ISÄ MITRO ALASTONKUVISSA!

Muutamaan aikaan ei ole millään voinut välttyä kahdelta ilmiöltä.

Toinen on Isä Mitro.

Tämä habitukseltaan pahasti ylipaineistettua koalailmapalloa muistuttava hiippari on iskenyt kuin tuhat volttia joka paikkaan. Pikku Kakkosesta erotiikan messuihin, pääuutislähetyksestä futismatsiin ja naistenlehtien hömppäjutuista Aku Ankkaan on kömpinyt tämä mielenvikaisesti hymyilevä pappi esiin.

Iltapäivälehdet ovat ilmeisesti varanneet tälle ilmiölle oman lööppipaikkansa.

ISÄ MITRO KÄVI VANHAINKODISSA!

ISÄ MITRO AVANNOSSA!  VAIKKA EI OLE JÄÄTÄ!

ISÄ MITRO VAIHTOI KALSARIT!

Joskus tulee sellainen kaukaisen klaustrofobinen olo, että Isä Mitro ponnahtaa vessanpytystä esiin.

Toisaalta koomista on tämä arvonimi, Isä – miksi muuten juuri Isä? Miksi ei Pikkuserkku, Käly, Nato tai Appiukko Mitro? Miltä kuulostaisi Namusetä Mitro?

Todella säälittävää, koska näköjään on ilmeistä, että julkisuudenkipeys saa ihmiset, jopa papitkin, tekemään aivan mitä tahansa.

Toinen ehdottomasti polttopisteessä oleva ajan ilmiö on rasismi, jonka konkreettisista ilmentymistä tuntuu Suomessa olevan aivan valtava puute.

Rasismia kaivataan niin raivoisasti, että se on pakko keksiä, jos ei mikään muu auta. Vaikka sitä jonain heikkona hetkenä kuvitteleekin, että suomalainen journalismi ei enää millään pysty kaivautumaan enää syvemmälle omassa alennustilassaan, Pravda pystyy yllättämään aina. Tiistaina 19.5.2009 Pravda ilmoitti löytäneensä rasismia meren alta.

Meren alta? Kyse oli Helen Dundemoren fantasiaromaanin arvostelusta. Arvostelun oli tehnyt Vesa Sisättö.

Pravdan kulttuuritoimituksen uljaita ja kunniakkaita perinteitä hienosti jatkavalla Vesalle minulla on onneksi hyviä uutisia.

Havaitsin nimittäin rasismia kuluvan viikon aikana myös ratikan ikkunaan liimatussa mainoksessa, kuun pimeällä puolella, vaatekaupan valaisimissa ja Stockmannin rullaportaissa.

Kaiken huipuksi eilen aamulla tapahtui kauhea ja yllättävä rasismihyökkäys, josta tein myös ilmoituksen poliisille. Aamuisessa unenpöpperössä avatessani kahvipurkin kantta sieltä kömpi esiin sähisevä vihreäkarvainen ja torahampainen rasismi.

Koira onneksi hyökkäsi sen kimppuun, ajoi sen avoimesta keittiön ikkunasta ulos ja kun sen viimeksi näin, se ui kroolia Mustikkamaan suuntaan.

Tarkkailkaa ympäristöänne!

Mainokset
Published in: on Touko 20, 2009 at 2:08 pm  Comments (7)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/05/20/isa-mitro-alastonkuvissa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

7 kommenttiaJätä kommentti

 1. Mikäli olen oikein tulkinnut Konstantinopolin kryptisiä kirjoituksia ja Seiska-lehteä niin: Isä Mitro on kuollut, kauan eläkööt Mitro Repo.

  Voin toki olla väärässä, mutta toivottavasti en.

 2. Ave faitterit,
  Hyvä aihe käydä tätä ”isä” mitroa läpi. Koko talven kanssa ihmettelin, miksi tämän hyypiön naama on aina jossakin, siis sen naama oli todella silmään pistävän näkyvästi liikaa esillä…
  Hän oli myös tässä mokuttaja-hyysäriohjelmassa, se joku vitun Ne Salmiset,(aivan sama…)niin hän heilui sielläkin samppanjalasi kädessä, siis pappi heiluu lasi kädessä jossakin ns. viihdeohjelmassa, silloin jo hälytyskellot soi….
  Ja avot, seuraavalla viikkolla julkaistiin tämä suuri uutinen, että hän on demareiden eu-paskavaaaliehdokas, katos vaan.
  Siis, tämä on ollut tiedossa jo kauan hyysäri-piireissä, ja sontamedia valjastettiin tähän hypetysoperaatioon, aika kieroa touhua todella, pitihän Soinille joku vastustaja tehdä, vaikka väkisin…
  Mutta, sitten tuli pikku takaisku, kirkko heitti mitron ikään kuin vittuun, eli ulos kirkosta, Hah. Mitenkähän nyt ahneen käy, säälittävä turvonnut surkimus ja siis vielä demari.
  Muuten, yksissä 7-uutisissa Wapun aikaan mitro pillahti itkuun kun toimittajat ahdistivat häntä tästä kirkon ripittämisestä, säälittävä pikkunilkki, putosi saman tien muiden itkupillien sarjaan; Aho, Lipponen, etc. (nyyh, iso kyynel…)
  Siis, onko mitro ollut pappisaikana jossakin erotikkamessuilla??? En tiennyt?
  Jotenkin alkaa tuntua siltä, että demareille kelpaa kaikkai julkut, kuten tämä horo-perse Rakel Liekki, siis aikuisviihdetaiteilija tarkoitin.
  Säälittävä touhua demareilta, rappion merkit vahvasti ilmassa. Kohta Rakel on varmaan vaaliehdokas, katotaan vaan…
  Mutta silti hyvää pyhää kaikille!
  -P-

 3. Isä M: kuin se rasittava töyhtöhyyppä, joka estää Akua ottamasta fantastisia luontokuvia viidakossa. Alapapapapa tjsp

 4. Mitro ei ole saanut ortodoksiselta kirkolta edes lupaa asettua eu-vaaliehdokkaaksi, vaikka lehdissä väittääkin ihan jotain muuta. Hänet kutsuttiin puhutteluun piispainkokoukseen, mutta ei ollut ilmestynyt paikalle kun oli ”vähän muita menoja”..

 5. Kyllä tuo moraali näyttää venyvän ehdokas a:llakin,
  häntä jopa heinäluomatkin ylistävät ”hyväksi ystäväkseen”.

 6. Naheddin: kuka onkaan ehdokas a? En saanut aivan kiini, valitan.

  Kyllästynyt: mainio ja nostalginen otos. Sitä ihmettelee, miten tuhannet piirtäjät ovat noita kohtauksia sellofaarille raapustaneet.

  Oliko se 12 kuvaa sekunnissa?

  Mykistävää taas pienen tauon jälkeen.

 7. Tuon ehdokkaan taustalla häärii myös muuan henkilö jonka nimi löytyy: http://www.kolumbus.fi/petteri.haipola/verkostomarkkinointi/tyypillinen/move2.htm
  Ainakin Varsinais-Suomessa on jaettu ehdokkaan omaa punaista vaali”sanoma”lehteä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: