Synkistelyä

Irlannin valtiovarainministeri ilmoittaa, että Irlannin valtio leikkaa menojaan. Valtion menoja leikataan tänä vuonna 1,8 miljardia euroa, ja kahden seuraavan vuoden aikana toteutetaan vielä 4,8 miljardin leikkaukset, Lenihan totesi.

Lenihan ennusti Irlannin kokonaistuotannon supistuvan tänä vuonna kahdeksan prosenttia aiemmin ennustetun 6,75 prosentin sijasta.Viime vuonna talous supistui kolme prosenttia. Ministerin mukaan tämä enteilee Irlannin elintasoon vakavaa laskua.

Vallankumouksellinen ideahan tuo on, että pitäisi kulut ja tulot sopeuttaa keskenään. Suomessa sitä ei ole vielä keksitty, vaan Suomessa luotetaan siihen, että vastaanottokeskusten perustaminen elintasopakolaisille (pari kappaletta viikossa) lisää taloudellista toimeliaisuutta ja tuottaa taloudellisesti luhistuville kunnille verotuloja.

Faktat tulevat olemaan Suomessakin vielä todella karuja. Joillakin on sellainen harhakäsitys, että Suomen elintaso (bkt) pysyy jatkossa yhtä korkealla suhteessa Kiinaan ja Intiaan. Ei tule pysymään, vaan Suomi ja suomalaiset tulevat kurjistumaan istuvan hallituksen tekemien päätösten vuoksi ennennäkemättömällä tavalla.

Mikä on sitten johtopäätös? Kannattaa varautua nykyisen sosiaalisen turvaverkon totaaliseen romahdukseen. Se turvaverkko kannattaa jokaisen rakentaa aivan itse.

Suomalaiset tulevat  jakautumaan A-, B-, C- ja D-luokan kansalaisiin hyvin nopeasti.

Suomen talous supistui Tilastokeskuksen keskiviikkona julkistaman tilaston mukaan peräti 9,8 prosenttia vuoden 2008 tammikuusta. Suomen historian tuhoisin hallitus tekee taas asian suhteen samaa kuin aiemminkin, eli ei mitään.

Kaikkein koomisista ja omalla tavallaan onnellisinta asiassa on se, että ne henkilöt, jotka eniten ovat globalisaatiota ja monikulttuuria kannattaneet, kärsivät pahiten. Miettikää mitä arvoa työmarkkinoilla on muutaman vuoden kuluttua jollekin kunnallisen sopeuttajakoordinaattorin osaamiselle – ei yhtään mitään.

Hyvää Pääsiäistä ja rairuohon viherrystä kaikille!

Mainokset
Published in: on huhtikuu 9, 2009 at 5:55 pm  Comments (13)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/04/09/synkistelya/trackback/

RSS feed for comments on this post.

13 kommenttiaJätä kommentti

 1. Millä alalla herra Octavius muuten työskentelee?
  Hienoja kirjoituksia päivästä toiseen, pidä tuo, teet hienoa työtä sananvapauden puolesta.

 2. Herra Octavius työskentelee tällä hetkellä puolustamassa Suomea ja suomalaisia.

  Itse en keksi tärkeämpääkään tekemistä kenellekään.

 3. Ave,
  Ja respektit jälleen Octaviukselle, asiaa esität aina, ja hyvin!
  Siis, tämä hallitus on tuhoisin ikinä, herra 69 johtaa pelle- ja hamppuhuuru-laumaa, ei ihme, että alkaa tulla härämässä tuhoisaa jälkeä.
  Uutisissa plottisilmä-prax selitteli el-vaalisotku-sontaansa, ja ei siis eroa, tätä nyt sattuu tällaista juu…
  Herra 69 vaan kanssa istuu sitkeesti juu, seksiviesteistä on ilmeisesti mediaa kielletty puhumasta, se siitä vapaasta sanasta jälleen kerran. Jussille järjestyi syyte aika nopeaan, siitä tämä paskasakki osaa pitää huolen.
  Risuturpa puolusteli lapsennussijoita, ja kaikkea muuta ihqa.
  Oma systeemi tässä on viritetty ja White Flight-lentoyhtiö on aina mielessä. Ei tänne kannata jäädä nussimaan liian kauaksi aikaa, kun koko paska romahtaa, tai sitten on todella taisteltava oikieasti, taitaa tulla samalla pojat uskon-sota… ja sodissa kuolee, oikeasti.
  Mutta, hyvää kristillistä pääsiäistä! Amen.
  -P-

 4. Hyvää Pääsiäistä kaikille blogini lukijoille, seuraa ymmärrettavä pyhien aikainen tauko. Palaan kyllä.

 5. Ensimmäinen kuntien pakkopakolaiskiintiöiden vaatija on ilmoittautunut. Sisäministeriö ryhtyneekin valmistelemaan lakia, jolla kunnat pakotetaan vastaanottamaan pakolaisia suhteessa väkilukuunsa.

  Veikkaan että valmistelu aloitetaan kesäkuussa, laki runnotaan läpi nopeutetussa järjestyksessä kesälomien jälkeen ja se astuu voimaan joulukuussa. Lähdetäänkö barrikadeille vai annetaanko mennä läpi ilmoitusasiana?

  Tässä kuntapaikkoja järjestävän Varsinais-Suomen TE-keskuksen erikoissuunnittelija Kalle Myllymäen paljastava kommentti:
  ”Pakolaispolitiikan vapaamatkustajiin tympääntynyt Myllymäki, entinen vastaanottokeskuksen johtaja, vaatiikin alueellista, väkilukuun suhteutettua velvoitetta myöntää pakolaisten kuntapaikkoja.

  – Silloin tämä tulisi kaikille helpommaksi, Myllymäki huokaa.

  Ensi alkuun hän toivoisi, että maahanmuuttoasioista vastaava työministeriö kokoaisi edes suurten kaupunkien edustajat etsimään ratkaisua yhdessä. – Faktapohjalta, kuten Myllymäki toteaa.”

  http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/04/irakilaispakolaisten_piina_jatkuu_syyriassa_675242.html

 6. ”Mikä on sitten johtopäätös? Kannattaa varautua nykyisen sosiaalisen turvaverkon totaaliseen romahdukseen. Se turvaverkko kannattaa jokaisen rakentaa aivan itse. ”

  Jos vanha, huonosti pukeutunut, mutta kohteliaasti käyttäytyvä mies koputtaisi ovea ja kauppaisi taulua, niin ostaisitko sen?

 7. eivät ole nuo pikkukylissä asustelevat huomanneet, että tähän maailmanlaajuiseen romahdukseen ei Suomen nykyisellä hallituksella ole osaa eikä arpaa. Kannattaisi ensin ajatella, ettei laukaise suustaan ihan kaikkea soopaa.

 8. ”Kaikkein koomisista ja omalla tavallaan onnellisinta asiassa on se, että ne henkilöt, jotka eniten ovat globalisaatiota ja monikulttuuria kannattaneet, kärsivät pahiten. Miettikää mitä arvoa työmarkkinoilla on muutaman vuoden kuluttua jollekin kunnallisen sopeuttajakoordinaattorin osaamiselle – ei yhtään mitään.”

  Luulisin, että eliitti pitää kiinni politiikastaan viimeiseen asti.

  Rahaa tulee riittämään aina vielä yhden vastaanottokeskuksen perustamiseen ja vuodeosastojen vanhuksilta vähennetään se viimeinenkin vaippa ja huoneiden loistelampulamput vaihdetaan yhteen15 wattiseen hehkulamppuun, jotta ulkomailta lainattua rahaa riittäisi palkanmaksuun kasvalla määrälle sopeuttajakoordinaattoreja.

  Siis tuossa yritin sanoa, että aivan samoin kuin vastaanottokeskusten määrä lisääntyy, niin myös lisääntyy maahanmuutosta elävien julkisin varoin palkattujen määrä.

  Miksi näin. Ehkäpä maahanmuuton, siis varsinaisen maahanmuuton, uskotaan olevan pelastus. Voisiko Suomen nykyisen valtaeliitin tilaa maahanmuuttoasiassa verrata narkomaaniin, joka ei luovu huumeista vaan tekee mitä tahansa voidakseen jatkaa tapaansa ja joka siirtyy yhä kovempiin huumeisiin ja korottaa annoksiaan.

 9. Ainahan sitä voi tanssia läpi laman. Uutisessa ei ole päätä eikä häntää (siksi se varmaan on viihdesivuilla), mutta saa se nauramaan makeasti. Kirjoitus oikeastaan toistaa kaikki kliseet, joita parin vuoden ajan on pyöritelty aina ”suomalainen mies ei vaan osaa” -kommenttia myöten.

  Wilson Kirwan vaalea ja näyttävä tanssipari Susa Matson tunnustaa, että Wilsonin komea ulkomuoto ja tyylikäs käytös ovat hänen mieleensä. Samalla Susa ottaa kunnianosoituksena sen, että häntä pidetään Keniassa Wilsonin toisena vaimona.

  – Wilson on komea mies. Oikein hyvännäköinen ja kultainen, Susa hymyilee ja jatkaa.

  – Siinä on kulttuurieroa ja heille on luontevaa ajatella minun olevan toinen vaimo. Täällähän ollaan aivan ihmeissään, että mitä, monta vaimoa. Minusta se on hauskaa.

  Lyömätön kaskunkertoja on tehnyt muutenkin vaikutuksen vakiotanssin ammattilaiseen. Ei tosin jalkatyöllään.

  – Wilson on hirveän sydämellinen. Sisukas, haluaa oppia. Hänellä ei ole sitä suomalaiselle miehelle tyypillistä ”jos en osaa, en uskalla” -mentaliteettia. Hän ei todellakaan ihan kaikkea osaa, mutta yrittää silti koko ajan tosissaan ja täysillä. Se on hieno piirre miehessä.

  On kunnia olla toinen vaimo… Hohhoijaa…

 10. octavius hyvä!

  jos sinua kerran kehutaan sanavapauden nimissä niin tuletko ulos kaapista ja esittäydyt ihan nimellä. sananvapauden määritelmään ainakin minun mielestäni kuuluu oikealla nimellä esiintyminen. tiedän kyllä kuka olet, ei siinä mittään…

  t. torsti äärelä
  industriusa@pp.inet.fi
  http://industrius.nettisivut.f

 11. Roope: “Pakolaispolitiikan vapaamatkustajiin tympääntynyt Myllymäki, entinen vastaanottokeskuksen johtaja, vaatiikin alueellista, väkilukuun suhteutettua velvoitetta myöntää pakolaisten kuntapaikkoja.

  – Silloin tämä tulisi kaikille helpommaksi, Myllymäki huokaa.

  Ensi alkuun hän toivoisi, että maahanmuuttoasioista vastaava työministeriö kokoaisi edes suurten kaupunkien edustajat etsimään ratkaisua yhdessä. – Faktapohjalta, kuten Myllymäki toteaa.”

  Tätähän tässä on odotettukin. Niin – olihan meillä karjalaistenkin asutuslaki, siihen varmaan aletaan vedota seuraavaksi.

  Torsti: kiitos kommentista. Kai minä saan kirjoittaa johonkin mitättömään blogiin millä nimimerkillä haluan ja tuskin siitä sananvapaus kauheasti kärsii?

 12. Nimimerkkivaikuttaminen ei liene ristiriidassa sananvapauden kanssa. Sensijaan, jos estetään mielipiteen tai tiedon ilmaisu nimimerkillä, kyseessä on vapauden rajoitus. On siis vapaudet kirjoittaa nimellä ja nimimerkillä. Vapautta ei lisää vapauden vähentäminen.

  Urho Kekkonen kirjoitteli aikanaan nimimerkillä Liimatainen.

  acc

 13. […] minimoida. Kipinä tähän kirjoitukseen lähti kun luin Octaviuksen blogista kirjoituksen “Synkistelyä“, joka antaa varsin realistisen kuvan Suomen taloudellisesta […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: