Jyri Rantala, Thomas Harris ja heisimadot

Jokin aika sitten YLE:n toimittaja Jyri Rantala kertoi Suomen seuratuimmassa uutislähetyksessä, että Jussi Halla-aho poistaa raajoja ja elimiä ilman nukutusta, tekee verensiirtoja kokeellisesti väärillä veriryhmillä ja yrittää muuttaa silmien väripigmenttiä ruiskuttamalla elävien lasten silmiin väriaineita.

Sitähän tuo viittaus natsitohtori Mengeleen oikeasti tarkoitti ja sitä mielleyhtymää Jyri sillä haki.

Median paskanheitto tulee vielä yltymään, vaikka Mengelestä on tietysti aika paha pistää paremmaksi.

Yksi keino, jota vaikka Sanna Ukkola voisi kokeilla, on pedofiliasyytös. Kirkonpolttaminen yhdistettynä saatananpalvontaan tepsinee tapaluterilaisessa Suomessa luultavasti myös hyvin.

Ehkäpä Isossa Pajassa tai Sanomatalossa kannattaisi tutustua Thomas Harrisin kirjoihin. Tarinasta Helsingin keskustassa harrastettavasta kannibalismista ja aivojen syömisestä leikkurilla avatusta elossa olevan ihmisen kallosta tulisi varmaan ihan hyvä lööppi Komsomolskaja Pravdaan.

Harrisin kirjojen luonteesta huolimatta pidän häntä toisena merkittävänä nykykirjailijana, joita jenkeistä on McCarthyn lisäksi tullut viimeisen kymmenen vuoden aikana. Toive kirjallisuuteen tutustumisesta lienee kuitenkin turha, sen verran alhaiselta tuo toimittajien yleissivistys ja faktojen ymmärtäminen keskimäärin vaikuttaa.

Sama asia kuin yrittäisi selittää imaginaariluvun ominaisuuksia heisimadolle.  (Pyydän kaikilta maailman heisimadoilta vertausta anteeksi ja olen pahoillani mahdollisesti aiheuttamastani mielipahasta.)

Koomisinta koko asiassa on se fakta, että vaikka tämän meneillään olevan mediasodan mokuttajat vs maahanmuuttokriittiset osapuolet ovat äärimmäisen epätasaiset, maahanmuuttokriittiset lopulta voittavat absoluuttisen varmasti.

Jos mokuttajilla on kymmeniä tuhansia asiaa työkseen ajavia ihmisiä ja heitä vastassa on muutama harvoina vapaa-aikoinaan kirjoittava henkilö, niin mistähän kummasta se lopputulos mahtaa johtua?

Mikähän se voisi olla?

Mainokset
Published in: on helmikuu 19, 2009 at 8:17 am  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/02/19/jyri-rantala-thomas-harris-ja-heisimadot/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 kommenttiaJätä kommentti

 1. ”Amerikan psykosta” voisi myös löytyä muutamia meheviä kohtauksia, joita soveltaa..

 2. Ave,
  Kuten jo syksyllä todettin, niin uskomaton mediasirkus käynnistyy ja näin kävi. Jyrkiboi tosin on ottanut nyt vähän takaisin, ja toteaa, että rasistikorttia runkataan vähän likaa, olisko niin…?
  Mutta paskanheitto tulee jatkumaan. Itse olen nyt systemaattisesti alkanyt käyttämään heistä mokuttajista vastaavasti nimitystä maanpetturi, puree aika hyvin.
  Täytyy vähän fundeerata muitakin, pari aika kovaa on mielessä, mutta ei voi kirjottaa tänne.
  Muuten, KKK sivut on aika mielenkiintoiset kanssa…
  Juu, hienosti menee täällä kaikkiaan jees.
  Tietääkö joku, mikä tämä vuosia sitten päätetty Metropoli-rojekti on, mitä se on syönyt?
  -P-

 3. Jokin aika sitten YLE:n toimittaja Jyri Rantala kertoi Suomen seuratuimmassa uutislähetyksessä, että Jussi Halla-aho poistaa raajoja ja elimiä ilman nukutusta, tekee verensiirtoja kokeellisesti väärillä veriryhmillä ja yrittää muuttaa silmien väripigmenttiä ruiskuttamalla elävien lasten silmiin väriaineita.

  Hetkinen… koska maahanmuuttoasioissa parodiaa ja todellisuutta on vaikea erottaa toisistaan, niin kumpaan tuo kuuluu?

 4. Acc: luulisin, että se on parodian sekaista todellisuutta.

  En ole kyllä aivan varma asiasta…

  Reindeer: jostain syytä ne Ellisin kirjat ei minulle uppoa. Jotenkin liian laskelmoitua tai jotain. Mutta hyviä idiksiä sieltä saisi, se on totta.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: