Ritva Viljanen ryömi kolostaan

Suomen tunnetuin ja nauretuin kansliapäällikkö Ritva Viljanen ryömi kolostaan ja antoi haastattelun Turun Sanomille.

Kun julkisuudessa tuodaan esille muun muassa asumisen keskittymisestä ja osattomuuden kasautumisesta johtuvia ongelmia Ruotsin suurten kaupunkien lähiöissä, unohdetaan, että Ruotsi on menestystarina, jonka hyvinvointi perustuu paljolti maahanmuuttoon, Ritva Viljanen painottaa.

Hän toivoo erityisesti sitä, että valtaväestö pysyisi alueilla, joissa on paljon maahanmuuttajia. Viljasen mukaan Turussa maahanmuuttajuus on nähty myös vahvuutena. Esimerkiksi Varissuon koulussa sitä on hyödynnetty loistavasti, hän kiittää.

Eeeee?

Eli asuinpaikka määrätään lakiteitse? Samoin koulu?

Kuka mieleltään järkkynyt haluaisi asua äläwäbälä-lähiössä? Kuka haluaisi tuhota lapsensa tulevaisuuden äläwäbälä-koulussa?

Niin – ei kukaan.

Levittäkää sanaa – vallankumous on tulossa. Avatkaa nukkuvien silmät.

Jokainen meistä on tärkeä, jokainen teko on arvokas. Muistakaa myös, että teemme vallankumouksen demokraattisin keinoin.

Ylilyönnit eivät ole aseemme, vaan se ase on totuus.

Mainokset
Published in: on maaliskuu 27, 2009 at 4:58 pm  Comments (23)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/03/27/ritva-viljanen-ryomi-kolostaan/trackback/

RSS feed for comments on this post.

23 kommenttiaJätä kommentti

 1. Jos arvon kansliapäällikkö olisi asunut Ruotsissa tavallisena palkansaajana nämä viime vuosikymmenet, niin hänen käsityksensä reaalielämästä älyttömän ja väestömäärään nähden täysin suhteettoman suuren humanistisen maahanmuuton tuloksista olisi varmaankin hieman toinen.

  RV haahuilee näämmä jossain taivaanrannalla maalaillen utopistisia paratiisikuvauksia ihmisille, joiden omat kokemukset sanovat aivan toista.

  Ruotsin yhteiskunta on suoraan sanoen mennyt aivan pilalle siinä ajassa, kun minä olen täällä asunut (vuodesta 1982). Enkä usko, että minä olisin kaaokseen syypää. Wink wink, nudge nudge.

 2. Ritva Viljanen, Vantaa, on lapseton. Ansaitsee kansliapäällikön töistään yli 10 000 euroa kuukaudessa.

  Työnkuvana näyttää oleva suomalaisille vittuilu.

  Jos olisin turkulainen ja asuisin itäisessä Turussa, minulta palaisi käämit.

  Ritva lisää – vaadimme lausuntoja lisää! Go Ritva go, loppuun saakka.

 3. Octavius:
  Tämä on tositarina- ja älköön kukaan koskaan muuttako faktoja joita tässä sydäntäni puristaen kerron.
  Asuin aikoinaan lähiössä nimeltään Lauste, tämä pikkulähiö on oikeastaan aivan Varissuon kyljessä.Kun synnyin perheeni asui Pansiossa ja ollessani n. 8v. vanha muutimme Lausteelle joka tuolloin oli uusi lähiö jota asutti moni uusi lapsiperhe- tulevaisuus näytti lupaavalta ja todella kauniilta. Lauste ei tietenkään säästynyt sosiaalisilta ongelmiltaan mitkä tuolloin (ja varmasti vielä tänä päivänäkin) kosketti jokaista suomalaista lähiötä; oli pummeja jotka vain odottivat seuraavaa sossukuittia lähiöbaarissa, oli yksinhuoltajia jotka tappelivat kurittomien kakaroittensa kanssa jne. jne.; mutta pointti on se että me olimme kaikki kantasuomalaisia jotka asuttivat Laustetta, eikä niihin aikoihin yhdenkään nuoren tytön tarvinnut pelätä kulkea yksin kello 3 aamulla kotiin tai yleensäkään olla huolissaan missään vaiheessa tulla pahoinpitelyn tai suorastaan raiskauksen kohteeksi. No se siitä- itselleni kuitenkin koitui kohtaloksi (mitä en koskaan muuten ole pitänyt pahana tai millään tavalla tuhlattuna aikana, toim. huom.) lähteä maailmalle kun olin 20v. vanha; ja määränpäänä oli Afrikka- asuin siellä lähestulkoon 20 vuotta ja vuonna 2007 tulin takaisin Suomeen ja ensimmäiseksi asuin muutaman viikon vanhempieni luona jotka olivat syystä tai toisesta jääneet Lausteelle, vaikka varaa olisi löytynyt muuttaa jollekin paremmalle seudulle tai näin ainakin itse muistan itseni ajatelleen. Eihän siinä mitään sinänsä, hyvinkin nopeasti sain duunipaikan jne. mutta kaikista karvaisevin kokemus oli se kuinka oma äitini melkein kyynel silmäkulmassa kertoi että se vanha Lausteen koulu missä minä ja siskoni käytiin monta vuotta on enää pelkästään varjo entisestä itsestään; pari päivää aikaisemmin siellä oli järjestetty paikallisten viherpiippojen ja mokuttajien ansiosta ”Kurdien tanssi-illallinen”… ja nykyään siellä käyvä luokka ei olekaan supisuomalainen vaan se koostuu 90%:sesti mamuista. No tässä vaiheessa yritin olla hirveästi jonkun mokuttajan kaltainen suvaitseva idiootti jne. mutta äitini (joka muuten ei KOSKAAN ole ollut ”rasisti” viherkommunistien tarkoittamassa mielessä) jatkoi ja kertoi (nyt oikeasti itkien) kuinka hän viime vuoden Jouluaattona oli ystävällisesti pyytänyt joltain autossa nuokkuvilta muslimineekeri-tyypeiltä laittamaan stereonsa hiljemmälle koska hänen mielestään kaikkien pitäisi (Jouluna) noudattaa Joulurauhaa.No voitte arvata kaksi kertaa mitä ne puska-apinat vastasivat äidilleni: rasisti,rasisti,rasisti… ja sen jälkeen kaasuttivat äänekkäästi huitsin nevadaan. Jumalauta sentään, kotikuntani ja jopa kouluni on annettu mutavyöryn mukana tuomilleen sontiaisille- ja kukaan ei saa sanoa halaistua sanaa sen eteen ilman että tulee välittömästi leimattua ”rasistiksi”… missä me mennään, ihan totta????

 4. Ronin, et ole yksin. Olen itsekin asunut Turussa ja se asuinalue muuttui nopeasti paskaksi. Anteeksi, monikulttuuriseksi paikaksi. On se vaan hienoa tuo monikulttuuri, on se. Pakko sen olla hienoa.

  Sinä et ole yksin. Yhä useampi suomalainen huomaa lähivuosina viihtyisän ympäristönsä muuttuvan paskaläjäksi. Anteeksi, monikulttuurisuuden luovuudesta ammentavaksi hautomoksi. Niin piti sanoman minun.

  Koska monikulttuuri on luovaa ja siitä saa nauttia etnisten väristysten kautta. Tai jotain.

  Auttakaa – miten kerrotaan Paskastanian lähiön ihanuudet hienosti? Tällä käytössä olevalla uusstalinistisella suomen kielellä?

  Minulla loppuivat sanat.

 5. Ritva on kyllä ylittämätön hevonpaskageneraattori vailla vertaa. Nuo siteeratut lausunnot osoittavat, että Ritva on edelleen vedossa. Keep it up, Ritu!

  Tuohon Roninin juttuun tiivistyy monikulttuurin moraalittomin puoli. Paskastanioihin jäävät vain ne, joilla ei ole mahdollisuutta muuttaa pois. Yleensä he ovat eläkeläisiä, joita uussuomalaisten kulttuuria rikastuttava käytös saattaa järkyttää. Itsekin tiedän lähipiiristäni vastaavia kokemuksia, joista tuo Roninin mainitsema metelöinti yömyöhään ja juhlapyhinä on ennestään tuttua.

 6. Huoli on kova monissa blogeissa ja foorumeissa.
  Uskon kuitenkin, että kassan pohja tulee joskus vastaan pakosta tai järkisyistä.Vahvuuteni on
  pitkäjänteisyys ja parasta huumoriahan tämän kehityksen seuraaminen oikeastaan on.
  Koomikot tarjoillaan ihan huipputasolta asti.
  Vuosikymmeniin ei ole politiikan seuraminen ole
  ollut näin viihdyttävää,,, nyt tapahtuu.

 7. Minua vituttaa koko saatanan koneisto joka on tehty yksinomaan mamututusta varten. Olen jo vuosia tajunnut tämän kamaluuden järjettömyyden, mutta ei kai ihminen tosiaan tajua, ei edes vaikka nälkiintyneitä raatoja olis silmien alla, Omia.
  t.T

 8. On se vaan aivan uskomattoman ”hienoa” huomata kuinka korkeassa yhteiskunnallisessa asemassa olevat ihmiset, kuten nyt vaikkapa tämä R Viljanen ovat aivan saatanan kyvyttömiä. Yksinkertainen matematiikka, fysiikka ja muut luonnontieteet…niin, mitäpä niistä. Järjetöntä palkkaa maksetaan tyypeille, jotka eivät kerta kaikkiaan osaa mitään. Mistähän tällainen kehitys johtuu? Politiikka on täynnä ihmisiä, jotka ovat umpihulluja, yliopistot ovat pullollaan ihan vitun kyvytöntä porukkaa jne jne… Panee muuten ajattelemaan, miltähän esim. Einsteinistä tai Newtonista mahtaisi tuntua, jos heidät tuupattaisiin tänä päivänä vaikka Helsingin yliopistin naistutkimuksen laitokselle. Varmaan polttaisivat kaikki tutkimustuloksensa kun käsittäisivät olleensa osaltaan luomassa tätä länsimaista hyvinvointia, mikä mahdollistaa moisen tieteellisen ja älyllisen rappion.

  Tulipa vaahdottua, johtuu oluesta. Vaan kiitos Octaviukselle, aivan helvetin hyvää settiä jatkuvalla syötöllä. Suomen parhaita blogikirjoittajia jos multa kysytään. Ei kysytä, mutta sanoin silti.

 9. Hammer: ihmettelen syvästi miten kukaan – edes Paskastanian yhtenä luojana tunnettu Viljanen – uskaltaa tulla julkisuuteen. He eivät oikeasti ymmärrä mitä on tulossa.

  Pelottavaa.

 10. pm wp:’Vuosikymmeniin ei ole politiikan seuraminen ole
  ollut näin viihdyttävää,,, nyt tapahtuu.’

  Varmaan ymmärrät mikä ero on. Nyt tehtävä Suomi Afrikaksi -politiikka on lopullista. Lopullista. Lopullista.

  Sitä et eikä kukaan muu voi peruuttaa. Niin btw: äänestä Kokoomusta! Tuhoa Suomi neljässä vuodessa. Äänestä Kokoomusta niin tuhoat Suomen. Neljässä vuodessa!

  Joo – olen Kokoomuksen entinen jäsen…

 11. En voi ymmärtää että joku rkp puolue kyykyttää tätä maata vuosia hallituksessa???
  Mikä on syy et aina tämä puolue on mukana hallituksessa?

  Nyt alkaa pikkuhiljaa kansalle tulla totuus.

  Rahat taitaa mennä……

 12. Heikki: tässä blogissa ei oteta kielikysymykseen kantaa.

  Siihen, että RKP on jokin ruotsalaisnatsien perinnejärjestö, olen jo ottanut kantaa, eli kertaus: RKP on ainoa Euroopan elossa oleva puolue, jolla on rodunjalostus ohjelmassaan.

  Hukkukoon RKP natsihistoriaansa. Imekää natsit siitä.

  Ruotsi on kielenä kiva. Suomenruotsalaiset ovat yritteliäitä ja kivoja.

  Minulla ei ainakaan ole mitään pahaa sanottavaa Kivoista – pelkästään hyvää.

 13. Sana ”lopullinen” kuulostaan ahdistavalta(Suomi afrikaksi), mutta kun rahan löysäperäinen jakaminen joskus väistämättä loppuu, niin turistit lähtee pois aidan vihreämmälle puolelle. Tämä tuleva muutos vaatii
  lähes kyynelehtiviä eläkeläisiä tv uutisiin ihmettelemään miksi korpikunnan väkiluku tuplaantui
  paikallisen pisnesmiehen järjestämän kotoutuskeskuksen myötä,,,

 14. pm wp: Ai minne ne afrikkalaiset turistit sitten lähtisivät? Afrikkaan vai? Vienanmerelle? Kuuhun? Maan keskipisteeseen?

  He ovat lopullisesti täällä. Suomi muuttuu Afrikaksi. Et voi sille mitään muuta kuin äänestää väärin.

 15. Virokin itsenäistyi M Vanhasen mielipiteistä huolimatta,,joten toivoa on.
  Tässä tosiaan kerkeää tilanne selviämään flekmaattisimmallekin kansalaisella ennen seuraavia vaaleja. Jos meno jatkuu muuttumatta niiden jälkeen
  myönnän järjen valon lopullisesti sammuneen.

 16. Muutin tähän kaupunkiin neljä vuotta sitten. Muutettuani kuulin, että kaupunginosallani on huono maine. Muutamia vuosia sitten täällä kuulemma pyöri huumeheeboja, joten ilmeisesti maine on ansaittu. En ole vielä törmännyt mihinkään ongelmiin. Naapurusto on rauhallista, pihat siistejä, kaupat ja kaupungin keskusta lähellä jne.

  Mutta, mutta…. Viimeisen parin vuoden aikana sieraimiini on alkanut kantautua outo tuoksu. Mikä se on? Aivan oikein! Vieno etelätuuli tuo mukanaan Paskastanin mietoa tuoksua. Kaikesta päätellen se on laajentumassa vähitellen naapurustooni. Tunkiota on vaikea paikantaa, mutta jostain sen hajun on tultava!

  Paskastanin tuoksu ei ole ohimenevää sorttia, vaan tuntuu voimakkaammalta kuin viime vuonna. Arvatenkin parin vuoden sisään tuoksua täytyy alkaa kutsumaan hajuksi, ja 5-10 vuoden sisällä voidaan kenties puhua jo löyhkästä. Tämä on ihanaa, luonnollista, väistämätöntä.

  Ja nyt retorisia kysymyksiä: Asun vuokralla. Arvatkaa huviksenne, aionko ostaa asunnon täältä? Aionko noudattaa kansliapäällikkö Ritva Viljasen neuvoa ja ”pysyä alueella”? Vai mietinköhän sittenkin asunnon jälleenmyyntiarvoa ja naapuruston viihtyisyyttä 10-20v tähtäimellä?

 17. Päivä päivältä tuntuu menevän hullummaksi. Turku on kai pahiten menossa päin seinää, mutta miten muut kaupungit. Lähinnä Tampere ja Oulu kiinnostavat. Hervantahan on kuin rakennettu monikultuurisuushelvetiksi ulkoisilta avuiltaan. Jos joku taas tietää, mitkä Oulussa ovat surullisimpia paikkoja, kuulisin mielelläni. Lapsuusmuistoja, lapsuusmuistoja…

  Erehdyin sitten menemään hesarin nettisivulle. Ykkösuutisena: ”Rasismin ja väkivallan torjunta saamassa pääpainon nettivihjeissä”. Syvä huokaus…

 18. Mitä muumilimpparia?
  Saako kansliapäällikön hommista valtion leivällä 10k/kk?

  Mitä tapahtui pitkälle ja kapealle, may I ask.
  Pikainen googletushan paljasti että tämä on siis SE Ritva Viljanen jota ylväs valkolegioonien komentaja, suurmuumi Tarja nimitti virkaan ohi halveksittavan kaksilahkeisen. Joka varmaan vielä juo kaljaakin, näin yhtenäisen(?) euroopan aikana, kun viinikin on keksitty.

 19. PT: “Rasismin ja väkivallan torjunta saamassa pääpainon nettivihjeissä”.

  Täytyykin organisoida järjestelmällinen vihjepalvelu verkon yli.

  Kaikista supermokuttajista täytyy laittaa vihje – syynä rasismi suomalaisia vastaan. Saa poliisi hommia.

 20. Muutama vuosi sitten muutin tänne Perä-Espooseen 10km kehäkolmosen ulkopuolelle. Lähimpiin kaupungin vuokra-asuntoihin – kuten myös yleensä kerrostaloihin – on yli 10km turvaetäisyys. Eikös nyt perkele sitten valtio vuokrannut läheisen hotellin ”väliaikaiseksi” vastaanottokeskukseksi ”halvalla”. The Valtio maksaa siitä sata tonnia kuussa. Koska sinne on vain nelisen kilometriä matkaa, virittelin viikko sitten valvontakameroitani uusiksi. Sanokoot mokuttajat vainoharhaisuudesta mitä tahansa, niin olen ainakin jotenkin varautunut.

 21. Mulukku: Teitä ja meitä on Suomessa vuonna 2009 paljon.

  Jokainen ääni on tärkeä. Kerro kaikille monikulttuurin tuomasta tuhosta.

  Monikulttuuri on rikkaus. Monikulttuurisilla työpaikoilla on mahdollisuus menestyä, koska luovuus kukkii siellä. Ja monimuotoisuus kukoistaa myös Suomen Afrikassa ja Lähi-idässä. Ne ovat paaaaaaaljon parempia paikkoja Suomi. Siksi Suomikin pitää muuttaa Paskastaniaksi.

  Maahanmuuttaja tuo 350000 euron säästöt per vuohipaimen, ja suomalainen lapsi kuluttaa resursseja aina parikymppiseksi asti. Kuka nyt ei vuohipaimenien huippuosaavaa ammattitaitoa tarvitse?

  Mitä, häh, onko Sinulla moniosaajia vastaan jotain, mitä?

  Noilla argumenteilla pääsee jo pitkälle.

 22. Ave,
  Voin sanoa täysin samaa, mitä te monet asianomaiset täällä blogissa kirjoitatte, tämä on suomen paras tämän aihealueen foorumi ja lisää tulee lukijoita!
  Pitäkää vapaussoturit ääntä tästä kaikesta helvetin moku-ihanuudesta, mitä tänne tungetaan, ja oikein sisäministeriön kansliapäällikön voimin…
  Kaikki tästä asiasta kiinnostuneet pitää saada aktivoitua jotenkin ja tulemaan vaikka tänne blogiin lukemaan, näin se meidän näkökantamme menee eteenpäin pikkuhiljaa.
  Kuten Octavius sanoi, jokainen teko on tärkeä! Olemme hyvällä kasvu-uralla, mutta riittääkö aika ensi vaaleihin? Saadaanko tämä paska loppumaan. Se on se ensimmäinen teko, että nyt rajat kiinni, siitä on saatava päätös. Ja sitten hoidetaan jotenkin tämä olemassa oleva paska, en tiedä vielä miten…?
  Herra 69 on sitten varmaan finaalissaj jälleen sexisekoilujensa takia, on se vitun säälittävä tollo! Kuka on uusi PM?

  Kiitos Ronin selkeästä elävästä esimerkistä, kyllä on kiukku pinnassa täälläkin ja torjuntataistelua käydään mädättämöä vastaan tänne länsi-rannalle…

  Käy sääliksi meidän vanhoja ihmisiä, naisia ja lapsia, jotain nyt tehtävä!
  -P-

 23. Ellen väärin muista, niin R.Viljanen oli yksi niistä kolmesta? puuhanaisesta, jotka 90-luvun alussa olivat järkkäämässä ensimmäisiä Venäjältä ulos heitettyjä (sotarikollisia) somaleita Suomeen. On vaikea kuvitella, millaiseen todelliseen tai kuviteltuun tarpeeseen nämä naikkoset tuolloin tuota sakkia haalivat. Työvoimapula se ei ainakaan ollut, eikä ole vieläkään.
  Vai suomalaisten pitäisi asua etnisesti värisevissä, värikkäissä getoissa? Asuukohan Viljanen itse sellaisessa? Ymmärrän kyllä, että jostain punavihreässä mössössä lillivästä tiedostajasta töhrityt seinät, rikkinäiset ikkunat ja palavat autot sekä kotimoskeijoista kuuluvat kailotukset voivat tuntua kivalta vastapainolta valtakulttuurille, mutta suurin osa suomalaisista inhoaa moista.
  Silti en pidä lainkaan mahdottomana, että jollain pakkolailla suomalaisia väkisin asutettaisiin gettoihin ja slummeihin.
  Monikulturismi, joka on puhdasta totalitarimia harrastaa jo nyt mielipideoikeudenkäyntejä, joissa tuomioita on jaettu/jaellaan mm. satuolento muhammedin pilkasta.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: