Kokoomuksen epätoivoinen harhautus

Kansankoulunopettaja Jyrki Katainen astui esiin ja vaati keskustelua maahanmuuttopolitiikasta. Jyrki oli saanut kentältä viestiä, että nyrkit ovat taskuissa puristumassa, koska raivo nousee.

Poliittisten irtopisteiden kerääjänä hyvin onnistunut Katainen ei enää jostain syystä houraillut avoimesi 1,8 miljoonan afrikkalaisen tuomisesta Suomeen työvoimapulan paikkaajaksi.

Jyrkin ja Kokoomuksen todellista agendaa voi testata helposti muutamalla kysymyksellä.

 • Turvapaikanhakijoita koskevien päätösten käsittelyjonot ovat jo vuoden mittaisia. Maahan tulvivien irakilaisten ja somalialaisten virta kiihtyy koko ajan. Vastaanottokeskukset ovat täynnä ja uusia perustetaan ympäri Suomea epätoivon vimmalla. Suurten kaupunkien johto (mm. Pajunen) ja maahanmuuttoviranomaiset viestittävät, että tilanne on jo karannut käsistä. Onko maahanmuutto hallitsematonta? Kyllä / ei.
 • Onko Kokoomus toinen päähallituspuolue Suomen historian tuhoisimmassa valtioneuvostossa, joka on avannut Suomen rajat Euroopan liberaaleimmalle maahanmuuttopolitiikalla? Kyllä / ei.
 • Äänestääkö Kokoomus uuden ulkomaalaislain hyväksymisen puolesta? Kyllä / ei.
 • Alkaako Kokoomuksen kannatuksen laskea? Kyllä / ei.
 • Koskeeko finassikriisi Suomea? Kyllä / ei.
Mainokset
Published in: on helmikuu 20, 2009 at 2:17 pm  Comments (13)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/02/20/kokoomuksen-epatoivoinen-harhautus/trackback/

RSS feed for comments on this post.

13 kommenttiaJätä kommentti

 1. Suomalaiset eivät halua Suomeen afrikkalaisia maahanmuuttajia. Eivät varsinkaan Kokoomuksen äänestäjät.

  Katainenkin alkaa sen hiljalleen ymmärtää, vaikka on teeskennellyt itselleenkin poliittisesti korrektia.

 2. Katainen muistuttaa elävästi tukilla juoksijaa. Hienosti on kaveri pysynyt kuivana, mutta kyllä hän kastuu ennemmin tai myöhemmin.

  Sosiaalisiipi (=kukkahatut) on tainnut saada yllättävän tiukan otteen Kokoomuksen koneistosta. Itse asiassa Kokoomuksen ja SDP:n välillä ei juuri enää voi erottaa mitään poliittista linjaeroa.

 3. * Ryöstäjän tuntomerkit:
  * – mieshenkilö, iältään 20-25 v,
  * – pituus vähintään 175 cm,
  * – vartaloltaan hoikka,
  * – kapeakasvoinen, vaaleaihoinen,
  * – puhui selkeästi suomea,
  * – tummat asusteet, musta kommandopipo.

  Olivat Tuusulassa Lidlin ryöstäneet, tällä kertaa ihonvärikin on ilmoitettu tuntomerkeissä. Mistähän johtuu?

 4. Juntti: Luulen, että se on ollut Jyrki. Paikkailee valtion hupenevaa kassaa. Sille on selvinnyt, ettei 30 miljardia velkaa riitä mihinkään tällä menolla.

  Mutta mistä ihmeestä Jyrki on saanut kommandopipon?

 5. Ave,
  Hyvää settiä kirjoitetaan täällä, on jo 10 vuotta nähty, että mitään eroa ei juurikaan ole demareiden, kokoomuksen ja kepun välillä, tupu, hupu ja lupu touhuaa. Nyt vähän kinastellaan ja taas homma jatkuu kuin ennenkin, eli sama paska jatkuu.
  Siis, tämän voi todeta tekstin kyselyosuudestakin, ja demarit ja kepu äänestää tasan samoin.
  Alkaa todella tuntua siltä, että meitä huijataan…
  Siis todellinen vaihtoehto on vain ja ainoastaan PS!!
  Juu, kyrkiboi sekoilee pahasti jutuissaan, ja alkaa jo änkyttää kun selittelee juttujaan, alkaa vissiin vähän hermostuttamaan, kun nyt ehkä todella tajuaa, mitä on tapahtumassa…
  Voiko tätä paskaa enää peruuttaa? Yleensä paskaa ei helposti saa lapioitua perseeseen takaisin, mutta nyt voisi kyllä lopettaa paskantaminen vielä, eli moku-junan jarrut kiinni!
  -P-

 6. Ja eikös tämä kansankynttilä tänään vaatinut työntekijäpuolta neuvottelemaan etuuksien leikkauksista.
  Herrathan ovat panoksensa jo saaneet. Nyt olisi sitten työläisten vuoro maksaa ne. Ei p****le hyvältä näytä. Ja eikä tässä vielä kaikki.
  Rajan takana on vielä jonossa 10000 paluumuuttajaa.

  Heleijaa sano mummo kun kirnuun pieri.

 7. Kyllä tuo Kataisen avaus minun mielestäni oli parasta mitä vähään aikaan suurien puolueiden keskuudessa on tapahtunut. Se tarkoittaa että hyssyttely asian tiimoilta loppuu väkisinkin. Hesarihan oli kauhuissaan tapahtuneesta ja kutsui kommentissaan tätä ”poliittiseksi tempuksi”. Jos Pravda on kauhuissaan jostain niin kaikki on hyvin ja niiden on syytäkin olla. Kun keskustelu aiheen tiimoilta leviää niin vaihtoehtoja on kaksi: totuus voittaa tai oikeusvaltio häviää.

 8. Tohon kysymyslistaan olis voinu lisätä yhen: olivatko nämä kysymykset liian johdattelevia ja todellista tilannetta liioittelevia? Kyllä/ei.

 9. Arto: millä tavalla tarkalleen kysymykset olivat johdattelevia tai liioittelevia?

  Kerro, niin korjaan mielipiteeni ja kirjoituksen.

  Jään odottamaan.

 10. Jos pohjustaa neutraalia kysymystä arvolautautuneella mielipiteellä niin kyse on johdattelusta.

  ”…Suomen historian tuhoisimmassa valtioneuvostossa, joka on avannut Suomen rajat Euroopan liberaaleimmalle maahanmuuttopolitiikalla?” Tälle löytyy varmasti lähdeviitteet Halla-Ahon blogiin ja Suomen Sisun sivuille.

  Ihan samalla tavalla voisi rakentaa kysymyksen seuraavasti:

  Suomi on erittäin rasistinen ja väkivaltainen maa. Rasististen rikosten määrä kasvaa koko ajan. Onko Suomi paska paikka asua. Kyllä/ei.

 11. Tällainen samainen kysymys oli jokunen päivä sitten Radio Rock’in sivuilla: ”Onko nykyinen maahanmuuttopolitiikka holtitonta, kyllä-ei” tai jotain sinne päin; sitten yhtäkkiä ihan kuin taikavarvun huitauksesta ko. kysymys katosi kokonaan sivustoilta, ainoastaan viesti ikkunassa ”Ei kysymystä tällä hetkellä” näkyi linkin takana… syy tähän on ilmiselvästi se että kansa äänesti VÄÄRIN jälleen kerran -> tilanne ko. päivän iltapäivällä puoli kolmen aikohin kun kysymys poistettiin oli tällainen: 96,2% kyllä 3,8% ei.
  Hyvät kollegat ja ystävät- elämme totta tosiaan stalinistisessa yhteiskunnassa, jossa ”väärin” äänestäneet ihmiset vaiennetaan tämän multikulttikiiman edessä.

 12. Arto: eikö Suomen maahanmuuttopolitiikka sitten ole Euroopan vapainta juuri nyt?

  Miten voi kieltää todellisuuden? Viittaamalla johonkin Suomen Sisuun, josta en tiedä mitään, eikä edes kiinnosta.

  Mikä noista esittämästäni väitteistä EI pitänyt paikkaansa? Kerro ystävällisesti ja perustelemalla.

  Jos kutsun nykyistä hallitusta Suomen historian tuhoisimmaksi, se on mielipide, jonka olen perustellut aiemmin ja mielestäni todella laajasti. Höpinät joistain arvolatautumista ovat aika avuttomia argumentteina.

  Joo ja olen entinen Kokoomuksen jäsenmaksun maksaja aika pitkältä ajalta, ja meitä samalla tavalla ajattelevia on paljon. Ikävä uutinen sille puolueelle on, että määrä kasvaa koko ajan kiihtyvää vauhtia.

  Etkö ymmärrä mitä on tapahtumassa?

 13. Kokoomuksen kannatus on vakaassa kasvussa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: