Nostradamusta leikkiessä

Nyt on aika tehdä muutama lähitulevaisuutta koskeva ennustus. Lähitulevaisuus tarkoittaa ajallisesti kuluvan hallituskauden loppua eli ajanjaksoa kevääseen 2011 saakka.

 • Kuntien velvollisuus vastaanottaa turvapaikanhakijoita tullaan muuttamaan faktiseksi pakoksi. Tämä tullaan tekemään joko kuntakohtaisilla pakkokiintiöillä, sitomalla turvapaikanhakijoiden määrä maksettaviin valtionosuuksiin tai turvapaikkahakijakohtaisella ihmiskaupparahalla. Tämä päätös tulee olemaan merkittävä virstanpylväs Suomen demokratian lopullisessa tuhoamisessa.
 • Suomessa tullaan näkemään väkivaltaisia etnisiä mellakoita nykyistä enemmän. Joku voi tietysti ihmetellä, että miksi ennustan itsestäänselvyyksiä, mutta tulihan ainakin kirjattua asia muistiin.
 • Hallituskauden loppuun mennessä aloitetaan ainakin keskustelu siitä, että Suomessa majailevien laittomien maahanmuuttajien tulee saada jonkin oleskeluun oikeuttavan status. Julkisuudessa aletaan nimittäin jossain vaiheessa voivottelemaan, nyyhkimään ja kauhistelemaan sitä, että kymmeniä tuhansia voimavaroja oleskelee maassa ilman mitään sosiaaliturvaa. Asiassa vedotaan muiden Euroopan maiden esimerkkiin, tulevaan työvoimapulaan, ihmisoikeuksiin, Suomen kansan sisäsiittoisuuteen, etc.

Kannattaa sitten pitää mielessä, että nämä tulevat tapahtumat ovat Suomen nykyisen hallituksen aivan tietoisia valintoja ja harjoitetun politiikan tulosta.

Mainokset
Published in: on maaliskuu 19, 2009 at 5:51 pm  Comments (5)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/03/19/nostradamusta-leikkiessa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 kommenttiaJätä kommentti

 1. Itse veikkaan kansalaisuuden myöntämisen olevan v. 2011 merkittävästi nykyistä nopeampaa. Perustan olettamukseni lähinnä sille, että tietyt piirit valittelevat kuinka ”väärin” on, kun koko maailma ei voi äänestää Suomen vaaleissa..

 2. Näin tulee tapahtumaan. Ja tämän kaiken tapahtuessa ulkomaalaislain ja sen tulkinnan muutoksista kieltäydytään, koska ”Suomi odottelee EU:n yhteisen turvapaikkapolitiikan muotoilua. Sitä ennen ei kannata tehdä mitään”.

  Poropoliisi:

  Kansalaisuuden saamisen helpottamista tullaan perustelemaan työvoimapulalla (valmistuneiden ulkomaalaisopiskelijoiden houkuttelu), naisten tasa-arvolla (kotiäidit) ja kotoutumisen nopeutumisella (voi osallistua politiikkaan).

  Sisäministeriö aloittaa kotouttamislain uudistustyön keväällä. Sen pohjana on Arajärven äskettäisen selvityksen 80(!) ehdotusta. Kannattaa tarkkailla, kuinka meitä kohta taas vedätetään (vrt. tupakkalain ”lakritsapiippukielto”).

 3. Ave,
  On tämä härskiä touhua, ja lähtenyt lapasesta koko juttu. 10paskauutisissa oikein esiteltiin täppä-karttaa koko kansalle, että näin näitä paskahautomoita nousee joka puolelle kovaa vauhtia, ja lisää tulee, on kuulemma kauhia tarve juu.

  Kuitenkin oli myös tämä Kristiinan tapaus puheessa, eli kansalaiset alkaa vähän tässä ihmetellä, että mitä vittua tämä kaikki on?
  Siksi juuri tällä sisäsiittoministeriössä on kova kiire tuupata näitä paskamunahautomoita tänne nyt niin lujaa ja paljon, että kukaan ei oikeasti ehdi tehdä mitään, tämä on päivän genre. Sisäsiittola pystyyn joka päivä, tämä on tahti.

  Mutta, jotkut ovat hereillä, ja tilanneta valvotaan, ja hyvä, että on listaa näillä alan sivuilla, että minne näitä mädättämöitä nousee. Niihin tarvisi saada vielä GPS koordinaatit, löytää mamut paremmin perille kyliltä työn hausta…

  Alkaa taas ahdistaa ja vituttaa, ja leipäjonojen ihmiset vaan tulevat katkerammiksi, tästä ei pojat hyvä seuraa, katotaan vaan missä liemahtaa todella.
  Parabellum.
  -P-

 4. Muistakaamme PM Matti Vanhasen profeetalliset sanat: ’puheet hallitsemattomasta maahanmuutosta on lopetettava.’

  Buaahhaaahhaaa Matti pääministerinä 2019 ruaahhaaaaahhhaaaa.

  Keskusta 25 % kannatus buaahhaaahhaaa..

  Katainen 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa oli sentään oikeassa. Jyrkille ei kannata nauraa.

  Kokoomus yli 20 %:n kannatus buaahhaahhhaaaa.

  No, vakavasti ottaen lopputulos on kuitenkin sama. Maamme tuhotaan tämän hallituksen aikana.

 5. Delenda Finnia, sanoi Pikku-Matti.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: