautuvat varauksellisesti esimerkiksi somaleihin, vaikka he ovat kirjoista lukeneet että tällainen on rasismia.

  Molemmille suomalaisten käyttäytymisen poikkeaminen siitä kuinka kirjoissa sanotaan kunnon ihmisten käyttäytyvän aiheuttaa ahdistusta ja vihan tunteita.

  Samoin heidän on vaikea asettua muslimin asemaan ja ymmärtää näitten länsimaisesta ajatuksenjuoksusta erilainen ajatuksenjuoksu, mitä tulee esimerkiksi kunniaan.

  Tällainen ihmistyyppi soveltuu mainiosti insinööriksi tuotekehitystehtäviin mutta ei poliitikoksi.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: