www.kunnat.fi

Hyvä kuntapäättäjä – murskaa ennakkoluulosi.

Oman poliittisen tulevaisuutesi, oman kuntasi talouden ja ihmisten viihtyisän elinympäristön voit tuhota helpommin kuin olet luullutkaan.

Perusta kuntaasi vastaanottokeskus. Usko Mervi Virtasen ja Veikko Pyykkösen latelemia valheita, kun tapaat heidät.

Jos heitä et ole vielä tavannut, puhelin soi aivan kohta. Mervin ja Veikon mukana tulee myös henkilö SPR:stä. Tarjoa heille kahvit pullan kera ja suostu heidän ehdotukseensa.

Muutaman vuoden kuluttua huomaat, että kuntasi talous on paskana. Kunnassasi haahuilee jotain kuu-uskonnon opettajia, erityisohjaajia, tukihenkilöitä, ihmeellisiä koordinaattoreita ja sopeuttajia. Kuntasi asukkaat muuttuvat käveleviksi säkeiksi samalla kun päivähoito on retuperällä ja vanhukset jäävät ilman hoitoa. Eikö olekin hienoa!

Usko, että The Valtio maksaa kaiken, usko pois, tutustu vaikka Kajaanin menestystarinaan. Kaiken tämän lisäksi saat jännittävän tulevaisuuden, koska päättäjät muistetaan ja heidät palkitaan ansioidensa mukaan. Saat katsella olkasi yli koko loppuelämäsi! Upeaa!

kunnatfi

Ajattele, harva yksilö jää historiaan kokonaisen kunnan tuhoamisessa. Tee se, seuraa Kajaanin Vähämaan jalanjälkiä. Aika on nyt!

Mainokset
Published in: on maaliskuu 28, 2009 at 3:30 pm  Comments (9)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/03/28/wwwkunnatfi/trackback/

RSS feed for comments on this post.

9 kommenttiaJätä kommentti

 1. Äläs nyt, upporikkaaseen Kajaaniin puuhataan kovalla innolla uutta monitoimihallia. Rahaa on niin, että ranteet paukkuu, kun rikkautta on saatu vuosikausia ulkomailta.

 2. Sivusta seuraaja: Kuka olikaan se Kajaanin valtuutettu, joka sanoi:

  ’Ei me niin köyhiä olla’.

  Ajatelman synnyttäjä vaatii ikuistuksen netin lahjomattomaan muistiin. On se vain niin lähtemättömästi sanottu.

  Kaipaan nimeä, koska demokratian puolesta pitää nähdä vaivaa avoimen tiedonvälityksen vuoksi. Ihmisten pitää tietää, mitä heidän edustajansa puhuvat.

  ’Ei me niin köyhiä olla’. Buaahhahhaa. Ehdottomasti näkyviin tämä tyyppi, kuka hän on?

 3. Sivusta seuraajalle:
  ”Kajaaniin puuhataan” – no vielä ei sentään Kainuun Sanomien keskustelupalstalla näistä asioista päätetä, tai saatan olla turhan optimistinen, mikään järjettömyys ei näy olevan mahdotonta.

  Octavius:
  R. Myllylä (vas)

 4. Kai: Raili Myllylä?

 5. Joku pitää tällaista:

  http://mustalista.info/

 6. Näin muistaakseni oli.

 7. Tässä on sitä asiaa ja osuvaan sarkastiseen sävyyn kirjotettuna, osuu ja uppoaa.
  Mutta, se paska vaan jatkuu ja jatkuu, en tiedä mitä pitää tehdä, että tämä mädättämö-projekti saadaan loppumaan tässä maassa?
  Voin vaan todeta, että sen verran kovia tekstejä olen alan hemmoilta tässä kuullut, että kaikki maksetaan takaisin, mitä somalit tekee, aivan kaikki….

  Kuitenkin hyvää kritillistä pyhäpäivää kaikille oikeille ihmisille, muilla ei niin väliä….
  -P-

 8. Tuo lause ei me niin köyhiä olla jäi elämään, suomi24 Kajaanin palstalla on toisteltu monet kerrat.

  Toinen muistiin jäänyt, ei niin yleisesti käytetty. Hyvä tänne lisää työntekijöitä. Kuntavaalikoneessa vastaus maahanmuuttajiin. Vuosia sitten oli luokanvalvoja.

  Eilisen lehdestä

  Kainuun Opistolle tulee 15 alaikäistä turvapaikanhakijaa, jotka kaikki ovat saapuneet Suomeen ilman perhettä. Rehtori Heikki Törmälehdon mukaan 16-17-vuotiaat nuoret tulevat kielikoulutukseen, jonka ohessa he tutustuvat myös suomalaisen yhteiskunnan tapoihin.

  Samaan aikaan Poliisi selvittää nuorten turvapaikanhaun edellytyksiä. Nuoret saapuvat Kotkasta ja Parikkalasta nimenomaan kurssille, eivät jäädäkseen.

  Toiminta on osa Nuoret turvapaikanhakijat kansanopistoissa -projektia, jota isännöi Oulun vastaanottokeskus. Tässä vaiheessa on varmuus siitä, että hanke jatkuu ainakin kesäkuun loppuun.

  Hanke työllistää Kainuun Opistolla kuusi henkeä, jotka kaikki on palkattu Kainuusta. Opistolla on tällä hetkellä koulutuksessa 26 kiintiöpakolaista.

  Milloinkahan tajutaan että olisi parempi ja tehokkaampaa ratkaista ongelmat siellä lähtömaissa, etes kaikki teollisuusvaltiotkaan eivät voi ottaa seitsemää miljonaa pakolaista. En jaksa enää kirjoittaa, onpa ne asiat jo tiedossa jokaisella.

  Kuka näitä tyhmiä projekteja oikein suunnittelee. Ei taida loppua tämä monikulttuuri höpötys.

  Pari viikkoa sitten oli kurdien uusivuosi, lehdestä luin ei kuulemma ollut suomalaisia, Helsingissä kurdien uudessa vuodessa enemmän kantasuomalaisia.

  Miksi minun pitäisi kiinnostua jostain uudenvuoden juhlasta, kun mitään yhteyttä ei ole?

  Mistä tietää että on kevät tullut Kajaaniin, maahanmuuttajia ja pakolaisia näkyy enemmän ulkona. Miten voi sopeutua ilmastoon, kun tammikuun kovilla pakkasilla ei näkynyt kävelevän kauppakadulla. Pakkasta 20 astetta.

 9. Kajaanista:

  Niin se on menoa nyt. Kannattaa ehkä ottaa siltä kannalta, että omalla tavallaan tämä on historiallista aikaa.

  Suomi muuttuu Paskastaniaksi.

  Veikkaan, että vanhempi polvi muistelee kaihoisana 1990-luvun loppua ja 2000-luvun alkua kulta-aikana.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: