Missä olit viisi vuotta sitten?

Missä olit tasan viisi vuotta sitten, huhtikuun alussa vuonna 2004? Mitä teit, mitä tunsit ja mitä ajattelit? Mistä haaveilit?

Kysyn tätä siksi, ettet varmaan edes sairaimmissa painajaisissasi kuvitellut sitä, että viiden vuoden kuluttua tuosta hetkestä Suomessa keskustellaan siitä, että onko pikkulasten nussiminen hyväksyttävää vai ei.

Osmo Soininvaara kommentoi asiaa:

”Jos saa poikkeusluvan mennä naimisiin 11-vuotiaan kanssa, varmaankin myös seksi on silloin sallittua myös Suomen lain mukaan. (Osmon blogi).”

Asiasta erittäin hyvin perillä olevan juristin näkökulma:

”Suomessa ei ole harvinaista, että nuoret muslimitytöt tai pojat pakotetaan menemään avioliittoon samaa kulttuuria olevan partnerin kanssa. Näin sanoo juristi ja muslimi Husein Muhamed Hufvudstadsbladet-lehden haastattelussa. Lehden mukaan Husein Muhamedilla on tietoja ainakin noin sadasta pakkoavioliitosta Suomessa.”

Missä olet tasan viiden vuoden kuluttua, huhtikuun alussa vuonna 2014?

Kysyn tätä siksi, ettet varmaan edes sairaimmissa painajaisissasi pysty kuvittelemaan, miltä Suomi tulee näyttämään tuolloin, jollemme nyt nouse ja heitä sivuun nuo hullut, jotka tätä maata johtavat.

NYT SAA RIITTÄÄ.

Mainokset
Published in: on huhtikuu 3, 2009 at 4:06 pm  Comments (33)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/04/03/missa-olit-viisi-vuotta-sitten/trackback/

RSS feed for comments on this post.

33 kommenttiaJätä kommentti

 1. Pahoin pelkään, että vuoteen 2014 mennessä aikuiset miehet saavat ihan lain luvalla nussia pikkulapsia. Toki silloinkin keskustellaan. Nimittäin siitä onko sopiva ikä 9 vai 10 vuotta…

 2. Olisiko seuraava keskustelunaihe kannibalismi?

  Kannibaalikulttuuri on ainakin yhtä hyvä kuin suomalainen perunakuoppa- ja pärekulttuuri. Luultavasti parempi.

  Suomalainen yhteiskunta oikeasti luulee, että kulttuurirelativismissa olisi jotain järkeä.

  Järki löytyy kyllä, mutta näköjään pahimman kautta mennään. Tulee muuten rumaa jälkeä vielä.

 3. Ave soturit!
  Nyt puhutaan saatanan vakavia, pakko ottaa kirosanat käyttöön…
  Olen kanssa ollut aivan äimänä, että mitä nämä musumaanit ja suvatsevaisto-paskasakki koittaa nyt piipittää? Ovat alkaneet eri paikallishyysäreissä kirjoitella tästä lapsen naimisesta, eli nussimisesta aika avoimesti ja samalla kuitenkin sekavasti, tyypillistä. Taisi Jussi-poika sohaista asiaa, joka on vähän vitun arka murjaaneille, ja josta EI SAA puhua! Mutta puhutaan kumminkin, ja mistä suunnasta… ihme juttu?

  Kaikki normaalit ihmiset tietää, että ei lasten kanssa mennä avioon ja nussita niitä, tämähän on äärimmäistä rappiota, sairasta, ja kuolemalla tuomittavaa. Mutta nämä vitun killisilmät selittelee, että voi se olla ihan sallittuakin ja jopa suotavaa ja kaikkea ihme juu/kylläkai-puppua, taitaa olla vähän sanatkin menneet hyysäreillä ja mokuttajilla sekaisin.

  Sanoiko se risuturpa tosiaan, että jos menee 11-v. avioon, saa nussia? Se jätkä on lopullisesti tullut hulluksi. On se täysi sekopää, oikein hamppuhuuru. Nyt alkaa nuoruuden pössyttelyt ja kuppa näkyä aivoissa? Ei kukaan voi sanoa, että se on OK!!!!!!!!!!!!!!!!! Ei kukaan saatana!!!!!!!

  Siis, missä olin 5 v. sitten, vietin melko onnellista normielämää ja olin duunissa valtion palveluksessa. Missä olen 5 v. kuluttua? Jos tämä helvetin sonta saa jatkua ja oikeus alkaa yhä enemmän ilveillä tavallisten kansalaisten kanssa, eli stasi nostaa päätään vaan edelleen, niin en ole täällä paskastaniassa! Se on saatanan varma, mulla on nyt jo käynnissä varasuunnitelmat, että täältä voi lähteä ikään kuin vittuun….

  Tai sitten olen täällä mukana uudessa Vapaussodassa vapaussoturina, aika näytää….
  Kuten sanoit, NYT SAA RIITTÄÄ! (Tämä menee rumaksi)
  Parabellum.
  -P-

 4. Ei ystävät hyvät – viiden vuoden päästä mokuttajat ihmettelevät miksi niin moni valkonen paskaläjä on kääntynyt muslimiksi ja miksi pedofilia on hävinnyt suomesta.

  Mokuttajilla kätevä tapa hoitaa moinen sairaus pois, sillä pedofiilit pääsevät laillisesti nussimaan pikkulapsia. Oikein haaremissa jopa.

  Mikä laillista, ei voi olla sairautta eikä siihen pidä kenenkään puuttuman.

  Miettikää sitä…..

 5. Elin yrittäjänä suomessa viisi vuotta sitten. Kuvittelin, että kaikki yhteiskunnallinen epäoikeudenmukaisuus joskus korjaantuu ja asiat kääntyvät paremmaksi.

  Kuten normaali ihminen, ajattelin positiivisesti tuleivaisuudesta.

  Sitten muutin yrittäjäksi ulkomaille.

  2014 asun yhä ulkomailla, tajuten miten fiksu päätös on jättää Tavjastania taakseen. Yhä useampi ystävänikin asuu ulkomailla. Yhä useampi toivoisi, että se olisi mahdollista. Pysyvästi takaisin ei ole ikävä, ei nyt, ei 2014.

 6. Siis, missä olin 5 v. sitten, vietin melko onnellista normielämää ja olin duunissa valtion palveluksessa. Missä olen 5 v. kuluttua? Jos tämä helvetin sonta saa jatkua ja oikeus alkaa yhä enemmän ilveillä tavallisten kansalaisten kanssa, eli stasi nostaa päätään vaan edelleen, niin en ole täällä paskastaniassa! Se on saatanan varma, mulla on nyt jo käynnissä varasuunnitelmat, että täältä voi lähteä ikään kuin vittuun….

  SKENAARIO
  Nykykehitys tulee murentamaan suomalaisten lojaalisuutta Suomen valtiota kohtaan. Lakien kunnioitus tulee vähenemään. Yhtenäiskulttuurille ja väestön keskinäiselle luottamukselle perustunut valtio korvautuu hallintorakenteella, joka tarvitsee tuekseen valvontaa.

  Roskaviihteen tarjonta lisääntyy ja huumeiden myynti räjähtää taivaisiin. Viimemainitulle on syynä se, että eliitti yrittää pitää väestön vaarattomana. Aseet kerätään pois. Netti muuttuu täysvalvotuksi. Vain etukäteen tarkastetuille sivuilla pääsee.

  Koska alkuperäisväestö alkaa niskuroida, eliitti korvaa ottaa maahanmuuttajat avukseen virkakoneistossa. Poliisiin tulee huomattavan paljon vierasperäisiä. Armeija muuttuu osaksi EU-armeijaa ja sen sotilaat sijoitetaan aina mahdollisimman kaus kotiseuduiltaan. Armeijan erääksi tärkeimmäksi tehtäväksi tulee paikallisten väestöjen rauhoittaminen. Silloin tarvitaan kykyä ampua siviilejä ja on eduksi, jos taktinen porras ei ymmärrä ”rauhoitettavien” kieltä eikä tunne yhteisyyttä heitä kohtaan.

  Koska alkuperäisväestöllä on muistissaan rauhalliset kansallisvaltiot, seuraavat 20-30 vuosikymmentä ovat levotonta aikaa. Ihmisiä harmittaa tietoisuus siitä, että he ovat menettäneet tulevaisuutensa.

  Evankelisluterilainen kirkko muuttuu myös. Puolet papeista on homoja ja lesboja. Kirkosta tehdään useita uskontoja tarjoava organisaatio.

  Islam säilyy entisellään. Kukaan ei siihen uskalla puuttua ja jos joku sanoo sanankin islamia vastaan hänet surmataan kuin Theo van Gogh. Levottomuuksien keskellä osa alkuperäisväestöstä kääntyy islamiin löytäkseen turvaa, juuri sitä turvaa, jonka monikulttuuri on tuhonnut. Innokkaimmat käännynnäiset antavat kilvan ilmi muita alkuperäisasukkaita. Islamin saadessa selvän yliotteen, kielletään ev-lut-kirkko. Sen homopapit teloitaan miekalla katkaisemalla kaula. Lesbopapit kivitetään.

  Jonkin verran maassa säilyy alkuperäisväestöä. He käyvät sissisotaa ja tekevät huonosti organisoituja itsemurhaiskuja.

  Huh.. onko tämä hyvä skenaario vuodelle 2030?

  No.. tuollaista tuli nyt kirjoitettua, vaikka piti pohtia minne mennä asumaan. Olisiko Argentiina mitään.

 7. Tarkennapa, Octavius, missä Soininvaara on noin kirjoittanut. Osmon blogista ei moista löydy.

  Kovasti kiinnostaisi tämä asiayhteys, mistä sitaatti on poimittu – Pompeiuksen epäilen mellastavan melkoisella vajaaymmärryksellä tästä lausumasta.

  Tätä mieltä nyt, ennenkuin toisin todistat.

 8. Kai hyvä: lue nyt ne Oden JHa:n syyttteestä antamat kommentit. Siellä se on numerolla satax.

  Jos Ode on sen poistanut, ei hätää, koska se on tallennettu useaan paikkaan netissä.

  Ja jos Ode on sen poistanut, todistaa se, että naapurini on vielä suurempi xxxxipää kuin antaa ymmärtää lausunoillaan olevansa.

  Väitätkö Kai minua valehtelijaksi tai joksikin, joka väärentää lähteitä?

  Tarkkuutta Kai. Älä arvostele ilman aihetta.

 9. vittu mitä paskaa.

  mutta kun seuraavan kerran kiedotaan valkoinen nauha käsivarren ympärille ei hommaa saa jättää kesken kuten vuonna 18 tekivät.

 10. Vuoden 2004 alussa olin tulisesti rakastunut sen aikaiseen tyttöystävääni, enkä juurikaan uhrannut ajatusta millekään muulle. Se oli hienoa aikaa… Toinen asia, jonka muistan noilta ajoilta oli se, että olin jo kääntänyt kelkkani monikulttuurisuushöpöhöpön suhteen. Asia on mielessä, koska sen aikainen tyttöystävä ajatteli asioista samalla tavalla ja ajattelee vieläkin.

  Viiden vuoden päästä olen Etelä-Amerikassa töissä, tienaan hyvin ja katselen tyytyväisenä 2-3 lastani, jotka puhuvat niin suomea kuin espanjaakin ja joita kukaan ei saletisti tule nussimaan niin kauan kuin ovat lapsia. Nainen on jo valmiina, lapsia ei. Tosin jos Suomessa mennään Turnerin päiväkirjojen tietä, niin pakko kai se on takaisin tulla. Tämä nykyinen meininki on kyllä nakertanut aikalailla oman maanpuolustustahtoni niistä ajoista, kun tetsattiin Haminan metsissä toisen salmiakkiparin perässä.

  acc: Argentiina on hieno maa ja kun pääsisivät vielä eroon idiooteista poliitikoistaan, maa voisi nousta melkoiseen kukoistukseen nopeastikin. Ihmiset ovat yllättävän fiksuja ja koulutettuja. Naiset taas ovat kauniimpia kuin olen nähnyt missään muualla. Suosittelen vierailua maassa. Reilusti yli 90 % väestöstä on valkoisia ja muutenkin maa on erittäin eurooppalainen. Ongelmana ovat jo mainitut poliitikot, korruptio ja taloudellisen vapauden puute (sijalla ~130 maailman avoimimpien talouksien listalla), josta taas johtaa melkoinen taloudellinen epävakaus. Nyt maassa on melkoinen inflaatio ja voi hyvinkin olla, että kohta taas rymisee. Mihinkään sotilasvallankaappauksiin en enää kyllä jaksa uskoa.

  Toinen vaihtoehto voisi olla Chile, joka on monessa asiassa aika suomalainen. Ihmiset tykkäävät ottaa napanderia, korruptio ei ole ongelma ja talous on avoin. Huumori on mustaa ja chileläiset ovat ystävällistä sakkia. Santiago on siisteydessään montaa eurooppalaista pääkaupunkia edellä. Suosittelen visiittiä myös siellä. Sanovat, että eteläisemmässä Chilessä ympäristökin näyttää melko suomalaiselta ja toisaalta siellä asuu melkoiset määrät saksalaisiaperäisviritteistä populaa. Tuolloin se näyttäisi siis muutenkin aika suomalaiselta.

 11. Tai no niin no… Tuskinpa niistä lapsista ainakaan kaikki vielä viiden vuoden päästä haastelisivat sujuvasti :D. Skenaario voisi siis olla vuodelta 2019.

 12. Niin, minä olen nyt aina luottanut Octaviuksen hienoon työhön, että hän jaksaa ja osaa etsiä näitä asioita, ja lauseita eri tyypeiltä. Ja hän varmentaa asiat, se on todella suuri työ ja arvostan sitä. Itse en sellaiseen pysty (aikapula ym.) ja ei ole tarvettakaan nyt. Suuri kiitos sinulle Octavius näiden asioiden esille tuomisesta!

  Siksi täällä blogissa jaksaa aina käydä ja kuulla kuulumiset, että missä mennään. Ja kuten yllä olevasta Octaviuksen vastauksestakin voidaa lukea palaute selvällä suomen kielellä, että tämäkin asia on varmistettu, niin se siitä.
  Pahoittelen, että ”mellastin”, mutta ei tätä voi uskoa todeksi ja hyväksyä mitä nyt tapahtuu tässä 11-v avioon menossa, ei todellakaan, tana. Uskon, että viestini tuli selväksi ja kantani on kirkas, ja oikeudenmukainen, sillä sipuli.

  Oikeiden puhtaiden periaatteiden vuoksi kannattaa jopa taistella, jos se siihen menee. On säälittävää ja masentavaa, että tällaiseen tilanteeseen on yleensä nyt tultu. Ihme aikoja eletään.
  Toivotan kaikille kuuitenkin hyvää ja rauhallista viikonloppua, mutta on kai syytä ehkä pohtia, mitä täällä todella tapahtuu…

  Niin, miten olisi Japani, se on hyvä mono-kulttuuri, ja periaatteet ja moraali ovat yleisesti kunnossa siellä? Siellähän on jo Marutei Tsurunen avannut sillanpääaseman kantasuomalaisille.
  Hyvää Kristillistä pyhäpäivää kaikille! 🙂
  -P-

 13. Octavius:
  Tarkkuuttapa hyvinkin, kyllä vaan. Olisi pitänyt kirjoittaa yks1.pers ”… moista EN löytänyt”, en sivuston haullakaan.

  Äläkä siellä hiilly, lähteiden tarkistaminen on juuri sitä peräämääsi tarkkuutta. Ja sen hienoisen arvosteluni kohdekin oli toinen. Lukutaitoa…

 14. Rauhallisesti poijjaat, tottakai siitä saa keskustella. Kaikesta saa keskustella. Jihadistaneissa on nimenomaan vikana se että siellä alkaa hirveä huuto kuulua ja silmät pyöriä päässä jos yrität miettiä onko muhametin laeissa järkeä. Millä helvetin tavalla me olemme parempia jos meidät saa samaan reaktioon vain kysymällä miksei lasta saa kuksia?

  Sivistynyt ihminen osaa käsitellä kipeitä asioita ilman eläimellistä tunnekuohua ja huutamista, harkintakykynsä ja kriittisyytensä säilyttäen. Se on se mikä saa tämän maan toimimaan ja Jihadistanin kusemaan. Keskustelua ei saa pelätä, se on tiedon ja viisauden pelkäämistä. Jos siinä ajatuksessa on itua ettei lasta saa kuksia, se kyllä selviää voittajana keskustelussa jossa sen etuja ja haittoja punnitaan rauhallisesti harkiten ja esi-isien opit kyseenalaistaen.

  Mikään ei ole niin pyhää etteikö sitä saisi saattaa kyseenalaiseksi.

 15. Solenoidi: en todellakaan ymmärrä.

  En halua asua maassa, jossa keskustellaan pikkulasten raiskaamisen hyväksymisestä.

  Jokin on (ainakin minulle) pyhää, lapsia raiskaavat mulkut saavat sen kohtalon kuin ansaitsevat.

 16. Kävin eilen katsomassa Gran Torinon. Vaikken mikään leffafani – saatikka Eastwood – olekaan, elokuva oli hyvä. Lyhyesti sanottuna, Eastwood oli jäänyt yksin asumaan vanhalle työläis-alueelle, joka oli nyt täynnä aasialaisia pakolaisia. Sattuman kautta Eastwood tutustui naapurinsa lapsiin, joille hän alkoi opettaa länsimaisia elämäntapoja ja arvoja, koska huomasi, että ilman niitä, perheet syrjäytyvät. Jokaisen kirkassilmäisen mokufanin pitäisi käydä katsomassa tuo leffa. Yleisön nauruista päätellen, salissa ei ollut montaa che guevara -paitaista, reisitaskuhousuista risupartaa luomuvaate tyttöystävineen.

  Leffan alkua odotellessa lueskelin Voima-lehteä Irkkubaarissa Irkkuolutta juoden. Hirvitys millainen julkaisu se oli! Tarkoitus oli ottaa lehti kotiin ja kirjoitella tänne parhaat palat sanatarkkoina sitaatteina, mutta nyt joudun muistelemaan parhaat päältä.

  Ensiksi kolumnisti kertoi, kuinka toimeentulotukea on helppo ruinata soskun tädeiltä. Neiti kolumnisti tuohtuneena kertoi, kuinka soskun tädit puuttuvat hänen elämäänsä udellen kaikenlaisia asioita.

  Seuraavaksi joku kongolainen huippuosaaja, joka elättää itsensä siivoamalla, oli saanut tuomioistuimelta päätöksen, että hän ei saa tuoda maahan seitsenlapsista perhettään, koska ei tienaa sen elättämiseen vaadittavaa 3.300 euroa kuussa. Lukijat suunnittelivat järjestävänsä lahjoituksilla (siis niillä fattan euroilla) kyseiselle Mr. Ajaxille moiset tulot, jotta perhe pääsee isukin luo.

  Sitten lehdessä oli lukematon määrä ilmoituksia erilaisista häppeningeistä (senaatintorilla järjestettävästä kuutin hautajaisesta), ja ekotuotteista kuten vietnamilaisten yksinhuoltajaäitien tekemistä makuupusseista (150 gr, 27 euroa), joka on tuikitarpeellinen esimerkiksi yout hostelleissa yövyttäessä. Olihan siellä kolumnisteina muitakin ituhippejä Satu Hassista alkaen, mutta perkuti kun jäi se lehti sinne saliin. Ei vissiin mahtunut kahta asiaa mieleen (kadun toisella puolella odottanut Irkkubaari ja viereisellä penkillä lojuva Voima-lehti) kun salissa puin takkia päälleni.

 17. Ja kannattaa myös muistaa, millä perusteella meidän kaikkien internetin käytölle ollaan jatkuvasti suunnittelemassa jos jonkinlaisia rajoitteita sekä kyttäys- ja sensuurimenetelmiä. Lapsipornon ja pedofilian. Ja kuitenkin samat kukkahatut, jotka noita vaativat, haluavat tänne valtavat määrät muslimeja. Käsittämätön paradoksi.

 18. Kumitontulle: luin jutun siitä kongolaisesta aikaisemmasta Voima-lehdestä, ne kun ovat lähes kaikki netissä arkistoituina ja jonkun blogin kautta löysin tämän jutun: http://www.voima.fi/content/view/full/2987

  Sanoisin, että kerrankin kerätään rahoja oikeaan kohteeseen. Jos tämän jutun faktat pitävät paikkansa, niin tässä pallotellaan AITOA pakolaista, siis sellaista joka on paennut HENKILÖKOHTAISTA vainoa ja joka siis oikeasti tarvitsee suojelua. Lisäksi se 3300 euron bruttopalkkavaatimus on ylimitoitettu, koska Suomessa tavalliset ihmiset eivät tienaa sellaisia summia kovinkaan helpolla, ja silti pystyvat elättämään itsensä ja perheensä. Eikä niitä lapsia ole 7 kpl vaan 4 kpl. Yksi heistä on adoptoitu, veljenpoika, jonka äiti lähti lätkimään ja isä juo. Omia lapsia on siis 3 kpl, joista yksi on albiino (eli ei itsekään kovin turvassa Afrikassa, sillä joissakin maissa albiinoja tapetaan siksi, että heidän elimistään tehdään taikajuomia aidsin parantamiseksi). Henkilökohtaisesti olisin valmis hyväksymään perheenyhdistämisen tämän miehen kohdalla, toisin kuin sosiaalisten maahanmuuttajien kohdalla.

  Ja pidän erittäin törkeinä sellaisia kulttuurirelativisteja, jotka pitävät Suomessa tapahtuvia lapsiavioliittoja ”molempien osapuolten kulttuuriin kuuluvana”, kuten eräs kommentoija Aamulehden keskustelussa Chedr Khehabin vihkimispuheista totesi. Ihmisoikeudet kuuluvat myös muslimilapsille, ainakin täällä, missä lainsäädännöllisesti voimme pistää heidän hyväksikäyttäjilleen luun kurkkuun.

 19. En voi kommentoida aihetta, koska se on niin totaalisen halveksittava ja kuvottava, että vihanpuuskassa söin näppikseni. Nyt kaikki Suomen pedofiilit koraanikouluun.

 20. Vihreys taitaakin pitää sisällään ihmisyyden kaikkein sairaimmat piirteet.

  Jumaliste, en olisi uskonut, että noin kipeitä ihmisiä edes on vapaalla jalalla.

  Milloin saadaan Suomeen pedofiliaministeriö? Pedarit on pop! Pedarit hallitukseen! Pedofiiliasiat on yhdistettävä ympäristöministeriöön! Pedofiilejä on suojeltava!

 21. Keskustelin hiljattain erään maahanmuuton probelmatiikkaan perehtymättömän kanssa. Hän mainitsi erään blogistin kirjoittaneen islamista ja pedofiliasta. Kerroin hänelle profeetan esimerkin merkityksestä. Sain kuulla, ettei asiaa ole missään kirjallisesti. Mainitsin hadithit. Hän arveli, ettei nykyaikana tuolla ole enää merkitystä. Jätin keskustelun siihen, koska se oki menossa hänen epämukavuusalueelleen.

  Johtopäätöksiä. Ihmiset, jotka ovat valtamedian tiedon varassa, haluavat uskoa islamin olevan jonkinlainen kristinuskon versio. Ymmärrän tuon. Tieto lisää tuskaa
  ja kukapa sitä tuskaa hakee itselleen vapaaehtoisesti.

  Nyt olisi kysyntää blogille, joka olisi suunnattu taviksille. Tiedon pitäisi olla melko mietoa, jotteivät defenssit nousisi päälle. Kumminkin pitäisi tarjota linkkejä hadithien käännöksiin ja kuviin modernista profeetan esimerkin noudattamisesta. Linkityksen tulisi ehkä kohdistua pääasiassa islamistien itse tuottamaan aineistoon.

  Mulukku kirjoitti:
  Ja kannattaa myös muistaa, millä perusteella meidän kaikkien internetin käytölle ollaan jatkuvasti suunnittelemassa jos jonkinlaisia rajoitteita sekä kyttäys- ja sensuurimenetelmiä. Lapsipornon ja pedofilian. Ja kuitenkin samat kukkahatut, jotka noita vaativat, haluavat tänne valtavat määrät muslimeja. Käsittämätön paradoksi.

  Ensin pohdintaa terminilogian osuuvuudesta. Ehkä tuo sana ”kukkahattu” ei ole oikeaan osuva. Luulisin, että hard core suvaitsevaisto on vihreitä kukkahattuja käyttämättömiä luomunaisia ja yli 50-vuotiaita virkalehmiä.

  Olisiko aika lanseerata uusi termi. Eräs sukulaiseni nimittäin käytti kukkahattuja, mutta oli ollut lottana myös rintamalla ja siviilissä sinimustissa. Siitä tämä
  pohdinta.

  Mutta tuo kommenttisi internet-sensuurista. Mielenkiintoista nähdä miten suvaitsevaisto ratkaisee ongelmansa. Vaikeaa se on, koska heidän pitää estää suurta yleisöä saamasta tietoa todellisuudesta ja kumminkin tulijat saarnaavat omaa sanomaansa estoitta.

 22. Acc: olet oikeassa. Tämä blogi on aivan tarkoituksella yltiökriittinen ja kärjekäs äärimmäisyyteen asti.

  Olen valinnut aivan tietoisesti sen linjan, koska sillä tavoin saan paljon ns. random-lukijoita.

  Olen tehnyt sen täysin tietoisesti. Parempi saada yksikin ihminen ajattelemaan, kuin kirjoittaa roskaa.

  Jokainen ajatteleva ihminen on henkilökohtainen voitto minulle.

  Nettisensuuriin en usko. Tätäkin blogia kirjoitetaan Kanadasta, tai siis Canadasta. Kerro minulle miten BigHead/Puumalainen tai muut Stalinin jääsköt tänne yltäisivät?

 23. Nettisensuuriin ei kannata uskoakaan, koska se ei toimi. Joku viisashan on sanonut, että internetin luonteeseen kuuluu se, että se pitää sensuuria vikana ja reitittää sen ohi.

 24. Tuo Soininvaaran kommentti on tässä ketjussa:

  http://www.soininvaara.fi/2009/03/29/halla-ahon-syytteesta/

  Octaviuksen lainauksesta puuttuu vielä viimeinen lause, joka tuo tilanteeseen lisää lakonista sävyä:

  ”Jos saa poikkeusluvan mennä naimisiin 11-vuotiaan kanssa, varmaankin myös seksi on silloin sallittua myös Suomen lain mukaan. Sen poikkeusluvan saaminen voi olla kiven takana.”

  Jokainen voi tietenkin tehdä tuosta omat johtopäätöksensä. Ihmettelen kuitenkin suuresti Octaviuksen vahvaa reaktiota. Luulisin, että kyllä me kaikki, Soininvaara mukaan lukien, tiedämme että pedofilia on väärin ja kauhea asia. On mahtavaa nousta takajaloilleen oikeuden ja totuuden puolesta, mutta tässä nyt on kyllä vähintään tehty kärpäsestä härkänen.

  Viisi vuotta sitten elin enemmän tai vähemmän onnellista opiskelijan elämää. Silloin halusin tulla ajattelevaksi ihmiseksi. Mutta vuosi vuodelta olenkin tullut tyhmemmäksi.

 25. JT: olen joskus muinoin käynyt öpaut koko Etelä-Amerikan läpi. Chile ja Argentiina tekivät vaikutuksen.

  Brasilia yökötti rikollisuuden vuoksi(ainakin minua, ei kaikkia, koska toiset pitivät slummeja elämän kehtona).

  Olisikohan Argentiinassa tarvetta yhdelle rumalle, valkoihoiselle, isolle, osaavalle ja motivoituneelle Sappi-insinöörille?

  Perheineen.

 26. No sinne Argentiinaanhan niitä natsejakin aikoinaan pakeni. (Huono vitsi, joo…) Tosin uskon, että parasta isänmaallisuutta on se, että yrittää tehdä tästä meidän maasta paremman paikan jäämällä tänne. Kyllä meilläkin tanssitaan tangoa ja pelataan jalkapalloa. Ja sopeutuminen vieraaseen maahan ei nyt aina ihan helppoa ole sekään, siinä helposti tulee koti-ikävä.

 27. :D. Parasta isänmaallisuutta taitaa nykyään Suomessa olla somaleiden kotouttaminen – ainakin Hesari näin väittää.

  Argentiinassa futis ymmärretään ehkä paremmin kuin täällä Pohjan perukoilla.

 28. No, isänmaallisuutta on monenlaista. Ja toisaalta, miksei somaleiden kotouttaminen ja heistä välittäminen voisi olla isänmaallisuutta. Mehän olemme perinteisesti kristillinen maa, kuten lipustakin huomaa. Ja kristillisyyteen kuuluu kaikkiin ihmisiin kohdistuva vilpitön rakkaus ja anteeksiantaminen.

  On selvää, että joitakin patriootteja häiritsee esim. Halla-ahon ajatusten epäkristillisyys. Tämä voi myös olla syy välirikkoon Soinin, tuon lupsakan katolilaisen kanssa.

 29. Jt: tapakristittynä allekirjoitan täysin sen, että välittäminen on osa meitä.

  Siksi olemme mitä olemme.

  Pragmaatikko ja luonnontieteisiin uskova nihilisti minussa väittää, etten voi välittää kaikista kohta 12-15 miljardista ihmisestä. Se on täysi mahdottomuus myös Sinulle.

  Huomattavasti mieluummin turvaan lasteni tulevaisuuden kuin yritän sellaista mikä on mahdotonta.

  Kertoisitko mikä logiikassani mättää? Missä kohtaa astun sivupolulle?

  Minusta alkaa tuntua, että pääsimme perimmäisten kysymysten äärelle…:D.

 30. Ehkä mietin tällaisia asioita, koska itse en ole tapakristitty ja tunnen jonkinlaista vastenmielisyyttä nihilismiä kohtaan. Rakkauden ei tarvitse olla nollasummapeliä. Viha voi vahvistaa rakkautta, mutta rakkaus voi elää myös ilman haitallisia tunteita. Tämä on tietenkin hyvin idealistinen ajatus, mutta käsittääkseni juuri tämä on Uuden Testamentin sanoma. Täydellisenä se ei juuri tunnu tulevan esiin ihmisten maailmassa, mutta vähänkin on joskus paljon.

  En väitä että logiikassasi olisi varsinaisesti mitään vikaa, haluan ymmärtää mitä haet takaa. Monien mielestä maahanmuutossa etnistäkin taustaa tärkeämpää on uskonnollinen tausta (jota tämäkin esimerkkisi sivuaa). On siis vaikeaa tuntea veljeyttä toisuskoisten kanssa (joita somalit ovat) ja toisaalta se on paljon helpompaa esim. afrikkalaisen kristityn kanssa. Mutta joka tapauksessa näitä molempia tapauksia on minun lähimmäisinäni (asun Helsingissä). Tosin nyky-Suomessa tosin tämä toisuskoisuus-juttu ei välttämättä ole niin oleellinen, koska me olemme varsin maallistuneita.

  Itse voin vain suoraan sanoa etten tiedä mitä islamin kanssa pitäisi tehdä. Mutta luulisin, että vihamiehiäkin kannattaa yrittää rakastaa.

  En tiedä miksi edes kirjoitin tähän ketjuun, mutta kuitenkin… Ja hyvää pääsiäistä!

 31. JT: ’En väitä että logiikassasi olisi varsinaisesti mitään vikaa, haluan ymmärtää mitä haet takaa. Monien mielestä maahanmuutossa etnistäkin taustaa tärkeämpää on uskonnollinen tausta (jota tämäkin esimerkkisi sivuaa).Itse voin vain suoraan sanoa etten tiedä mitä islamin kanssa pitäisi tehdä. Mutta luulisin, että vihamiehiäkin kannattaa yrittää rakastaa.’

  En ymmärrä mitä haluat tietää? Oletan, että olet minun tavoin matkustanut – no sanotaan vaikka ympäri Eurooppaa tai maailmaa. Haen takaa sitä, ettei tämä lintukoto muutu samanlaiseksi Paskalandiaksi kuin (lähes) koko Eurooppa on jo muuttunut.

  Yksinkertaista.

  Minäkin uskon, että vihamiehiäkin pitää rakastaa, jos se ei taas onnistu, sitten vihamiehille käy voivoi.

  Hyvää Pääsiäistä, pajunkissat kasvavat ja munat odottavat hakijaansa. Rairuohokin on jo sentin oraalla.

 32. Sairasta tuollainen leimaaminen yksittäistapauksen pohjalta. Lisäksi ei imaamikaan tässä käsittääkseni pedofiliasta puhunut eli aikuisen ihmisen sekaantumisesta esipuberteetti-ikäiseen lapseen. Jokaiselle suvaitsevaiselle ihmiselle pitäisi olla selvää, ettei mitään kulttuuria saisi leimata lähtökohtaisesti pahaksi ja onkin siksi syytä tarkastella ennakkoluulottomasti myös näitä asioita ennen kuin lähtee tuomitsemaan.

  Suomessahan seksin suojaikäraja on normaalisti 16 vuotta, ellei osapuolten henkinen ikäero ole suhteellisen pieni. Suomessakin on kuitenkin periaatteessa mahdollista myöntää alle 16-vuotiaalle lupa avioitua itseään vanhemman henkilön kanssa, joten se merkitsisi samalla laillista poikkeusta suojaikärajaan, oletetaanhan avioliittoon yleensä sisältyvän myös seksin. Vaikka tällainen laillinen lupa kumottaisiinkin rikoslain tulkintojen nojalla, käytännössä syyllisenä voitaisiin pitää yksin luvan myöntäjää, ei lain suojeluksessa toimineita osapuolia – tähän tapaanhan siis myös Osmo Soininvaara tulkitsee blogissaan. Juridisesti tällaisesta tilanteesta ei liene ennakkopäätöstä, vaikka olenkin kuullut tapauksesta, jossa 15-vuotiaalle on aikoinaan myönnetty lupa avioitua täysi-ikäisen henkilön kanssa.

  Pohdittaessa nuorten henkistä kypsyyttä seksiin noin yleisellä tasolla, pitää ottaa huomioon että suojaikäraja on määritelty siten, jotta siihen mennessä kaikki jotenkin jälkeenjääneitä lukuunottamatta olisivat periaatteessa valmiita vastaamaan seksuaalisesta käyttäytymisestään aikuisten tavoin. Koska nuoret varttuvat eri tahtia, voinee olettaa että keskimäärin tämä seksuaalisuuteen kypsyminen tapahtuu paljon ennen suojaikärajaa, jotkut ehkä jopa reilu kaksikin vuotta tätä ikää ennen mitä arvoisa imaamimme piti mahdollisena. Islamissa lähtökohtana kerrottiin olevan tällaisissa tapauksissa tapauskohtaisen arvioinnin ja ottamatta siihen sen tarkemmin kantaa, en yhtään epäile etteikö modernissa yhteiskunnassa ainakin selkeimmissä tapauksissa löytyisi luotettavia mittareita toteamaan nuorten varhaiskypsyys.

  Lisäksi on huomioitava, että asiantuntijoiden mukaan tuoreimmissa tutkimuksissa on vahvasti kyseenalaistettu ajatus lapsuuden ja nuoruuden seksuaalisten kokemusten potentiaalisista haitoista näin modernin seksivalistuksen aikana. Tätä käsitystä on Suomessa tuonut esille mm. maamme arvostetuimpiin seksitutkijoihin kuuluva professori Osmo Kontula. Myös kansainväliset humanisti- ja skeptikkojärjestöt ovat kiinnittäneet asiaan huomiota hillitäkseen tällaisiin tutkimuksiin kohdistuneita sensuurinpyrkimyksiä. On siis vähintäänkin kiistanalaista, esiintyykö alaikäisten ja täysi-ikäisten suhteissa haittoja lainkaan siinä mittäkaavassa kuin on yleensä mielletty ja onko nykyinenkin suojaikäraja peräti ylimitoitettu.

  En näkisi siis mitään estettä kokeilla alaikäisten kypsyyden arvioimista poikkeustapauksissa yksilökohtaisesti, aluksi vaikkapa silloin kun osapuolet pyrkivät solmimaan suhteen miehenä ja vaimona. Samoin myöskin arvon imaamin kannattamaa moniavioisten liittojen laillistamista tulisi harkita, tasavertaisesti tietenkin kummallekin sukupuolelle. Asuuhan Suomessa tiettävästi runsaasti ns. polyamorisissa suhteissa eläviä ihmisiä, joiden taloudellinen ja juridinen asema voi olla varsin epävarma. Mikäli lainsäädännössä otettaisiin tämä elämäntapa ainakin jollakin tavoin huomioon, samalla olisi ehkä helpompi varmistaa, ettei asiaan liity minkäänlaista painostusta, jota esiintyy etenkin uskonnollisessa ympäristössä.

 33. Jani Lassila: kiitos kommentistasi.

  En vain millään voinut päätellä, oletko tosissasi vai onko teksti kirjoitettu kieli todella syvällä poskessa.

  Oletan jälkimmäistä, ja siksi kumarrus ja iso käsi.

  Jostain ihmeellisestä syystä tämä kirjoitus on herättänyt paljon mielenkiintoa ja keskustelua. Ilmeisesti aihe on arka, tai se koetaan sellaiseksi, ettei normaali ajatteleva ihminen voi hyväksyä edes omia ajatuksiaan logiikan tasolla.

  Pääasia kuitenkin on se, että keskustellaan.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: