Talousuutisia

 • Jyrki Katainen on viimein keksinyt, että finanssikriisi koskettaa myös Suomea ja ennustaa 4,4 %:n pudotusta BKT:een. Todellinen romahdus lienee siis 9 %.
 • Hallitus esittää samassa yhteydessä myös kriisipakettia. Paketissa menoja ei leikata, mutta verotuloja aiotaan kasvattaa ja palvelut säilyttää nykyisellään. Eli päin helvettiä mennään, koska tuo yhtälö ei onnistu kuin aivan järjettömällä lainan ottamisella.
 • Jutta Urpilainen esittää, etteivät julkisen sektorin lääkärit saa tehdä muuta työtä vapaa-aikoinaan. Lausunto lienee oman lajinsa maailmanennätys typeryydessään ja siinä pohjattomassa kateudessa mitä se kuvastaa.
 • EU-maiden johto tapasi Berliinissä ja sopi EU:n toimenpiteistä talouskriisiin. Suomea ei kokoukseen tietenkään kutsuttu. Ulkoministeri Stubbille on asiasta hyvin tuohtunut, koska ministerille ei ole vielä valjennut, mikä on Suomen rooli EU:ssa. Suomen osa on olla potkittava pehmolelu ja maksumies.
 • Kokonaisuutena vaikuttaa siltä, että työvoimapula alkaa pikku hiljaa hellittää. Kärsämäellä, Haapavedellä, Varpaisjärvellä ja Oulussa nimittäin työt loppuivat sadoilta ihmisiltä. Saatujen tietojen mukaan puusepät alkavat tehdä Matti Vanhaselle barrikadeja. Taitaa olla niin, että barrikadeja Matti vielä tarvitseekin.

________________

Tuli sitten 300 kirjoitusta tässä blogissa täyteen ja hauskaa on ollut. Vallankumouksen tekeminen on kivaa hommaa ja Homma^^^ on aivan älyttömässä nosteessa.

Kävijöitä on blogilla ollut rapiat 250 tuhatta, eli kaksikymmentä netsiä on vieraillut täällä keskimäärin 630 kertaa päivässä. Ahkeria tyyppejä, täytyy myöntää. Korkkaan heidän kunniakseen pullon kuohuvaa.

Kiitos.

kiitos

Mainokset
Published in: on helmikuu 24, 2009 at 8:12 pm  Comments (13)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/02/24/talousuutisia/trackback/

RSS feed for comments on this post.

13 kommenttiaJätä kommentti

 1. Ave!
  Kiitos pirun hyvästä blogista ja anna palaa vaan, eli jatka samaan tahtiin. Täällä on meidän 20 netsin hyvä olla jopa 630 kertaa päivässä juu…

  Eli pohjanmaan kautta, sanoivat jo Jääkäritkin aikoinaan! Otetaan sille.

  Kiitos ja onnittelut vielä!
  T: -P-

 2. Ei prkkl, kyllä nyt on joku laskuvirhe. Enhän minäkään käy täällä kuin jonkun 80 kertaa päivässä.

  Ettei vaan olis niin, että täällä käy joku muukin? Netsien lisäksikin?

 3. Onneksi olkoon merkkipaalusta. Teräviä kirjoituksia illasta toiseen!!11!

 4. Perin jännä tuo masinointi, joka nostaa kävijämäärää noin korkealle 😉

  Homma^^^, prkl!1!!

 5. Hallitus esittää samassa yhteydessä myös kriisipakettia. Paketissa menoja ei leikata, mutta verotuloja aiotaan kasvattaa ja palvelut säilyttää nykyisellään. Eli päin helvettiä mennään, koska tuo yhtälö ei onnistu kuin aivan järjettömällä lainan ottamisella.

  Pikku-Matti julisti eilen, että tulemme ottamaan runsaasti velkarahaa – eli hallitus kipuaa jälleen perse edellä puuhun ja istuu tuleen tulevien sukupolvien persauksilla.

  Aivan kuten järjettömän maahanmuuttopolitiikkansakin kanssa.

  Jk. Onneksi olkoon! Voisin kai tässä nyt viimeinkin todeta(raskauttava tekijä), että tämän vajaan kahden vuoden ajan kun olen blogiini kirjoitellut, niin:

  Total views: 754,283
  Busiest day: 11,710 — Monday, November 3, 2008
  Artikkelit: 559
  Kommentit: 6,336
  Akismet has protected your site from 3,083 spam comments.

 6. Asiaa hyvät herrat kaikkiaan, todella vaikuttavia lukuja teillä kaikilla blogien tunnuslukuina ja se kertoo todella jostakin, ei tämä todellakaan voi olla kaikki väärin, mitä täällä blogeissa kirjoitatte ja me luemme ja kommentoimme.
  Niin, ja taitaa siis todella monet MUUTKIN lukea näitä…

  Homma rulettaa! Ja kasvu on kova, kiitos pikku-matin ja muiden eliittijengiläisten, jotka saavat tämän kaiken liikehdinnän aikaan.

  -P-

 7. ”Ettei vaan olis niin, että täällä käy joku muukin? Netsien lisäksikin?”

  Kyllähän 20 netsin lisäksi täällä käy vähemmistövaltuutettu ja valtakunnansyyttäjä tarkistamassa, ettei mitään kiihottavaa materiaalia löydy 😀

  Ps. kiitos hyvästä blogista, jatka samaan malliin.

 8. Onnittelut merkkipaalun saavuttamisesta! Ikäviä näiden aikojen uutiset muuten ovat, mutta maailma on raadollinen ja äänestäjiä (ja äänestämättä jättäviä) rangaistaan tyhmyydestään.

  Onneksi Homma on ^^^^!!

 9. Leikkasin tämän jutun lehdestä, luovuutta tarvitaan.

  Suomi tarvitsee lisää maahanmuuttajia. Katainen uskoo, että monien kulttuurien Suomi olisi myös entistä luovempi yhteiskunta. Lisäksi Suomen on kannettava osansa pakolaisista.

 10. Octavius,

  Sinä kun kirjoitat toisinaan Turusta, niin varmuuden vuoksi tiedoksesi, jos et jo muuten tietäisi, niin debatoija on kirjoittanut Turun lähitulevaisuudesta. Ehkä asia kiinnostaa sinua.

  http://tinyurl.com/argmhx

 11. Acc: olen tutustunut Debatoijan ajatuksiin ja huomasin tuon saman tekstin Arvopaperin sivuilta.

  Debatoijalla on helkkarin teräviä havaintoja – kirjoitustyyli taas on kullekin ihmiselle se omansa.

  Eli terveisiä sinne Turun suunnalle!

  Etenkin minuun teki vaikutuksen se nerokas oivallus (vaikka se nyt ei suoraan D:n ollutkaan) peliteorian soveltamisesta yhteiskunnan kehitykseen.

 12. Hiano homma. Ja hiano blogi.
  Sen kunniaksi tilaan Sinulle Reinoshopista
  Homma Nousuun -bokserit. Mitä kokoa saisi olla?
  Hmmm. XL ?

 13. Asiaa,
  Kiva kun täällä ramppaa kaikenlaista lukijaa, luulisi niin kuin alkavan valkenemaan pikku hiljaa kaikille stasilaisille ja muille valtakunnan kyylääjille, että taitaa tämä mokutus mennä suoraan penaaliin.

  Juu, kaikenlaisia monitaitureita täällä alkaa jo olla pitkin maakuntaa rikastuttamassa tätä tylsää monokulttuuria. Tämän päivän paikallishyysärissä oli juttua jostain somalimamusta, ikä 11-v. Kuulemma koulu menee oikein hyvin, hän värittää kalat sinisiksi, jees. Tällaisia kultamunien poikasia täällä on hyysättävänä, dsiisus sentään…
  Mutta siis, suoli nuosuun ja näin saadaan helpotusta karjuvaan työvoimapulaan. Juu, se karjuva työvoimapula on nähtävissä hyvin satojen metrien leipäjonoista,… vittu kun hävettää tämä touhu…
  Mutta, siis Homma^^^^!
  -P-


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: