Ihmiskaupan rahoitus Suomessa

Suomessa huolella valmisteltu ja rakennettu ihmiskauppaketju on valmis.

Ihmisiä salakuljettava Organisaatio X organisoi voimavaran Suomen rajalle. Suomen rajalle päästyään ihmiskaupan tuote pääsee ketjussa SPR:n, ihmisoikeusjuristien, Pakolaisavun, hämärien liikemiesten ja muiden vastaavien organisaatioiden kuljettamana vastaanottokeskukseen.

Ihmiskaupan tuote matkaa sopeuttavan keskustahotelliasumisen jälkeen edelleen jonkin suomalaisen kunnan holhokiksi. Suurimman osan kustannuksista maksaa siis The Valtio ja myöhemmin kunnat, eli suomalaisille koko järjestelmä ei maksa mitään. Näin ovat viranomaiset useaan otteeseen julkisuudessa vakuuttaneet.

Ihmiskaupassa on kuitenkin merkittävä puute ja kyseessä onkin törkeä ihmisoikeuksien rikkomus. Miten voi olla mahdollista, että ketjun ensi vaiheen salakuljettajien kustannukset joutuu maksamaan varavoima tai hänen sukunsa itse? Asia olisi helposti organisoitavissa esimerkiksi Western Unionin tai muun vastaavan maksuliikennettä hoitavan operaattorin kautta, mutta The Valtio ei tee asian korjaamiseksi mitään.

Vihreät, RKP, Kokoomus, Keskusta, Anyone, olisiko toimenpiteiden paikka…?

The Valtio on Suomen hallituksen ratkaisu hallitsemattoman maahanmuuton mukanaan tuomiin pohjattomiin rahoitusongelmiin. The Valtio nimittäin maksaa kaiken, aivan kaiken ja vielä siten, ettei veronmaksajalle koidu asiasta mitään kustannuksia. Sisäministeriön Veikko Pyykkösen kehittämä The Valtio on herättänyt mielenkiintoa myös ulkomailla.

 • Ranskan maahanmuuttoministeri: ’nerokas keksintö, kadehdin suomalaisia.’
 • Ruotsin hallinnon virkamies: ’uskomattoman nerokasta, meidän täytyy siirtyä samaan järjestelmään.’
 • IMF:n ekonomisti: ’hämmästyttävää, miten The Valtio luo rahaa tyhjästä. Mieletön keksintö. Tämä mullistaa koko tunnetun talousajattelun.’
Mainokset
Published in: on maaliskuu 20, 2009 at 7:34 pm  Comments (12)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/03/20/ihmiskaupan-rahoitus-suomessa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

12 kommenttiaJätä kommentti

 1. ..tuo sinun ironiasi/sarkasmisi saa kyllä tämmösen vanhan kyynikonkin naureskelemaan olemattomaan partaansa.. 🙂

 2. Ave,
  Hyvin kuvaava tämä The Valtio -juttu, ei maksa mitään meille, the valtio maksaa….
  Tänään taas on jauhettu tätä mamu-paskagenreä oikein urakalla mediassa, ja täyttä saatanan sontaa koko juttu.
  Ja täppä-karttaa vilautetaan, kuinka hienosti ja nopeasti näitä mädättämöitä tänne maaseudulle pusataan, juuri tämän hämärän mamu-toimitusketjun avulla.
  Se loppui sitten minun vereni imuttaminen SPRlle, imuttakoon niistä hottentoteista ja wattusseista, niitähän siellä mädättämöissä luuraa tuhansittain kohta.
  Ostin muuten sen Halla-ahon kirjan, ja siinä on taas niin palattu juurille tässä kaikessa, että ei tätä voi olla ymmärtämättä oikein tätä koko mokutus-paskaa. Asia on nyt ihan kristallinkirkas, suosittelen kirjaa.
  Jatketaan tästä taas tätä elämän taaperrusta eteenpäin, ja hyvää kristillistä pyhää ja viikonloppua.
  Islam saa painua ihan minne vaan…
  Amen.
  -P-

 3. Hannes: olen itse kyyninen luonnontieteisiin uskova humanistinen materialisti, joka on aloittamassa vallankumousta.

  Tervetuloa mukaan. Meitä Sinun ja minun tavallasi ajattelevia on paljon.

 4. Kiitos Octavius, vaikka allekirjoittaneella tuskin on muuta heiteltävää kuin huuhaata, niin aina voi taitavampien kirjoittajien tekstejä viedä eteenpäin. 🙂

 5. Sai nauramaan. Kuinkakohan moni oikeista ihmisistä on niin typerä, ettei tajua valtion maksamien avustusten olevan pois itseltä? Sumutusta parhaimmillaan. Valtio maksaa, kunnallisveroäyri ei siis nouse, ollos huoleton… :/

 6. OJR: ikävä kyllä nauru ja nauraminen on aika kolkkoa.

  Vaikka parhaiten nauravat he, jotka viimeksi nauravat, on tuho lopullinen. Suomea ei enää ole. Paskastania on täällä tänään.

 7. Sunnuntaina Helsingin Sanomat 15 maaliskuuta, mielipide
  c osio sivu 7.

  Turvapaikanhakijat sijoitettakoon lähtomaiden rauhallisimpiin lähimaihin.

  Sisäministeriön mukaan turvapaikanhakija maksaa vuodessa 57 000 euroa. Summa on varmaan lähellä totuutta, koska valtion budjetin mukaiset perusmenot turvapaikanhakijoille ovat noin 20 000 euroa vuodessa. Sen lisäksi tulevat muut kulut, poliisien lisäresurssit.

  Suomeen tänä vuonna tulevien 6000 turvapaikanhakijan aiheuttamilla kustannuksilla maksettaisiin yli miljoonan ihmisen kulut.

  Näin tehtynä paljon enemmän aikaan, eikä kaikki teollisuusmaatkaan voi ottaa maailman seitsemää miljonaa turvapaikanhakijaa. Ei olisi ainakaan sopeutumisongelmia sama kulttuuri, uskonto. Ja olisi lämpimämpi sää, täällä työvoimapulan vaivaamassa kaupungissa 20 astetta pakkasta tammikuussa eikä pakolaisia tai maahanmuuttajia näy miten voi ikinä sopeutua pakkaseen? Nyt kun pari astetta lämmintä alkaa näkyä kauppakadulla enemmänkin.

  Oli kirjoittaja laskenut, en nyt tähän jaksa kaikkea kirjoittaa.

 8. Ja vielä sekin unohtui. Kannattaisi joitakin valtioita vakauttaa esim. Somaliassa ei ole hallintoa ollut viimeksi kuin 90-luvulla.

 9. 57000 euroa: juurikin näin. Korjaisin ehkä sen verran, että 6000 sijasta Suomeen vyörynee tänä öpaut 20000 oleskeluluvan saajaa. Se on menoa nyt, ihan Ruotsin kokemusten mukaan ennustettuna.

  Jos haluaa naureskella, niin sitä ihmettelen, että kuka tätä ihmismassaa oikein odottaa. Suomeen odotetaan 6000 turvapaikanhakijaa…? Siis oikein odotetaan kuola suupielistä valuen?

  Vanhukset jäävät heitteille paskaisissa vaipoissa, mutta 35-vuotiaat afrikkalaiset lapset majoitetaan hotelleihin täysihoidolla.

  Pistäähän se miettimään varmaan muitakin kuin meitä.

 10. En ymmärrä ketä nykyinen pakolaispolitiikka hyödyttää, koska häviäjinä ovat kaikki: pakolaiset, maahanmuuttajat, Suomen kansalaiset ja yhteiskuntamme.

  Jonkun pitäisi selvittää miten raha liikkuu pakolaisbisneksessä, joku tästäkin älyttömyydestä hyötyy (konsulttifirmat? pakolaiskeskusten vuokraajat/myyjät? jne.) ja todennäköisesti politikkojen siunauksella. Ei kukaan tällaista tee pelkästä ideologian palosta, taustalla on aina raha, jota suomalaiset veronmaksajat auliisti pohjattomista taskuistaan jakavat.

  Ja elleivät niin lapsille syötetään ylivuotisia pilaantuneita juureksia ja sairaat tapetaan jonoihin tai unohdetaan laitoksiin.

 11. Apina ja …:’Jonkun pitäisi selvittää miten raha liikkuu pakolaisbisneksessä’.

  Olen yrittänyt parhaani. Eli rahat maksat Sinä (jos maksat veroja) ja rahat päätyvät Demlan jäsenille. (Lähde: Kts. http://www.demla.fi/) Jokainen tienaa öpaut 150 k€ vuodessa pelkästään Suomi-Afrikaksi -hankkeella. (Lähde: verokalenterit).

  Pakolaisapu ja SPR ovat pahimmat syöpäpesäkkeet.

 12. Demlalaisten voitot ovat kuitenkin melko pieniä siihen vahinkoon verrattuna mitä he (ym.) aiheuttavat Suomelle – monet eivät moista tekisi varmaan mistään hinnasta. Itse humanitäärisistä pakolaisista aiheutuvat kulut ovat karmivia, jos ne todella ovat 57 000 egeä per nuppi vuodessa. Omat ja puolison tulot taitavat olla yhteensä bruttona tuolla pakolaistasolla, pieniä tekijöitä ollaan vielä…

  Kun aletaan toista laulamaan suohon on tuo rahan kierto demlalaisten (ym.) taskuihin paljon parempi argumentti kuin alkaa väitellä mokuttajan kanssa termien sisällöstä ja yrittää puolustaa omaa inhimillisyyttään siinä sivussa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: