Iisakki Kiemunki, SPD, Suomea tuhoamassa

Hallituksen avainministerien lisäksi Suomessa on lukuisa joukko paikallispoliitikkoja, jotka ovat sitoutuneet Suomi Afrikaksi –hankkeeseen. On aika nostaa netin ikuiseen muistiin joitakin näitä paikallisia toimijoita, jotka ovat yhtenä tärkeänä rattaana maan tuhoamisessa.

Toimikoon nämä merkinnät vaikkapa jonkinlaisena muistikirjana syyllisistä. Ajat muuttuvat ja totuus valkenee vielä karulla tavalla, jolloin on hyvä pitää muistissa heidät, jotka asioihin ovat vaikuttaneet.

Hämeenlinnan Ronnin laitosalueelle perustettava vastaanottokeskus on herättänyt paikallisissa asukkaissa laajamittaista vastustusta, mutta Hämeenlinnan valtuusto ei asukkaidensa ääntä halunnut kuunnella. Avainhenkilönä hankkeessa on toiminut Iisakki Kiemunki, SDP, Hämeenlinnan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja. Hän on hallintotieteiden maisteri, eikä hän tiettävästi ole päivääkään tehnyt mitään tuottavaa työtä.

Iisakin mielestä vastaanottokeskuksen perustamista puoltavat seuraavat vedenpitävät argumentit:

 • Vastaanottokeskuksen vastustajat ovat tupauunoja.
 • Mitään kustannuksia Hämeenlinnalle ei keskuksesta aiheudu vaan päinvastoin tuloja.
 • Valtion tuki on ikuista.
 • Kritisoijat sotkevat käsitteitä ja haluavat tietää ketkä kannattivat vastuustossa vastaanottokeskusta ja ketkä sitä vastustivat. 
 • Suomi Afrikaksi –hanketta kritisoivat ihmiset ovat fasisteja, rasisteja, vihaa kuolaavia kaljupäisiä pölhöjä, barbaareja, jotka ovat jättäneet ammattikoulun kesken, juovat kiljua, käyttävät piriä ja joista harva on koskaan tavannut ulkomaalaista ihmistä.
 • Em. ihmiset tulevat hyökkäilemään vastaanottokeskusta vastaan väkivaltaisin keinoin.
 • Vastaanottokeskus ei tule aiheuttamaan mitään järjestyshäiriöitä.

Argumentit on käänetty suomen kielelle Iisakin ajatuksista suorin lainauksin hänen omasta blogistaan:

Kaupunginhallitus teki tänään yksituumaisen ratkaisun, joka ei takuulla kulmakunnan ”tupauunoja” miellytä. Äänestystulosta ja kaupunginhallituksen päättäjien nimiä huudetaan esiin. Hoh-hoijaa.

Ihan hyvä, että ei tullut mitään äänestystulosta, vaan kanta oli erittäin yksimielinen. Luulenpa, että meillä on valtuustossakin sen verran humaaneja järki-ihmisiä, että montaa vastustajaa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskukselle ei löydy. Varsinkaan, kun hankkeesta ei ole taloudellista rasitetta kaupungille, vaan päinvastoin. Toisin kuin palstoilla toitotetaan, valtion tuki ei keskukselle tai sen asukeille lopu muutaman vuoden päästä.

Toitottajat kun iloisesti sekoittavat faktoja, turvapaikanhakijoita ja kiintiöpakolaisia keskenään…

Onneksi fasismi ja fanaattisuus aiheuttaa yhä myös vastareaktioita. Jossain vaiheessa tupauunojen touhu kääntyy vielä itseään vastaan – viimeistään siinä vaiheessa, kun ensimmäiset väkivallanteot alkavat. Hmmm, ehkä tuo ”vihaa kuolaavat pöhlöt” on sittenkin vähän turhan voimakas klielikuva. Ihan tavallisia suomalaisia perusäijiähän siellä kiihkoilee.

Harva tuskin koskaan edes tavannut maahanmuuttajaa paitsi kebab-kioskin luukulla – pakolaisesta puhumattakaan. Monellako ylipäätään on ollut vaikeuksia Hämeenlinnassa pakolaisten tai maahanmuuttajien takia?

Päinvastoin, ainakin meikäläisellä henkilökohtaisesti on riittänyt aivan tarpeeksi kaikkea kakkaa näiden kaljupäisten, amiksen keskenjättäneiden isänmaan toivojen kanssa, jotka karkailevat kilju- ja piripäissään satunnaisten ohikulkijoiden päälle. Prkl.

Vastaanottokeskuksen ympärillä ei tule todennäköisesti kantaväestö olemaan vaarassa, vaan turvapaikanhakijat erinäisten barbaarien hyökkäyksiltä (vaikka Urjalasta asti).

Mainokset
Published in: on maaliskuu 17, 2009 at 5:55 pm  Comments (25)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/03/17/iisakki-kiemunki-spd-suomea-tuhoamassa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

25 kommenttiaJätä kommentti

 1. Montakohan tavallista töissäkäyvää veroja maksavaa kaupunkilaista tuo Iisakki on tavannut?

  Stereotypioiden (ilmeisen vääristyneiden) perusteella ei montaa. Mutta koska Iisakki kannattaa Afrikka-projektia, muille jää erinäiset *isti-roolit. Keskustelu kielletty.

  Eikös muuten Afrikka-projekti täytä väestönosaa kohtaan kiihoittamisen tunnusmerkistön? Ainakin sakki tuntuu kiihtyvän pirusti, mitä muuta se sitten olisi?

 2. Huhhuh mitä skeidaa!!! Parodian tekeminen on mahdotonta kun he tekevät sen itse!

 3. Tyypillinen demariälymystön käsitys Suomen kansasta.

 4. Voi Jeesus millasia idiootteja meillä on politiikassa. Joka tasolla! Antakee armoo!

 5. Ave,
  Kiitos Octavius, tämä paska jää todella nimellään syytettyjen listalle, ja sitten kun aika on oikea…
  Kyllä on umpikohno äijä tämä demaritunkio, oikein Iisakki juu.

  Ei voi kuin sääliä tuollaista paskafilosofiaa, tämähän on ihan ilmaista, valtio maksaa…. ei voi olla totta, että kaupungin virkamies ajattelee noin. Kukahan on se tupauuno?
  Parabellum.
  -P-

 6. Noihin Iisakin lausuntoihin ei eläin pysty eikä parodiaa tosiaan tarvita, koska Iisakki tekee sen itse.

  Toivottavasti hämeenlinnalaiset SDP:n äänestäjät ovat ylpeitä valitsemastaan valtuutetusta.

 7. Nyt voisi tehdä kokeen maahanmuuttajilla.

  Perustetaan Hämeenlinnaan niin monta keskusta kuin Tavjan avustuksella saadaan aikaiseksi.

  Sitten vaan humanistidemarit tekemään graduja kaupungin rikastumisesta Brunein tasolle.

  Jumaleissön kun tulisi tutkimuksia. Eikä maksa mitään kun valtio maksaa.

 8. Hallituksen avainministerien lisäksi Suomessa on lukuisa joukko paikallispoliitikkoja, jotka ovat sitoutuneet Suomi Afrikaksi –hankkeeseen.

  Koska parodian ja todellisuuden raja on hämärtynyt, niin esitän kysymyksen. Onko todellakin olemassa hanke, jonka nimi on ”Suomi Afrikaksi”. Sopisi kyllä ajan kuvaan ja hulluuteen.

 9. Iisakin tekstit voi käydä lukemassa:

  http://iisakki.blogit.hameensanomat.fi/

  Aika veijari.

 10. Siis ei voi olla totta. Ei vaan voi. Nimimerkki reinon sanoin: ”Lopulta taisi käydä niin, että maailma meni ohi irvokkaimmastakin parodiasta, jonka pystyin keksimään. Siinä vaiheessa oli hyvä lopettaa.”

  Siis ei.

 11. Ai onko Suomi Afrikaksi -hanke olemassa? Kyllähän se taitaa olla olemassa ja se saa tuloksia aikaan ällistyttävää vauhtia.

  Kyllä Iisakin jutut ovat sitä luokkaa, ettei voi kuin onnitella Hämeenlinnaa sekä valtuuston puheenjohtajasta että vastaanottokeskuksesta. Tämä kaveri on vielä enemmän sekaisin kuin se Kajaanin väistyvä kaupunginjohtaja.

  Paljon onnea Hämeenlinna!

 12. Googlasin sanoilla ”Suomi Afrikaksi”. Sillä nimellä ei tullut vastaan mitään julkisrahoitteista hanketta. Ainakaan minä en löytänyt. Sitä tässä nyt jankkaan, että kävi mielessä, että monikultturistit ovat tulleet jo niin hulluiksi, että tekevät jo suunnitelmia Suomen muuttamiseksi Afrikaksi. Siis on oikein tavoitteet ja kaikki sekä hankkeen nimikin tavoitteen selkeästi ilmaiseva.

  BTW ote aamun 18.3.2009 Kauppalehdestä:
  Halonen karsastaa työvoiman tuontia

  Presidentti Tarja Halonen vaoittaa kohtelemasta maahanmuuttajia pelkkänä työvoimana. Presidenttifoorumissa esiintynyt Halonen kertoo kannattavansa oikeutta vapaasaan muuttumaiseen, mutta vastustavansa työvoiman tuontia.

  STT

  Ensi alkuun lukiessa vaikutti, että Halonen olisi järkevä. Mutta tuo toinen lause mitätöi kaiken. Halonen siis kannattaa vapaata maahanmuuttoa, mutta vastustaa työvoiman tuontia eli tuloa. Onko tässä nyt kyse toimittajien tulkintaa vai ajatteleeko todella Halonen noin. Jos niin tekee, niin lienee jotenkin todellisuudesta irrallaan oleva.

  Mutta ei mitään niin pahaa, ettei hyvääkin. Koskeekohan vapaa maahanmuutto Suomeen myös Zimbabwen ja Etelä-Afrikan valkoisia? 🙂

 13. Acc: Suomi Afrikaksi -hanke on kirjoitettu nykyisen hallituksen ohjelmaan.

  Siitä käytetään nimeä työperäinen maahanmuutto. Hankkeen alaprojekteja ovat:
  1. Rajojen aukaiseminen ja kaikkien, jotka rajalle pääsevät majoittaminen hotelleihin tai vastaaviin.
  2. Em. liittyvät lakimuutokset eli ulkomaalaislakiin tehdyt tarkennukset.
  3. Valtava propaganda Pravdan, muiden paskalehtien ja Ylen toimesta. Hyödyllisten idioottien hyväksikäyttö, (esim. tämän kirjoituksen nimihenkilö).
  4. Kriitiikin esittäjien vaino stalinistisilla oikeustoimilla.
  5. Keskustelun tukahduttaminen mm. Internet-sensuurilla ja vastaavilla toimenpiteillä.
  6. Väärien vaalitulosten eliminoiminen tarjoamalla kriittisesti suhtautuville puolueille lahjuksia mm. hallituspaikan muodossa. Suunnitelmissa on siirtyä myös sähköiseen äänestykseen, jolloin väärien vaalitulosten demokratisoiminen on helpompaa.

 14. http://www.iisakkikiemunki.net/sisalto/pakinointeja/CV_iisakki.pdf

  Iisakki-paran CV puhunee puolestaan…

 15. En ole kyllä suoraan sanoen koskaan tajunnut näitä vihervasemmiston mömmöläisiä ja muita mamujen/pakolOisten palvojia- niiden mielestä ne jotka vastustavat ylenpalttista mokutusta ovat väistämättä jotain kaljuja luusereita jotka tsiikaavat jääkiekkoa ja vääntävät sinistä lenkkiä kaljan kanssa naamaansa päivät pitkät (tietenkään unohtamatta sitä opiskelujen väliinjättämistä/poisputoamista); onkohan niille koskaan edes juolahtanut mieleen se seikka että VALTAOSA mokutuksen vastustajista ovat aivan tavallisia työtä tekeviä ja veronsa kiltisti maksavia suomalaisia joilla on joko keskitason tai ylemmän tason koulutus ja jotka ovat vain kyllästyneet siihen että tänne lappaa porukkaa kaiken maailman viemäreistä niiden verorahoja kuluttamaan??? katsotaanpa esimerkiksi itseäni: olen täysin sydämin kaikenlaista mokutusta vastaan sekä sitä että maamme annetaan lautasella joillekin loisille joilla ei ole siihen minkäänlaista oikeutta, mutta olen spesialistin virassa IT-alalla, kuntoilen säännöllisesti enkä todellakaan ole mikään sohvaperuna, en juuri koskaan juo kaljaa enkä syö lenkkimakkaraa… niin ja olen vienyt asepalvelukseni sekä opintoni kunnialla loppuun siihen malliin että sain sekä armeijassa että opistossani kunniapalkinnon hyvästä suorituksesta.
  Niin ja mainittakoon vielä että olen saanut osakseni kunnian asua Afrikassa melkein 20 vuotta ja siten omakohtaisesti päässyt kokemaan huippuosaajien meininkiä ihan todellisessa maailmassa.

 16. Iisakki on siis kaupunginvaltuuston puheenjohtaja. Sehän tarkoittaa, että hän nauttii suurta luottamusta paikallisten demaripäättäjien keskuudessa. Iisakin kaltainen pelle on siis parasta, mitä 20 hämeenlinnalaisella demarivaltuutetulla on esittää. Korkeassa asemassa oleva idiootti on vaarallisempi kuin alemmassa asemassa oleva, joten hämeenlinnalaisilla on edessään epätoivon ajat.

  Jussi Halla-aho julkaisi jokin aika sitten kookoomateoksen netissää julkaisemistaan kirjoituksista. Tekisi mieli koota vastaavanlainen kirja parinkymmenen viimeeksi kuluneen vuoden ajan pahimmista mokutuskirjoituksista a’la Iisakki Kiemunki. Kirjalle voisi antaa nimeksi vaikkapa ”Mokuttajadesantit 2000-luvun Suomessa”. Eipähän sitten myöhemmin tarvitsi muistella, kuka on sanonut ja tehnyt mitäkin.

 17. Zeiaar: olisi loistava idea koota suurimipien ääliöiden tekstit yhdeksi niteeksi.

  Ongelmia olisi kaksi: teksteistä olisi valtava ylitarjonta ja taitaisi tulla tekijänoikeudet vastaan.

 18. ”Iisakki-paran CV puhunee puolestaan…”

  Kuinka niin? 8 vuotta kesätöissä perinteisille duunarialoilla. Sen jälkeen opinnot ja ainakin osittain opintojen mukainen työpaikka. Aika perinteinen kaava siis nykypäivänä.

 19. Ave,
  Juu kirjasta tulisi todella pitkä ja monisivuinen. Mutta onko se parodiaa vai inhorealismia, lukija päättäköön.
  Jos nämä aivopierut kerätään kansiin, niin ne olisivat siellä todella naurun aiheina, kehtaisivatko asianomaiset tunnustaa niitä omikseen, eli tulisiko tekijänoikeusongelmatiikkaa oikeasti?

  Roinin, olet siis ollut 20 vuotta kultamunien mantereella, olisi kiva kuulla lisää kommentteja! 🙂

  -P-

 20. Pompeius: jeps, näin on näppylät- voin kertoa paljonkin uskomattomia asioita sieltä huippusuorittajien mantereelta, vaikkakin olen oppinut siinä varovaiseksi täällä hyysärien ja piiperoiden valtakunnassa; liian usein tulee rasistin leima otsaan vaikka en kerro mitään muuta kuin karvaita totuuksia, tai sitten nämä eivät vain yksinkertaisesti usko kertomaani (vaikka ei sen puoleen, ei ne tahtonut uskoa ausseissakaan 😉 )

 21. Kun Kajaani mainittiin niin…

  Muistaakseni joskus olen täältä lukenut että Vanhanen 1,8 miljoonaa afrikkalaista onko tuo totta.

  Pari vuotta sitten, maakunnan lehdessä älyttömiä juttuja monikulttuurisuudesta, nyt on jo laantunut.
  No enpä ole tilannut ikinä, kirjastossa lukee ilmaisena.

  http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=115&conference=4500000000000227&posting=22000000025855364#22000000025855364

  Taas viime syksyltä kolumni kirjoitus. Kolumnissa oli Haiderin vaalivoittoa.

  Jos oikein tarkaan laskemme , esimerkiksi Afrikan kaikki 750 miljoonaa ihmistä sopisivat asumaan kaikkien Euroopan 750 miljoonan ihmisen rinnalle varsin vaivattomasti.

  Lehtileikkeestä pari kuukautta sitten. Tuleeko mieleen Kari Suomalaisen vieraat ensin pilapiirros.

  Rankimmin vähennykset kohdistuvat perusopetukseen ja varhaiskasvatukseen, sillä ne ovat suurimmat alueet. Museo ja taidemuseo jäivät karsimisen ulkopuolelle.
  Opetusryhmiä kasvattamalla säästettäisiin opettajien palkoissa. Perusopetuksessa rahaa otettiin pois noin 240 000 euroa.

  Maahanmuuttajaopetuksen resursseja perusopetuksessa on sen sijaan tarkoitus lisätä.

  En etsinyt näille kahdelle Suomi24 keskustelua.

 22. Pompeius: jeps, näin on näppylät- voin kertoa paljonkin uskomattomia asioita sieltä huippusuorittajien mantereelta, vaikkakin olen oppinut siinä varovaiseksi täällä hyysärien ja piiperoiden valtakunnassa; liian usein tulee rasistin leima otsaan vaikka en kerro mitään muuta kuin karvaita totuuksia, tai sitten nämä eivät vain yksinkertaisesti usko kertomaani (vaikka ei sen puoleen, ei ne tahtonut uskoa ausseissakaan )

  Olet ollut reaalimaailman kanssa tekemisissä. Ja koska sen ero ”Kaikki ihmiset ovat samanlaisia”-dogmaan on liian suuri, tieto reaalimaailmasta torjutaan. Ikävä kyllä kaikkia suomalaisia ei voi viedä Afrikkaan elämään ja työskentelemään. Tämän reunaehdon vallitessa ehkä tehokkain tapa saada viesti läpi on tarjota ihmisille virtuaalikosketus reaalimaailmaan. Sen seurauksena sitten tapahtuu muutos mielipiteissä, jos tapahtuu.

  Olisiko siinä ideaa, että jokin blogi tms, julkaisisi dogman vastaisia kultamunien siteerauksia, kirjallista tuotantoa, kuvia, linkkejä yms. Siis oma kommentointi olisi neutraalia ja aineisto itse puhuisi puolestaan.

 23. Kajaanilainen: Se on Kokoomuksen ja Kataisen ohjelmassa tämä 1,8 miljoonaa afrikkalaista Suomeen poistamaan ammuvaa työvoimapulaa. Työvoimapulahan on etenkin siellä Kainuussa aivan kamala ongelma.

  Tavoitteen täyttyminen on jo hyvällä alulla, eli tällä vauhdilla siinä menee aika tarkkaan se Kataisen mainitsema 20 vuotta.

 24. Iisakki Kiemunki päästi muikeat kommentit Lammilla tapahtuneesta turvapaikanhakijan tekemästä raiskauksesta;)

 25. Käykääpäs vilkaisemassa Iisakin blogin kommentointia: Iisakin blogi


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: