Pirjo Pajunen, TE-keskus, Suomea tuhoamassa

Pirkanmaan Työvoima- ja elinkeinokeskuksen maahanmuuttojohtaja Pirjo Pajunen on omistanut koko elämänsä Suomen muuttamiselle Afrikaksi.

Pirjo on yksi niistä asiantuntijoista, joita hallitus on käyttänyt uudistaessaan Suomen maahanmuuttopolitiikkaa ja jäljet alkavat näkyä ympäri Suomen. Valikoima Pirjon koottuja ajatuksia:

 • Ainahan kunnat valittavat. (Turvapaikanhakijoiden kustannuksista).
 • Turvapaikanhakijat jäävät Suomeen, saavat ammatit ja ryhtyvät työskentelemään suomalaisten rinnalla. (Työvoimapulasta).
 • Jokaiselle nuorelle nimetään edustaja, joka käyttää huoltajalle kuuluvaa puhevaltaa lapsen henkilöä ja varallisuutta koskevissa asioissa. (Ihmiskaupan rahoituksesta – miksi SPR:n on saatava osansa).
 • Ilman vanhempiaan Suomeen tullut nuori ihminen on niin innokas oppimaan ja käymään koulua . … osa suomalaista peruskoulun oppilaista on täysin vailla mielenkiintoa mihinkään opiskeluun ja on ilman haaveita ja tavoitteita. (Miksi suomalainen on alempaa ja kyvyttömämpää rotua kuin afrikkalainen).
 • Haastattelututkimusten mukaan monimuotoinen (=monikulttuurinen) työyhteisö on monella tavalla työnantajalle ja myös työntekijöille hyödyllistä, luovuus lisääntyy.  (Miten voimavarojen potentiaali odottaa puhkeamistaan).
 • Ajankohtaiseksi saattaakin lähiaikoina tulla tarve jakaa vastuuta pakolaisuudesta tasaisemmin EU:n alueella, esim. pakolaiskiintiöiden avulla. (Perustelu sille, miksi Suomen on muututtava Afrikaksi)
 • Jne, jne, loputtomiin.

Kuukkeloimalla selviää, että Pirjon kirjallinen tuotanto on tavattoman laaja. Itselleni tulee sitä selaillessa mieleen miten sitä voisi hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla.

Ehkä tehokkainta olisi koota se sellaiseen hehtaarin kokoiseen käymissammioon. Syntyvällä metaanilla olisi saatavissa ainakin keskikokoisen hiilivoimalan verran energiakapasiteettia.

Laitoksen sijaintipaikaksi ehdotan Lempäälää.

pirjo-pajunen-muuttaa-suomen-afrikaksi

(Editoitu toisen henkilön (sama nimi) henkilön siteerattu kommentti pois 3.6.2009. Olen pahoillani epätarkkuudesta ja kiitos kommentoijalle.)

Advertisement
Published in: on 22 maaliskuun, 2009 at 11:26 am  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/03/22/pirjo-pajunen-te-keskus-suomea-tuhoamassa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 kommenttiaJätä kommentti

 1. Tuolla omassani hiukan pohdin näitä ihmisiä – heillä pakko olla itsetunnossa jotain vikaa, että toimivat kuten toimivat, heidän tunnettava itsensä paremmaksi kuin nämä hyysättävät – ei moista muuten voi selittää.

 2. Hyvä tiivistys, kiitos siitä(kin).

 3. Ave,
  Juu, näitä tampereen houruja riittää, siitä hullujen tekolaitoksesta niitä tulee ulos tasaiseen tahtiin, uskomatonta. Brezhnev on edelleen läsnämme, vaikka ei uskoisi…
  Säälittäviä nämä tyypit, ovat olevinaan jotain helvetin parempaa ja fiksumpaa sakkia ja maksattavat kaikki aivopierunsa muilla, siis meillä. Uskomatonta tässä on se, että ne saavat sanavaltaa ja päätäntävaltaa, mikä tässä mättää?

  Missä on KOK ja Kepu? Mitää torjuntataistelua ei ole tai tule, sama paskaa saa vaan jatkua, uskomatonta!

  Siis, tämä maa mätänee paskastaniaksi näillä operaatiolla aika nopeaan, se on nyt jo nähtävissä, ei näistä kultamunista nyt kukaan työllisty saati integroidu.
  Tulee vielä pojat paskat ajat, sanon vaan.
  -P-

 4. Virheellistä tietoa!

  TE-keskuksen maahanmuuttoasiain päällikkö Pirjo Pajunen ja toimittaja Pirjo Pajunen ovat kaksi eri henkilöä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: